Gázolaj árak 627 Ft Benzin árak 606 Ft EUR 394.32 Ft USD 367.24 Ft CHF 411.35 Ft GBP 465.33 Ft

Fórum

Becenév: Charlie Firpo
Csatlakozott: 2008-04-06 17:11:36
Utolsó belépés: 2024-06-02 11:09:25
Fórum hozzászólás: 146

Fórumhozzászólásai

Előzmény: mg_ attila_ #24975 hozzászólásaEbbe van
https://38308.selcdn.ru/meta2017/storage15f/forum/2012/01/132050/john_deere_2266_diagnostika.pdf

Előzmény: Charlie Firpo #24976 hozzászólásaBocs ebbe nincs benne

Előzmény: mg_ attila_ #24975 hozzászólásahttps://www.agroinform.hu/data/forum/documents/agroinform_20171127184959_john_deere_2266_ekspluataciya.pdf

Előzmény: kecskemeti88 #426 hozzászólása


Akkor biztosan változtattak.Azért lefotozom mire gondoltam.A szigszalagos részen volt a dioda.

Előzmény: kecskemeti88 #422 hozzászólásaNekem is volt ilyen 2254-nél.Talán segit.A szemveszteség panelt kivéve a tetőn,csatlakoznak bele mindenféle vezetékek.Az egyik vezetékbe be van iktatva egy dioda.Le van zsugozcsövezve ,ott kicsit vastagabb a vezeték.Na azt a diodát kell áthidalni,kiiktatni,vagy ujra cserélni.Nekem 4 éve ki van iktatva azota nem produkálta ezt.

Előzmény: tanker #146 hozzászólása

adj egy emailt.elküldöm arra

Előzmény: tanker #142 hozzászólásaEste megprobálom ujra felrakni

Előzmény: mtz1221 #158 hozzászólásaKöszi.Ezzel nem boldogultam de igy már a cîm szerint le tudtam tölteni egy másik oldalrol smile thumbup

Sziasztok.Valaki nem tud segiteni mennyi az r5 130 motorjának a hengerfej meghuzási nyomatéka?1000.6wtir motor.

Előzmény: A.I. #680 hozzászólása


Valamiért nem gerjeszt.A visszajelző lámpa 161-es barna vezetékére adom rá a 12v pozitivat.A talajkövetőhöz nem tudok szolni,nem szoktam használni,ezért azt sem tudom hogy működik.

A probléma az volt hogy hideg inditáskor nem akart elaludni a töltésjelző lámpa.Eredeti generátorral sem,de tavaly kapott egy ujat ês azzal sem.Fel kellett pörgetni a motort hogy el induljon a töltés ,de az meg nem egészséges a hideg motornak.Egy nyomógombbal oldottam meg hogy azonnal induljon.(a töltésjelző csal 2v-ot).https://youtube.com/shorts/4q9uTA2G7ko?si=EwFREGovoKiB9zFL

Előzmény: A.I. #675 hozzászólása


A cséplőhajtás csapágya.A négybordás ékszij felőli .Ma leműtöttük de csapágy max hétfőn.4 nap alatt kb 6 hektárt haladtam.Remélem vége lesz mostmár.3év alatt szinte semmit sem kellet javitani kisebb aproságokon kivűl de most bepotolja.Igaz 25 éves csapágyakat dobálunk.Kifelé.

Ma lazitásképpen 100 méter után ujra beállt egy csapágy.smile cursing

Előzmény: A.I. #670 hozzászólása


Nekem széthullott és annyira leesett hogy nem érte a műanyag fogaskereket a kicsi fogaskerék csak a hegyét .Hallottam egy kopogást és rögtön megálltam igy hamar meg lett a hiba.

Előzmény: csferri #666 hozzászólásaÉn is megprobálom megjavittatni de durván deformálodott.Ha sikerűl tartalék lesz belőle.

Előzmény: A.I. #665 hozzászólásaHasznált lett .püspökladánybol 350,plusz használt gumi 200,hazahozni,összerakatni a gumisal.Össz-vissz 6 kilo.Egyébként ez nem az én hetem.Tegnapelött ac pumpa,tegnap kerék,ma meg rázoláda tengely csapágy a hajtás felől.Hogy holnap mi jön,előre félek.

Előzmény: A.I. #662 hozzászólásaElfáradt a heggesztés mellett.a gumi még jo lesz tartaléknak,a belső csattant ki.

Mai 600-ezres mutatvány

Előzmény: barnuci #650 hozzászólása


Lamella,dugattyú gumigyűrű,esetleg kapcsosgyűrű amennyiben azon keresztűl kapja meg az olajnyomást.Igaz csigában ,nekem a lamella volt teljesen lekopva, a gumigyűrű szakadása miatt nem épült fel elég nyomás és nem tudta elég erősen összeszoritani a lamellákat ezért folyamatosan megcsúszott és leégett a kopofelület rola.

Előzmény: Charlie Firpo #651 hozzászólásaKöszönöm.

Előzmény: A.I. #650 hozzászólásaKöszön ön.Akkor ha jol értelmezem 2350 lepadlozva üresen és 2200 -on adja le a legnagyobb nyomatékot.

Előzmény: A.I. #647 hozzászólásaKöszi előre is.
smile thumbup

Sziasztok.Valaki meg tudja mondani hogy mennyire kell felmennie a motor fordulatszámának maxi gázon.Nekem felmegy 2400-ig .nem sok az?2254 az alany de gondolom mindegyik z ugyanazon a fordulaton dolgozik.

Válasz Anonimus82 z#50 hozzászólására
Igy is jo csak jol kell visszaheggeszteni hogy ne follyon.Ott van a csapágy a három alu billentyűbe

Előzmény: Charlie Firpo #48 hozzászólása


A műanyag nem szállithato azt irják.Igy vágtam ki a milyenket hogy ki jöjjön a tengely

Előzmény: Anonimus82 #47 hozzászólása

méret után vettem csapágyboltba.Néhány ezer volt darabja,annyi hogy flexxel vagni kellett bele egy kis hornyot ami nem engedi hogy elforogjon,mert nem volt benne de az nem nagy mutatvány.Este megnézem a műanyagot de azzal szerintem nincs baj ha mozgatja az alu billentyűket.

Előzmény: Charlie Firpo #45 hozzászólása


3213200 a száma.

Előzmény: Anonimus82 #43 hozzászólása


Az aluminium billentyűk vannak olyan csapágyakkal a tengelyre illesztve amik csak az egyik irányba forognak.azoknak a forgásirányára kell figyelni összetakásnál.


Előzmény: Charlie Firpo #40 hozzászólása


A forgásirányra berakásnál figyelni kell.

Előzmény: Anonimus82 #38 hozzászólása


3db szabadonfutos csapágy van a hajtoműházba amik elforognak.Csapágyboltban lehet kapni,nem drága de a cseréjéhez ki kell vágni a hajtómű oldalát.Ugyanilyen pontatlan volt a mienk is,ez megoldotta a problémát.

Lefűrdetve,lezsirozva,juniusig hibernálva.

Előzmény: tobispp3 #642 hozzászólása


https://www.facebook.com/HerczkuB itt megtalálsz

Mai ügyködésem.Kb 1 5 éve szoptam vele.az infotrac monitor inditáskor a dia .üzenetet irta,és nem lehetett léptetni a funkciok között.Azt mutatta amin utoljára volt.Hosszu kutakodás után rájöttem hogy ezt akkor kellene kiirnia ha a két nyilat nyomva adjuk rá a gyujtást.Probáltam egy olyat hogy lecsatlakoztattam a nyomogombok átvezető szalagját és láss csodát jo lett.Igen ám de nem lehet külön venni bele.Egy külföldi emberkétől véve a tippet ìgy sikerűlt megoldani.Sokkal jobb mint az eredeti,érződik és hallatszik a kis kapcsolok kattanása.Egyedüli gondja hogy nem világitja meg a háttérvilágitás.

Sziasztok .merci motoros 108-as hűtővizét hogyan lehet leengedni?

Előzmény: A.I. #636 hozzászólásaIgy van a leirásba.felűl van a kalászos.Ha nem ìgy működik akkor be kell állitani

Előzmény: A.I. #636 hozzászólásaNem tudom,igy vettük.A helye meg van és a kábele is.Nem hiányzik de nézegetem hátha ráakadok olcsobban.Gps-el mérjük a területet.

Előzmény: A.I. #634 hozzászólásaNekem nincs hektárszámlálo,nincs benne a könyöklőbe az elektronika.De tudtommal a felhordo jobb oldalán van a hektárszámlálo kapcsoloja aminél a kis rugos drotot át kell rakni az also lyukba.kalászosnál a felsőbe.

Előzmény: A.I. #632 hozzászólásaJelentem jó lett!
Az oszlopon levő kijelző csatlakozoja nem érintkezett.A háttérvilágitás működött de a négy másik érintkező nem adta át a delejt.Többször átbaszott mert szakadás nem volt csak mikor összedugtam nem ment át a jel .a kapcsolónál probáltam elemmel kimozditani a mutatót de nem reagáltEkkor ugrott be az isteni szikra.. Kicsi hajlitás és már jo is. Most már 100%-os a gép.Ezt szeretem.smile thumbup

Előzmény: CNHS #4196 hozzászólásaNem newhollandhoz,de én a mechanika parts-tol rendeltem már sok alkatrészt.Szivattyut is.Jo áraik vannak,még szállitással is olcsobb sokminden mint itthon.Általában 1 hét alatt megjön.

Előzmény: A.I. #630 hozzászólásaEngem nagyon zavar ha valami nem működik.Az egész gépen minden tökéletes,ez az egy szarakodik.Muszáj a végére járnom.

Előzmény: A.I. #628 hozzászólása


azt már végig zongoráztam,plusz végigmértem az összes vezetéket.Amikor még működött ,ha kapcsoltam a kapcsolón ,ugrott egy picit a mutató.Mos tmár nem csinálja,ezért a panelra gyanakszom leginkább.

sziasztok.Nyíregyháza-nagykálló környékéről keresek Z kombájn tulajdonost akinek működik a gépén a veszteségjelző,és megengedné hogy rácsatlakoztassam az alkatrészeket egyesével.Nekem nem működik és mielőtt mindent megvennék hozzá szeretném kizárásos alapon leellenőrizni a három érzékelőt és a kapcsolópanelt.Szóval kiszerelném , elvinném,rádugnám egyesével a működő gépre így kipróbálva hogy melyik működik,melyik nem.
Előre is köszönöm.

sziasztok.Nyíregyháza-nagykálló környékéről keresek Z kombájn tulajdonost akinek működik a gépén a veszteségjelző,és megengedné hogy rácsatlakoztassam az alkatrészeket egyesével.Nekem nem működik és mielőtt mindent megvennék hozzá szeretném kizárásos alapon leellenőrizni a három érzékelőt és a kapcsolópanelt.Szóval kiszerelném , elvinném,rádugnám egyesével a működő gépre így kipróbálva hogy melyik működik,melyik nem.
Előre is köszönöm.

Előzmény: Josku #22266 hozzászólása

Nincs sok állat a környékünkön.Ami van annak összejött annyi széna és lucerna ami elég.A szalmát is inkább szétfuvattuk hogy legalább annyi szerves anyag menjen vissza mert műtrágyát nem sokat fog látni .Ez is visszakerül a talajba.

Előzmény: Füle #22262 hozzászólása

ja és a háttérben az üres almafák.

Előzmény: Füle #22262 hozzászólása

nyirség,Nagykálló környéke.

Záhonynál pedig fejtik átfelé keskeny nyomtávu tartájokba.Navosok őrzik .Utána megy ukránba .Hogy tankba vagy traktorba azt nem tudom,de hogy hiányzik a piacról az biztos.(első kezes infó)smile censored

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Hirdetés
A DEKALB genetika és a FIELDVIEW technológia ismét sikert aratott
A DEKALB genetika és a FIELDVIEW technológia ismét sikert aratott
Helyspecifikus gazdálkodással javítható a termelés fenntarthatósága.
Nagy az érdeklődés a termelői mák iránt
Nagy az érdeklődés a termelői mák iránt
A magyar termelőknek versenybe kell szállniuk a szlovák és a török importmák...
Traktoros gépszerelő
Traktoros gépszerelő

5 Ft

Traktoros állást keresek
Traktoros állást keresek

10.000 Ft

Belarus MTZ 82.1 traktor
Belarus MTZ 82.1 traktor

4.150.000 Ft

Lucerna széna
Lucerna széna

10.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]