Ha pedig a kettőt párban állítjuk munkába, és még azt is hozzátesszük, hogy ár/érték arányban szinte verhetetlenek...

A traktor: nyugati kényelem, díjnyertes tartalom

De kezdjük az elején: a traktornál. A design lenyűgöző, az erős zöld és a gyöngyházfehér fényezés, a korszerű, erős vonalvezetés nem csak a szemet gyönyörködteti, de azt is igazolja, hogy a tervezők minden részletre odafigyeltek. Ez nem egy egyszerű munkatárs – ez egy harmonikus, kényelmes, egyúttal hatékony munkahely.

ARBOS

ARBOS: három évtized után teljes újjászületés – designban és tartalomban is

Az 5000-es szériában háromféle traktor közül választhatunk: 5100, 5115, 5130, valamennyiben a 2015-ös év dízelmotorjának választott, Kohler 3400 TCR SCR Tier IV négyhengeres, 16 szelepes, 3400 köbcentis, EGR+DOC rendszerekkel ellátott erőforrás tevékenykedik (110, 122, illetve 136 lóerős teljesítménnyel). Az elektronikus vezérlésű, energiatakarékos dízelmotorok legerősebbike az 5000-es széria csúcsát, a Reddot Award 2017-nyertes ARBOS 5130-at hajtja, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett is nagy nyomatékkal: 136 lóerős maximális teljesítménnyel, és (1400 min-1 fordulatszámon) 500 Nm maximális forgatónyomaték leadásával.

ARBOS

Íme a Reddot Award 2017 győztese: az ARBOS 5130, 136 lóerővel, Powershift váltóval, klímával felszerelve

Powershift váltó, az első kerékhajtáson elektrohidraulikus differenciálzár és 55°-os kormányzási szöget nyújtó HeavyDuty híd, 4.4 tonnás maximális hátsó emelési kapacitás teszik ideális munkatárssá az ARBOS 5000-es szériát.

És hogy milyen munkahely? A fülke belső ergonómiai kialakítása tökéletes, a zajszint alacsony, a kormányoszlop állítható, a légrugós ülés és a klíma komfortnövelő szerepe elvitathatatlan. A négy, keskeny fülkeoszlop és a hatalmas első szélvédő kiváló kilátást biztosít. Designban pedig nagyon olasz: igényes, nagyvonalú, ízléses.

ARBOS

Így néz ki egy harmonikus, kényelmes, hatékony munkahely

A munkagép: továbbfejlesztett Matermacc

Adott tehát a munkahely – de hol a munkagép? Az ARBOS ezt sem bízta a véletlenre: megvásárolta a nagy múltú Matermacc gyárat, és a termékeket továbbfejlesztve, illetve az ARBOS traktorokra optimalizálva kínálja. Így tehát a sok-sok időt és energiát igénylő munkaeszköz-fejlesztés helyett, a felhasználókon való tesztelést átugorva, egy már jól bevált és kipróbált technikát alkalmaznak.

Az ARBOS munkagépek kínálatában a talajlazítótól a permetezőkön át műtrágyaszórók, gabonavetők is elérhetőek – a kínálat tehát teljes.

ARBOS

Az ARBOS traktorokhoz precíziós, pneumatikus és kombinált ARBOS vetőgépek, talajlazítók, permetezők és trágyaszórók széles köréből választhatunk

Itthon a legnagyobb érdeklődést az MS8130 szemenkénti vetőgép zsebelhette be. Ez a kompakt, precíziós vetőgép mindössze 950-980 kg tömegű; 6 sorral és 300 literes ültetési kapacitással dolgozik. A sorok távolsága 70-75-80 cm – tökéletesen alkalmas például kukorica, cirok, cukorrépa és napraforgó vetésére.

ARBOS

Az MS8130 szemenkénti vetőgép 6 sorral és 300 literes ültetési kapacitással dolgozik

Gyári garancia, vonzó ár és akár 0% kamat!

Ahogy említettük, munkabírása és megjelenése mellett ár-érték arányát tekintve is kiváló az ARBOS. A hivatalos hazai forgalmazó, a DM-Ker Kft. kínálatában az ARBOS 5100 34 000 euró + áfától elérhető, és az ár 3 éves gyári garanciát is tartalmaz. A munkagépekre egy év gyári garancia érvényes, és most előrendelési akciót hirdetett rá a DM-Ker Kft.: az ARBOS MS8130 precíziós vetőgép például 5 800 000 Ft + áfától vásárolható meg, ráadásul – és ez valamennyi ARBOS munkagépre igaz most – akár 0% kamatú hitelkonstrukcióval!*

További információ: +36 30 789 2360 vagy +36 1 257 6261, illetve www.dmker.hu/kapcsolat

* Az akció 2018. 01. 01-től visszavonásig érvényes. Előfeltétel, hogy a lízingbevevő cégkivonattal vagy legalább a Cégbíróság által kibocsátott, bejegyzési tanúsítvánnyal rendelkező cég vagy az egyéni vállalkozói nyilvántartásban szereplő, működő egyéni vállalkozó. A finanszírozási konstrukció forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, és csak új gépek beszerzésére érvényes. A maximális futamidő 36 hónap, 0% kamatozású, a minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. További részletekért keresse a DM-Ker Kft-t. Az akciós gépfinanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a Ptk. szerint ajánlattételnek, csak és kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja. A finanszírozási konstrukció, valamint a kapcsolódó, járulékos szolgáltatások részleteit, kondícióit az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményei, Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, mely dokumentumok az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1118 Budapest, Budaörsi út 64. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.hu honlapon érhetőek el. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. fenntartja az egyedi hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát.