Válasz lzoli86 #12366. hozzászólásáraEz nem mostani kár,kidobta a levelét,így nem vészes,ha van ortus-od még akkor jó lehet továbbra is.Viszont ha vannak töppedt kicsi leveled,akkor kell a Flumite.
Válasz lzoli86 #12364. hozzászólásáraAtka valamelyik fajtája.Vertimec,Zoom.....A gazdaboltba megmondják hogy mi az amit tudnak adni,kell a két kezelés mert habár Vertimecet keverheted Flumite-val ,2 hét mulva ismételten előkerülhetnek.Azért keverd a 2 szert mert eggyik a tojást sterilizálja a másik meg a kifejlett egyedet.
Válasz L. M. #12350. hozzászólásáraNe is mond.. A quicky már rendesen virágzik 5-6 virág átlagosan kinyílva.. és hol van még a jövőhét.. szerintem jövő héten fő virágzásban lesz..
Válasz Gimis81 #12351. hozzászólásáraSzia
Nekem egyik ismerősömnek van egy műanyag újrahasznosító üzeme holnap rákérdezek hogy érdekli-e és írok. KB hány kg lenne.
Válasz Gimis81 #12353. hozzászólásáraElvileg a héten megbeszéljük, a hétvégén jövőhét elején el is tudom vinni. Azért bízom abban, hogy a pálinka, meg a zsebbe rakott apró is jól csilingel még...
Lehetett volna kérni 4 m3, vagy 7 m3 kukát, de a kisebbik lett volna 74 ezer a nagyobbik meg 110 ezer. Gondoltam elviszem én ilyen árak mellett.
Érdekes időjárás van az biztos... este 9 óra és még nem esett 14 celsius alá a hőmérséklet ez a hét rendesen bekavar majd, ha lesz még komolyabb lehűlés...
Válasz zelnikpeti #12348. hozzászólásáraDélután kissé mérséklődött itt is, hogy fél 5 felé még erőssebben fújjon. Durva volt látni ahogy a bordákat kezdte emelgetni, de a kötél kitartott! Most itt hál isten csendesedett már csak lengedezik.
Válasz Viktor 12045 #12346. hozzászólásáraAmire végzünk az összessel be is fonom a szemöldökömet. Lényeg megvan, az összes clery megkapta a sátrat.
Somogyba ma, rendett vágott a szél az biztos.
Válasz zelnikpeti #12342. hozzászólásáraHidegről nem igen lehet beszélni, egyenlőre az látszik 10.-e körül változás várható. Hogy ez milyen mértékű lesz, arról most még korai lenne bármit is mondani.
Annyi biztos a héten qrva erős szél lesz.
Sziasztok.
Ma itt közel 70-80 km/h-s dnyugati szél volt, lassan mérséklődik az ereje, a sátrak jól bírták ezt a szelet. Holnap vált át ényugatira, hasonló erősségű lesz , remélem nem okoz az sem kárt.
hello érdeklődnék hogy esetleg valaki nem tudná hogy mi lehet a baj
ez egy októberben ültetett szabad gyökerű
tabán már termet most nem tudom mi lét velük gyökér pusztulás lehet fitoflorás
mert kivetem egy tovet és a gyökere nem fejlődöt ki úgy volt a földbe ahogy bele ültetemez is abból az állományából van
Válasz pepec #12334. hozzászólásáraLevelezés már 2 hete kész most átmeneti pihi van. Tápoldat fent, hétfőn kap egy kis növény védelmet. A többi az időn múlik. Mentem BULIZNI
Válasz clanki #12324. hozzászólásáraa tavalyi extrém egy hónapnál is tovább tartó légköri aszályos időszakban talán lett volna értelme felülről "megzuhanyoztatni" egy-két alkalommal, de remélhetőleg nem lesz több olyan "fincsi" tavasz... És akkor sem párásítani lett volna célszerű, hanem amolyan hűtő öntözés.
19348 hozzászólás
Válasz jacint.baranyi #12372. hozzászólásáraNem kell annak két hét. A sammite is jó.
Nonitot vagy Prev b2 ot adjak hozzá?
Válasz lzoli86 #12371. hozzászólásáraAkkor csak atkás volt,pete ha maradt akkor a meleggel kikel két hét alatt.
Ezek már a fruss levelek
Ezek már a fruss levelek
Válasz zelnikpeti #12368. hozzászólásáraMire gondolsz?
Itt az Alföldön se semmi,de a Kisalföld....
Hejj de jó időnk van megint.
Válasz lzoli86 #12366. hozzászólásáraEz nem mostani kár,kidobta a levelét,így nem vészes,ha van ortus-od még akkor jó lehet továbbra is.Viszont ha vannak töppedt kicsi leveled,akkor kell a Flumite.
Értem és köszönöm.
Pedig folyamatosan kapot ortus t és narancs olajat atka ellen. :(
Válasz lzoli86 #12364. hozzászólásáraAtka valamelyik fajtája.Vertimec,Zoom.....A gazdaboltba megmondják hogy mi az amit tudnak adni,kell a két kezelés mert habár Vertimecet keverheted Flumite-val ,2 hét mulva ismételten előkerülhetnek.Azért keverd a 2 szert mert eggyik a tojást sterilizálja a másik meg a kifejlett egyedet.
Sziasztok!

Segítsetek légyszíves, hogy ezt mi csinálja és mivel lehet kiirtani!?
Köszönöm
Legalább nem érik egybe a fóliás meg a szabados.
Úgy látszik, hogy hagyja még pihenni a szabadföldit a március
Válasz clanki #12359. hozzászólásáraNállam még csak most jelentek meg a csokrok a foliában.
16000-ért vitték tavaly,ennyért 2 napig lehetett itt,utánna 3000 ft napodíj.DTKH vitte,5 köbös volt.
Válasz L. M. #12350. hozzászólásáraNe is mond.. A quicky már rendesen virágzik 5-6 virág átlagosan kinyílva.. és hol van még a jövőhét.. szerintem jövő héten fő virágzásban lesz..
Válasz hasutas1 #12354. hozzászólásáraAz kemény.
Nálunk 25000 ért hoznak egy 8 m3-est+ 15000 tonnája a szemétnek amit beleraksz.
Válasz zelnikpeti #12356. hozzászólására500-600 kg lenne amitől szeretnék megszabadulni!
Válasz Gimis81 #12351. hozzászólásáraSzia
Nekem egyik ismerősömnek van egy műanyag újrahasznosító üzeme holnap rákérdezek hogy érdekli-e és írok. KB hány kg lenne.
Kapjuk az ívet de nagyon...
Válasz Gimis81 #12353. hozzászólásáraElvileg a héten megbeszéljük, a hétvégén jövőhét elején el is tudom vinni. Azért bízom abban, hogy a pálinka, meg a zsebbe rakott apró is jól csilingel még...
Lehetett volna kérni 4 m3, vagy 7 m3 kukát, de a kisebbik lett volna 74 ezer a nagyobbik meg 110 ezer. Gondoltam elviszem én ilyen árak mellett.
Válasz hasutas1 #12352. hozzászólásárapfff.az szép
Válasz Gimis81 #12351. hozzászólásáraÉn most a kukásokkal egyezkedek... 48 ft kérnek 1 kg-ért.
Hali
Zsombó környékén ki hová szokta eltüntetni a csepszalagot és a fóliákat?
Volt egy majom,aki elvileg felvásárolja halason, de már a telefont sem veszi fel.
Érdekes időjárás van az biztos... este 9 óra és még nem esett 14 celsius alá a hőmérséklet
ez a hét rendesen bekavar majd, ha lesz még komolyabb lehűlés...
Válasz zelnikpeti #12348. hozzászólásáraDélután kissé mérséklődött itt is, hogy fél 5 felé még erőssebben fújjon. Durva volt látni ahogy a bordákat kezdte emelgetni, de a kötél kitartott! Most itt hál isten csendesedett már csak lengedezik.
Válasz hasutas1 #12345. hozzászólásáraMi meg most kapjuk, meg is jön az áldás.
Válasz Viktor 12045 #12346. hozzászólásáraAmire végzünk az összessel be is fonom a szemöldökömet. Lényeg megvan, az összes clery megkapta a sátrat.
Somogyba ma, rendett vágott a szél az biztos.
Válasz hasutas1 #12345. hozzászólásáraKellett neked fóliát csinàlni

Tavaly nyáron nekem egy zivatar kifutószele kapta le az egyiket.
Válasz hasutas1 #12344. hozzászólásáraEddig az esőt, és fagyokat utáltam, most beállt a sorba a szél is
Válasz zelnikpeti #12342. hozzászólásáraHidegről nem igen lehet beszélni, egyenlőre az látszik 10.-e körül változás várható. Hogy ez milyen mértékű lesz, arról most még korai lenne bármit is mondani.
Annyi biztos a héten qrva erős szél lesz.
Válasz hasutas1 #12341. hozzászólásáraAkkor szerencsétek volt.
Válasz hasutas1 #12340. hozzászólásáraA 12. 20. Körüli hideghullámot.
Válasz zelnikpeti #12339. hozzászólásáraAmúgy egyet megkezdett, de megfogtuk. 85 km/h volt a csúcs, itt mostanában ilyen erős dnyugati szél nem volt.
Válasz zelnikpeti #12339. hozzászólásáraEzt most nem értem. Mit kapunk telibe?
Válasz hasutas1 #12338. hozzászólásáraSzia
Biztos bírni fogják.
12-20 körülre mit jósolsz? Mennyire kapjuk telibe.
Sziasztok.
, remélem nem okoz az sem kárt.
Ma itt közel 70-80 km/h-s dnyugati szél volt, lassan mérséklődik az ereje, a sátrak jól bírták ezt a szelet. Holnap vált át ényugatira, hasonló erősségű lesz
ez egy októberben ültetett szabad gyökerű
tabán már termet most nem tudom mi lét velük gyökér pusztulás lehet fitoflorás
mert kivetem egy tovet és a gyökere nem fejlődöt ki úgy volt a földbe ahogy bele ültetem
Válasz zelnikpeti #12335. hozzászólásáraAkkor jó pihenést jó bulizást.
Válasz pepec #12334. hozzászólásáraLevelezés már 2 hete kész most átmeneti pihi van. Tápoldat fent, hétfőn kap egy kis növény védelmet. A többi az időn múlik. Mentem BULIZNI
Válasz zelnikpeti #12333. hozzászólásáraPersze ezt is kell néha,nem csak a meló
Válasz pepec #12332. hozzászólására
Mi most jótékonykodunk. 
Látom dolgozik mindenki ezerrel,mert nagy a csend.
Válasz zelnikpeti #12328. hozzászólásáraNem akarlak elkeseríteni, de talán vasárnap nem lesz szél, jövőhét péntekig

Kapjuk megint ezt a f@sz@ szelet.

Válasz L. M. #12326. hozzászólásáraAz is volt. Ahogy írtam anno felső öntözés jó volt neki akkor abban az időben.
Válasz clanki #12324. hozzászólásáraa tavalyi extrém egy hónapnál is tovább tartó légköri aszályos időszakban talán lett volna értelme felülről "megzuhanyoztatni" egy-két alkalommal, de remélhetőleg nem lesz több olyan "fincsi" tavasz... És akkor sem párásítani lett volna célszerű, hanem amolyan hűtő öntözés.
Válasz clanki #12324. hozzászólásáraRendben!