1. Hirdetés kiemelése

Jelentkezzen be az Agroinform.hu-n a saját felhasználói fiókjába.

A bejelentkezés után a kattinson a "Fiókom" gombra, majd a "Hirdetéseim" menüpontra.

Válassza ki a kiemelni kívánt hirdetést, majd kattintson a hirdetés alján látható opciók közül a Kiemelés gombra.

A kiemelés következő lépése a kiemelés módjának megváltoztatása. Igényelhet Főoldali kiemelést, illetve Kategória kiemelést.

2. Főoldali kiemelés előnyei

Ha ezt a lehetőséget választja, a hirdetése sárga színű hátérrel fog megjelenni a főoldalon. Így a honlapra látogatók azonnal az Ön hirdetését fogják látni, illetve az itt megjelenő többi kiemelt hirdetés között válogathatnak.

3. Magánszemélyek számára
Főoldali kiemelést magánszemélyek is igényelhetnek. A kiemelést a fizetendő összeg megérkezése után aktiváljuk. A kifizetés történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel, PayPal-on keresztül.

4. Cégek számára
Főoldali kiemelést cégek kis igényelhetnek. Számukra az Agroinform.hu előre hitelezi az összeget. A hirdetésen azonnal aktiválódik a kiemelés. A kifizetés utólagos utalással történik, mely határideje a következő hónap eleje, mindenkori összege pedig 1400 Ft. Értelem szerűen, ha több hirdetést ad fel, ezeket összegezzük.

5. Kategória kiemelés előnyei
Azok az érdeklődők, akik konkrét kategóriákban keresnek (pl. Állattartás gépei, Talajművelő gépek, stb.) könnyedén rátalálhatnak az Ön hirdetésére, amennyiben a Kategória kiemelést választja. A kiemelés zöld színnel jelenik meg, megkülönböztetve a nem kiemelt hirdetésektől.

6. Magánszemélyek számára
Kategória kiemelést magánszemélyek is igényelhetnek. A kiemelést a fizetendő összeg megérkezése után aktiváljuk. A kifizetés történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel, PayPal-on keresztül.

7. Cégek számára
Kategória kiemelést cégek kis igényelhetnek. Számukra az Agroinform.hu előre hitelezi az összeget. A hirdetésen azonnal aktiválódik a kiemelés. A kifizetés utólagos utalással történik, mely határideje a következő hónap eleje, mindenkori összege pedig 700 Ft. Értelemszerűen, ha több hirdetést ad fel, ezeket összegezzük.

Lehetőség van a csomagos előfizetőkenk 15 és 30 napos kiemelésre is.

8. Bomba Ár:

A Bomba ár kiemelés megjelenik az Agroinform nyitóoldalon a Kiemelt hirdetések dobozban, a piactér listában és az Agroinform hírlevélben is.

9. Kuponok:

Lehetőség van kupon kód beváltására is, a kiemelt időszakokban.