Magyar gyártmányokat 17000x gondold át.
De lehet megunod a tizedszeri átgondolásnál és rájössz hogy talán beleszarni és venni kell vlm profi vasat.......
Nincs de nem is lesz, ha más nincs veszek inkább Sigmát ahhoz van legalább minden cucc, egyszerű mint a "fa ék" !!! De az idén már nem kell lehet valami "kék- fehér" lesz a vége!
Felejtős az egész, én hívtam őket szezonban vagy háromszor de még a telót sem vették fel, kérdezem én hol vannak szezonban??????????? Mi van a nyár közepén kellene hozzá alkatrész nézünk ki a fejünkből mert a főnök vagy mindenki esetleg nyaral!!! Más fajtában gondolkozz!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Forrás öntöződobokról, szója/kukorica öntözésére kellene. Konkrétan a 350/75-ös dobra gondolok. Mennyire időtállóak, pro/kontra érvek érdekelnek. Előre is köszönöm.
Gábor claastra tudja a számomat kérdezd őt, de nem szeretném ha ország világ tudná, ugye érted??? Holnap hívhatsz mit akarsz tudni az MA-350 szivattyúról?????
Szia ARES tanácsot szeretnék kérni MA350-nel kapcsolatba, ha lehetséges telefonon szeretném fel venni veled a kapcsolatot hogy tudnánk számot cserélni ?
Sziasztok, segitség kellene, ez valyon milyen szivattyu? Azt mondták 750 liter/perc a teljesitménye, az lenne a kérdésem hugy valyon nyomásban mit tud?
Multicar motorral van szerelve.
Válasz #2468. hozzászólásra
90/280asok vannak használtba? Meg milyen árban vannak?
Azért néztem a 70/280as sigma-t mert 300körül már vannak. raknék rá két asszem 6/4es szórófejet ha bírná!
És egy Ma szivattyú jobb lenne nekem szerinted az 50/190-es meg egy 70/280 as turbinás dobra mint a másik kettő??
Meg mibe fájna egy olyan Ma ami megtuningolva vinné a dobokat?
Válasz #2456. hozzászólásra
majd megpróbálom szétszedni őket és majd dobok fel róla képet
Van 1:3,25ös hajtóművem 1:3,5-es szöghajtásom meg 1:7,5es hajtóművem ami most is megy.vagy csepel váltó kéne hozzá?
Ezt meg kellene gyorsítani egy hajtóházzal ahhoz hogy kedvező legyen a mennyiség és nyomás! Azt kellene még látni hogy zárt lapátos-e a szivattyú mert ha nem akkor nem tud nyomást csinálni!!
Valaki tudna nekem mondani helyet, hogy hol lehetne 40-es vagy 50-es KPE csövet olcsón venni?
Illetve létezik KPE csőhöz valamilyen gyors csatlakozós idom/kapocs?
A felső adattábláját nézve a csepel motor nem nagyon szereti ha forgatják. 2000 felett nem is forog.
Van benne annyi erő, hogy itt bármelyiket elvigye a képeken, csak a gond az, hogy egyik szivattyú sincs gyorsítva, ezzel azt éred el, hogy forgatnád a motrot mint az állat, de nem biztos, hogy hatásos lenne, ráadásul 10 liter feletti fogyasztásod lenne.
Ezek közül valamelyik elvinne két dobot 4hengeres csepel motorral?
Az egyik valamilyen sigma szivattyú 80-as szívó-nyomó csonk
Ezt nem tudom hogy milyen szivattyú de ennek is 80-as a szívó nyomó ág.
120-as szívócsővel vennék fel a vizet 5-6m mélyről és 110 vagy 130-as alucsövön menne a dobokhoz a víz.
Az idei szezon alkotása: A t25-ös hajtja 3/4gáz alatt kapja meg a 450-500as kardánfordulatot és így forog a szivattyú 3200körül(2,2-2,3litert eszik csak van hogy a heti 100-120óra összejön csak a locsolásból...
A 60sort viszi 7bar-on 12-es fúvókával de inkább úgy csinálom hogy 22es fúvóka 5-5,5bar és csak 35sor de az megkapja a 60milit egy éjszaka alatt
Hát azt kényelmesen nekem IFA moci hajtja kanálisból vitte mint a rongyot a 30-at!!! egy kis tuningolással viszi a dobokat is kényelmesen, a tuningolás egy kis hegesztés a belsejében de hogy hol az szakmai titok!!!
Hát az pocsékolás szerintem, annak 4-5 kellene nyomnia főleg hogy csak 75-ös a tömlőd mert azzal csak 65-70 sort nyom el!!! Mekkora a szivattyúnál a nyomásod?????????
4835 hozzászólás
Válasz #2484. hozzászólásra

Ami kibir szittesis nékü 200 kihúzást évente......
Válasz #2483. hozzászólásra

A profi hol kezdődik?
Válasz #2481. hozzászólásra

Magyar gyártmányokat 17000x gondold át.
De lehet megunod a tizedszeri átgondolásnál és rájössz hogy talán beleszarni és venni kell vlm profi vasat.......
Válasz #2481. hozzászólásra

Nincs de nem is lesz, ha más nincs veszek inkább Sigmát ahhoz van legalább minden cucc, egyszerű mint a "fa ék" !!! De az idén már nem kell lehet valami "kék- fehér" lesz a vége!
Válasz #2480. hozzászólásra
Egyébként ezek szerint neked Forrás dobod van vagy csak más ügyben kerested őket? 
Akkor 1 ellenérv már van is
Válasz #2479. hozzászólásra

Felejtős az egész, én hívtam őket szezonban vagy háromszor de még a telót sem vették fel, kérdezem én hol vannak szezonban??????????? Mi van a nyár közepén kellene hozzá alkatrész nézünk ki a fejünkből mert a főnök vagy mindenki esetleg nyaral!!! Más fajtában gondolkozz!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Forrás öntöződobokról, szója/kukorica öntözésére kellene. Konkrétan a 350/75-ös dobra gondolok. Mennyire időtállóak, pro/kontra érvek érdekelnek. Előre is köszönöm.
ARES

Válasz #2476. hozzászólásra

Szia ARES ez a számom 30-434-83-83 ha meg csörgetnél vagy sms-ben elküldenéd a számod fel hínálak a Gábor classtra nem találom itt
Válasz #2475. hozzászólásra

Gábor claastra tudja a számomat kérdezd őt, de nem szeretném ha ország világ tudná, ugye érted??? Holnap hívhatsz mit akarsz tudni az MA-350 szivattyúról?????
Szia ARES tanácsot szeretnék kérni MA350-nel kapcsolatba,
ha lehetséges telefonon szeretném fel venni veled a kapcsolatot hogy tudnánk számot cserélni ?
Válasz #2447. hozzászólásra

megrázza a vizet az áram
Sziasztok, segitség kellene, ez valyon milyen szivattyu? Azt mondták 750 liter/perc a teljesitménye, az lenne a kérdésem hugy valyon nyomásban mit tud?
Multicar motorral van szerelve.
Válasz #2471. hozzászólásra
Elhiszem!
Nekem az bőven elég lenne ha meglenne 2heki 10óra alatt 30-40milivel
Válasz #2469. hozzászólásra

A hetvenes csővel csak "pisil" nálam ami van azon 90-es cső van, na itt kezdődik az öntözés!!
Válasz #2464. hozzászólásra
Üdv,na nem a gyári verzióra gondoltam hanem annak a módosított változatára, ami az eredeti helyére megy be.
Válasz #2468. hozzászólásra
90/280asok vannak használtba? Meg milyen árban vannak?
Azért néztem a 70/280as sigma-t mert 300körül már vannak. raknék rá két asszem 6/4es szórófejet ha bírná!
Válasz #2466. hozzászólásra

Szerintem az MA-200 elvinné neked azt a két dobot kicsit megtuningolva!! De ha a dobok csöveinek legalább 90 lenne az átmérője az lenne az igazi.
Válasz #2465. hozzászólásra
Van minden mint a bucsuban...350-nek a gyorsitója,meg más is...
Válasz #2464. hozzászólásra
És egy Ma szivattyú jobb lenne nekem szerinted az 50/190-es meg egy 70/280 as turbinás dobra mint a másik kettő??
Meg mibe fájna egy olyan Ma ami megtuningolva vinné a dobokat?
Válasz #2463. hozzászólásra

Neked mid van eladó????????
Válasz #2462. hozzászólásra

Ahhoz nem szerintem mert ott benne van a szivattyúban a gyorsító mindben az MA 120-200-350-ben is!!!
Válasz #2462. hozzászólásra
Nekem is van,mit lehet kéni érte???
Válasz #2454. hozzászólásra
Üdv, az eredeti Csepel szivattyúhoz,lehet kapni gyorsítót.
Válasz #2455. hozzászólásra
Kecskemét mellett, Matkópusztán gyártják!!!Vannak idomok szűrők, minden ami öntözés.
Válasz #2456. hozzászólásra
majd megpróbálom szétszedni őket és majd dobok fel róla képet
Van 1:3,25ös hajtóművem 1:3,5-es szöghajtásom meg 1:7,5es hajtóművem ami most is megy.vagy csepel váltó kéne hozzá?
Válasz #2454. hozzászólásra

Azt gondoltam hogy kell gyorsítás de kb mekkora kéne?
Poliext Kft, Kecskemét
Régen volt alu kapcsos csatlakozójuk is KPE csövekhez.
http://www.ontozesbolt.hu itt árulnak ilyet úgy láttam rákeresve a KPE cső - re a google-ban. http://www.ontozesbolt.hu
Válasz #2453. hozzászólásra

Ezt meg kellene gyorsítani egy hajtóházzal ahhoz hogy kedvező legyen a mennyiség és nyomás! Azt kellene még látni hogy zárt lapátos-e a szivattyú mert ha nem akkor nem tud nyomást csinálni!!
Valaki tudna nekem mondani helyet, hogy hol lehetne 40-es vagy 50-es KPE csövet olcsón venni?
Illetve létezik KPE csőhöz valamilyen gyors csatlakozós idom/kapocs?
Válasz #2453. hozzászólásra
A felső adattábláját nézve a csepel motor nem nagyon szereti ha forgatják. 2000 felett nem is forog.
Van benne annyi erő, hogy itt bármelyiket elvigye a képeken, csak a gond az, hogy egyik szivattyú sincs gyorsítva, ezzel azt éred el, hogy forgatnád a motrot mint az állat, de nem biztos, hogy hatásos lenne, ráadásul 10 liter feletti fogyasztásod lenne.
Ezek közül valamelyik elvinne két dobot 4hengeres csepel motorral?

Az egyik valamilyen sigma szivattyú 80-as szívó-nyomó csonk
Ezt nem tudom hogy milyen szivattyú de ennek is 80-as a szívó nyomó ág.
120-as szívócsővel vennék fel a vizet 5-6m mélyről és 110 vagy 130-as alucsövön menne a dobokhoz a víz.
Válasz #2449. hozzászólásra
Amúgy ez már régebbi kép már kezd záródni a sor.
mióta így locsolom azóta fejlődik normálisan..
mióta így locsolom azóta fejlődik normálisan..
Válasz #2447. hozzászólásra

Ennek a káposztának minek egy menetben a 60 mili?????????? Tedd bele a 22 fúvókát és húzzad gyorsabban hamarabb mehetsz aludni!!
szerintem a 60mm-el kimosod a tápanyagot,én 28-35 mm-el szoktam és az sem kevés
Az idei szezon alkotása:
A t25-ös hajtja 3/4gáz alatt kapja meg a 450-500as kardánfordulatot és így forog a szivattyú 3200körül(2,2-2,3litert eszik csak van hogy a heti 100-120óra összejön csak a locsolásból...
A 60sort viszi 7bar-on 12-es fúvókával de inkább úgy csinálom hogy 22es fúvóka 5-5,5bar és csak 35sor de az megkapja a 60milit egy éjszaka alatt
Válasz #2445. hozzászólásra

JA fulllllllll tuning!!
Válasz #2444. hozzászólásra
Akkor az már MA350 Tuning...
Válasz #2443. hozzászólásra

Így igaz kicsi hegesztés jó helyen és nő a nyomás, és mehetnek a dobok, csak győzzed a gázolajat venni!!
Válasz #2442. hozzászólásra
Hagesztés nélkül nagyon kell pergetni,hogy legyen megfelelö nyomás...
Válasz #2441. hozzászólásra

Hát azt kényelmesen nekem IFA moci hajtja kanálisból vitte mint a rongyot a 30-at!!! egy kis tuningolással viszi a dobokat is kényelmesen, a tuningolás egy kis hegesztés a belsejében de hogy hol az szakmai titok!!!
Válasz #2440. hozzászólásra
Az Ma 350 nem dobra való,hanem szótófejre TiszaII vagy 30 db...
Válasz #2438. hozzászólásra

Hát az pocsékolás szerintem, annak 4-5 kellene nyomnia főleg hogy csak 75-ös a tömlőd mert azzal csak 65-70 sort nyom el!!! Mekkora a szivattyúnál a nyomásod?????????
Mennyire lehet lealkudni 1 épkézláb, működő! és új!
lineárt?
Válasz #2436. hozzászólásra
Üdv, kettőt,mert a harmadik javítás alatt van.
Válasz #2432. hozzászólásra
Egy MA-350 szivattyút hajt meg.
Válasz #2431. hozzászólásra

Hány dobot nyomatsz 1-vagy 5-öt??? Mert 1-nek felesleges a hat hathengeres csepszon!!!