nagyon gondolkozok hogy az iden veszek egy vlagyit,tetszika akicsike,ahogy mondtad a kis japan trakik inkab valami segbosszantora hasonlitanak.....csak tudnam mire legyek figyelmes vasarlasnal mik a gyari hibak,met biztos tartogat hibakat
Válasz #4790. hozzászólásra
Hali.
Jancsi most fordul harmadszor a szomszédasszonyra ,én meg elfogult vagyok a "márkát" illetően.
1 biztos,hogy ilyen Kínai LGW+ FENG SHOU traktor 2-2,5 milláért sok.
Japánok közül a Kubotát nagyon dícsérik,de amiket itt is hirdetnek az aprók között tömegével,szerintem csak bohóckodásra való.
Vlagyit megkimélten pár száz órával 600-800 ezer ft-ért már lehet venni.
Válasz #4777. hozzászólásra
Biztos valami menyecske feldühödött férje ura ütötte a fejed!
Nekem az ajtóból esett ki 2 éve szüretkor.
Bebaxtam,az meg kiugrott a keretből....de megmaradt!
ÁÁÁÁ...Nekem semmi közöm nem volt ahhoz!!!Az Te állítottad magadtól!!!
Képzeld ma az öreg vlagyival belementem egy nagyobb gödörbe,és kiesett a hátsó szélvédő!!!Először fájt,de aztán nagyot röhögtem az egészen!!!
Hali Jancsi.
Úgy tűnik skeres volt a multkori "reteszelő" hangolás.
Ma voltam kinn kultivátorozni,és 1x sem dobta ki a gangot.
kösznöm sógi.
Csőváz:B Peti.
Helló! Köszi az infót felhívtam, de szabadságon vannak majd hétfőn kezdenek meg 12ezer körül mondta
Felhívtam a halasi Habi Kft-t ott voltam most értem mert közel is van hozzám viszonylag 11700 péz
Úgy gondoltam max 10be belefér tuti, hát nem... mindegy mostmár lehet legozni összefele!
Szükségem lenne a segítségetekre. Tönkrement a difizáram és elkezdtük bontogatni hol lehet a bibi és meglett a a kapcsolóhüvely amit összezár bent fogaskerekes cuccal letört róla a fogaskerék, helyi alkatrészes elég bizonytalanul mondta h tud szerezni. Tudnátok ajánlani valakit akinél lehet ilyesmi dolgokat beszerezni. Próbálok képet feltenni mi is kellene.
A 19 es számú alkatrész kellene annak tört le a vége
Köszi előre is!
Sziasztok,érdeklödnék hogy a vlagyihoz mijen kukorica vetögépet szoktatok használni.Én gondolkodok hogy egy spc 4 sorost vennék.csak nem esik hannyatt a kicsike.
Ilyenre nem is fogok!Vlagyit sajnálnám,hogy ott halna meg.Nem akarnák úgy járni mint a képes videóban a 16p:58m ébe mint az a Torpedó 4506,hogy nem birt tovább menni és ki kellet húzni.
Szasz Koppány!
Én nem húztam a pótot meg nem is neveztem be a felvonúlásra se.Nem sokan vállalták be a dagonyát és a súly húzást kb:10%.Nem tudom pontosan hány résztvevő volt a rendezvényen de az biztos,hogy 60 tol több.
Nem is gondoltam rá. Amúgy éppen a tavalyi szántást kultivátoroztam a szőlőbe, mikor az egyik sorban jobban fel volt ázva a talaj. Mikor odaértem arra a részre a traktor egyszer cask megindult lefelé, szóval elég problémás volt kijönni.
Válasz #4747. hozzászólásra
Szeva.
Az enyémen IFA tükrök vannak,a tartóját magam készítettem.
Az eredeti tartót nem lehetett behajtani,ezért cseréltem le.
25342 hozzászólás
Válasz #4792. hozzászólásra

az utb-ek kurva dragak nalunk,nalatok meg nem nagyon vanak
Válasz #4791. hozzászólásra
nagyon gondolkozok hogy az iden veszek egy vlagyit,tetszika akicsike,ahogy mondtad a kis japan trakik inkab valami segbosszantora hasonlitanak.....csak tudnam mire legyek figyelmes vasarlasnal mik a gyari hibak,met biztos tartogat hibakat

Szia!!!Mindent tudsz vele csinálni,csak a fólia alá kicsit magas...Viszont aki bátor bőgázzal oda is befér!!!

,én meg elfogult vagyok a "márkát" illetően.
Hali.
Jancsi most fordul harmadszor a szomszédasszonyra
1 biztos,hogy ilyen Kínai LGW+ FENG SHOU traktor 2-2,5 milláért sok.
Japánok közül a Kubotát nagyon dícsérik,de amiket itt is hirdetnek az aprók között tömegével,szerintem csak bohóckodásra való.
Vlagyit megkimélten pár száz órával 600-800 ezer ft-ért már lehet venni.
jancsika,szerinted a t25 -os feler egy kis japan trakival??van hozza talajmaro meg minden???
Válasz #4788. hozzászólásra

Ha efogyna a tinta rám számíthatsz....
Válasz #4787. hozzászólásra

Na léptem sógi.
még van 1 kis írni valóm!
Joccakát
Válasz #4786. hozzászólásra

Embörrrrrrrr.........
Válasz #4785. hozzászólásra

Kicsoda?
Macska?
Vagy az embör?
Válasz #4784. hozzászólásra

/lehet hogy olvassa/
Dehogy!!!!Tényleg semmi ilesmi...
Válasz #4783. hozzászólásra

Na persze..házi feladat írása golyós tollal!
Válasz #4782. hozzászólásra

Dehogy!!!Mit nem gondolsz..Csak az otthoni munkába segítek be...
Válasz #4781. hozzászólásra

Embör melózik,Jancsi + tüzeli a menyecskét a dunna alatt.
Válasz #4780. hozzászólásra
Jóvan na...De ez má rég volt...Azóta jókisfiú lettem...Megpróbálom nem annyira feltűnően csinálni...
Válasz #4779. hozzászólásra

Vesédbe látok ombre.
Válasz #4778. hozzászólásra

Na az ajtóból má nekem is..De belemezeztem a sarkait azóta fogja mint szar a gatyát!!!!
A baseball ütős dolog meg majdnem..
Válasz #4777. hozzászólásra

Biztos valami menyecske feldühödött férje ura ütötte a fejed!
Nekem az ajtóból esett ki 2 éve szüretkor.
Bebaxtam,az meg kiugrott a keretből....de megmaradt!
Válasz #4776. hozzászólásra
Hogy gondolod???Ami az én fejemen landol,ott kevés az esély hogy egyben marad...Bár egyszer még rég egy baseball ütő csak sokadikra törött széjjel..
Válasz #4775. hozzászólásra

Vazze.... 1ben maradt?
Válasz #4774. hozzászólásra

Szia!!!
ÁÁÁÁ...Nekem semmi közöm nem volt ahhoz!!!Az Te állítottad magadtól!!!
Képzeld ma az öreg vlagyival belementem egy nagyobb gödörbe,és kiesett a hátsó szélvédő!!!Először fájt,de aztán nagyot röhögtem az egészen!!!
Hali Jancsi.

Úgy tűnik skeres volt a multkori "reteszelő" hangolás.
Ma voltam kinn kultivátorozni,és 1x sem dobta ki a gangot.
kösznöm sógi.
Csőváz:B Peti.
Válasz #4771. hozzászólásra

Helló! Köszi az infót felhívtam, de szabadságon vannak majd hétfőn kezdenek meg 12ezer körül mondta
Felhívtam a halasi Habi Kft-t ott voltam most értem mert közel is van hozzám viszonylag 11700 péz
Úgy gondoltam max 10be belefér tuti, hát nem... mindegy mostmár lehet legozni összefele!
helló mindenkinek egy kis segítséget kérnék valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehetne T 25 gépkönyvet vagy szakrajzos képeket szerezni.
Válasz #4770. hozzászólásra
Szia....Én is cseréltem már...Én ő tőlük rendeltem...
http://www.agrarkapu.hu/shop.php?bid=36&tfid=464
Üdv Vlagyisok!

Szükségem lenne a segítségetekre. Tönkrement a difizáram és elkezdtük bontogatni hol lehet a bibi és meglett a a kapcsolóhüvely amit összezár bent fogaskerekes cuccal letört róla a fogaskerék, helyi alkatrészes elég bizonytalanul mondta h tud szerezni. Tudnátok ajánlani valakit akinél lehet ilyesmi dolgokat beszerezni. Próbálok képet feltenni mi is kellene.
A 19 es számú alkatrész kellene annak tört le a vége
Köszi előre is!
ha nem esik hanyatt akkor jo,nézelödtem 150 körül lehet kapni 4 sorost,szerintem összel veszek .
Válasz #4767. hozzászólásra
nem esik hanyat.A szomszéd faluba van egy komának..
Sziasztok,érdeklödnék hogy a vlagyihoz mijen kukorica vetögépet szoktatok használni.Én gondolkodok hogy egy spc 4 sorost vennék.csak nem esik hannyatt a kicsike.

Válasz #4765. hozzászólásra

Nem akarnák úgy járni mint a képes videóban a 16p:58m ébe mint az a Torpedó 4506,hogy nem birt tovább menni és ki kellet húzni.
Ilyenre nem is fogok!Vlagyit sajnálnám,hogy ott halna meg.
Válasz #4764. hozzászólásra

Hali.
Kár,hogy nem neveztél be.
Megnéztem volna a Vlagyi vergődését a dagonyában.
Válasz #4762. hozzászólásra
Nem sokan vállalták be a dagonyát és a súly húzást kb:10%.Nem tudom pontosan hány résztvevő volt a rendezvényen de az biztos,hogy 60 tol több.
Szasz Koppány!
Én nem húztam a pótot meg nem is neveztem be a felvonúlásra se.
Válasz #4762. hozzászólásra
Bocsesz "A" mint Attila.
Válasz #4761. hozzászólásra

Cső atti.
faxák a videók.
volt dagonya rendesen!
Te nem húztad a Fliegl kocsit a Vlagyival?
Ezt a videót nézzétek meg képek vannak az Oromhegyesi traktor fesztiválról!Meg van néhány videó is amit még ott készitettem.
Videó!!
Nem is gondoltam rá. Amúgy éppen a tavalyi szántást kultivátoroztam a szőlőbe, mikor az egyik sorban jobban fel volt ázva a talaj. Mikor odaértem arra a részre a traktor egyszer cask megindult lefelé, szóval elég problémás volt kijönni.
Válasz #4758. hozzászólásra
képet nem csináltál róla??
Hali!
na ezt hogy csináltad hogy elakadtál??
Ma sikerült elakadni
T-30-assal annyira h. 1.5 óráig csak kijönni próbáltam de végül sikerült. Utána a 4 órás mosásnak nem örültem ennyire 
Mtz-é is majdnem ilyen. Az kicsit nagyobb.
Válasz #4755. hozzászólásra

Üdv!
Nekem ilyen barkasz tükrök vannnak a trakin, a tartókat visszont lecseréltem saját gyártásúra.
Jelentem sikeresen felkerültek az MTZ tükrök. Ki kellett őket hézagolni egy csődarabbal így tökéletes lett.Majd képeket próbálok mellékelni.
Válasz #4750. hozzászólásra

Az nagy show lehetett.
Válasz #4751. hozzászólásra

Feladva: 2009-04-05 06:55:43
Frissítve: 2010-01-19 17:56:13
Ár:
Feladó adatai:
Név: daróczi csaba
E-mail: csabadaroc@freemail.hu
Telefonszám: +36703241386
t25 traktorhoz kezelésiutmutató,robbantott ábrás alkatrészkatalógus cd re írva eladó
ár megegyezés szerint
érd: 06703241386
helló mindenkinek egy kis segítséget kérnék valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehetne T 25 gépkönyvet szerezni.

Válasz #4748. hozzászólásra

Hehe, eszembe jutott, hogy mikor volt ilyen trakim a faágak behajlították a tükröt, akkor nem nyílt tőle az ajtó
Remélem az MTZ-é jó lesz rá.
Szeva.
Az enyémen IFA tükrök vannak,a tartóját magam készítettem.
Az eredeti tartót nem lehetett behajtani,ezért cseréltem le.
hello! valaki megtudná mondani h. kinek milyen tükör van a gépen? Lehetőleg domború tükör kellene.
Válasz #4745. hozzászólásra

Húúúú de kemény vagy....ez ám a SZERELEMFÉLTÉS!!!!
Válasz #4744. hozzászólásra

köszönöm....
Aki fenik rá a farkukat,kicsit segítek nekik../megtaposom a vlagyival/