Válasz #2305. hozzászólásra
ezen a fórumon ha zöld betűkel válaszolnak akkor klikej rá(most már értem miért nem találtad meg multkor a difis keresgélésemet)
Lamborghini
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Korrektúra.png
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását. Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Automobili Lamborghini S.p.A.
Lamborghini logo.svg
Típus Részvénytársaság
Alapítva 1948
Székhely Sant'Agata Bolognese, Olaszország
Vezetők Stefan Winkelmann
Alapító Ferruccio Lamborghini
Iparág sportautók és traktorok
Alkalmazottak száma 715
Anyavállalata Volkswagen, Audi
Az Automobili Lamborghini S.p.A. weboldala
A Lamborghini (ejtsd: 'lamborgíni') olasz luxusautó-márka. A cég 1964 óta gyárt felső kategóriás sportautókat. A vállalat székhelye Sant'Agata Bolognesében van, Emilia–Romagna tartományban Modena és Bologna között. A cég emblémája egy harcoló bikát ábrázol. 1998 óta az Audi cégé és ezen keresztül a Volkswagen-csoporthoz tartozik.
Válasz #2299. hozzászólásra
Erre a kicsik mint én is, Az Mtz nyomják, de prímán meg vannak művel a földjeik, nekem is hiányzik a Zetor, de reggel megyek a totózóba.
Nekem a 90-110 LE-ben kell gondolkozni, meg az anyagiak sem túlzottak, de 3 traktorom volt már,(UE-28, MTZ82, Zetor6341), még egy lesz az aztán remélem kiszolgál.
Kiszolgáló traktorban kevésben az a sok üó, itt meg olyan kellene ami mindenre jó, nézelődöm, amúgy se márkásat tudnák, csak szeretnék.
Azt meg hogy melyik a jó traktor csak akkor lehet megtudni mikor már nem kapsz belőle 10 e óra alattit az újaknál csak találgatni lehet.
Olyat kell venni 10 e órával amiböl több van ami elment már 20 ezret , abbol nagy baj nem lehet
Ne feledd Sanyi báttya,hogy a Lambo az csak autóba ér valamit (ott is csak azért mert a VW a gazdája) traktorban kb annyi presztizse van mint autóban a Lancia-nak vagy az Alfa-nak.
Válasz #2289. hozzászólásra
Netán fordítva történik a dolog, megyek én is traktorozni.... mint régen mikor gyerekek voltunk s kérdeztük... a K-25nél felülhetünk egy kicsit a sárhányóra...(nem sárvédőt mondtuk), de itt egy príma fülke meg egy márkás traktor vár. Itt van állandóan, még mindig, nem tudom hányan szemezgetnek vele.
Megmutatom, Kecskeméten van. Egy ismerős gazda árulja mert leépítette a gazdaságot. Árát nem tudom de ha komolyan érdekel telefonon felhívsz vagy írsz egy emailt és jövő hétre megtudom.
Veszel 1 L. variováltót belevágod a 140eshsxbe és a naftagőzzel fogsz szántani....
Nitrót a házhoz Sanyibácsi elmegyek traktorosnak évi pár 10 órára......
7061 hozzászólás
Válasz #2310. hozzászólásra
akkor mifakszot vegyünk 4hengert?
Válasz #2310. hozzászólásra

hát a céget ismerve M
vagy vlm visszább betű
Válasz #2303. hozzászólásra

Ja, bocsi, nem figyeltem, hogy zöld...!
Köszönöm az infót!
Válasz #2306. hozzászólásra
R es vagy 30 as ? Egyik szarabb mint a másik . Vinember leszöl mire meglössz benne a 10 e .
ezen a fórumon ha zöld betűkel válaszolnak akkor klikej rá(most már értem miért nem találtad meg multkor a difis keresgélésemet)
Katt az 1998 ra
Lamborghini
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Korrektúra.png
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását. Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Automobili Lamborghini S.p.A.
Lamborghini logo.svg
Típus Részvénytársaság
Alapítva 1948
Székhely Sant'Agata Bolognese, Olaszország
Vezetők Stefan Winkelmann
Alapító Ferruccio Lamborghini
Iparág sportautók és traktorok
Alkalmazottak száma 715
Anyavállalata Volkswagen, Audi
Az Automobili Lamborghini S.p.A. weboldala
A Lamborghini (ejtsd: 'lamborgíni') olasz luxusautó-márka. A cég 1964 óta gyárt felső kategóriás sportautókat. A vállalat székhelye Sant'Agata Bolognesében van, Emilia–Romagna tartományban Modena és Bologna között. A cég emblémája egy harcoló bikát ábrázol. 1998 óta az Audi cégé és ezen keresztül a Volkswagen-csoporthoz tartozik.
Kattincs az 1998-ra
Válasz #2302. hozzászólásra
jön 100 ló fölötti jd a tanyára
majd beszámolok
10000 óra muva hehe
Válasz #2304. hozzászólásra

1998 óta? Ez hol van leírva?
Válasz #2300. hozzászólásra
Sanyi Bácsi márkás írt erre írhattam volna hogy a Lambo az traktorban nem tartozik a márkásak közé.(nekem a márka szinonímája a presztízsnek)
Válasz #2300. hozzászólásra
1998 óta
nekem is hiányzik a Zetor, de reggel megyek a totózóba.

Erre a kicsik mint én is, Az Mtz nyomják, de prímán meg vannak művel a földjeik,
Nekem a 90-110 LE-ben kell gondolkozni, meg az anyagiak sem túlzottak, de 3 traktorom volt már,(UE-28, MTZ82, Zetor6341), még egy lesz az aztán remélem kiszolgál.
csak szeretnék. 
Kiszolgáló traktorban kevésben az a sok üó, itt meg olyan kellene ami mindenre jó, nézelődöm, amúgy se márkásat tudnák,
Válasz #2298. hozzászólásra

Szerintem soha nem a presztízs számít, hanem a használati érték...!
A Lamborghini mióta tartozik a VW konszernhez?
Válasz #2297. hozzászólásra

Azt meg hogy melyik a jó traktor csak akkor lehet megtudni mikor már nem kapsz belőle 10 e óra alattit az újaknál csak találgatni lehet.
Olyat kell venni 10 e órával amiböl több van ami elment már 20 ezret , abbol nagy baj nem lehet
Válasz #2297. hozzászólásra
Ne feledd Sanyi báttya,hogy a Lambo az csak autóba ér valamit (ott is csak azért mert a VW a gazdája) traktorban kb annyi presztizse van mint autóban a Lancia-nak vagy az Alfa-nak.
Válasz #2289. hozzászólásra
.... mint régen mikor gyerekek voltunk s kérdeztük... a K-25nél felülhetünk egy kicsit a sárhányóra...(nem sárvédőt mondtuk),
de itt egy príma fülke meg egy márkás traktor vár. 
Itt van állandóan, még mindig, nem tudom hányan szemezgetnek vele.
Netán fordítva történik a dolog, megyek én is traktorozni
Válasz #2295. hozzászólásra
érdekel megtudod nekem kérdezni?
Válasz #2292. hozzászólásra
Ott van a hirdetéseknél hogy legyen óvatos ne utaljon előre pénzt :)
Válasz #2292. hozzászólásra
Ezt az iskolát már végig jártuk,minden gép állítólag Angliába van. Előleget kérnek utána pedig nincs semmi
Válasz #2288. hozzászólásra
Sokba fog az neked kerülni hogy megtudd azok nem gépek
Haszonjármű, mezőgazdaságigépek rovatban is vannak érdekes árak, s települések.http://www.haszongepjarmu.hu/hirdetesek?category_id=119&subcategory_id=0&type=0
Válasz #2290. hozzászólásra
Megmutatom, Kecskeméten van. Egy ismerős gazda árulja mert leépítette a gazdaságot. Árát nem tudom de ha komolyan érdekel telefonon felhívsz vagy írsz egy emailt és jövő hétre megtudom.
Válasz #2270. hozzászólásra
na mutasd mennyi?
meg eza z amugy hogy az enyémbe eredeti turbó van semmi baja ezekben ,meg már kihulltak.
Válasz #2288. hozzászólásra

Veszel 1 L. variováltót belevágod a 140eshsxbe és a naftagőzzel fogsz szántani....
Nitrót a házhoz Sanyibácsi elmegyek traktorosnak évi pár 10 órára......
Itt jobb oldalon a hirdetésben a Lamborghinit, s a Zetort nyomják csak azok gépek.
Válasz #2284. hozzászólásra

ponyva nélkül
Válasz #2285. hozzászólásra

Válasz #2283. hozzászólásra

nyáron..........
Válasz #2283. hozzászólásra

ÉN voltam katona ,de amiben ÉN ültem abban belül is vakartuk a jeget az ablakról.
Válasz #2282. hozzászólásra

Az Uazban is ízzadtunk vaze
Válasz #2281. hozzászólásra

.Akkor csak nem wartburg a fűtés benne.
Szinte hihetetlen ,,de ha TE ondod ÉN elhiszem
Válasz #2280. hozzászólásra
tökéletes minusz 20-ban is
Válasz #2276. hozzászólásra
Valami fűtést össze tud hozni mínuszokba így ponyvásan is???
Válasz #2278. hozzászólásra

Még csak az utóbbi van.De valami Moszkvai őrkuta is megtenné.
Válasz #2273. hozzászólásra

Ott hagyod a vadászkutyát, s meg sem közelítik, vagy valami pásztor kutyust....
Válasz #2274. hozzászólásra
Értem
Válasz #2275. hozzászólásra
nagyok
ja a gyok egy fémdobozt csavaroznak a platóra ami zárható
csak belinkeltem hogy van ilyen
Válasz #2272. hozzászólásra
csak ez a ponyva tart vissza kissé.Látom tettél fel kemény dobozt 2500dollár,tetszik de ezt ,hogy hogy tudnám beszerezni
A célnak megfelelne
Válasz #2268. hozzászólásra

Tibibácsi azt tudnod kell az autó jó,de nekem lassú,nyugis autó max 90,de azt árkon bokron tudja,puskatartó van benne,
Válasz #2267. hozzászólásra

Sanyíííí ne rontsd itt a bizniszt
szebussz Sanyíííí
Válasz #2257. hozzászólásra
Én tudok egy felújítottat ha érdekel. 4650 motor felújítás + új turbo
Válasz #2268. hozzászólásra

Azért megmondhatnád.... ...a feliből mennyit engedsz????????
Válasz #2265. hozzászólásra

Megyek alszom rá 1-2-3-at
Válasz #2265. hozzászólásra

Csinálj úgy mint a "nagyok" emelj az áron, s abból engedj......
Válasz #2258. hozzászólásra
akkor inkább az új.
108üó miért adja el egy év után szinte annyiért amennyi az új,
Válasz #2264. hozzászólásra
persze kedvezmény jár a visszajárónak
Válasz #2263. hozzászólásra
Teherautó 2 személyes,de a saját nevemen van,nincs áfa adásvételi van Keménytető