Egy Kecskemét melletti homokbányában került sor a gépek "tesztelésére", ami tökéletes helyszínnek bizonyult arra, hogy kiváló felvételek is készülhessenek az új szériás Lamborghinikről. Az Auditker Kft. ezeket a gépeket szeretné bemutatni egy, a traktorokhoz tökéletesen passzoló rövid filmmel, viszont a forgatás körülményei legalább annyira izgalmasnak bizonyultak mint maga gépszéria, így meghívásukra mi is kamerát, drónt és mikrofont ragadtunk, és megörökítettük a legjobb pillanatokat.

A videóban jól látszik, hogy komolyan vettük, a "ne foglalkozz, nyomjad neki" mondatot – videó: Agroinform.hu

Ennek tükrében reméljük, már senki nem keresi a az összefüggést a fehér ruhás hölgy plusz terepmotorok és traktorok között. A werkfilm lényegében a hamarosan látható imázs videó legfontosabb momentumait, szereplőit és a forgatás életérzését hivatott átadni, tehát a szakmai rész a közeljövőben látható filmmel lesz teljes.

Ahogy a videóban is elhangzik "egy forgatás forgatása", vagyis hamarosan érkezik a hivatalos film is!

Fontos kiemelni, hogy több teljesen különböző felhasználású gép esett áldozatul kameráinknak, kezdve a kifejezetten szőlő és gyümölcsös ültetvényeknek ajánlott 90 lóerős Lamborghini Spire-F-el, majd folytatva a talajelőkészítési és a vetési munkálatokhoz ideális Spire-rel, és az egészet megkoronázva a közepes-nagy teljesítménytartományba tartozó Spark sorozat két példányával, melyek a sokoldalúság megtestesítői.