Nem,nem új.Nekem nincsenek új gépeim,sőt nem voltak újakÉn valahogy megragadtam a régieknél,bár nekem ezek is tökéletesen megfelelnek.Az is tökéletes,scannelve is nagyon jó!
Az nagyon jo lenne,nagyon szépen megköszönném.nagyon sokat segitett volna most is egy ilyen könyv.Na de nem ez lesz nekem az utolsó 50-esem.Ahhoz pedig még nagyon jo lehet.Valami miatt nam szeretem ha rossz állapotban vannak a gépeim.Megveszem,és szétszedem.Ez lehet látszott az ekén is.1979 kiadás,de olyan mint az új.Tavasszal egy K-453-as esett át egy totál felújitáson.
Nekem eredeti 50-esé van! Le fénymásolom neked és elküldöm postán, mert scannerem nincs! De nem most majd később mert ha minden igaz a hétvégén indul a meggyszezon! Majd utánna!
Nagyon szivesen.Van benne 1-2 oldal amin már látszik az idö vasfoga.Végre azért a sok munka közben csak sikerült megcsinálni,és igy még nekem is megvan dvd-n!
Ma voltam kaszálni az 50-essel,és amikor a gardán ráengedem recsegés ropogás hallatszik a traktor alól .Kérdés a traktorba lehet a hiba vagy a kasza rázza be a traktor tlt-jét és ezért ad ki ilyen hangot.?
És még ott is nyomod?? Íme egy agroinform fanatikus!! :-)))
Én aludnék de punk fesztivál van két utcával arébb és egész éjjel megy a hülye zene!
Láttad az apróban van egy 50-es roszvas árban?
Mifelénk is puhák a földek! :) Homokon is nehéz tárcsázni meg szántani, mert a munkagép megy a földbe belefelé rendesen, meg a talajszerkezet miatt hamar megcsúsznak a kerekek!
Igen mindenütt mások a körülmények,sehol sem egyformák a talajok! Itt nálunk az 50-es elébeszarna az FFT-nek,főleg puhább talajon! Tarlóban elvinné azért! :-)) De a homokosabb részen megfogná! A 82-est is igen fogdossa!
Én a mi körülményeinkhez hasonlítottam! Mifelénk az 50-es az fft-20-as tárcsát viszik mint a rongyot 6-ikban igaz 51-s lapokkal! :) A 920.3-ast még nem volt alkalmam hajtani, de nyáron remélem lesz rá lehetőségem!
A 82-esnek legalább 4db 3,5-est el kell húznia gond nélkül!
Én aratáskor az enyémmel Ap-208-ast szoktam húzgálni meg Hw-80-11-est! Mind a kettőt külön külön szoktam! :) De mind a kettőre rámegy 100-120mázsa termény!
Itthon,kukoricánál,vagy egyébnél(zöldségféle összeszedésénél) a Dutrával húzom,meg mert arra nem kell a vonófejet felrakni,keveset eszik! :-)) De más helyzetben az MTZ húzza az meg szétszaggatná! :-))
Igaza van a Hús Futárnak,hiába elnyűhetetlen az 50-es MTZ hiányzik az eleje neki! Kár annyira túlbecsülni az 50-est a 920.3-as lebecsülni! :-)
Azért az csak összkerekes meg erősebb,nagyobb ésatöbbi! Én is köztudott felsztárolom,szeretem a 28-as kis Dutrát de ha komolyabb valami van,vagy aratásnál a 3.5-es pót elébe az MTZ-t akasztom általában,messzebbi darabnál főleg pedig a 28-as is elhúzná,meg homokosabb talajnál is kaparva azért megfordítja (szántásba nem)!
Nekem 90 ft-ért hozták el a unhzt ,mert tegnapelőtt vettem mégegyet,teljesen mindegy mennyi a súlya 5tonnáig ennyi a fuvardíj 120km-ről ez oda vissza volt 10.000-ért hozták el,még 90 ft-ba se került.
Azért nekem is van 50-esem,szeretem is ,de azért a 920-as megenné vacsira,elakadt egy ikarus a sárba munkásokat vitt ki kaszálni és beletolatott egy árokba amiba víz volt,és elásta a hátulját 62-45-el akarta kihúzni a közeli tanyában élő faszi de nem boldogult hozta a 920.3-asát és kitépte vele mint ha mise történt volna,azért az 50-es 50 paci a 920.3 meg 90-ven majdnem a duplája +4x4-es
Láttam! Még ha találnál messzebb egy normálisat akkor is megérné (igaz én nem vagyok 50-es párti),de vegyél egyet! Az 552-es mellé pont tökéletes lenne! Még esetleg nekem is szárat zúzni,szárba szaladozni,műszart szórni,de még lehet permetezni is mert nagyobb a a hasmagassága! De nem veszünk!
746 hozzászólás
Szia Szabi!
Vettél egy 50-est?Vagy csak lecserélted a képet egy idöre?
Nem,nem új.Nekem nincsenek új gépeim,sőt nem voltak újakÉn valahogy megragadtam a régieknél,bár nekem ezek is tökéletesen megfelelnek.Az is tökéletes,scannelve is nagyon jó!
Válasz #445. hozzászólásra
Lehet, hogy fog sikerülni scannelve is a katalógus!
Válasz #445. hozzászólásra
Én azt hittem, hogy vadi új ekéd van! :)
Az nagyon jo lenne,nagyon szépen megköszönném.nagyon sokat segitett volna most is egy ilyen könyv.Na de nem ez lesz nekem az utolsó 50-esem.Ahhoz pedig még nagyon jo lehet.Valami miatt nam szeretem ha rossz állapotban vannak a gépeim.Megveszem,és szétszedem.Ez lehet látszott az ekén is.1979 kiadás,de olyan mint az új.Tavasszal egy K-453-as esett át egy totál felújitáson.
Válasz #443. hozzászólásra
Nekem eredeti 50-esé van! Le fénymásolom neked és elküldöm postán, mert scannerem nincs! De nem most majd később mert ha minden igaz a hétvégén indul a meggyszezon! Majd utánna!
Hali!
Az sajna nincs,csak 80/82-nek van meg!
Válasz #441. hozzászólásra
Igen látszik már, hogy nem mai gyerek! Azért minden olvasható! Profi munka! Alkatrész katalógusod van? Mert azt letudom fénymásolni neked!
Nagyon szivesen.Van benne 1-2 oldal amin már látszik az idö vasfoga.Végre azért a sok munka közben csak sikerült megcsinálni,és igy még nekem is megvan dvd-n!
Válasz #439. hozzászólásra
Nagyon jó lett! Mégegyszer köszönöm! Van mit olvasgatnom!
Oké! Pont most akartam irni,hogy lassan megérkezik a dvd.Remélem jo lett.
Válasz #388. hozzászólásra
Megkaptam a dvd-ét nagyon szépen köszönöm! Lesz ma mivel foglalkoznom! :)
Na itt meg mi történt?????????
Válasz #433. hozzászólásra
Tetszik! Jól néz ki panorámás moci tetővel! :)
Amúgy milyen az 50-esem mtz-552,.Amit eladtam is hasonló volt csak az sárga felnis volt,meg 80-as motorházú
Ma voltam kaszálni az 50-essel,és amikor a gardán ráengedem recsegés ropogás hallatszik a traktor alól .Kérdés a traktorba lehet a hiba vagy a kasza rázza be a traktor tlt-jét és ezért ad ki ilyen hangot.?
Válasz #429. hozzászólásra
Láttam! Elég rongy állapotban van!
Válasz #429. hozzászólásra
Az időt el kell tölteni valamivel! Aludni nem lehet az ügyeleten mert mindent vesz a kamera! :)
És még ott is nyomod?? Íme egy agroinform fanatikus!! :-)))
Én aludnék de punk fesztivál van két utcával arébb és egész éjjel megy a hülye zene!
Láttad az apróban van egy 50-es roszvas árban?
Válasz #427. hozzászólásra
Még egy óráig nem! :) Szolgálatban vagyok és ügeletes!
Na Jóestét Emberkék! Ti még nem alszotok?
Válasz #424. hozzászólásra
Mifelénk is puhák a földek! :) Homokon is nehéz tárcsázni meg szántani, mert a munkagép megy a földbe belefelé rendesen, meg a talajszerkezet miatt hamar megcsúsznak a kerekek!
Válasz #424. hozzászólásra
Akarom mondani elvinné,talán de nem biztos!
Válasz #423. hozzászólásra
Igen mindenütt mások a körülmények,sehol sem egyformák a talajok! Itt nálunk az 50-es elébeszarna az FFT-nek,főleg puhább talajon! Tarlóban elvinné azért! :-)) De a homokosabb részen megfogná! A 82-est is igen fogdossa!
Válasz #422. hozzászólásra
Én a mi körülményeinkhez hasonlítottam! Mifelénk az 50-es az fft-20-as tárcsát viszik mint a rongyot 6-ikban igaz 51-s lapokkal! :) A 920.3-ast még nem volt alkalmam hajtani, de nyáron remélem lesz rá lehetőségem!
Válasz #421. hozzászólásra
A tartósság az egyértelmű az 50-esé,a munkagépeket,hogy érted mifelénk az 50-es doszta egy 2 fejes eke,meg függesztett tárcsa satöbbi!
Válasz #420. hozzászólásra
Jól van na de munkagépben nem tud többet egy 920.3-as mint egy 50-es! Esetleg gyorsabban viszi! :) A tartósságról meg ne is beszéljünk! :)
Válasz #419. hozzászólásra
Én ezzel csak példázni akartam,hogy pl a busz kihúzását nem az 50-es MTZ-vel kíséreltem volna meg! Az előbb csak a saját példámat írtam le úgy kb.
Válasz #418. hozzászólásra
A 82-esnek legalább 4db 3,5-est el kell húznia gond nélkül!
Én aratáskor az enyémmel Ap-208-ast szoktam húzgálni meg Hw-80-11-est! Mind a kettőt külön külön szoktam! :) De mind a kettőre rámegy 100-120mázsa termény!
Válasz #417. hozzászólásra
Itthon,kukoricánál,vagy egyébnél(zöldségféle összeszedésénél) a Dutrával húzom,meg mert arra nem kell a vonófejet felrakni,keveset eszik! :-)) De más helyzetben az MTZ húzza az meg szétszaggatná! :-))
Válasz #410. hozzászólásra
Igaza van a Hús Futárnak,hiába elnyűhetetlen az 50-es MTZ hiányzik az eleje neki! Kár annyira túlbecsülni az 50-est a 920.3-as lebecsülni! :-)
Azért az csak összkerekes meg erősebb,nagyobb ésatöbbi! Én is köztudott felsztárolom,szeretem a 28-as kis Dutrát de ha komolyabb valami van,vagy aratásnál a 3.5-es pót elébe az MTZ-t akasztom általában,messzebbi darabnál főleg pedig a 28-as is elhúzná,meg homokosabb talajnál is kaparva azért megfordítja (szántásba nem)!
Válasz #415. hozzászólásra
Itt a multkor keresgéltem fuvarost 140 alatt nem találtam!
Válasz #414. hozzászólásra
Nekem 90 ft-ért hozták el a unhzt ,mert tegnapelőtt vettem mégegyet,teljesen mindegy mennyi a súlya 5tonnáig ennyi a fuvardíj 120km-ről ez oda vissza volt 10.000-ért hozták el,még 90 ft-ba se került.
Válasz #412. hozzászólásra
Néztem én is csak messze van tőlem 430km-re
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert9129540.html
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert9129540.htmlMtz-552-ez elég fasza állapotú mondjuk 400-at megérne.
Válasz #410. hozzászólásra
Ha 6245-ös nem vitte ki akkor az 50-es se vitte volna ki .
Válasz #409. hozzászólásra
920.3-as csak 80 paci! :) De lehet, hogy az 50-es is kihúzta volna a buszt difizárral! :)
Válasz #408. hozzászólásra
Azért nekem is van 50-esem,szeretem is ,de azért a 920-as megenné vacsira,elakadt egy ikarus a sárba munkásokat vitt ki kaszálni és beletolatott egy árokba amiba víz volt,és elásta a hátulját 62-45-el akarta kihúzni a közeli tanyában élő faszi de nem boldogult hozta a 920.3-asát és kitépte vele mint ha mise történt volna,azért az 50-es 50 paci a 920.3 meg 90-ven majdnem a duplája +4x4-es
Válasz #407. hozzászólásra
Azért kiváncsi lenék, hogy egy 920.3-as hogyan boldogulna ugyanazzal a fával amit az 50-es húz!
Lehet, hogy megfúlna!:)
Válasz #406. hozzászólásra
Láttam! Még ha találnál messzebb egy normálisat akkor is megérné (igaz én nem vagyok 50-es párti),de vegyél egyet! Az 552-es mellé pont tökéletes lenne! Még esetleg nekem is szárat zúzni,szárba szaladozni,műszart szórni,de még lehet permetezni is mert nagyobb a a hasmagassága! De nem veszünk!
Válasz #405. hozzászólásra
Pont ezért szeretnék egy 50-est! Csak nincs a közelben egy eladó se ami jó állapotban van! :(
Láttad mikor rálép a difizárra hogy emeli az elejét?
Válasz #404. hozzászólásra
Mostmár láttam,bírja ez de ilyen munkára a nagy Dutra volna az igazi! De az 50-est lehet nyúzni az bírja!
Gépkezelő!
Az alább belinkelt videókat láttad?
Válasz #388. hozzászólásra
Majd szólj ha feladtad?
Az elnyűhetetlen:
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mtz-50-fakitermeles-GsXG12JqSHWxeMHL
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mtz-50-fakitermeles-0IrFwBNfZ8oJ3Yjn
Erő vele van! :)
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mtz-50iveco-difizar-iveco-6HYD3scRVGVDVDJL
Forever mtz-50!!! :)
Válasz #399. hozzászólásra
Végülis arra is használható! :)
Válasz #398. hozzászólásra
Az jó,legalább nem üti le a biciklist az ajtó ,ha ki van nyitva.
Válasz #397. hozzászólásra
Ok értem! Nagyon jó ez a klíma, de csak 9.ikben van jó hatása!