Létrehozta: dezső , 2008-03-24 18:54:00
szivesen elküldőm nektek is.de szolok be lesz tőmőritve total commanderban.majd ki kell csomagolnotok.üdv
Igen megkaptam.csak nem tudom megnyitni.te milyen programmal nyitod meg?ja és kösszi szépen
Helló Tropi!Tudom ez nem kivánságmüsor de ha lehet küld el nekem is légyszives!lorik01@t-online.hu. Köszönettel Tomi.
Válasz #6. hozzászólásra Helló Tropi! Az 512-es kezelési utasítását el tudnád küldeni nekem is emailben? Megköszönném! szaby24@citromail.hu email cimre kérném. Köszönöm!
megkaptad?
Hello multkor elirtam az e-mail cimemet.mozesarnold15@vipmail.hu erre küldjed majd .kösszi
szivesen csak várnod kell rá mert be kell scannelnem és van egypár oldal
Hello eltudnád nekem küldeni mind a kettöt e-mailba?kösszi. arnoldka01@freemail.hu
Helo.nekem van de németül,magyarul csak a kezelési utasitás van meg
Hello!Keresek E 512 kombájnhoz gépkönyvet.Ha valaki tud irjon!!
Ön szerint ez a hozzászólás kifogásolható?
Ossza meg velünk miért!
Jelentés elküldése
419.000 Ft
10 Ft
999.999 Ft
703.000 Ft
Minden jog fenntartva. © 2025 Agroinform Média Kft.
4910 hozzászólás
szivesen elküldőm nektek is.de szolok be lesz tőmőritve total commanderban.majd ki kell csomagolnotok.üdv
Igen megkaptam.csak nem tudom megnyitni.te milyen programmal nyitod meg?ja és kösszi szépen
Helló Tropi!Tudom ez nem kivánságmüsor de ha lehet küld el nekem is légyszives!lorik01@t-online.hu.
Köszönettel Tomi.
Válasz #6. hozzászólásra
Helló Tropi!
Az 512-es kezelési utasítását el tudnád küldeni nekem is emailben? Megköszönném!
szaby24@citromail.hu email cimre kérném.
Köszönöm!
megkaptad?
Hello multkor elirtam az e-mail cimemet.mozesarnold15@vipmail.hu erre küldjed majd
.kösszi
szivesen csak várnod kell rá mert be kell scannelnem és van egypár oldal
Hello eltudnád nekem küldeni mind a kettöt e-mailba?kösszi. arnoldka01@freemail.hu
Helo.nekem van de németül,magyarul csak a kezelési utasitás van meg
Hello!Keresek E 512 kombájnhoz gépkönyvet.Ha valaki tud irjon!!