A jimpa jellegű dologból már megjöttünk. Csináltuk egy darabig, nemis volt rosz, de nincs biztosítása. Inkább egygyengébb nyírócsavar mint egy elgörbült váz. A gerinclemeze meg felhozza az alsóbb talajréteget. Csak meg kell nézni az IH új lazítóit, vagy a szarvasosjánost. Vékony, egyenes gerinclemez, cserélhető kopóéllel. Ja és a V elrendezés csak nagy szárny szöggel jó, amúgy a kétsoros elrendezés kér kevesebb gázolajat.
Na bocs a reklámozásért, csak túlzásnak érzem látatlanba lehordani. Nem igaz, hogy 2 napot bírna ki. Lenne az 3 is
Jogos a kritika. Az első 2percet kivéve tényleg homok van.. de ha itt ilyen a talaj
Ami az elején van az viszont rendes kötött talaj Hatvan mellett, csak meg lett tárcsázva előtte. Egy hét alatt három vagy négy garnitúra edzett kopófejet használtak el...
de inkább nem magyarázkodom... ki kell próbálni szeressük a kihívásokat.
a 7késes 45 cm, nem pont 3 méteres, hanem 315 a m.szélesség. Hát, nem is tudom. A 7 késes 3 méterest biztos vinné, de a 4 méteres több földet mozgat, szntem nagyobb a vonóerő-igénye, de nem vagyok benne biztos, így csak feltételezem. Ezt jó lenne tisztázni!
de 3méteres hány késsel? mert ha 7el akkor lehet 4 méteresbe is kérni 7kést és jobban haladna! csak mondjuk nőne a kések osztása 3m 7kés 42cm, a 4m 7 kés 57cm
Én egyébként egyre inkább arrafelé hajlok, hogy úgy szeretnék lazítani, hogy nem rögösítem fel a talajt. Ilyen gázolajáraknál nem kifizetődő h 3-4 sorral még töressük a rögöt, őszi alá.
A 3 méterest biztosan vinné. Idén láttam 290/315 lovas fergusont 400/7-es Strom lazítóval 30 cm-en lazítani, de szenvedett nagyon. Viszont ennek kisebb a tömege, mint a versatile-nak.
Az igaz hogy leköti a figyelmét,de jobban halad mint a szántás.Mélyebben és kevesebb gázolajból.Igaz nem 50 cm mélyen,de ha már az eketalp alá megyünk akkor már jók vagyunk
Én tegnap megnéztem a Busát, a késkialakítás hasonló a Fralazhoz. De a felfogatása szerintem gyengébb, az lehet a gyenge pontja. A Fralaz az bírta a strapát.
Válasz #2419. hozzászólásra
Valószínű,hogy itt nálunk Békésben is kb. 2 napot bírna ki.Utána már csak a vázat húznád magad után.Nálunk a Jympa vált be nagyon.Van aki már 900 Ha-t húzott vele pár év alatt és a hibajelenség 0.Ezen felbuzdulva vett 1-et a főnök is.Igaz csak 2 napig húztam mert ennyit nem tudtunk felszántani,de eddig nagyon jók a benyomások róla.Bár nem volt olcsó azért hosszú távon biztos visszahozza az árát.
Szia gazada001 ajánlhatok egy kis segítséget nekem egy kétkéses lazítóm van homokon használom már 4 éve első éven 80-assal húztam majd 82-vel Csólyospáloson vetem meg érte jó kis masszív gép a kések álithatók ha nem viszi a 80-as 1 kés levehető a másik középre betehető rögtörő van hozzá és jól dolgozik az is Rátudsz keresni a Keresendő kifejezésbe be írod a lazító szót és a 3-dik oldal vége felé meg találod Csólyospálos Jenei Zsolt a szaki géplakatos bízalomal ajánlom nagyon jó kis gép
ez egy 250 cm munkaszélességű 5 késes, 85 cm magas vázzal vázzal szerelt 3 késes modell, a kései, konzolok,orrbetétek , a váz megegyeznek a legnagyobb nyugati gyártók modelljeinek anyagaival
csinálhattam volna hb deltat-is, de a deltának nem állíthatók a kései, nem is ilyen formájuak, pedig megrajzoltam azt is,a rögtörő oly nehéz az enyémen, hogy négy ember nyögve birja megemelni
Válasz #2397. hozzászólásra
nem, csak teljesen uj kések, uj felfogató konzolok, váz és rögtörő készült, igy tényleg nem, jah és majd meghaltam a fájdalomtól mig rajzoltam az alkatrészeket, 3 hétig volt a gerincem becsipődve, és utánna megoperáltak
4997 hozzászólás
Válasz #2446. hozzászólásra
A késszár nem gyenge, csak a felfogatás nem elég erős.
Válasz #2443. hozzászólásra

Ha igazi kemény fekete a föld , akkor megvan a gyengéje .
Csak annyit mondok , hogy lehetne erősebb a késszár...
Válasz #2427. hozzászólásra

Ez UFO lehet...
Válasz #2420. hozzászólásra

A jimpa jellegű dologból már megjöttünk. Csináltuk egy darabig, nemis volt rosz, de nincs biztosítása. Inkább egygyengébb nyírócsavar mint egy elgörbült váz. A gerinclemeze meg felhozza az alsóbb talajréteget. Csak meg kell nézni az IH új lazítóit, vagy a szarvasosjánost. Vékony, egyenes gerinclemez, cserélhető kopóéllel. Ja és a V elrendezés csak nagy szárny szöggel jó, amúgy a kétsoros elrendezés kér kevesebb gázolajat.
Na bocs a reklámozásért, csak túlzásnak érzem látatlanba lehordani. Nem igaz, hogy 2 napot bírna ki. Lenne az 3 is
Válasz #2417. hozzászólásra

szeressük a kihívásokat.
Jogos a kritika. Az első 2percet kivéve tényleg homok van.. de ha itt ilyen a talaj
Ami az elején van az viszont rendes kötött talaj Hatvan mellett, csak meg lett tárcsázva előtte. Egy hét alatt három vagy négy garnitúra edzett kopófejet használtak el...
de inkább nem magyarázkodom... ki kell próbálni
Válasz #2441. hozzászólásra
Nem megyünk. Va még kb 5 napi szántani való. A qt pihen, majd tárcsázni fog a fagyon.
Válasz #2440. hozzászólásra
mentek ti most a quadtracal??? eső után hogyan fog a járószerkezet? vagy slippel?? mit húzgáltok most vele???
sok van még szántani??
Válasz #2439. hozzászólásra
a 7késes 45 cm, nem pont 3 méteres, hanem 315 a m.szélesség. Hát, nem is tudom. A 7 késes 3 méterest biztos vinné, de a 4 méteres több földet mozgat, szntem nagyobb a vonóerő-igénye, de nem vagyok benne biztos, így csak feltételezem. Ezt jó lenne tisztázni!
Válasz #2438. hozzászólásra

de 3méteres hány késsel? mert ha 7el akkor lehet 4 méteresbe is kérni 7kést és jobban haladna! csak mondjuk nőne a kések osztása 3m 7kés 42cm, a 4m 7 kés 57cm
Én egyébként egyre inkább arrafelé hajlok, hogy úgy szeretnék lazítani, hogy nem rögösítem fel a talajt. Ilyen gázolajáraknál nem kifizetődő h 3-4 sorral még töressük a rögöt, őszi alá.
Válasz #2431. hozzászólásra
A 3 méterest biztosan vinné. Idén láttam 290/315 lovas fergusont 400/7-es Strom lazítóval 30 cm-en lazítani, de szenvedett nagyon. Viszont ennek kisebb a tömege, mint a versatile-nak.
Lazítós gépkapcsolatok 2011 ősz
Válasz #2433. hozzászólásra

Az igaz hogy leköti a figyelmét,de jobban halad mint a szántás.Mélyebben és kevesebb gázolajból.Igaz nem 50 cm mélyen,de ha már az eketalp alá megyünk akkor már jók vagyunk
Válasz #2431. hozzászólásra
szerintem vinné
Válasz #2430. hozzászólásra
azt ne mond, hogy könnyen megy vele!?
milyen földön?
Válasz #2429. hozzászólásra
Mi? A Xerion? Már kijött az 500 lovas???? Mert a 380asok max homokba húz6ják a diablot!
Válasz #2428. hozzászólásra

nem tudom elvinne a versatilunk (280le/ 130q) egy gaspardo artiglió 4m 7 késeset!!!!??? vagy kikötné
mondjuk 35-40cm-en??
Válasz #2426. hozzászólásra

6930 Prémium

Pedig azzal
Válasz #2428. hozzászólásra

mondjuk ez a gép!!!
de amúgy a te quadtracod is jól vinné sztem!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2XIG9SHjwoI&feature=related
Válasz #2427. hozzászólásra
Én is nézegettem már. De ez a xerion jóindulattal is csak 30cm-en húzza. Ez elé nagygép kell!
ez nem lehet rossz!!!! csak kell ami húzza

http://www.youtube.com/watch?v=nYA5o9thn-c
Válasz #2425. hozzászólásra
gondolod?
én nem hiszem...
Válasz #2424. hozzászólásra

pszttt kééééép
Válasz #2420. hozzászólásra
és ezt mivel húzzátok?
Válasz #2412. hozzászólásra
köszönöm megnézem
Én tegnap megnéztem a Busát, a késkialakítás hasonló a Fralazhoz. De a felfogatása szerintem gyengébb, az lehet a gyenge pontja. A Fralaz az bírta a strapát.
Erre gondoltam én is.

Valószínű,hogy itt nálunk Békésben is kb. 2 napot bírna ki.Utána már csak a vázat húznád magad után.Nálunk a Jympa vált be nagyon.Van aki már 900 Ha-t húzott vele pár év alatt és a hibajelenség 0.Ezen felbuzdulva vett 1-et a főnök is.Igaz csak 2 napig húztam mert ennyit nem tudtunk felszántani,de eddig nagyon jók a benyomások róla.Bár nem volt olcsó azért hosszú távon biztos visszahozza az árát.
Válasz #2415. hozzászólásra

Ez kb 3-4 nap max egy hét múlva a Tiszai szurok földben vagy az öntéstalajokban, gyorsan elvérezne, egy hét után már csak a váza maradna.

a semmit 2x köll elmondani hehe
dehogy a téma is alakuljon
Dondi-tok kinek van?
IKRcsatlósmatyik hol vagytok???

Az érett homoknak ez kábé az a fajtája lehet mikor az ellenállás mármár talán a 0át nyaldossa
de nem szóltam semmit psztttt

Az érett homoknak ez kábé az a fajtája lehet mikor az ellenállás mármár talán a 0át nyaldossa
de nem szóltam semmit psztttt
Válasz #2414. hozzászólásra
Talán így!
http://youtu.be/NucNllNLnZU
talán így menni fog...
Feltöltöttem egy videót a lazítóinkról:
Remélem nem minősül túl agresszív reklámozásnak, ha ide beszúrom...
Válasz #2395. hozzászólásra
Rátudsz keresni a Keresendő kifejezésbe be írod a lazító szót és a 3-dik oldal vége felé meg találod Csólyospálos Jenei Zsolt a szaki géplakatos bízalomal ajánlom nagyon jó kis gép
Szia gazada001 ajánlhatok egy kis segítséget nekem egy kétkéses lazítóm van homokon használom már 4 éve első éven 80-assal húztam majd 82-vel Csólyospáloson vetem meg érte jó kis masszív gép a kések álithatók ha nem viszi a 80-as 1 kés levehető a másik középre betehető rögtörő van hozzá és jól dolgozik az is
Válasz #2409. hozzászólásra
szia! nos ez a változat kései szerint pozicionálható, igy 90LE-től-150LEig, a hullámos tárcsalap 62€+áfa körül van db-ja
Válasz #2403. hozzászólásra
Mellyibe van egy hullámos tárcsalap?
Válasz #2407. hozzászólásra
és ezt mekkora géppel lehet húzni?
Válasz #2407. hozzászólásra
mellesleg összeszámoltam, 151 db alkatrészből tevődik össze a kicsike
Válasz #2405. hozzászólásra
ez egy 250 cm munkaszélességű 5 késes, 85 cm magas vázzal vázzal szerelt 3 késes modell, a kései, konzolok,orrbetétek , a váz megegyeznek a legnagyobb nyugati gyártók modelljeinek anyagaival
Válasz #2402. hozzászólásra
csak hogy ez nem könnyű tube roll press, hanem, nehéz köracél
Válasz #2404. hozzászólásra
3400 €+áfa
Válasz #2403. hozzászólásra
ez így mennyibe kerül?
Válasz #2400. hozzászólásra

azt kétlem.igényes gyártók is csinálnak csőhengert,de azok legalább megcsavarják a csöveket rajta.
ez így elég gagyi.
Válasz #2398. hozzászólásra
az hullámlemezes rögtörő meg iszonyat drága, nem fizetik meg a vásárlók
Válasz #2399. hozzászólásra
tesztelés volt, vagy indul egyből a sorozatgyártás?
Válasz #2398. hozzászólásra
csinálhattam volna hb deltat-is, de a deltának nem állíthatók a kései, nem is ilyen formájuak, pedig megrajzoltam azt is,a rögtörő oly nehéz az enyémen, hogy négy ember nyögve birja megemelni
Válasz #2397. hozzászólásra
nem, csak teljesen uj kések, uj felfogató konzolok, váz és rögtörő készült, igy tényleg nem, jah és majd meghaltam a fájdalomtól mig rajzoltam az alkatrészeket, 3 hétig volt a gerincem becsipődve, és utánna megoperáltak
Válasz #2396. hozzászólásra

mi ebben a fejlesztés?
rendes hengert igazán csinálhattatok volna utána.
Ez koppintás!