Némelyik föld elég kötött!De leginkább a laposakat akarnám ősszel meglazitózni,h a viz ne álljon meg!
Az Mtz elég erős,tavaly nyáron kapott egy teljesen új motort!:-)
Kérdés:
-mennyire kötöttek a talajok felétek?
-mennyire van ereje teljében az MTZ-d?
Ezen a képen az első tesztje volta lazítónknak.
Kb 50-es kszámú, kerti sohasem lazitott, kb 25cm mélyen szántott talajban.
Max müvelési mélység: 50cm volt amit eltudtunk érni véle.
Válasz #1. hozzászólásra
Szerintem az 1 kés is elég neki, de max. 2. Ha azt nézed a RÁBA is csak 7-es IH-t visz (felénk kötöttt talajokon), de az is megfogja rendesen, max. 4. fokozatban, és akkor még lehetne lejjebb engedni.
Sziasztok!Valaki csinált már házilag altalajlazitót?Kötött fekete földbe Mtz 82-esnek 1 vagy 2 késes lenne jó?!
Van egy IH altalajlazitó késem,s csinálni akarok egyet őszre!De nem tom,h 1 elég vagy szerezzek még egyet!
Meg kereke is legyen,úgy jobb vagy csak úgy állitsam majd be a mélységet a hidraulikával,s dolgozzak vele úgy?!Köszönöm előre is a segitségeket!
2860 hozzászólás
Válasz #9. hozzászólásra
Némelyik föld elég kötött!De leginkább a laposakat akarnám ősszel meglazitózni,h a viz ne álljon meg!
Az Mtz elég erős,tavaly nyáron kapott egy teljesen új motort!:-)
Válasz #8. hozzászólásra

Kérdés:
-mennyire kötöttek a talajok felétek?
-mennyire van ereje teljében az MTZ-d?
Ezen a képen az első tesztje volta lazítónknak.
Kb 50-es kszámú, kerti sohasem lazitott, kb 25cm mélyen szántott talajban.
Max müvelési mélység: 50cm volt amit eltudtunk érni véle.
Válasz #5. hozzászólásra
Szia!Tudom,h a Rábát is megfogja,ezért érdekel,h 1 vagy 2 legyen!
Kinek mi vált be?!
Válasz #6. hozzászólásra
Szia!Szint tartó kerék is van rajta?
Válasz #1. hozzászólásra
Sziasztok.
Nekem a 820-as mtz után van egykéses Leták. Igaz gonosz kötött talajon 70 cm en 3. fokozatban pont elég neki.
Válasz #1. hozzászólásra
Szerintem az 1 kés is elég neki, de max. 2. Ha azt nézed a RÁBA is csak 7-es IH-t visz (felénk kötöttt talajokon), de az is megfogja rendesen, max. 4. fokozatban, és akkor még lehetne lejjebb engedni.
ez a téma engem is érdekelne a 85 lovas new holland mögé de mi csak 2 késest gondoltunk
Válasz #2. hozzászólásra
Szia!
Dobj egy képet róla.
Válasz #1. hozzászólásra
Helló! Én csináltam 82-es hez 3késest 55-60 cm ig 3-4 ik fokozatba viszi de nem szárnyas késsel.
Sziasztok!Valaki csinált már házilag altalajlazitót?Kötött fekete földbe Mtz 82-esnek 1 vagy 2 késes lenne jó?!
Van egy IH altalajlazitó késem,s csinálni akarok egyet őszre!De nem tom,h 1 elég vagy szerezzek még egyet!
Meg kereke is legyen,úgy jobb vagy csak úgy állitsam majd be a mélységet a hidraulikával,s dolgozzak vele úgy?!Köszönöm előre is a segitségeket!