Szombat

Jellemzően borult, párás, foltokban ködös idő várható. A Dunántúlon némi napsütésre van esély. Délelőtt helyenként hószállingózás, gyenge havazás még lehet. A szél általában gyenge vagy mérsékelt marad, Sopron térségében azonban élénkülhet.

A maximum-hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

Vasárnap

Többnyire erősen felhős vagy borult, sokfelé párás idő várható ködfoltokkal. Összefüggő csapadékzóna vonul át felettünk nyugatról kelet felé. Az északi országrészben havazás, havas eső, délnyugati felén havas eső, eső lesz a jellemző. Néhol ónos eső is lehet. A szél helyenként megélénkül.

A minimum-hőmérséklet -5 és 0 fok között valószínű, de a havas, szélvédett tájakon ennél is hidegebb lesz. A maximum-hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul, de nyugaton 8 fok is lehet.


Hétfő

Változatlanul erősen felhős vagy borult, sokfelé párás, foltokban ködös idő várható. Szórványosan előfordulhat eső, zápor, északkeleten hó, havas eső, ónos eső is lehet. A szél sokfelé megélénkül, néhol időnként megerősödik.

A minimum-hőmérséklet főként -4 és +1 fok között várható, de a havas, szélcsendes részeken hidegebb lesz. A maximum-hőmérséklet -1 és +9 fok között alakul. Északkeleten lesz hidegebb.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Nemes Máté