JOSEY adatlapja

Becenév: JOSEY
Csatlakozott: 2006-06-24 10:46:32
Utolsó belépés: 2021-11-03 18:36:32
Fórum hozzászólás: 6794

A felhasználó hirdetései

14.999 EUR +ÁFA
11 éve hirdető
2021. augusztus 4. 08:09 GPS, sorvezető Hajdú-Bihar, Debrecen
TRIMBLE SZUPER PONTOS VEZÉRLÉSŰ GPS komplett antenna, kezelőfelület, modem , navcontoller eladó. Ha fontos, hogy 2 cm-es pontossággal tudj...
Új

Fórumhozzászólásai

Előzmény: gessztimuvek #7699 hozzászólásaez egy huard ekem csak zöldre van festve

Előzmény: Sk Laci #5528 hozzászólása


igy van, az már deformálódott, cserés

Előzmény: Sk Laci #5526 hozzászólásaszia! általában kétféle út van, vagy noname vagy "eredeti" azért irom, hogy eredeti, mert a gyártók ők maguk is egy külsős beszállitótól veszik a torzióhoz szükséges gumirudakat. nos az elhasználódás függvénye, mivel évente illik átnézni a lógást a karoknak, az avasodás, és és a repedés és oldalnyúlás mértékét, igy az dominál, amit fizikailag érzünk, hiszen ja összecsavarozzuk koppig az alsó és felső konzolokat és kézi erővel megmozditva kottyanást érzünk akkor az már cserés.

impala hazai fejlesztés

Előzmény: Agronomus #6235 hozzászólásaköckerazt mondod, hogy ez a nyerő?

Előzmény: horvath.agro #6012 hozzászólása


azért egy E360 GC szerkezetacél zártszelvény odaver ezekre is, és igy a falvastagságot és a tömeget lehet csökkenteni

Előzmény: patrikkawa #5967 hozzászólása

szárnyasban 6 kapás (lemken) , szárnyatlanban 9 kapás (horsch) rendszerüt

Előzmény: Bobi.3 #5948 hozzászólása


Szia! Minden gèpünk hazai fejlesztès. Mind szántóföldi, kertèszeti-szőlèszeti, erdèszeti kivitelben.

Előzmény: Bobi.3 #5940 hozzászólásafönixfönix nálunk ilyen lehetőségek vannak, 5,7,9,stb kapás kivitelben

Előzmény: dnsv #5890 hozzászólása


így van. de normál merevkapás grubbereknél is jó a többmenetes haránt keresztművelés, ugy hogy nem egyszerre terheljük a kapákat, hanem 2 lépcsőben keresztirányosan, egyrészt a művelési irány megváltoztatásával jobban törhetjük a talajt, és nem okozunk véle tömöritett padokat. bár 2x tapossuk a talajt az üzemanyagfogyasztásra is jótékony hatással lehet hiszen másodjára a következő talajszeletek is ugyanolyan könnyen fordulnak mint a felsőbb rétegben.

Kongskilde grubber mélységben való használatakongsilde

Előzmény: Hunter_ #2303 hozzászólása


szia! majd utánanézek, hogy mit tehetek ebben a dologban. kicsit túl sokat vállalok és nagyon kevés időm van ilyen kikapcsolódásokra

bull AGROMASTER BULL kés

bull AGROMASTER BULL altalajművelő

Előzmény: agrogal #2298 hozzászólásaennél profibb lehetőség nincs ilyen nagy távolságra helyezve a kést. kecses is legyen és szuper tartós.. jahh hardox smile thumbupnem hajlik, nem törik

Előzmény: Hunter_ #2297 hozzászólása


ez jó ötlet is lehetne, de ezek a gépeim 2012, 2014-es fejlesztések , azóta csak nagyon ritkán kérnek hozzájuk alkatrészeket, nem kopik, nem törik, nem szabad jobbat csinálni, mint a nyugatiak . egyébként könnyű húzásuak, a talajt függőlegesen törik apró rögökre.

bull VINOMASTER BULL

Előzmény: baryll #2286 hozzászólásabull van , AGROMASTER BULL DELTA

impalaimpalaazért jó, hogy idehaza is fejlesztünk rövid tárcsás boronát, ez egy speciális model csemetekerti sorközművelő , szétfele dolgozik középről

Mdrc.megszülettem

Disk valami megint kèszül...

fönixfönixfönix szőlészeti talajkövetős soraljművelőnk front hidraulikára függesztve

Előzmény: Lackó #3360 hozzászólásami kétféle variációval teszteltünk, egy 20 és egy 30 fokos ujjas kapával, mert ugye a mi termékünkön állithatók a fokozatok .

Előzmény: Lackó #3357 hozzászólásaszia! elméletileg szembe is fordithatók, csak akkor nincs akkora átművelés a tövek között, mellett, mivel összeakadhatnak az ujjak, ha jól gondolom, mert az einböck rajza szerint max2 cm-re lehet megközeliteni a töveket, de ha ugy látjátok jónak, akkor szembe kell állitani

Előzmény: dnsv #3350 hozzászólásaköszönöm , igyekeztem mindent beletenni, igaz ez egy prototipus, ebből lehet jó ötletekkel továbbfejleszteni. ha nem rugókapás, hanem rollingkapás változatra van szükség, olyat is tudok épiteni.fönixigaz a fotón csak két görgőskapalap látható, de ez fűzhető tengelyre.

Előzmény: dnsv #3347 hozzászólásaszia! ha 195mm es ujjas kapával dolgozol akkor talán szükön belefér

Előzmény: Gabro #3342 hozzászólásaeinböckigy néz ki

Előzmény: máris szomszéd #3336 hozzászólásaholnap délelőtt érek oda

Kèsz volnafönix

Előzmény: jakabsandor1106 #3332 hozzászólásaSzia! Irtam privátban.

Előzmény: mtz1221 #3331 hozzászólásaPOM perselyes kivitel. Akartam volna teflon szárazperselyest, de mèretei nem akartak összepasszolni a minimum tengely átmèrővel.

Előzmény: mtz1221 #3328 hozzászólásaÈrtem èn a viccet, csak nem szeretem smile thumbup 3-5-5-5-3 170es ludtalpkapa. 32x12 es bianchi S kapákkal

Előzmény: mtz1221 #3328 hozzászólásaÈrtem èn a viccet, csak nem szetetem smile thumbup 3-5-5-5-3 170es ludtalpkapa.

Lássunk drága nyugati csodát. Fobro

Előzmény: máris szomszéd #3323 hozzászólásaAmint láthatod, a kultivátortagokkal nem akadhat össze, biztonsági övvel van szerelve, igy leesni esèlytelen, a rálátás tökèletes a sorok irányára.

Előzmény: mtz1221 #3324 hozzászólásaHa tudnád, hogy pont ugyanilyen minősègü ülèst használnak a nyugati gyártók akkor nem beszèlnèl hülyesègeket.

Pici hijja van csakfönix

Valami kèszül.... fönixfönix

Előzmény: endypapa_20120 #3188 hozzászólásaszia! az altalajművelőnknek ez a lényege.

Előzmény: Bárány #3180 hozzászólásavan sárga szinű lehetőség is :-)

Hogy tetszik? Fingerhacke

Előzmény: harasztiboldi #1730 hozzászólásaszia! ezek mind kinai gyártmányok... pont

Előzmény: madle #4398 hozzászólásaszia! nos több féle szárnyas altalajművelőnk és lazítónk van amivel megfelelő munkát lehet végezni homokon is. ugy vannak kifejlesztve, hogy minél kisebb teljesítményigényük legyen, ugyanakkor a talajszerkezetet apró rögökre tudják törni. a homokos talajt sokan ugy képzelik el, mint a játszótéri, vagy vagy malterbe keverhető könnyű és laza szerkezetű anyagot. tévedés, a homok ugyanugy képes eketalpszerűen összetömörödni már 40 cm-es mélységtől lefelé.csongrád-bácskiskun határán találkoztam olyan jelenséggel, hogy 40-80 cm közötti tömömörödés jelentkezett, homokos-agyagos kemény réteg. nagyon komoly vizzáró rétegként jelentkezett, ott 1 késes lazitóval dolgoztak, mert nem birt a gép több kést elhúzni. a rögtörőhenger profil kialakitásának jelentősége az, hogy a bármilyen minőségű rögösödést is állitunk elő a lazitás folyamatában a felső rétegben szüntessük meg a talaj kipárolgásának lehetőségét.

Előzmény: Sk Laci #4395 hozzászólásaszia! kicsit elvesztem a sok munkában. átnézem, hogy miből lehet megépiteni.

Előzmény: Sk Laci #4393 hozzászólásaszia! sajnos nem mi gyártottuk, valamikor régen lehetett rendelni nálunk mig volt szerződésünk. de ma ma már jócskán arany árban kapható a talajművelők királynője. a saját lazítónk semmivel sem rosszabb mint a HB , opcionálisan jobb használhatóságú, mivel talajkötöttség és és teljesítmény függvényében véltoztatható a kések közötti munkaszélesség.

Előzmény: JOSEY #4391 hozzászólásaElőzmény: madle #4390 hozzászólásaszia! egy kis video egy 100 LE-s JD Hatzenbicler 3 késes lazitóval.

Előzmény: madle #4388 hozzászólása


szia!
minden talajra van megoldás,mekkora teljesitményű géped van , milyen mélységben akarsz dolgozni?

Előzmény: máris szomszéd #1894 hozzászólásaszia! elméletileg kivitelezhető hasonló áron. formailag azért másabb lesz, de a müködési elv ugyanaz

Előzmény: JOSEY #1884 hozzászólásaegedalegedal

Cikkajánló


Drága a faanyag? Ideje lenne áttérni az olcsóbb alapanyagokra a bútorgyártásban
Sajtóközlemény
Egyre kevesebb az engedélyezett gombaölő szer, de itt egy vadiúj hatóanyag!
Hirdetés

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Fekete Bristol Málna
Fekete Bristol Málna

250 Ft

Eladó étkezési héjnélküli tökmag
Eladó étkezési héjnélküli tökmag

2.500 Ft

255/35R18 94WXL ALPUS ÚJ NYÁRI GUMI VAN ELEJE IS
255/35R18 94WXL ALPUS ÚJ NYÁRI GUMI VAN...

25.000 Ft

Sokolica Málna
Sokolica Málna

250 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]