A talajlazító kombinációban történő használatával a talajra gyakorolt pozitív hatás mellett üzemanyagot és időt is megspórolhatunk.

SUBEVO hátsó függesztéssel.

A McCormick traktorokon és Pöttinger munkagépeken kívül minden mást is beszerez az AGROLAND Kft. csapata – legyen szó új vagy jó minőségű, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező használtgép-vásárlásról.

Frissül a CASE IH Steiger és Quadtrac traktorcsalád. Az új generáció 2020 őszétől lesz elérhető az európai piacon.

Az AFS ConnectTM-rendszerrel távolról követhetők az erőgépünk üzemi jellemzői, és tervezhetők a karbantartások, javítások – fotó: caseihmediacentre.com

Hogyan válasszuk ki a nekünk tökéletes vetőgépet? Adott vetési technológiához milyen gép megfelelő? Mik a modern vetőgépek legújabb fejlesztései?

E heti körkérdésünkben a vetési munkálatokkal foglalkoztunk.

Meglepetéssel rukkolt elő a Novara-Coop Kft., amely 2020 tavaszán a magyar erőgép-márkaképviseletek közé lépett. Kizárólagos traktormárkájuk az LS, amely izgalmas traktorcsaládot most tetőtől talpig ismertetünk.

Összeszerelő üzem Brazíliában – fotó: LS gyártói felvétel

A németországi Pfullendorf városában nem alszanak a KRAMER termékspecialistái. Folyamatosan dolgoznak rajta, hogyan lehetne még kezelőbarátabbá és még termelékenyebbé tenni a rakodógépeket. A fejlesztőgárda szeme előtt a minőség és biztonság mellett folyamatosan ott lobog a gépek sebességének és kényelmének folyamatos fejlődése is.

11 tonna önsúly, 4,8 tonna maximális emelési képesség.

Kínában már el is kezdték a drónok alkalmazását a járvány elleni harcban.

A permetező drónokat most fertőtlenítésre használják – fotó: Agroinform.hu

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy háztáji gazdasággal rendelkező földművesként, hobbikertészként már találkozott a Szentkirály Kft. által gyártott rotációs kapálógépekkel. A különböző méretben és teljesítményben gyártott robbanómotoros rotációs kapák a tavaszi magágy-előkészítés elengedhetetlen eszközei.

Myksa és tolólapadapter.

Hét modellből álló, láncos-kaparóléces lehordószerkezetű szórógépcsaláddal bővült a Fliegl kínálata.

Hannoverben mutatták be az új szórógépcsaládot – fotó: fliegl-agrartechnik.de