Vlmikor réges régen hol volt hol nem volt------ talán igaz se volt.....
Mikor még nemvolt ez a majdnem 25000haunk A CÉGnek...
Idösanyámék is elmentek kukot csórni a rohadékoktól.
Mivel nem volt hol termelni muszáj volt csórni, a muszáj meg ugye nagy úr annak ellentmondani nem lehet...
Kellett a kacsáknak vagy a libáknak franctudjamá minek, TÖMÉSRE.
Asszem 3 4 táskáravaló volt a zsákmány.
Erdőn keresztül vezetett az út a zsákmányig.
A lényeg a sztoriba h. pont akkor húzta föl magát 1 ürge a tanyán.
És hova?
Hát pont oda abba az erdőbe.
X méterre csak attól a csapásvonaltól ahol vonult a 3 4 táska zsákmány + idösanyámék.
Szóval a lógó emberbe majdnem belebotlottak.
Pár nap múlva megtalálták......
Ha más a csapásvonal még akár bele is fejelhettek vóna a lábaiba a kerekerdő mélyén a fenenagy setítsígbe..........
Mekkora buli lenne ha az ember levadászhatná az ilyen kóbor csávókat a kukoricásban........
Pár db nem túl nagyot harapó, de fürge és kiler kutyát beendedni rájuk, aztán várni a Gyulával meg az Ottóval a széleken a kifutó rövidtávfutókat vlm. ÜTTŐS FEGYVERREL......
Aztán........
jó bevált trükk,mésszel veregsd be a kukoricatábla széleit és írd ki mérgezve,nekem bevállt,akkor szívás ha 100hekis parcellát kell lefröcskölni,nekem ez eddig bevállt,ha meg utána is tényleg lopják akkor keverj bele vmi olcsó anyagot ,ha nem hisznek
110 hozzászólás
Millios kukoricalopás Végegyházán, 2 ha-t kaszáltak le, de megvannak a tettesek. Részletek itt: http://www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/millios-erteku-termenylopas-vegegyhazan-320536http://www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/millios-erteku-termenylopas-vegegyhazan-320536http://www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/millios-erteku-termenylopas-vegegyhazan-320536
Nyomok sztorit unalom ellen......

Vlmikor réges régen hol volt hol nem volt------ talán igaz se volt.....
Mikor még nemvolt ez a majdnem 25000haunk A CÉGnek...
Idösanyámék is elmentek kukot csórni a rohadékoktól.
Mivel nem volt hol termelni muszáj volt csórni, a muszáj meg ugye nagy úr annak ellentmondani nem lehet...
Kellett a kacsáknak vagy a libáknak franctudjamá minek, TÖMÉSRE.
Asszem 3 4 táskáravaló volt a zsákmány.
Erdőn keresztül vezetett az út a zsákmányig.
A lényeg a sztoriba h. pont akkor húzta föl magát 1 ürge a tanyán.
És hova?
Hát pont oda abba az erdőbe.
X méterre csak attól a csapásvonaltól ahol vonult a 3 4 táska zsákmány + idösanyámék.
Szóval a lógó emberbe majdnem belebotlottak.
Pár nap múlva megtalálták......
Ha más a csapásvonal még akár bele is fejelhettek vóna a lábaiba a kerekerdő mélyén a fenenagy setítsígbe..........
Válasz #6. hozzászólásra

Válasz #4. hozzászólásra
kénporral hatásosabb és szaga is van
Válasz #3. hozzászólásra

Mekkora buli lenne ha az ember levadászhatná az ilyen kóbor csávókat a kukoricásban........
Pár db nem túl nagyot harapó, de fürge és kiler kutyát beendedni rájuk, aztán várni a Gyulával meg az Ottóval a széleken a kifutó rövidtávfutókat vlm. ÜTTŐS FEGYVERREL......
Aztán........
Elég 4db tolvajt elkapni.

Aztán karóba húzni őköt a főd 4 sarkán.......
Lenne e 5. jelentkező????????
Válasz #1. hozzászólásra

jó bevált trükk,mésszel veregsd be a kukoricatábla széleit és írd ki mérgezve,nekem bevállt,akkor szívás ha 100hekis parcellát kell lefröcskölni,nekem ez eddig bevállt,ha meg utána is tényleg lopják akkor keverj bele vmi olcsó anyagot ,ha nem hisznek
Válasz #1. hozzászólásra

Én egy lefürészelt csövüt tudnék ajánlani...
Egyelőre ez még ráér!
De van kukoricás topic.....
Ki hogy védekezik a kukorica lopás ellen?