Hali valaki nem tudja a valgyinak szinkronos a váltója? Meg az érdekelne még h. az baj-e mikor nagyon lassú guruláskor terepbe felengedem a kuplungot ilyen kattogás hallatszik, de néha kuplungolástól független is inkább lassú motorfékbél jellemző. Kuplungon mikor kell állítani, mik a jelei? Amúgy T-30ról van szó. Előre is köszi a segítséget.
Üdv! Feci! én épp ma kezdtem el az MTZ festeni én ALVIKORT használok mert ez jó az olyan részekre ahol alumínium részek vannak, ez a festék bele marja magát fémbe vagy a meglévő festékbe, bár 1 kicsit drága... közel 3ezer Ft / lityi
üdv gripen... hát voltak óráink,jártam is be azokra ,de nem mindent tudtam megjegyezni... az a helyzet h elsőnek meg is buktam ezen a bü vizsgán... azért akarnék egy ilyen képet vagy vázlatot a motorról vagy a traktoról h áttudjam nézni pontosan mi hol van... olyan helyen lakok ahol traktort nem nagyon lehet látni és így rizikós a dolog... ha tudnátok segíteni nekem megköszönném... már próbáltam szétnézni itt a neten de még nem nagyon találtam...
Szevasztok Vlagyisok!Nekem is T-25-ös trakim van és most készítem föl műszaki vizsgára!Szeretném átfesteni,mert még az eredeti festék lehet rajta és 1983-as a kicsike!Szóval abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy honnan és milyen festéket vegyek ráVan valami direkt traktorra való festék,vagy csak egyszerű zománc?Ha tudtok segítsetek ebben
Üdv!
Bocs, de szerintem többet érné ha valóságban megnéznél egy traktort és ott azonosítanád be a dolgokat. Mivel a vizsgán is ezt kell tenned képen hiába tudod, ha nem tudod, hogy hol keresd a gépen. Az iskola nem biztosít műszaki gyakorlatot?
JELENLEG CSINÁLOM A T KATEGÓRA TRAKTOROS JOGOSÍTVÁNYT.. ÉS JELENLEG A BÜ VIZSGÁNÁL TARTOK, ÉS SEGÍTSÉG KELLENE NEKEM A TANULÁSHOZ... EGY ZETOR 5211 VAGY AHOZ HASONLÓ TRAKTOROL KÉNE VÁZLAT RAJZ ,A MOTOR RÉSZEIT KELLE ISMERNEK,tápszivattyú,levegő szűrő...stb és a vizsgán ezeket kell majd megmutogatnom... és ezért lenne jó egy vázlat rajz egy zetorol h tudjam mi hol van és mi a neve... remélem tud nekem valaki segíteni... előre is köszi... üdv !
Válasz #4868. hozzászólásra
Szia.
Igen 10-et mondott.
Én az ajtóba 4000ftért vettem Tatán,de el mentem érte,mert nrm vállalták a postáraadást.
Lehet 1-et rendel,10000darabot kap szindróma lett volna.
Már rég el kellett volna hozni...De bejöttek a tavaszi munkák és majd,majd,majd...Majd elvitte a víz...Na ha kemény fa lett volna jobban iparkodtam volna érte!!!!
Vazze csak az ágrendszerre hagyatkozhatok,oda meg nem engedtek többet,kivéve május elején az éves elárasztástól eltekintve.
Legközelebb informálódok,és szólok időben,nehogy úszóra kapjon a portéka.
A szomszédasszonyom helyett inkább az járt volna a fejedben hogy szósz jancsikának hogy árad a duna és elviszi a fáját!!!Ez a cumi....Szerintem 25köböt széjevitt a víz...
Nem ott kell hegeszteni..Nem az ívbe...Hanem a nyelv végén..Elhiszem hogy nem érthető...De máshogy nem tudom elmagyarázni..legjobb volna lerajzolni..Na majd holnap több energiám lesz hozzá..
Nekem szántásnál kidobja a terepet,jártatok már igy milehet a gond.ha jobbra döl a gép morgást hallok jobb oldalrol.félek hogy valami komojabb hiba van.
Nekem a t-16ba ugyanez a szitu,és mi alapján heggyszetetd fel?magyarul a trepnilemezt a váltó tetején lévő lemezt hegesztetted fel??ahol van ha jól emlékszem az a 3-3 barázda?
Sziasztok ha a Vlagyiban "összekavarodik" a sebebesség annak mi a megoldása. Tavaly is előfordult párszor meg már az idén is. Elég macerás szétkapni mindent h levehessem a váltót és helyretenni...
25342 hozzászólás
Válasz #4888. hozzászólásra

Nem tudom a kutya elkapta és elszaladt vele.
Válasz #4882. hozzászólásra
És h. fested ha szabad tudni? Ecsettel v. fújod?
Hali valaki nem tudja a valgyinak szinkronos a váltója? Meg az érdekelne még h. az baj-e mikor nagyon lassú guruláskor terepbe felengedem a kuplungot ilyen kattogás hallatszik, de néha kuplungolástól független is inkább lassú motorfékbél jellemző. Kuplungon mikor kell állítani, mik a jelei? Amúgy T-30ról van szó. Előre is köszi a segítséget.
Válasz #4890. hozzászólásra

Akkora azé még nem vaok...De igyexem!!!
Válasz #4889. hozzászólásra

De sportolsz,ez nem is vitás!!!
Szumózol!
Válasz #4886. hozzászólásra
Ja a másik...Úgy nézek ki mint aki nem sportól???
Válasz #4885. hozzászólásra

De meg kell hogy kérdezzem..Ízlett????
Válasz #4886. hozzászólásra

Az enyém biztos nem...Több is van mind kéne hogy legyen...
Válasz #4885. hozzászólásra

Hú bakker.
Szerintem az a Jancsié lehetett,mert az enyémek megvannak.
Válasz #4884. hozzászólásra

Most, hogy mondod tojást adott reggelire.
Válasz #4877. hozzászólásra

Emlegetett,vagy a traktor nyomábol jöttél rá,hogy valaki már berakta tojásait a fészekbe?
Üdv!Köszi nektek a tippeket,majd meglátom mit bír a pénztárcám!
Válasz #4879. hozzászólásra
közel 3ezer Ft / lityi
Üdv! Feci! én épp ma kezdtem el az MTZ festeni én ALVIKORT használok mert ez jó az olyan részekre ahol alumínium részek vannak, ez a festék bele marja magát fémbe vagy a meglévő festékbe, bár 1 kicsit drága...
üdv gripen... hát voltak óráink,jártam is be azokra ,de nem mindent tudtam megjegyezni... az a helyzet h elsőnek meg is buktam ezen a bü vizsgán... azért akarnék egy ilyen képet vagy vázlatot a motorról vagy a traktoról h áttudjam nézni pontosan mi hol van... olyan helyen lakok ahol traktort nem nagyon lehet látni és így rizikós a dolog... ha tudnátok segíteni nekem megköszönném... már próbáltam szétnézni itt a neten de még nem nagyon találtam...

Válasz #4879. hozzászólásra
Szia!
Én Supraluxot használtam mikor átfestettem.
Szevasztok Vlagyisok!Nekem is T-25-ös trakim van és most készítem föl műszaki vizsgára!Szeretném átfesteni,mert még az eredeti festék lehet rajta és 1983-as a kicsike!Szóval abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy honnan és milyen festéket vegyek rá
Van valami direkt traktorra való festék,vagy csak egyszerű zománc?Ha tudtok segítsetek ebben
Válasz #4875. hozzászólásra
Üdv!
Bocs, de szerintem többet érné ha valóságban megnéznél egy traktort és ott azonosítanád be a dolgokat. Mivel a vizsgán is ezt kell tenned képen hiába tudod, ha nem tudod, hogy hol keresd a gépen. Az iskola nem biztosít műszaki gyakorlatot?
Válasz #4876. hozzászólásra

Azt modod, mik ki nem derülnek, szóval Te vagy a másik vlagyis akit emlegetet.
Válasz #4874. hozzászólásra

Vazze Gripen mi szomszédok vagyunk!!!!
SZIASZTOK... SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!!

JELENLEG CSINÁLOM A T KATEGÓRA TRAKTOROS JOGOSÍTVÁNYT.. ÉS JELENLEG A BÜ VIZSGÁNÁL TARTOK, ÉS SEGÍTSÉG KELLENE NEKEM A TANULÁSHOZ... EGY ZETOR 5211 VAGY AHOZ HASONLÓ TRAKTOROL KÉNE VÁZLAT RAJZ ,A MOTOR RÉSZEIT KELLE ISMERNEK,tápszivattyú,levegő szűrő...stb és a vizsgán ezeket kell majd megmutogatnom... és ezért lenne jó egy vázlat rajz egy zetorol h tudjam mi hol van és mi a neve... remélem tud nekem valaki segíteni... előre is köszi... üdv !
Válasz #4859. hozzászólásra

Szia Jancsika!
Az Én szomszédasszonyom meg Ő!
Válasz #4871. hozzászólásra

Te Petya...Jancsi nem sportol,szerintem nem ismeri őket.
Balettórákra jár,oda meg nem kell edzőcipó+tréning ruci.
Válasz #4870. hozzászólásra

szeva Petya.
Futómű gyógyúl?
Tövisek zöldelnek szépen?
Fotó nincs?
Hamár élőben nem néztem még meg...ugye?
Holnap ki kéne mennem kapálni, voltatok mostanában traktorral a földeken? Voltam Mohácson a Szuker Sportnál, nem ismered Jancsi véletlen?
Éreztem én erősen, hogy sok érte a 10 ropi, de nem volt akkor más.
Válasz #4868. hozzászólásra

Szia.
Igen 10-et mondott.
Én az ajtóba 4000ftért vettem Tatán,de el mentem érte,mert nrm vállalták a postáraadást.
Lehet 1-et rendel,10000darabot kap szindróma lett volna.
Válasz #4866. hozzászólásra
Te Armada 10et mondott a szélvédőre ugye???Vajon ez póstakölcséggel együtt lehetett e vagy személyesen vásárolta...Csak mert én 6500ért vettem..
Válasz #4866. hozzászólásra

Na ha kemény fa lett volna jobban iparkodtam volna érte!!!!
Már rég el kellett volna hozni...De bejöttek a tavaszi munkák és majd,majd,majd...Majd elvitte a víz...
Válasz #4865. hozzászólásra

Szeva Jancsi.
Te hát nálunk nics is Duna!!!
Vazze csak az ágrendszerre hagyatkozhatok,oda meg nem engedtek többet,kivéve május elején az éves elárasztástól eltekintve.
Legközelebb informálódok,és szólok időben,nehogy úszóra kapjon a portéka.
Válasz #4864. hozzászólásra

Ez a cumi....Szerintem 25köböt széjevitt a víz...

A szomszédasszonyom helyett inkább az járt volna a fejedben hogy szósz jancsikának hogy árad a duna és elviszi a fáját!!!

Naná!!!
Férfiböl vagyok én is cimbi!!!!
Válasz #4862. hozzászólásra
és a fűje is zöldebb volt...De már kitapostam a sok átjárkáláskor...
Igen...
Válasz #4861. hozzászólásra
A szomszed noje mindig zoldebb:-)))
Válasz #4860. hozzászólásra

Áá nincs oka az irigykedésre!!!Nagyon csinos felesége van!!!!
:-) Csak irigykedik szegeny...
Válasz #4855. hozzászólásra

Neked naon sokat jár a fejedben az én szomszédasszonyom!!!!
Válasz #4857. hozzászólásra

Nem ott kell hegeszteni..Nem az ívbe...Hanem a nyelv végén..Elhiszem hogy nem érthető...De máshogy nem tudom elmagyarázni..legjobb volna lerajzolni..Na majd holnap több energiám lesz hozzá..
de ha túlhegeszted akkor meg nem teszi be rendesen sebességbe igaz??
talán már kapizsgálom h miről van szó...
Válasz #4853. hozzászólásra

hali főnök!
én sem értelek
akkor mit hegeszteni??
Válasz #4853. hozzászólásra

Így van rendjén!
Te vágod a témát,közben kenyed a szomszédasszonykát!
Válasz #4852. hozzászólásra

a 4851es hsz el megvilágosodtam köszi 
Válasz #4850. hozzászólásra

Viszont agrárgyerek vágja miről beszélek...
Válasz #4850. hozzászólásra

Húú én nem naon értelek de Aszem Te sem engem..
Válasz #4848. hozzászólásra
igen és a belső részét raktam fel picit..ott ahol hosszírányba mozog a kar..
4-4 barázda...
Válasz #4847. hozzászólásra

Köszi! A váltókar alján lévő rudazatra hegesztettél ami rácsúszik traki törzsére? Most hirtelen csak ilyen bénén tudom kifejezni magam
Nekem szántásnál kidobja a terepet,jártatok már igy milehet a gond.ha jobbra döl a gép morgást hallok jobb oldalrol.félek hogy valami komojabb hiba van.

Válasz #4847. hozzászólásra
Nekem a t-16ba ugyanez a szitu,és mi alapján heggyszetetd fel?magyarul a trepnilemezt a váltó tetején lévő lemezt hegesztetted fel??ahol van ha jól emlékszem az a 3-3 barázda?
Válasz #4846. hozzászólásra

Ki van kopva a sebváltófedél..Mármint azok a barázdák ahol mozog a váltókar...No én azt felhegesztettem kicsit azóta tuti!!
Sziasztok ha a Vlagyiban "összekavarodik" a sebebesség annak mi a megoldása. Tavaly is előfordult párszor meg már az idén is. Elég macerás szétkapni mindent h levehessem a váltót és helyretenni...
Válasz #4844. hozzászólásra
Szia!
Olyan 600.000-800.000ft körül már lehet jókat kapni, alkatrész ellátás pedig még eddig biztosított lehet hozzá kapni mindent.