Magyarország agráripari csúcsrendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert.

gép

Közel 350 kiállító mutatja be termékét – fotó: Agroinform.hu

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Idén a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének mintegy 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown segítve ezzel a látogatókat, hogy

kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról és így a legjobb vásárlási döntést tudják meghozni.

A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Fendt

A legnagyobb nemzetközi gépmárkák melett több ország is bemutatja ujdonságait – fotó: Agroinform.hu

KEDVEZMÉNYES ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTS IDE

A kiállításon megjelennek a 2019-es Termékverseny díjazottjai is. Idén rekordszámú, összesen 41 db pályamű érkezett be, a szakemberekből álló zsűri pedig két indulónak ítélte oda a Nagydíjat:

Agromashexpo

Hazai Termékfejlesztési díj – Logisztika Kategóriában:
• Pannon Agroteh Kft. – Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:
• AXIÁL Kft. – CLAAS TUCANO 450 kombájn

A díjazottakról bővebben ebben a cikkben számoltunk be.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az inputanyagok, a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Utazz a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

MÁV

gép

A kiállítás mellett szakmai programok is várják a látogatókat – fotó: Agroinform.hu

Színvonalas szakmai programok

A szakmai partnerek által szervezett konferenciákon és előadásokon a gazdálkodók választ kaphatnak a legaktuálisabb kérdésekre:

• Rögtön a nyitó napon a G pavilon Fórum Színpadán az Agro Napló szervezésében egy izgalmas beszélgetés lesz AGROmashEXPO finanszírozási kerekasztal címmel.
Moderátor: Dr. Kapronczai István ny.főigazgató.

• Szintén a nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

• Az Agroinform.hu szervezésében folytatódik a népszerű Mi terem a neten? online marketing konferencia és a PREGA – precíziós gazdálkodási kerekasztal, továbbá 2019-ben először lesz PREGA AgRobot Show a Fórum Színpadon, ahol bemutatkoznak a jelen és a jövő szántóföldi robotjai és drónjai.

• Az Agrofórum.hu 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket.

• Idén is lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, valamint a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napja, és Smartfarm Precíziós mezőgazdasági konferencia ismert szakemberekkel.

Bővebb információ a kedvezményes online jegyvásárlásról, programokról és az 50%-os vonatjegy kedvezményről a www.agromashexpo.hu oldalon.

Agromashexpo

agrárgépshpw