Válasz #879. hozzászólásra
Gyárilag lehet hogy drótkötél volt rajtuk, valaminke lenni kell, amik nálunk vannak azokon cső van, de azokon már szinte minden át van alakítva.
Válasz #872. hozzászólásra
Ez a fajta kombinátor igen jól dolgozik, csak a költözés macerás kicsit, de nem vészes, pláne ha van 1 segítség. Igaz van pár gyenge pontja, de kijavítva jó.
Válasz #852. hozzászólásra
Nekem nemrég ajánlottak egy JD motorost !! de bizonytalan az eladó.. adná is meg nemis... de elsöre egy kicsit soknak tünt az ára !! de mint tudjuk nincs kora csak állapota!! meg ha bele gondolunk hogy a vétel ár 2/3 a maga a JD motor akkor már nem is anyira ...
Válasz #848. hozzászólásra
Gratulálok hozzá akor te vagy az a szerencsés!!! Azt még most is salnálják a többi érdeklődők... De igy jártak! ezek szerint jó hejre került!! A régi tulaj tényleg egy régi vágású úriember! De az biztos hogy a Magnumokkal sem járt jobban...
Én Muronyban vettem a jd Rábát, Jó állapotú 5fejes Rábawerk ekével, 8.8as vontatott ezer éves kombival, 2 Rába tartalék híddal, derékkal, osztóművel, és kaptam még egy tartalék Rábawerk ekevázat. Nagyon rendes fazon volt az eladó, le a kalappal előtte, nem egy tipikus magyar mentalitás.
A Jd szerelőnek mondtam tegnap a 8640-est, azt mondta h a Rábával sokkal jobban jártam bárminél.
3128 hozzászólás
Válasz #879. hozzászólásra
Gyárilag lehet hogy drótkötél volt rajtuk, valaminke lenni kell, amik nálunk vannak azokon cső van, de azokon már szinte minden át van alakítva.
Válasz #878. hozzászólásra
ööööööööö, nem tudom. Valami drótkötél volt rajta, ahogy emlékszem. Még nem használtuk.
Válasz #876. hozzászólásra
Nem látszik jól a képen, de a kombi szárnyára egy drótkötél van feltekerve amivek ki lekk kötni a szárnyat munkahelyzetben?
Köszi!!
A Kondor tényleg pöpec. A kombi is használható, bár eléggé ütött-kopott. Végülis ezt grátiszba adták.
Válasz #871. hozzászólásra
ez a condor nagyon jónak néz ki !!!
ismerem a képeket látam már öket
gratulálok hozzájuk és egészségel nyüjedd öket :)))))
Válasz #872. hozzászólásra
Ez a fajta kombinátor igen jól dolgozik, csak a költözés macerás kicsit, de nem vészes, pláne ha van 1 segítség. Igaz van pár gyenge pontja, de kijavítva jó.
és a kombi. Muronyból.
az eke:
Na, szóval a Rába:
és a kombi:
width="400">
Az eke:
width="400">
width="400">
akkor ide is belinkelem:
http://img.beta.expressz.hu/02/88/8a/b2-main.jpg
Lehet.
Válasz #862. hozzászólásra
nem szimpi
de azért jó lehett :)))
Válasz #861. hozzászólásra
Válasz #860. hozzászólásra
ez már jó lenne
Válasz #857. hozzászólásra
igen
Válasz #856. hozzászólásra
Derék csuklósba.
Válasz #855. hozzászólásra
neken olyan 350 lóvas kellene,ha már belemennék egy ilyen kaliberü vételbe
Válasz #854. hozzászólásra
275Le.
Válasz #853. hozzászólásra
mennyi lovasak ezek a jd motorok ??
Válasz #852. hozzászólásra
Nekem nemrég ajánlottak egy JD motorost !! de bizonytalan az eladó.. adná is meg nemis... de elsöre egy kicsit soknak tünt az ára !! de mint tudjuk nincs kora csak állapota!! meg ha bele gondolunk hogy a vétel ár 2/3 a maga a JD motor akkor már nem is anyira ...
Gratulálok hozzá akor te vagy az a szerencsés!!! Azt még most is salnálják a többi érdeklődők... De igy jártak! ezek szerint jó hejre került!! A régi tulaj tényleg egy régi vágású úriember! De az biztos hogy a Magnumokkal sem járt jobban...
Válasz #850. hozzászólásra
bocs eszt nem ide akartam
Válasz #849. hozzászólásra
ha valaki tud eladó boronát szóljon
mutass róla képet
Én Muronyban vettem a jd Rábát, Jó állapotú 5fejes Rábawerk ekével, 8.8as vontatott ezer éves kombival, 2 Rába tartalék híddal, derékkal, osztóművel, és kaptam még egy tartalék Rábawerk ekevázat. Nagyon rendes fazon volt az eladó, le a kalappal előtte, nem egy tipikus magyar mentalitás.
A Jd szerelőnek mondtam tegnap a 8640-est, azt mondta h a Rábával sokkal jobban jártam bárminél.
Válasz #845. hozzászólásra
4 oldalon van róla kép
Válasz #844. hozzászólásra
igazatok van csak egynél van150 a többi 180-as
360-as érdekelne engem is!:-)
Válasz #842. hozzászólásra
csak néztem őket
Válasz #839. hozzászólásra
Hol? Muti!
Válasz #839. hozzászólásra
hirdetésben láttad, venni akarsz?
Válasz #840. hozzászólásra