Válasz #32. hozzászólásra
Celluloz bontó baktérium ami a kukorica és egyébb növényi szá maradványokat lebontja és az újabb novénynek felvehető tápanyagá alakítja át nagy vonalakban ennyi.
Itt a kftben már átalakitották,s jó is lett!Le szedték róla a szivattyút meg a a hidromotort is!és a gép vázában végig vittek egy tengelyt,csapágyházakkal,s a végén fogaskerék van,ami láncal hajt fel a motor helyére,ahol megint fogaskerék van,egy tengelyen,aminek a másik végén a tilátor van!Érted a dolgot???
Helló Roli! Kérdezmém mekkora logások lehetnek a szög hajtás. lác hajtás nál a 400 as on. Továbbá mijyen szivattyú val lehet helyetesíteni az eredetit met nem kaptam vele és egy origyi Kdrága?
Helló!Nincs mit!Nagyon egyszerü egy gép,de jobb mint az spc!ha vmit nem tudsz,akkor kérdezz nyugodtan!msn-en mgtalálsz vagy a telón!a fénymásolásnak utána nézek,mert egy srácnak is lógok egy Claas másolással,de az annyira sok,h nem vállalták!
Helló Roland! Köszönöm hogy fel ajánlottad én ugyanis most vettem a gépet és nem igazán ismerem. A másolást ha meg oldanád és el küldenéd nekem, előre is köszönném továbbá tériteném a költségeidet.
436 hozzászólás
Válasz #33. hozzászólásra
Igen érdekel mrt drága az eredeti szivattyú
Válasz #32. hozzászólásra
Celluloz bontó baktérium ami a kukorica és egyébb növényi szá maradványokat lebontja és az újabb novénynek felvehető tápanyagá alakítja át nagy vonalakban ennyi.
Válasz #31. hozzászólásra
A vetőgépnél. hogy juttatod a talajba?
Válasz #30. hozzászólásra
Nem tudok semmi adatot!Én még nem láttam,h hogyan alakitották át!Csak mesélték az egészet!De ha érdekel,akkor megkérdezem!
Válasz #31. hozzászólásra
Baktocel az milyen vegyszer?Vagy mi az?
Válasz #29. hozzászólásra
Igen mert baktocelt szortam szántással egy menetben egyébbként ki kell használni amire csak lehet, sokba került összehozni.
Válasz #28. hozzászólásra
Igen értem ,lánc kerék fog számokat meghajtó tengely fordulatot tudsz mondani?
Válasz #27. hozzászólásra
Jól látom. hogy 1 szórófej van rajta?
Válasz #26. hozzászólásra
Itt a kftben már átalakitották,s jó is lett!Le szedték róla a szivattyút meg a a hidromotort is!és a gép vázában végig vittek egy tengelyt,csapágyházakkal,s a végén fogaskerék van,ami láncal hajt fel a motor helyére,ahol megint fogaskerék van,egy tengelyen,aminek a másik végén a tilátor van!Érted a dolgot???
Válasz #25. hozzászólásra
Helló! Kukorica napraforgó meg folyékony mütrágya vetéssel egy menetben.
Válasz #24. hozzászólásra
Azt kérdezném hogy alakitod át kardánosra?
Üdv. csöpi. milyen kulturába használod a baci szórót?
Válasz #23. hozzászólásra
Ugy csináld már,h válaszra nyomsz,mert igy nem tudni pontosan,h mire gondolsz!
És azt hogy csinálod?
Válasz #20. hozzászólásra
Nincs itthon a könyv,majd visszahozom s megnézem!!!
Válasz #18. hozzászólásra
Nekem még az van rajt!de ha nem lesz jó,akkor átalakitom gardánosra én is!
Mekkora lehet a fog hézag?
Válasz #17. hozzászólásra
Mi a baj vele???
Te eredeti szivattyút használsz?
Igen és a tartály alatti hajtásról
Válasz #15. hozzászólásra
A keréktől hajtó láncról beszélsz?!Mi a baj vele?
Hát a vetődob szög hajtása és az azt meg hajtó láncok.
Válasz #13. hozzászólásra
Nincs jól beállitva a kefe a dobban,azért vet 2 magot!
Válasz #7. hozzászólásra
Nekem 800-as van. Miért vet egyenlőtlen tőtávot? És gyakran 2 magot tesz le.
Válasz #9. hozzászólásra
Helló!Nem tudom,h mivel lehetne helyettesiteni!Itt átalakitották gardánosra,de jó lett nagyon!Milyen lógásra gondolsz?
Válasz #5. hozzászólásra
Helló! Bocs de MONOSEM ezekhez a takarmány átvételi árakhoz
Válasz #5. hozzászólásra
Helló! Bocs de MONOSEM ezekhez a takarmány átvételi árakhoz
Helló Roli! Kérdezmém mekkora logások lehetnek a szög hajtás. lác hajtás nál a 400 as on. Továbbá mijyen szivattyú val lehet helyetesíteni az eredetit met nem kaptam vele és egy origyi Kdrága?
Válasz #7. hozzászólásra
Én múlthéten láttam közelről egy 800-ast!Nem rossz,másabb mint a 400!De nekem elég ez is!
Válasz #6. hozzászólásra
Jó nem is azért irtam de 800asban vagyok othon.
Válasz #5. hozzászólásra
Ha annyi pénzem lenne,akkor nem vetőgépet vennék belőle,az tuti!
Lekel cserélni MONOSEMRE.
Válasz #3. hozzászólásra
Helló!Nincs mit!Nagyon egyszerü egy gép,de jobb mint az spc!ha vmit nem tudsz,akkor kérdezz nyugodtan!msn-en mgtalálsz vagy a telón!a fénymásolásnak utána nézek,mert egy srácnak is lógok egy Claas másolással,de az annyira sok,h nem vállalták!
Helló Roland! Köszönöm hogy fel ajánlottad én ugyanis most vettem a gépet és nem igazán ismerem. A másolást ha meg oldanád és el küldenéd nekem, előre is köszönném továbbá tériteném a költségeidet.
Válasz #1. hozzászólásra
Helló!Nekem van!Nem adom el,de le lehet fénymásolni!
IH cycló 400 as vetőgép alkatrész katalógusát és javítási utasítást szertnék kérni ha valakinek van ilyen és nem használja meg vásárolnám.