Az a fickó az amerikai filmgyárosok által kreált tul élö!! Higyjétek el valós dolgokra alapozom az álitásom!!Volt szerencsém Erdélyben járni ott ahol ez a derék ember szanaszét szenvedte magát... Nem mondom szép vidékeken járt.. De én és a haverjaim pont ot mentem fel és le mint ahol ö-- vagy néhány méterel aréb... Nem mondom oda kellet figyelni de az én traktoros kondiciómal is kivitelezhetö volt a dolog... És a legnagyobb trükk az egészben az az hogy elhitetik a nézövel hogy ö csak azokon keresztül tud átvergödni!!Ere már nevetnem kell mikor egy lakot területektöl nem mesze lévö kanyonba direkt ment be szenvedni egy kicsit amit baromi jol tudtak lefotózni!!Szoval a fickórol csak enyit.. A videó elérhetö a you tuben!!Egyszoval nem lesz a példaképem az tuti!!
Itt is odaba sz -t rendesen elhieted!! Mostmár megértem hogy az öreg gépészek miért szoktak rá keményen a pálinkára.. Ök mondják hogy ezt már józanon nehéz megérteni...
Srácok az igazán nagy poén lenne ha mondjuk egy gumi csónakal kimerészkednék a búza földre?? Igaz kisé fázós vagyok de a poén kedvéért... lajos barátom biztosan remek videót is tudna késziteni..
lazítózott területnek most is lőttek úgy visszamosta az eső és még fogja is mint ahogy volt! de én csak örülhetek ennek a két kis pocsolyának a búza között!ahogy bementem a földre még a pocok lukakban is víz állt de bezzeg fentebb a homokon a róka akkor lukat ásott ki a búza kellős közepén hogy én csak lestem ki hordta ide a sok homokot!
Most beszéltem egy gazdatárssal, kapott egy határozatot 5-napon belül fizesse be a víztársulati hozzájárulást, ellenben a jegyzőnél eljárást kezdeményeznek!
Válasz #7131. hozzászólásra
Gondolom azzal is fellehet csigázni, készen ki van mindennel? Nekem 3 ismerősöm készen van mindennel, 1kisgazda, 1közepes, 1 nagy !
itt is maradt bő 10hektár búza lábon. Érdekes,hogy més most sem dőlt meg, és még szem is van a kalászokban.
Átjárattu időközben a nyájjal legalább az leszedett róla valamit. Kár érte, mert ha csak minimállal is számolok egy jó kamionnyi búza odalett, aminek most jó ára van, egy fél MF ekét kiadott volna baxus...
vagy egy Smyk-et amit fel brányoztam volna még nehéz levelekkel zsírújban mellette
mutatta az Petibá a telepet ,de nem volt elég benzin a tankban
viccet férletéve nem is volt idönk sem meg gondoltam kint dagonyáztok nem akartam zavarni
ne aggódj decemberben megyünk újra beúgrunk igérem
Ha pesszimista vitatkozó vagy egy kis tanulmány ezt olvasd,EZAZOlvasd végig!Amennyiben munkahelyi, vagy egyéb problémáid vannak, előbb utóbb,nagyon durvára fog fordulni a Te vita szellemedben. Elhagynak azok akikhez vonzódsz, még nem késő fordulj pszichológushoz, vagy orvoshoz, mert ez jóhoz nem vezet.
Válasz #7108. hozzászólásra
No látod Te félresikerült csatornapatkány,paraszt és PARASZT között lényeges különbség van,nézzük csak szerény személyedet...
Mocskos retardált, semmittevő banda vagytok! Nem csináltatok Ti semmilyen csatornatisztítást, hanem a beszedett pénzből dőzsöltek a vezéreitek. De ez már megszűnik haha
Szánalmas egy kancsó, vagy csak írígy. Miért kell minden oldalra beszólogatni, megmaradhatnál inkább a csatornában ne csak a szegény patkányok dolgozzanak, hogy elfolyon a belvíz is, te meg tartod a markod, és a meló helyett itt nyafogsz!
31262 hozzászólás
Válasz #7161. hozzászólásra

erröl a betevésröl eszembe jutott vlmi, de inkább nm mondok semmit
ki milyen életképtől alélna el?

mit látnátok most szívSN?
nekem mind1 lenne csakmá
tenne
be
nekem
valaki
valamit....
Válasz #7159. hozzászólásra

Az a fickó az amerikai filmgyárosok által kreált tul élö!! Higyjétek el valós dolgokra alapozom az álitásom!!Volt szerencsém Erdélyben járni ott ahol ez a derék ember szanaszét szenvedte magát... Nem mondom szép vidékeken járt.. De én és a haverjaim pont ot mentem fel és le mint ahol ö-- vagy néhány méterel aréb... Nem mondom oda kellet figyelni de az én traktoros kondiciómal is kivitelezhetö volt a dolog... És a legnagyobb trükk az egészben az az hogy elhitetik a nézövel hogy ö csak azokon keresztül tud átvergödni!!Ere már nevetnem kell mikor egy lakot területektöl nem mesze lévö kanyonba direkt ment be szenvedni egy kicsit amit baromi jol tudtak lefotózni!!Szoval a fickórol csak enyit.. A videó elérhetö a you tuben!!Egyszoval nem lesz a példaképem az tuti!!
Válasz #7158. hozzászólásra

szóljatok BEAR GRYLLS-nek.ő megmutatja hogyan kell ezt túlélni!
Válasz #7157. hozzászólásra

de annak adunk 1 marék forintot aki 1 gatyába belegázol......
ugye összedobnánk neki???????
Válasz #7156. hozzászólásra
Ha birod akár kaphatsz egy gumi matracot is... Lehetsz akár a Fö szereplöje is a videónak.. Én igazábol csak a vizet szeretném megmutatni!!
Válasz #7152. hozzászólásra
Ami persze most nem is olyan vicces 
Kár hogy az én gumicsónakom kilyukadt, de arról egy jó videót megnéznék
Válasz #7153. hozzászólásra

Itt is odaba sz -t rendesen elhieted!! Mostmár megértem hogy az öreg gépészek miért szoktak rá keményen a pálinkára.. Ök mondják hogy ezt már józanon nehéz megérteni...

felénk a jet-sky elmenne sok helyen!

Búzáim, repcéim nem látom !!
Jó messze vetettem őket mindentől, hogy ne is idegesítsenek !!!
Srácok az igazán nagy poén lenne ha mondjuk egy gumi csónakal kimerészkednék a búza földre?? Igaz kisé fázós vagyok de a poén kedvéért... lajos barátom biztosan remek videót is tudna késziteni..
Válasz #7145. hozzászólásra
miket vágsz kelt .......?
mikor volt ez ültetve?
Válasz #7145. hozzászólásra
Szép nagy karfiolok . :D
erre a helyzet!!

lazítózott területnek most is lőttek úgy visszamosta az eső és még fogja is mint ahogy volt! de én csak örülhetek ennek a két kis pocsolyának a búza között!ahogy bementem a földre még a pocok lukakban is víz állt de bezzeg fentebb a homokon a róka akkor lukat ásott ki a búza kellős közepén hogy én csak lestem ki hordta ide a sok homokot!
Válasz #7146. hozzászólásra

Háa képet meg mért nem tóta fel, ha má egysze bepötyögtem...
De jó vót má reggel 3kor rókát kergetni, má úgy gondota vágásérettek a tyúkok aszt viheti. A kutyák meg köszöntek, hogy jó vannak az ólban.

Válasz #7144. hozzászólásra
Bocs a kép lemaradt.
A képek szerdán készültek.Ma az utak csak nehezen járhatók.Helyenként 25-30 cm hó van.És erre jön jövő héten nagy mennyiségű eső?/ Rábaköz/
Válasz #7142. hozzászólásra
ne aGGÓDJATOK, ÉN sosem fizetem, nagysokára hajtja csak be az apeh.
Válasz #7138. hozzászólásra
Engem felhívtak,hogy befizetem-e mert adják át behajtásra.
Válasz #7140. hozzászólásra
Jövőre erre már nem lesz gond,de majd fizethetünk másra...
Válasz #7139. hozzászólásra
Nem én, Ő csodálkozik , mert eddig márciusig mindig megkapta a csekket, most december van, egyből felszólítás!
Válasz #7138. hozzászólásra
Ezen miért csodálkozol? Az idei év még fizetendő.
Most beszéltem egy gazdatárssal, kapott egy határozatot 5-napon belül fizesse be a víztársulati hozzájárulást, ellenben a jegyzőnél eljárást kezdeményeznek!
Gondolom azzal is fellehet csigázni, készen ki van mindennel? Nekem 3 ismerősöm készen van mindennel, 1kisgazda, 1közepes, 1 nagy !
Válasz #7135. hozzászólásra
itt is maradt bő 10hektár búza lábon. Érdekes,hogy més most sem dőlt meg, és még szem is van a kalászokban.
Átjárattu időközben a nyájjal legalább az leszedett róla valamit. Kár érte, mert ha csak minimállal is számolok egy jó kamionnyi búza odalett, aminek most jó ára van, egy fél MF ekét kiadott volna baxus...
vagy egy Smyk-et amit fel brányoztam volna még nehéz levelekkel zsírújban mellette
Válasz #7134. hozzászólásra

1 megszállott bejut akárhova.........
Válasz #7133. hozzászólásra

nem hiszem, hogy most oda be tudnál menni fotózkodni...
Válasz #7132. hozzászólásra

hú akkor lehet a tiedről szereztem képet......

10 heki maradt még, lehet le kellene szedni, ha felfagy
/felcsigázom a hun parasztjait-------/

van még kint vlkinek aratnivalója?
persze KALÁSZOSRA gondolok......
Válasz #7129. hozzászólásra
Igy van mert ez végelathatatlan munka! lehet mégtöbb jön a helyére!!
Válasz #7128. hozzászólásra
Mi is hasonlóan töltöttük a napot.
Nem tudom van-e értelme,mert lassan visszafele folyik.
A mai munka!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Fcbb_cLf0TI&feature=related
szép volt ez a 2010 es év
Őket se lehet irigyelni

Na , és te ........ e már anyáddal ?
Válasz #7123. hozzászólásra
Petibá tudta,hogy bent vagyunk. No mindegy,csak nehogy decemberben is nagyon siessetek........
Válasz #7074. hozzászólásra

mutatta az Petibá a telepet ,de nem volt elég benzin a tankban
viccet férletéve nem is volt idönk sem meg gondoltam kint dagonyáztok nem akartam zavarni
ne aggódj decemberben megyünk újra beúgrunk igérem

Ha pesszimista vitatkozó vagy egy kis tanulmány ezt olvasd,EZAZOlvasd végig!Amennyiben munkahelyi, vagy egyéb problémáid vannak, előbb utóbb,nagyon durvára fog fordulni a Te vita szellemedben. Elhagynak azok akikhez vonzódsz, még nem késő fordulj pszichológushoz, vagy orvoshoz, mert ez jóhoz nem vezet.

No látod Te félresikerült csatornapatkány,paraszt és PARASZT között lényeges különbség van,nézzük csak szerény személyedet...
Válasz #7116. hozzászólásra
admintól elkérjük az IP-címét az alapján beazonosítjuk és a fórumtali előtt akinek útba esik meglátogatja egy "szarosvasdarabbal".

Mocskos retardált, semmittevő banda vagytok! Nem csináltatok Ti semmilyen csatornatisztítást, hanem a beszedett pénzből dőzsöltek a vezéreitek. De ez már megszűnik haha
Válasz #7116. hozzászólásra

Lehet épp nem voltam itt, de most hogy vissza olvasom a hozzászólásait tényleg, nagyon inteligensnek mutatkozik.
Válasz #7115. hozzászólásra
Nem emlékszel rá? Járt már erre korábban! Ő a gazdák nagy barátja, víztársulati emberke!
Innen ilyen inteligens...
És te ugyan mivel foglalkozol magasan művelt barátom?
Szánalmas egy kancsó, vagy csak írígy. Miért kell minden oldalra beszólogatni, megmaradhatnál inkább a csatornában ne csak a szegény patkányok dolgozzanak, hogy elfolyon a belvíz is, te meg tartod a markod, és a meló helyett itt nyafogsz!
Mi van ezzel a paraszthenger gyerekkel? Sztem öcsipók tartsd meg a véleményed magadnak és ne dumálj be másoknak!