1.    Hol lehet regisztrálni?
Az Agroinform.hu honlapon a jobb felső sarokban találja a regisztrációs modult. Kattintson a Regisztrációra. Ekkor egy új oldal tölt be, ahol a regisztrációhoz szükséges adatokat kell kitölteni a meghatározott mezőkben.

2.    Regisztrációs űrlap kitöltése
2.1. Fiók adatok

• Az e-mail cím megadása
Elsőként adja meg az e-mail címét. Olyan e-mail címet válasszon, ami biztosan él. A legtöbb e-mail fiók a legutolsó belépés után 3 hónappal automatikusan inaktiválódik. Figyeljen arra, hogy helyesen töltse ki a mezőt. Általános hiba az e-mail cím végén a .hu helyett .com írása, és fordítva. Kérjük, az e-mail címe ne tartalmazzon olyan fogalmat, ami sérti a közízlést, gúnyos, félrevezető jellegű, fenyegető, valamint kerülje a valótlan információk megadását.

• A jelszó megadása
A jelszó minimum három karakterből álljon. Célszerű olyan kódot megadni, amiben van szám, illetve nagy- és kisbetű. Ezen karakterek alkalmazásával biztosan Megfelelő erősségű lesz a jelszava. A Jelszó ismét mezőbe adja meg újra a kiválasztott jelszót.

2.2. Elérhetőségek
Az Elérhetőségekhez kérjük, adjon meg valós adatokat! A Név mezőbe nem kötelező teljes nevet írni.

• Ingyenes szakmai hírlevelek
Ingyenes szakmai hírleveleink közül tetszőleges számú témát kiválaszthat. A hírlevél kiválasztása a téma melletti jelölőnégyzetre való kattintással történik. Ezt a szolgáltatást csak a regisztráló felhasználóink igényelhetik

• Felhasználói nyilatkozat
Miután kitöltötte és ellenőrizte a regisztráláshoz szükséges mezőket, kérjük, olvassa el az Agroinform.hu Jogi nyilatkozatát és Adatkezelési nyilatkozatát. Amennyiben elfogadja a nyilatkozatokban leírtakat, kattintson az „Ismerem és elfogadom az Agroinform jogi nyilatkozatát és adatkezelési nyilatkozatát modul előtt lévő jelölőnégyzetre.

• Regisztráció véglegesítése
A legutolsó lépés a Regisztrálok gomb kiválasztása az űrlap alján. Ezzel elkészült az Ön Agroinform.hu felhasználói fiókja.

3. A Regisztráció megerősítése
Az előző pontokban leírtak után az alábbi képen látható oldal jelenik meg, melyben felhívjuk a figyelmét arra, hogy elkészült a felhasználói fiókja. Ezután az Ön által megadott e-mail címre kiküldjük a fiók aktiváló linkjét. Nyissa meg az e-mailt, majd kattintson rá az aktiváló linkre, és máris használhatja az Agroinform.hu-n létrehozott új fiókját. Fontos, hogy 48 órán belül aktiválja a fiókot. Amennyiben ez nem történik meg, a regisztráció érvényét veszti
Regisztráció
Egyes esetekben előfordulhat, hogy a regisztrálóhoz nem érkezik meg az e-mail. Ekkor válassza ki az Újraküldés gombot, és mi újra elküldjük az információkat és az aktiváló linket. Érdemes azonban először megbizonyosodni arról, hogy nem került-e a levél a spam mappába. Ha továbbra sem érkezik meg az e-mail, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat!