jó estét
mifelénk 1 tapasztaltabb ember épp állitotta be az ekét ugyan igy és mikor szállt volna be az mtzbe megcsuszott a lába és feltekerte a kerék ott helyben szörnyet halt :(
A ruszkik újra öntudatra ébredtek. Néhány éve csak feszt tolják a mezőgazdaságot,minden gépet elvisznek,megveszik kilora.
Feöldjük kegyetlen sok van,jó nagy táblák,ahol hatékonyan lehet termelni.
Most megtolják technikával, az üzemanyaguk fele annyiba kerűl mint nálnuk,nekik megéri 20000Ft/t-ért is termelni.
Reszkessen amerika, mert a CCCP ottvan a szeren.
Na ezt kellene a tévében játszani nem az eredeti népbutító változatot hogy milyen jó is nekünk miközben ellopják a gatyánkat is!!!
Szép és gratuláció annak aki készítette! Minden benne volt!
Igen egy v...é!!!! A ráckevei polgármester ismeri az öreg szakállast valamikor az öregé a vággotté volt a stadion szálló mikor a Laci ott dolgozott, de egyszer valami erkély szakadt le a szállóról akkor a vágott visszaadta és akkor szerezte meg a szigetet, és állandóan tömi a maszopot lével mikor jönnek a választások!!
Az a baj hogy akármit csinálsz ha pénzt költesz akkor 90%ba a görbeorrúak zsebét tömjük. :s Ahol lóvé van ott előbb-utóbb kiderül hogy ők vannak a háttérben. Vagy ha nem akkor ép próbálják megszerezni. :s
Na ha mindenki elhúzott dolgozni én is msgyek,van még egy munkahengerem félig szétszedve az új szkréperládámról(csak nekem új)megyek megcsinálom.Remélem délután felébred a csapat,mert ha nem,kiülök disznóra inkább mint hogy az üres képernyőt nézzem.Amúgy nagy tél lesz mert a disznók szigorúan eszik a málét.
Bocsi!!!!!!!!!!!!!! kevertem a 1025ösről feltett videómmal. Itt az ekével 7 km/ó-val mentem,valójában igy is be dobta volna a barázdát,de már bekapcsoltam a hányingerelhárítót (erőszabályzót) és az emelte ki az elejét egy kicsit jobban is mint kellett volna,mert nem farkerekes.Ezért hagyta ott a barázdát
9084 hozzászólás
Válasz #2108. hozzászólásra
Ilyen vidijókkal letom rekeszteni a dunnát......
Válasz #2100. hozzászólásra
Ezt kell csinálni-e, mi produkcióje, mi csájé, ezt kell csinálnie? ;)
Amúgy jó kis videó, ilyet én is csináltam a Zetorral, csak nem volt kamerám.
Válasz #2101. hozzászólásra
jó estét
mifelénk 1 tapasztaltabb ember épp állitotta be az ekét ugyan igy és mikor szállt volna be az mtzbe megcsuszott a lába és feltekerte a kerék ott helyben szörnyet halt :(
nincs ezzel semmi gond !
a technika nyugat a termöföld meg kelet
Válasz #2104. hozzászólásra
Ja,meg hirdetik,hogy Csernobil környékén kiváló minőségű szántó eladó,bérelhető amiben csak úgy sugárzik a vetemény.:))
Válasz #2103. hozzászólásra
A ruszkik újra öntudatra ébredtek. Néhány éve csak feszt tolják a mezőgazdaságot,minden gépet elvisznek,megveszik kilora.
Feöldjük kegyetlen sok van,jó nagy táblák,ahol hatékonyan lehet termelni.
Most megtolják technikával, az üzemanyaguk fele annyiba kerűl mint nálnuk,nekik megéri 20000Ft/t-ért is termelni.
Reszkessen amerika, mert a CCCP ottvan a szeren.
Nem tom ennek a videónak ösztönözni kellene , vagy elvenni az ember kedvét a mezőgazdaságtól? Beszarás...http://www.youtube.com/watch?v=KRazTn2oJUU&feature=related
Mielőtt elmész egy kicsit állíts még az ekén,mert elég szőrösen fordít! ))
Az milyen lenne már, ha száll fel a muki, mellé lép, oszt mindjárt be is szántja a saját traktorja.
Meg sem találnák.
Hagy menjen én addig kiugrok a kocsmába:D
Válasz #2098. hozzászólásra
Válasz #2095. hozzászólásra
Válasz #2095. hozzászólásra
Válasz #63 hozzászól
Ja ja na jó éjt.
Válasz #2094. hozzászólásra
a sok pálinka tudod :DDDDDDDDDD
Mind 1től 1ig már bevagytok baxva!!!!!!!!!!!!!!!
Miketnem csináltok????????????
nekem nem löki a 63 :(( DDD
Válasz #2084. hozzászólásra
63
63
Válasz #2086. hozzászólásra
:)
:)))))))))))
:)))))))))))
Válasz #63 hozzászól
Téged vártalak.Tán alszollDDDDDDDDDD.
Válasz #63 hozzászól
Ez is el fér itt.
Válasz #2083. hozzászólásra
maradnék a PRIMER-nél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Válasz #2081. hozzászólásra
Ez a 63 már a csúcsközeli állapotot sejteti máma!!!
Mi lesz még itt?????????????
Válasz #2080. hozzászólásra
Tied mától a PRIMA PRIMISSIMA díj ezeké a PRÍMÁKÉR!!!!!!!!!
Vagy akarsz lenni a fórum PRÍMA DONNÁJA esetleg?????????
Válasz #2081. hozzászólásra
hülyül a piszok :DD
Válasz #63 hozzászól
Kösszi nálad is hülyéskedik az írás.
Válasz #2078. hozzászólásra
PRIMA !!!!
Válasz #2078. hozzászólásra
PRIMA PRIMA !!!!!
Válasz #63 hozzászól
Csak olvasátok ell.Meg ezt is olvasátok el.
Válasz #2076. hozzászólásra
Na ezt kellene a tévében játszani nem az eredeti népbutító változatot hogy milyen jó is nekünk miközben ellopják a gatyánkat is!!!
Szép és gratuláció annak aki készítette! Minden benne volt!
Sztem ez itt is elfér!
Válasz #2073. hozzászólásra
Igen egy v...é!!!! A ráckevei polgármester ismeri az öreg szakállast valamikor az öregé a vággotté volt a stadion szálló mikor a Laci ott dolgozott, de egyszer valami erkély szakadt le a szállóról akkor a vágott visszaadta és akkor szerezte meg a szigetet, és állandóan tömi a maszopot lével mikor jönnek a választások!!
Válasz #2072. hozzászólásra
Az a baj hogy akármit csinálsz ha pénzt költesz akkor 90%ba a görbeorrúak zsebét tömjük. :s Ahol lóvé van ott előbb-utóbb kiderül hogy ők vannak a háttérben. Vagy ha nem akkor ép próbálják megszerezni. :s
Válasz #2072. hozzászólásra
vágott fa..ú-é?
Válasz #2069. hozzászólásra
Aki a szigeten részt vesz az egy öreg görbeorrút töm lóvéval azt tudjátok? A hajógyári sziget igen egy öreg kampósé.
Táncdal
Hip-hop
Jazz
DJ
Világzene
Metál
Rave
Easy
Diszko
Prodájdzsi
Ismét egy sziget
Sziget
Na ez a beszarás !!!!!:
Válasz #2066. hozzászólásra
Másokat tényleg nem.....
Válasz #2568641788771. hozzászólásra
Mást úgyse..
Válasz #11453. hozzászólásra
Naná!!!!!!
Mint a szárny nyaló sasok!
Lesekk, sasolokk......
Válasz #11452. hozzászólásra
látom figyelsz
nehezen,naon nehezen :-)))))))))9
Válasz #2062. hozzászólásra
Ez a 11450 h. jött össze?
Válasz #11450. hozzászólásra
extrém sport
Na ha mindenki elhúzott dolgozni én is msgyek,van még egy munkahengerem félig szétszedve az új szkréperládámról(csak nekem új)megyek megcsinálom.Remélem délután felébred a csapat,mert ha nem,kiülök disznóra inkább mint hogy az üres képernyőt nézzem.Amúgy nagy tél lesz mert a disznók szigorúan eszik a málét.
Bocsi!!!!!!!!!!!!!! kevertem a 1025ösről feltett videómmal. Itt az ekével 7 km/ó-val mentem,valójában igy is be dobta volna a barázdát,de már bekapcsoltam a hányingerelhárítót (erőszabályzót) és az emelte ki az elejét egy kicsit jobban is mint kellett volna,mert nem farkerekes.Ezért hagyta ott a barázdát