A 6000-esről Fan-t kérdezd. Én csak egyet próbáltam azt németből hozták és 10000 óra volt benne. Légrugóval klimával 50-es végsebességgel meg mindennel. A 700-asok egyszerübb és könnyebb gépek. A 6000-esek nehezebbek és komplikáltabbak.
Közben megtaláltam, hogy a 6250 Hi a legkissebb 6000-es, de valahol 80 valahol 95 lóerősnek írják. Mennyi valójában?
A 6250- ben és a 800 -ban ugyanaz a motor van?
A 700 és a 800 vagy a 6250 között sok az eltérés fogyasztásban?
Szerintem az N ugyanaz mint a C volt. A fülke viszont már jó nagy az N szériában. Felénk tulajdonképpen csak egy C 120-as van de abban láttam előszőr digit klimát traktorban.
Tulajdonképpen semmi lényeges különbség nincs közöttük csak dizájn meg pár apró finomitás. Talán ezért is van, hogy még senki sem látott A szériás valtrát komolyabb problémával.
Ezeket nem lehet kérni rugozott hiddal. Az előbb hülyeséget mondtam mert létezik pl N 91-es de ezt már nem gyártják és ahhoz lehetett rugozott hidat rendelni. Most csak az N 101-től felfele lehet.
Szerintem az N 101-es a legdrágább valtra mert műszakilag majdnem megeggyezik a nagyobb N-ekkel és ezért nagyon drága. Annál az árnál amit te mondtál jóval drágább.
Igen az A 82-ben és az N 82-ben ugyanaz a motor van. Ez azért van mert 101 lóerő alatt még nem kötelezik a gyártókat a CR-es motorok bevezetésére(környezetvédelem). Igy még lehet olcsóbb direkt befecsendezéses dizelekkel szerelni ezeket a trakikat. Az árkülönbség ugy emlékszem olyan 6000 euro egy A 82 és N 82 között.
Jó de én most ugy vagyok, hogy jó is legyen meg olcsó is. Ne is mondj semmit tudom, hogy ilyen nincs . Nézegettem 12-15000 körül valami Defendert vagy discoveryt.
15934 hozzászólás
Válasz #133. hozzászólásra
Van nekünk 700 is meg 6650 hi is. Lehet hogy jó lenne a 700-as helyett egy 6250 hi, de szerintem a 6250 jóval többet fogyasztana mint a 700.
Válasz #131. hozzászólásra
A 6000-esről Fan-t kérdezd. Én csak egyet próbáltam azt németből hozták és 10000 óra volt benne. Légrugóval klimával 50-es végsebességgel meg mindennel. A 700-asok egyszerübb és könnyebb gépek. A 6000-esek nehezebbek és komplikáltabbak.
Válasz #130. hozzászólásra
Na akkor mennyi is a N101es ?
Azt is lehet olyan nagy kerekekkel rendelni ? ( csak nem bír vele elindulni :)
Közben megtaláltam, hogy a 6250 Hi a legkissebb 6000-es, de valahol 80 valahol 95 lóerősnek írják. Mennyi valójában?
A 6250- ben és a 800 -ban ugyanaz a motor van?
A 700 és a 800 vagy a 6250 között sok az eltérés fogyasztásban?
Válasz #129. hozzászólásra
Szerintem az N ugyanaz mint a C volt. A fülke viszont már jó nagy az N szériában. Felénk tulajdonképpen csak egy C 120-as van de abban láttam előszőr digit klimát traktorban.
A C széria miért szűnt meg?
Válasz #126. hozzászólásra
Tulajdonképpen semmi lényeges különbség nincs közöttük csak dizájn meg pár apró finomitás. Talán ezért is van, hogy még senki sem látott A szériás valtrát komolyabb problémával.
Válasz #125. hozzászólásra
Igen volt én is láttam párat.
Mi a különbség a 700-as, az A72 és az A 75 között?
Válasz #124. hozzászólásra
De a 6000-es szériából van (vagyis volt) hitech-s ami rugozott hidas és 80 lovas?
Válasz #123. hozzászólásra
Ezeket nem lehet kérni rugozott hiddal. Az előbb hülyeséget mondtam mert létezik pl N 91-es de ezt már nem gyártják és ahhoz lehetett rugozott hidat rendelni. Most csak az N 101-től felfele lehet.
Válasz #122. hozzászólásra
Akkor használtan még nem igazán találok ilyet :( Főleg nem rugózott híddal. :(
Válasz #121. hozzászólásra
Nincs csak 82-esek.
Válasz #119. hozzászólásra
Van N81 is? Esetleg N80 is?
Válasz #117. hozzászólásra
Szerintem az N 101-es a legdrágább valtra mert műszakilag majdnem megeggyezik a nagyobb N-ekkel és ezért nagyon drága. Annál az árnál amit te mondtál jóval drágább.
Válasz #118. hozzászólásra
Igen az A 82-ben és az N 82-ben ugyanaz a motor van. Ez azért van mert 101 lóerő alatt még nem kötelezik a gyártókat a CR-es motorok bevezetésére(környezetvédelem). Igy még lehet olcsóbb direkt befecsendezéses dizelekkel szerelni ezeket a trakikat. Az árkülönbség ugy emlékszem olyan 6000 euro egy A 82 és N 82 között.
Szabi, az N82-be és az A85-be ugyanaz a motor van?
Kb. mit kérnek az N82-ért a régen hitech-esnek nevezett felszereléssel?
Válasz #116. hozzászólásra
... és mennyiért adtok egy ilyet ? Gondolom 40 000 körül az új ! ez meg- 20 %
Válasz #115. hozzászólásra
Igen ez egy alap alap N 101 classic. Bemutatógép nálunk.
Válasz #114. hozzászólásra
Látom megint cserélted a képet ...
De legalább ez is Valtra ! : )
Válasz #113. hozzászólásra
Hát igen valamikor 1960 körül.
Válasz #112. hozzászólásra
Valamikor egy vagyon lehetett!
Válasz #106. hozzászólásra
Ja az a haveromé az ősgép. Azzal még nóé öregapánk vágta le a partraszállás után az első termést. Asszem Europa vagy mi
BT a Valtrárol itt érdeklődj
Válasz #107. hozzászólásra
Ha annyira fontos neki, akkor majd megtalál.
Válasz #106. hozzászólásra
nálam is ált az udvaron egy ilyen ,sajnos egy fiatal gazdatársam elhunyt, és a család megkért hogy adjam el,nem semmi lehet ilyennel aratni
Válasz #105. hozzászólásra
jHűűű de nagy bűnt követtem el ! Szerintem tök mind1 milyen kép van felrakva ... Azért ezt raktam fel , mert ez tetszik és kész .
Válasz #103. hozzászólásra
de pont akkor nem voltam fent napokig a neten ,nem tudtam segiteni neki most szomoru vagyok
Válasz #104. hozzászólásra
nekem nincs az a Haveromé ! : ) a Colombus KRISTÓF : ))
Láttad a képen ? Asszem a Valtrás Szabi felrakott egyet a múltkor ! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ
Főleg 35 fokban : )
Válasz #102. hozzászólásra
Akkor minek villantasz a JD képpel? Szaladj vegyél egyet míg olcsó a dollár!
Válasz #102. hozzászólásra
de neked is olyan kombájnod van mint a Szabinak
Az tény, hogy nagyon sok értelmetlen fórum volt, 2 olyan valtrás is, amelyiken valaki fan-tól akarta megtudni, hogy milyen a 8750-es.
Válasz #101. hozzászólásra
ÉN is az vagyok : )) Ez a JD nem az enyém . Nekem csak szaros MTZ re fussssa : )) Nem bántom , Ő legalább nem kavirnyázógép .
Válasz #98. hozzászólásra
Na ne cseszegesd má,ö egy kisebb gazda őt is meg kell becsülni
Válasz #97. hozzászólásra
de ez így nem fer ! Akkor ha valaki piszkálja valamiért , akkor csak egy DELETE és kész ????
Válasz #95. hozzászólásra
Ja ugyhogy vigyázz mit irsz :-)
?TZ 552 csak egy van ? Mert Szabiból van több is ! Ebből kettő beazonosítható !
1 : Valtrás Szabi
2 : A Mezőgazd. Múzeum igazgató : ))))))))
Állitolag a Bence adott neki valami jogot (eszközt)neki
Azért a Zetorosokat nem piszkálom
Válasz #91. hozzászólásra
A tűzoltó(mtz 552) csávó tud törölgetni?
Válasz #90. hozzászólásra
Én is most végeztem a szereléssel, már csak a tárcsát meg az ásóboronát kell javítanom.
Válasz #85. hozzászólásra
Jó de én most ugy vagyok, hogy jó is legyen meg olcsó is. Ne is mondj semmit tudom, hogy ilyen nincs . Nézegettem 12-15000 körül valami Defendert vagy discoveryt.
Hi!
Mtz tényleg így belelendült még odavoltam? Minden valtrás odalett?
Válasz #87. hozzászólásra
Drukkolok!!
Válasz #88. hozzászólásra
a Zetorosok nagyon hallgatnak mostanában ... csak nem szerelik a vasat ? : )))))))))))
Válasz #87. hozzászólásra
Szuper !
Válasz #86. hozzászólásra
Nem kellett volna kecskére bizni a káposztát. Az MTZ-s topikok mind megmaradtak csodák csodája.
Válasz #86. hozzászólásra
Most arra hajtok hogy meglegyen nekem is a 4-5000 beirásom aztán minden Mtz-s és Zetoros oldalt törölni fogok
Válasz #84. hozzászólásra
Mostanában nagyon megy ez a Topictörlés ...
Válasz #83. hozzászólásra
Mi van ??? Mindenki kedvet kapott a Lacitól ... : ))
Nincs ! De van jó L200asom !!! : ))