Az Agroinform.hu honlapján a zöld nyíllal jelölt mezőnél a Mind és az Apró gombok közül aktiválja egy kattintással az Apró opciót. Kattintson a keresőmezőbe, majd gépelje be a keresőszót. Ezután kattintson a Keresés zöld színű gombra.
Hirdetésfigyelő beállításaMielőtt az új oldal betöltene, a képernyőn megjelenik egy ablak, amely felhívja a felhasználók figyelmét a Hirdetésfigyelő által nyújtott lehetőségekre. Kattintson a zöld nyíllal jelölt Ok gombra!
Hirdetésfigyelő beállításaMegnyílik egy új oldal, ahol tovább böngészhet a hirdetések között. A Hirdetésfigyelő beállításához navigáljon a piros színű kerettel kiemelt modulhoz.
Hirdetésfigyelő beállításaKategóriák közötti keresés
A felső üres mezőbe írja be a keresőszót, a mellette látható Összes kategória legördülő menüben pedig kiválaszthatja, hogy melyik kategóriában szeretne keresni. A leválogatás szűkítéséhez kattintson a Keresés gombra. Ha már a főoldalon begépelte a keresőszót, abban az esetben itt is meg fog jelenni, nem kell újra beírni.
Hirdetésfigyelő beállításaAz alsó, üres mezőbe írja be a keresőszót, vagy automatikusan kitöltődik ez is. A mellette található mezőben adja meg azt az e-mail címet, amelyre a hirdetésekről szóló értesítéseket szeretné fogadni. A legördülő menüben beállíthatja, hogy milyen gyakorisággal érkezzenek az értesítések: Inaktivált/ Naponta kétszer/ Naponta/ Hetente.
Hirdetésfigyelő beállításaHa kitöltötte az üres mezőket, kattintson a Feliratkozás gombra. Ekkor a panel alsó sorában megjelenő mondat biztosítja a felhasználót arról, hogy sikeresen megtörtént a beállítás. Ezután nyissa meg az e-mail fiókját, hogy aktiválni tudja a hirdetésfigyelést!