Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Zetor traktorok új
- Nyárfa, akácfa új
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
- Direktvetés, no-till. új
- Kukorica terményárak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Agroinform Fórum Találkozó 2026.01.31. Bugac új
- AKG támogatás új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Kereskedői kerekasztal: Fontos szempontok, tudnivalók a szójabab sikeres értékesítéséhez
A termesztési döntések közvetlenül hatnak a szója piacképességére._fill_540x300_0.jpg)
195 hozzászólás
Na talán most !
Bocs nem ment el !
Valami végett nem engedi a gép !
Kellene egy e-mail cím .
Tisztelt Kálmán !
Elküldve a táblázat !
Válasz #84. hozzászólásra
Nordsten 300/25 vetőgépez tritikálénál és árpánnál hányasra kell állitani aki tud segitsen kb150 kg szeretnénk vetni holdanként.
Sziasztok nekem is szuksegem lenne egy Nordsten cld 250 vetogep vetesi tablazatra es beallitasok. Koszonom
Sziasztok!S.O.S.!!! SEGÍTSÉG!!! NORSTEIN CLK 300/25 típusú vetőgéphez tudna valaki beállítási táblázatot küldeni? E-mai cím: hering0108@citomail.hu Köszi!
Sziasztok, ha van valakinek vetesi tablazata nordsten 21 soros vetogepre kuldje el a szekeres.levente@freemail.hu.Koszi
Sziasztok! A lucernahoz kell betét a kerekekhez! Van?Megnézem mert nekem megvan sokminden!
Sziasztok! A lucernahoz kell betét a kerekekhez! Van?Megnézem mert nekem megvan sokminden!
Mondjuk az engem is érdekelne.
E-mail cím :brigitta.bocskai@freemail.hu
Nordsten 21 soros vetőgép táblázatát megkaptam köszönöm . Olyan van ami ugyan ennek a gépnek csak LUCERNA vetési táblázat?
Válasz #81. hozzászólásra
Köszönöm!!!!
Válasz #81. hozzászólásra
nekem is szuksegem lenne a tablazatra,es lehet-e vele lucernat vetni? az e-mail cimem bodoristi@gmail.com elore is koszonom
Válasz #80. hozzászólásra
Tamara elküldtem. Még valakinek?
Nekem is van egy Nordsten 21 soros vetőgépet,de nincs hozzá vetési táblázat,Ha valaki tudna küldeni erre a címre : brigitta.bocskai@freemail.hu
Nagyon megköszönném!!!
Válasz #63. hozzászólásra
Most vettem egy Nordsten 21 soros vetőgépet,de nincs hozzá vetési táblázat,Ha valaki tudna küldeni erre a cimre:opre,laszlo65@gmail.
com Nagyon megköszönném!!!
Előre is KÖSZÖNÖM!
sziasztok egy nordstein 3,5 vetési táblázatra lenne szükségem előre is köszi. puskasm2@gmail.com
üdv.
sikerült szereznünk egy cld 250 nordsten vetőgépet! az érdekelne hogy tudok próba vetést csinálni? hogy lássam mennyit vett!
revaidani@freemail.hu az email címem!
köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
SZiasztok! nekem is szűkségem lenne egy vetési táblázatra. Nekem Nordsten Lift o matic 2,5 m, 21 soros vetőgépem van.E-mail cimem.lorinczi.arpad1@gmail.com Előre is kőszőnőm!
Sziasztok!Mi is vettünk egy 3méteres 25 soros Nordstein lift-o -matic apró mag vetőgépet csak sajnos nem kaptunk hozzá beállítási gép könyvet ha esetleg tudna valaki ebben segíteni azt megköszönném!Az E-mail címem : kelof78@freemail.hu
Hello! Nekem szükségem lenne egy vetési táblázatra, Nordstein 25 soros.
Ha valaki eltudná küldeni, megköszöném.
E-mail cimem: bea.fazakas@yahoo.com.
Előre is köszönöm.
Üdv!
Nekem is egy hasonló problémám lenne, most vettem egy CLD 250-est és a magtartály fedeléről eltűnt a táblázat, ebbe kérném a segítségeteket ha van valakinek és esetleg magyarul megtenné, hogy átküldi a zaka_szabolcs@freemail.hu mail címe.
Előre is köszönöm!
Válasz #70. hozzászólásra

Megkaptad?
Válasz #70. hozzászólásra

Megkaptad?
Sziasztok!
Bár már privát üzenetben kerestem azt az úriembert, akinek van vetési táblázata, de sajnos nem tudok kapcsolatba lépni vele, így az lenne a kérdésem, hogy valaki aki kapott tőle táblázatot, nem tenné-e meg azt a szívességet, hogy nekem is elküldené?
Az email címem: bertok.lajos@freemail.hu
Köszönettel: Bertók Lajos
Válasz #68. hozzászólásra

Köszönöm!
Válasz #67. hozzászólásra

köszi szépen
Sziasztok !

Elküldtem !
Válasz #63. hozzászólásra
Valami oknál fogva nem engedet e-mailt küdeni ,banditaa85@freemail.hu ez emali cimem.
Válasz #62. hozzászólásra
nincs-nincs
Küldtem emailt. Várom a válaszod. Köszönöm előre is.
Sziasztok !

dobtok egy e-mailt megpróbálom elküldeni a vetési táblázatot !
Ha
Válasz #61. hozzászólásra
Keressetek valahol rajta egy táblázatot, mert szerintem mindegyiken lenni kellene a magtartályfedél belső oldalán
Hát igen és remélem segit rajtunk valaki nagyon jo lenne tudni a pontos beállitásokat mert szerintem jó vetőgép én meg vagyok vele elégedve
Válasz #59. hozzászólásra

Akkor már 2en vagyunk. Már csak egy olyan ember hiányzik, akinek van.
Helo Nordsten 250-es vetőgéphez keresek beállitási ut mutatót ha valaki tud segiteni az legyen szives írjon elöre is köszönöm
CLD 250-hez keresek vetési táblázatot. Kérem jelezze, akinek van. Köszi
Válasz #30. hozzászólásra
Barmilyen földbe nekem ilyen van de figyelni kell neho2gy tul mejen legyen
Válasz #55. hozzászólásra
email cimem: marko_boy2000@yahoo.com
Helo! Nordsten CLD 250 Lift-o-matic 21 soros vetogepem van! Szeretnek kerni valakitol egy utmutato tablazatot es hogy mit hogyan kell rajta beallitani egy bizonyos mag vetesekor! Elore is koszi :D
Válasz #53. hozzászólásra

Üdv!
Elküldtem a táblázatot.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Hello Moris eltudnád nekem is küldeni a vetési táblázatot? email címem:kaptilla@citromail.hu
Istikem kérdezte, hogy hová kell állítani a bodenklappenkerbe állítót. Ezért kérdeztem, hogy nincs a géphez vetési táblázata, vagy miért kérdezi.
Csak segíteni akartam, mert nekem van.
Egyébként a gabonákhoz 2-re kell állítani. Legalábbis a lift-o matic-nál.
Válasz #50. hozzászólásra
Mi kellene még,bukfencet vetögép nélkül is lehet vetni...
Válasz #49. hozzászólásra

csak ennyi?
Válasz #48. hozzászólásra
Weizen
hafer
gerste
Válasz #43. hozzászólásra
Szia! Nekem 21 soros van, 2,5 m-es, és azon van vetési tálázat, igaz német nyelvű a tartályfedélen belül. A tiéden van ilyen?
Hát nem szeretnék 14 eurót adni darabjáért!
Köszönöm a segítséget!
Válasz #45. hozzászólásra
Felfogatót hajtogass magadnak,nekem az oxigén hegesztő vas pálcája vált be,nem hiszem hogy 14 eurot adnál a "gyári" darabjáért.Vetőelemben nem tudok segíteni.