1.Hirdetés kiemelése

Jelentkezzen be az Agroinform.hu-n a saját felhasználói fiókjába.


A bejelentkezés után a honlap jobb felső sarkában található kezelőpanelban kattintson a Hirdetéseim gombra.

Ekkor meg fog jelenni a felhasználó által feltöltött összes hirdetés. Ez a hirdetéskezelő panel, ahol könnyedén módosíthatja a beállításokat.

Válassza ki a kiemelni kívánt hirdetést, majd kattintson a hirdetés alján látható opciók közül a Kiemelés gombra.

A kiemelés következő lépése a kiemelés módjának megváltoztatása. Igényelhet Főoldali kiemelést, illetve Kategória kiemelést.

3. Főoldali kiemelés előnyei
Ha ezt a lehetőséget választja, a hirdetése sárga színű hátérrel fog megjelenni a főoldalon. Így a honlapra látogatók azonnal az Ön hirdetését fogják látni, illetve az itt megjelenő többi kiemelt hirdetés között válogathatnak.

kiemelés

4. Magánszemélyek számára
Főoldali kiemelést magánszemélyek is igényelhetnek. A kiemelést a fizetendő összeg megérkezése után aktiváljuk. A kifizetés történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel, PayPal-on keresztül, vagy SMS-sel. A leggyorsabb fizetési mód az SMS. A kifizetendő összeg a kifizetési módtól függően 1790Ft vagy 5080 Ft lehet.

5. Cégek számára
Főoldali kiemelést cégek kis igényelhetnek. Számukra az Agroinform.hu előre hitelezi az összeget. A hirdetésen azonnal aktiválódik a kiemelés. A kifizetés utólagos utalással történik, mely határideje a következő hónap eleje, mindenkori összege pedig 1690 Ft. Értelem szerűen, ha több hirdetést ad fel, ezeket összegezzük.

kiemelés

6. Kategória kiemelés előnyei
Azok az érdeklődők, akik konkrét kategóriákban keresnek (pl. Állattartás gépei, Talajművelő gépek, stb.) könnyedén rátalálhatnak az Ön hirdetésére, amennyiben a Kategória kiemelést választja. A kiemelés zöld színnel jelenik meg, megkülönböztetve a nem kiemelt hirdetésektől.

kiemelés

7. Magánszemélyek számára
Kategória kiemelést magánszemélyek is igényelhetnek. A kiemelést a fizetendő összeg megérkezése után aktiváljuk. A kifizetés történhet átutalással, bankkártyás fizetéssel, PayPal-on keresztül, vagy SMS-sel. A leggyorsabb fizetési mód az SMS. A kifizetendő összeg a kifizetési módtól függően 1090 vagy 5080 Ft lehet.

8. Cégek számára
Kategória kiemelést cégek kis igényelhetnek. Számukra az Agroinform.hu előre hitelezi az összeget. A hirdetésen azonnal aktiválódik a kiemelés. A kifizetés utólagos utalással történik, mely határideje a következő hónap eleje, mindenkori összege pedig 990 Ft. Értelem szerűen, ha több hirdetést ad fel, ezeket összegezzük.