Igen láttam, hogy voltak színbéli különbségek de ez a jó keressetek!!!! és találtok
de mondom egy budaprimer alapozó nemnagy lóvé, azt ha szépen ráfújatod és arra megy a szín olyan lesz akar a máj!
Erős tartós nemfog megfolyni és marhajól fog takarni.
de mondom alakul a történet, nekem ez az eszköz pl kimondottan szimpatikus!
Mondjuk a lazítókésekkel is kellene játszadozni, őszre főleg kukorica után lehet olyannal is megkellene próbálni ami jobban forgatja a fődet!
Van nektem egy 3késes lazító amin ilyen kicsit íves mittudomén 8centi széles kés van ha jól láttam a honlapotokon az szerintem ahogy alányúl a fődnek meg is höndörgeti azt lehet jobban keverné alá a kukorica szárat!?!?!?!?
Nem próbáltátok még ki?
Kések mélységét hogyanlehet állítani milyen tartományokban???
Ja és egy kb árat vagy ár tartományt írj már le, kíváncsi vagyok konkurenciához hogyan fog viszonyúlni
Új a szerkezet, szóval egyelőre csak ez az anyag van róla. Ősszel dolgoztunk vele, ahogy észrevettétek, kicsit homokon meg nagyon homokon... nálunk ez van. (van egy két kötöttebb tábla, meg ahol agyonnyomta a víz elég durva volt ez is...) Ezért is mondtam, hogy nyitottak vagyunk tesztekre.
A festést fél éve fejlesztjük, több szállítót is kipróbáltunk (ezért nem volt minden gép tökéletesen egyforma a kiállításon). Még van mit kupálódni, de olyan anyagokat használunk, amik erősebbek egy normál autó fényezésnél.
Szia!
Köszönöm!
Nem rossz az eszköz! Jó a felépítése nyugati beütésű modern és pofás szerintem.
Azabaj ősszel kéne ez nekünk is, foglak keresni mindenképpen ezügyben én szeretném kipróbálni!
Felétek jók a fődek amivel semmi baj csak a mocskosban is bekéne vetni a cuccot mit mutat. Ha van olyan videód tedd fel aztis hagy lássuk különböző talajokon milyen az biztos, hogy a kötöttben 250lóerő után akasszátok!!!
Egyébként látom lehet billenteni a lazítókések behatolási szögét ez príma dolog.
Úgy általában jó úton jártok fejlődik a technikátok! Nézegettem és szebbek a hegesztések, vannak már zártszelvények bevetve nemcsak U profilok összeforgatva mint régen. Az esztétika sokat számít a mai világban, ezek pedig nagyon meghatározzák mindezt.
Amit én javasolnék még, hogy minden vázat alapozófestékkel szórjatok le és úgy történen a színre fújás. Nem nagy kiadás de utána igényes nem elfolyó nem áttetsző egyenletesen takaró tartós festése lesz ami szemrevaló!
Ja és külön fessetek mindent ne amikor egybevan rakva.
Ezeket építő jelleggel mondom szerintem nem sok plusz meló és pénz de értéknövelő történet.
Na a diskripperről nyomjál még kötöttebb fődekről is várom!
Ha normálisan kijövünk az idei éven őszre valami ekét kiváltó történet befog állítani!!!
Amit még kérdezni akartam, hogy árban ezt hova gondoljam kb??? henger nélkül? mert nekem pl nemkellene henger napra és kukitarlóra kellene diskripperezni nemakarnám lezárni a hátsó tárcsasor munkája elég eldógozni a kések után és így a télbe ereszteni a fődet.
Most néztem az axiál honlapját ír kétsort a kondiskről.
Van hozzá 10,20 és 30centi széles kapa is! Szóval van választék!
ja küldöm a címemeddig elfelejtettem
Megoldható, igaz huncutság volna mert rögtön közölték, hogy csak annyival volna olcsóbb mint amennyi anyaggal-művelő alkatrésszel kevesebb van rajta...
Soronként 4-4 lap, kés nemtudom hogy működik mennyivel kevesebb, kicsit kevesebb acél meg ilyenek.
No majd lesz valahogy, de a 3méteres nem rossz elgondolás az már ésszerűen húzható a 250kategóriás traktorral
12468 hozzászólás
Válasz #7068. hozzászólásra
Nagyon jó kép! Hogy csináltátok??
Válasz #7067. hozzászólásra
A körös 2000-nél?
Válasz #7050. hozzászólásra
Hogy tetszik a kép?
Válasz #7066. hozzászólásra

Én is láttam, meg azokat is, amikkel húzták.
De szakadozott is a váza.
Szeghalmon is előszeretettel húzgálják Quadtracokkal.
Válasz #7064. hozzászólásra
tiszanánán láttam közelebbről a ricsinek a cselie után volt csinos kis darab.
Jd-t Framestot metalwolf mulcskultivátort tudjuk mibe kerül még ennek hináyzik ára
Válasz #7062. hozzászólásra
Oh, láttam. Az enyém csak 370es, annak nagy lenne. Szerintem 4,5-ös illene hozzá.
Válasz #7060. hozzászólásra
Igen láttam, hogy voltak színbéli különbségek de ez a jó keressetek!!!! és találtok
de mondom egy budaprimer alapozó nemnagy lóvé, azt ha szépen ráfújatod és arra megy a szín olyan lesz akar a máj!
Erős tartós nemfog megfolyni és marhajól fog takarni.
de mondom alakul a történet, nekem ez az eszköz pl kimondottan szimpatikus!
Mondjuk a lazítókésekkel is kellene játszadozni, őszre főleg kukorica után lehet olyannal is megkellene próbálni ami jobban forgatja a fődet!
Van nektem egy 3késes lazító amin ilyen kicsit íves mittudomén 8centi széles kés van ha jól láttam a honlapotokon az szerintem ahogy alányúl a fődnek meg is höndörgeti azt lehet jobban keverné alá a kukorica szárat!?!?!?!?
Nem próbáltátok még ki?
Kések mélységét hogyanlehet állítani milyen tartományokban???
Ja és egy kb árat vagy ár tartományt írj már le, kíváncsi vagyok konkurenciához hogyan fog viszonyúlni
Válasz #7061. hozzászólásra
cimbi az odinél van egy szimba az lehet jó lenne neked. mennyi ló a tiéd?
Válasz #7060. hozzászólásra
60 cm-es a késosztása?
Válasz #7058. hozzászólásra
Új a szerkezet, szóval egyelőre csak ez az anyag van róla. Ősszel dolgoztunk vele, ahogy észrevettétek, kicsit homokon meg nagyon homokon... nálunk ez van. (van egy két kötöttebb tábla, meg ahol agyonnyomta a víz elég durva volt ez is...) Ezért is mondtam, hogy nyitottak vagyunk tesztekre.
A festést fél éve fejlesztjük, több szállítót is kipróbáltunk (ezért nem volt minden gép tökéletesen egyforma a kiállításon). Még van mit kupálódni, de olyan anyagokat használunk, amik erősebbek egy normál autó fényezésnél.
Ja meg a járókerekeitekkel nekem negatív tapasztalataim vannak, igaz ezeken erősebb agyakat látok de más eszközön nagyonsokat szívtunk velük régebben
Válasz #7052. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm!
Nem rossz az eszköz! Jó a felépítése nyugati beütésű modern és pofás szerintem.
Azabaj ősszel kéne ez nekünk is, foglak keresni mindenképpen ezügyben én szeretném kipróbálni!
Felétek jók a fődek amivel semmi baj csak a mocskosban is bekéne vetni a cuccot mit mutat. Ha van olyan videód tedd fel aztis hagy lássuk különböző talajokon milyen az biztos, hogy a kötöttben 250lóerő után akasszátok!!!
Egyébként látom lehet billenteni a lazítókések behatolási szögét ez príma dolog.
Úgy általában jó úton jártok fejlődik a technikátok! Nézegettem és szebbek a hegesztések, vannak már zártszelvények bevetve nemcsak U profilok összeforgatva mint régen. Az esztétika sokat számít a mai világban, ezek pedig nagyon meghatározzák mindezt.
Amit én javasolnék még, hogy minden vázat alapozófestékkel szórjatok le és úgy történen a színre fújás. Nem nagy kiadás de utána igényes nem elfolyó nem áttetsző egyenletesen takaró tartós festése lesz ami szemrevaló!
Ja és külön fessetek mindent ne amikor egybevan rakva.
Ezeket építő jelleggel mondom szerintem nem sok plusz meló és pénz de értéknövelő történet.
Na a diskripperről nyomjál még kötöttebb fődekről is várom!
Ha normálisan kijövünk az idei éven őszre valami ekét kiváltó történet befog állítani!!!
Amit még kérdezni akartam, hogy árban ezt hova gondoljam kb??? henger nélkül? mert nekem pl nemkellene henger napra és kukitarlóra kellene diskripperezni nemakarnám lezárni a hátsó tárcsasor munkája elég eldógozni a kések után és így a télbe ereszteni a fődet.
Nemrossz munkája van ennek a Kverneland vasnak. Egész jól működik az az aprító henger rajta.
Válasz #7054. hozzászólásra
5 késes, ugye? Ezek szerint 60 cm-es az osztás?
Nagyon komoly ez a fosóhomok. De attól még működhet kötöttben is. Mekkora a súlya a henger nélkül?
Válasz #7053. hozzászólásra

Van lehetőség kipróbálni a munkagépeinket. Apró málőr, hogy kukoricatarló jellemzően őszi találmány :D
Egy telefon és megbeszélhetjük a részleteket

Istenem csak egyszer honátok el Nagyrédére ezt a vasat!
az említett "disc ripper" munka közben. A nevében a 28 a levelek számára utal, a tárcsasor ~3m széles.
Válasz #7033. hozzászólásra

Szia, benéztem a topicot.
szanbi:

Válasz #7046. hozzászólásra
Ez a gép hol volt? Az expon én csak 2,8ast láttam.
Válasz #7047. hozzászólásra
Valaki rakott fel tegnap vagy tegnapelőtt az Expo-s topicba képeket .
Mintha köztük lenne ....
Válasz #7046. hozzászólásra
Erről van kép valahol???
Válasz #7045. hozzászólásra
A 4.2-es V tárcsájuk hasa alá betették a V vázú vékony késes lazítójukat.
5 kés , kb 50-60 centis szárral...
Válasz #7043. hozzászólásra
Az a busa diskripper féleség mi is???
Amit lejjebb írtál hogy valaki próbálja ki és majd kiderül milyen.
Mutasd már meg valahol neten kíváncsi vagyok nagyon rá
Válasz #7043. hozzászólásra

nemlesz könnyű!!!
Válasz #7042. hozzászólásra

Megvan , kb kedden tudom feladni , addig bírd ki...
Válasz #7040. hozzászólásra

Most néztem az axiál honlapját ír kétsort a kondiskről.
Van hozzá 10,20 és 30centi széles kapa is! Szóval van választék!
ja küldöm a címemeddig elfelejtettem
Válasz #7040. hozzászólásra
több nem is kell hallod.
Ja de igen!
Nagy Caterpillan kanadai bányadojzer és a C-sorokat eltúrni a fődről hogy ne lopják el az öntözőberendezést
Válasz #7039. hozzászólásra

Ja , meg agy 35 aranykorona átlaggal ...
Vízállás mentesek és körös körül öntözési lehetőségekkel...
Azlenne a legjobb ha 35-40 közötti középkötött talajaink lennének mindenhol és nemlenne baj semmivelsem minden eszköz jól üzemelne
Válasz #7037. hozzászólásra
Azzal.
Válasz #7021. hozzászólásra
Hevederessel létezhet...
Válasz #7032. hozzászólásra
some of farm weld on the frame.....szóval hegesztett a váza ittott
meg drága is, igaz dd henger+aprómagszóró is van rajta
Tegnapelőtt a jympát átszereltük 4 késre. A 8ezres 15 cm-re tudta belehúzni a karcagi rizsföldbe, ha lejjebb tette, megállt.
Válasz #7033. hozzászólásra

én is.
Válasz #7031. hozzászólásra
Itt mi volt ? Lemaradtam...
Válasz #7024. hozzászólásra

SIMBA SOLO-t vegyél!
hozassad hazafelé
Moderálta: (575) 2012-01-29 11:14:39
Válasz #7027. hozzászólásra
Ja . Így 18000 juró , hátsó hullámos tárcsák nélkül -4000 juró.
Nem tetszik a kés felfogatása és ez is meredek késállású kissé .
Már a Dondi felé hajlok egyre jobban (bár lenne kicsit masszívabb még )
Válasz #7027. hozzászólásra
A Balmaz-terra csinál ilyen derelyevágós elmunkálót, aki vett, az azt mondta h beragadnak a rögök a tárcsák közé.
Válasz #7026. hozzászólásra
Dr-é 3x combosabb és ívelt...
Válasz #7025. hozzászólásra

Ezt láttad kint a pavilon bejárat előtt?
Válasz #7023. hozzászólásra
Ezt a képet láttam már, gyengének tűnnek a kapák.
Válasz #7021. hozzászólásra

Nekem is az XXS tetszik jobban , erősebb.
De a Dondi-nál van elől ha kell támasztó kerék és választható tárcsás elmunkáló a tüskés henger helyett...
Ráadásul a BOSS azt mondja , hogy a Dondi kése laposabb szögű , így könnyebb vontatású . Gépész mérnök , hiszek neki...
Viszont a meredekebb kés szerintem jobban behatol a kemény földbe...
Válasz #7017. hozzászólásra
Megoldható, igaz huncutság volna mert rögtön közölték, hogy csak annyival volna olcsóbb mint amennyi anyaggal-művelő alkatrésszel kevesebb van rajta...
Soronként 4-4 lap, kés nemtudom hogy működik mennyivel kevesebb, kicsit kevesebb acél meg ilyenek.
No majd lesz valahogy, de a 3méteres nem rossz elgondolás az már ésszerűen húzható a 250kategóriás traktorral
Válasz #7016. hozzászólásra
CONDISK
Válasz #7019. hozzászólásra

Jó , tele vagyok szkennerrel ...
Neked meg feladjam a másikat ?
Válasz #7011. hozzászólásra
Dondi? Nekem inkább VN, ha már olasz rendszer. A 6 méteres Simba Solot 20-22 lityóból húzzák, mélyen. Létezik?