Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
A jó termés a talajnál kezdődik – tegyen érte kalciummal!
A talaj kémiai viszonyainak javítása – különösen a kalcium utánpótlásával –..._fill_540x300_0.jpg)
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
1042 hozzászólás
Válasz #291. hozzászólásra
Oké..Köszönök minden infot,csak most már a vegyszer jöhetne meg amit két hete beigértek..Nem baj addig is erősödik a hagyma..
Válasz #290. hozzászólásra

Mi 0.6os fúvokával szoktuk 2 bar nyomáson és igy olyan 200-250 liter megy ki hektáronként!
hát ha csak foltokba van 1 leveles állapotban ami nem számottevő egyáltalán akkor fújhatod rá de az1leveles is kiheveri a megcsavargatást
Válasz #289. hozzászólásra
A nagy fúvóka mit takar???0.4es az jó???nyomás???2bar???Valahol már 3leveles a hagymáém,de van nak foltok a laposabb részeken ahol megfázott hogy csak egy levél van..Az egy levélen sem tesz kárt???
Válasz #288. hozzászólásra
már évek óta ezzel szoktuk lefújni mikor 2-3 leveles a hagyma jó nagy cseppekben kis nyomással nagy fúvókával 200-250 liter /ha
Enyhén megcsavargatja a levelet ha nem optimális minden körülmény a permetezésre pl ha a viaszréteg nem elég vastag de ezt max egy hét alatt kiheveri !
de megéri vele lefújni mert takaritja a füveket!
Válasz #287. hozzászólásra
Szia...Kevés van csak...1heki van minden évben amit kispiacon el tudunk nyomni..Mi az hogy kevésbé üti meg a hagymát???ez mit jelent mit csinál vele???Amúgy többször is csináljátok egy évben Aurorával???
Válasz #267. hozzászólásra

Mi szoktunk használni 2-3 leveles állapotába 50gramm/ha dozisba nagyon jó hatást fejt ki a hagymát pedig kis mértékben üti csak meg !
mi ujság hagyma téren mennyí terülten nyomod?
Válasz #285. hozzászólásra
Itt semmi sincsen.
Pedig vót nem 2 ha a tanyán.....
Ráment a gatyája is a kollégáknak az egész mg bizniszre....... finítooooooo-----------------------
Válasz #281. hozzászólásra
Őszi hagymára mit hallani árban
mennyivel indul felétek??vagy van egyáltalán ?tudtak vetni?felénk elenyésző, viszont tavasziból van ....
Válasz #283. hozzászólásra

ipari mennyiséget küldjé
1000 hektóra valót
az pont 2 szezonra elig......
Válasz #282. hozzászólásra

Küldjek 1 kis Antraxnak látszó port? Cim?
Válasz #281. hozzászólásra

waze csak 1 szippantás lentit majd lécciiiii
Válasz #280. hozzászólásra

Mondjuk, lehethogy még találnék vlhol ebből is meg abból is
Csak keresni kellene
Válasz #279. hozzászólásra

A Lenti mintha illatos fajta lett vóna.....
ha meg kigazosodik mehet bele a Bikinitrexxxxxx
Válasz #278. hozzászólásra

Valaha a Lentagran meg a Bitrex volt verhetetlen...................hol vannak azok a szép idők
Válasz #274. hozzászólásra
Amúgy én a totrilt is osztottan fújom..1,5liter először aztán egy hét múlva a másik fele..Talán így a leghatásosabb és így kíméli legjobban hagymát az ember.Kicsit meg is fázott a laposabb részeken úgyis..Nem bírta a fagyot..Még zászlós állapotban volt.
Válasz #275. hozzászólásra
stompal volt kelés elött nyomva..
Válasz #274. hozzászólásra
Igen tudom a viaszréteg nélkülözhetetlen...Totrilból meg állítólag nálunk hiány van..Tavalyról maradt pár literem majd azt elfújom..Viszont az aurora sokkal olcsobb..
Válasz #272. hozzászólásra

most 2 leveles e?
eztet lehet nyomni kis korában is
viasszal meg mi a gond?
esőt hol láttatok és mikor??????
mást nem is fújtál kikelt- jön a gaz- jön az auróra?
Válasz #273. hozzászólásra

Szerintem a Totril jobb.........meg biztonságosabb, az Auróránál NAGY hangsúly van fektetve a hagymán keletkező viaszrétegre
Válasz #270. hozzászólásra
És sikerrel???A 2 levelesenek nem nyom oda???
Válasz #271. hozzászólásra
Írtani a gyomot...
Válasz #269. hozzászólásra
mit akarsz vele?

Csak hallottam, h használgatják itt-ott
Válasz #268. hozzászólásra
A mester???

nnna ki lehetett vajon???
Hagymában használt már valaki aurorát???
Settont dughagymáról termelt valaki milyen?
A fémzárolt holland zsákos dughagyma hőkezelt nem tudjátok?
Válasz #260. hozzászólásra
Az árat nem kérdeztem,de szerintem hasonló lehet a vtézhez.
Válasz #263. hozzászólásra
Bejo-s fajta ,a vitézt hárman termeltünk tavaly és ha jók az infoim akkor ott csira problémák voltak. Amúgy tavaly elött viszont rekord volt belöllük.
Válasz #262. hozzászólásra

miféle holland?
azt állítod amit árulnak Vitézt most az minddddddddd tőled származik??????
máshol nem lett Vitéz????
Válasz #261. hozzászólásra
de most van egy holland fajta meg téli sarjadék
Igen,azt is szoktam a kg titkos mint a te címed
Válasz #256. hozzászólásra

Na ne szivass Te csinálod a Vitézt?????
Hát és mennyi kilót csináltál?????
Válasz #259. hozzászólásra
a kun milyen árban van?ha megkérdezted!én a százezresre gondoltam!nálunk volt vitéz,csak az a baj,hogy csak 250ezresben van!köszönöm a segitséged!
Válasz #257. hozzászólásra
Én Csorvásson lakok Békés megyében.
Válasz #257. hozzászólásra
Csak ma sikerült beszélnem velük, ha kimondott vitézt szeretnél akkor azt nálatok kell megvenned mert nincs már belőle egy szem se, helyette a kun fajtát javasolják van 250000,100000,10000 szem-es kiszerelésben . Kecskeméten a mintaboltban kapható .
Válasz #256. hozzászólásra
nagyon megköszönném.melyik részen laksz?jövö7végén mennék hodmezővásárhelyre!
Válasz #255. hozzászólásra

Holnap megkérdezem,mert én csak elő állitom a magot, ha ezt fogsz vetni akkor azt valoszinüleg én termeltem ,mert tavaly 3-ból csak az ennek lett jó a csírálya
Válasz #254. hozzászólásra
kössz az infót.magyarországon mekkora kiszerelésben van?mert itt csak 250ezresben forgalmazzák,és annyi nekem nem kellene,elegendö 100ezer,ha lehet ugy szerezni?mert én palicsról érdeklődök!kössz elöre is!
Válasz #253. hozzászólásra

Szia! Nagyon jó fajta,jól tárolható.Évek óta termelem a ZKI-nak a vetőmagját.
sziasztok.
ha valaki olvassa ezt a fórumot,irja már meg hogy mit tud a magról vetett hagyma?nekem idén muszály vetnem,mert nagyobb területet gyomirtóztam le az ősszel,mint amennyi fokhagymánk lett.ide akarnánk vöröshagymát,a zki vitézt néztük ki.valakinek tapasztalat?elöre is köszönöm!
Válasz #251. hozzászólásra
vöröshagyma mennyiért megy?
felvásárlás mennyi?
nagybanin?
Válasz #250. hozzászólásra
Elattad???Az gáz..
Válasz #249. hozzászólásra

Válasz #248. hozzászólásra
Ja nemláttam..És megvan még???
Válasz #247. hozzászólásra

Már írtam. Vettünk Makón gépet, függesztett, olyan 2 m-est.
Szabi!!!
Anno mivel toltad be a foxidat??
Válasz #245. hozzászólásra
Kösz!
Megpróbálom.
Válasz #244. hozzászólásra

2 cm a mélység, jó minőségü földbe, 100-50-100 NPK aránnyal szoktam, amikor még foglalkoztam vele
Válasz #241. hozzászólásra
Ezek szerint nem nagyobb kockázat elvetni, mint zacskóban hagyni, mert a végén tíz éves mag is lesz belőle, most meg van időm szórakozni vele.
Milyen mélyre vessem? Valami tápanyagot szórtok alá?
Válasz #242. hozzászólásra

Azt meg asszem október 15 körül, de ne vedd szentirásnak a szövegem, mert mintha ezt olvastam volna vlhol, nuku tapasztalat