Gázolaj árak 603 Ft Benzin árak 604 Ft EUR 388.05 Ft USD 356.13 Ft CHF 391.85 Ft GBP 452.28 Ft

Fórum

Becenév: Mse__
Csatlakozott: 2016-04-11 18:47:21
Utolsó belépés: 2022-04-11 12:19:54
Fórum hozzászólás: 43

Fórumhozzászólásai

Előzmény: hasutas1 #18787 hozzászólása?? Nem az volt a lényege a mondandómnak, de a többit köszi. Arra akartam kilyukadni, hogy a síkfólián jobban leért a gyümölcs a szövetre, így jobban is penészedett. Bakháton talán nem fog annyira.

Előzmény: nferry #18785 hozzászólásaA mi fóliasátrunk 10 méter széles. A köv. szezont már azért is akarnám bakhátra, mert a "kevesebb több". Tapasztalatotok alapján akkor 1 soros lesz. A 2 soros, síkfóliás bekapta azért rendesen a botritiszt a múltkori sok esőnél, pedig volt szellőztetés bőven.

Előzmény: nferry #18777 hozzászólásaMiért egy sorosan szeretnéd? Én a következő ültetést már bakhátra akarom, érdekel a véleményed.

Előzmény: nferry #3347 hozzászólásaKöszi:)

Előzmény: evi721224 #3345 hozzászólásaKöszi szépen! Sikeres gazdálkodást kívánok!

Előzmény: evi721224 #3343 hozzászólásaKöszönöm:) neked amúgy mennyi időn belül utaltak?

Előzmény: suffolk1977 #3340 hozzászólásaÖrömmel jelentem be, hogy jóváhagyott lett a státuszom és már meg is kaptam a támogatói okiratot:) Kitartás, neked is érkezni fog!

Előzmény: suffolk1977 #3340 hozzászólásaDe nem úgy volt hirdetve, hogy nincs rá max. keret, hanem, ki megfelel a követelményeknek, az nyer?

Már 5-ször volt státuszváltásom, "tartalmi megfelelősség ellenőrző szakasza" van most.:)

Előzmény: bbam #3334 hozzászólásaLassan csak elkezdik, a p. íróm mondta, hogy vagy 5-öt adtak be, én vagyok az első, akinek jött válasz.
Ja igen, én mindig webes felületen vagy a mobilgazda applikációban néztem. Amikor volt státuszváltás (pénteken arról, h elfogadták a kifogásom), hétfőn az ügyintézőtől, hogy nyilatkozzam le, szóval ezekről ügyfélkapura ment nekem értesítés. Még jó, hogy ránéztem. Tehát, ha esetleg nem nézed, inkább azt is csekkold néha.

Sziasztok! A februárban benyújtott kifogásomat elfogadták, most kérték a hiánypótlást:)

Jelentem, mai nappal legalább a dátum változott, de továbbra is "feldolgozás alatt".

Előzmény: Precgazd2022 #3320 hozzászólásaKöszönöm a pontosítást:) Hátha az is jó lesz nekünk valamire:)

Előzmény: suffolk1977 #3318 hozzászólásaÉn csak (meg nyilván más is) e-mailben kaptam infót, hogy lesz újra . Persze, az a tuti, ha már kiírták.

Ismét lesz kisüzem. Tavaly tök hamar elbírálták a tavaszit, mert jött a következő. Hátha most is összekapják magukat.

Előzmény: bbam #3309 hozzászólásaÉn is feb. 27-ei státuszváltós vagyok(kifogás benyújtás), azóta nem mozdul. Bízom benne, hogy ha el akarták volna utasítani, akkor már megtették volna. Szóval hajrá május közepe:)

Előzmény: laszli.zita #3287 hozzászólásaKöszönjük! Nekem is volt egy elutasítót követő kifogás benyújtás februárban, feb.27-e óta "feldolgozás alatt". Sem én, sem a pályázatíró nem kapott a befogadásról, vagy a "kritériumoknak megfelelt-"ről visszaigazolást. Szerinted ettől függetlenül halad(hat) az én ügyem elbírálása? Én abban bízom,hogy ennyi idő alatt már rég visszadobták volna a kifogást, ha nem fogadták volna el....

ivcsi, evi, ti kaptatok korábban olyat, hogy befogadták és megfelel a kritériumoknak? vagy csak "feldolgozás alatt" volt és úgy lett "jóváhagyott"?

Nekem még mindig "feldolgozás alatt" feb. 27 óta.
De nektek gratulálok!!!

Előzmény: laca123 #3251 hozzászólásaNem kell elkölteni az egészet. Azzal igazolod, hogy megkezdted, hogy van pl. egy számlád, ami 9 hónapon belül van. Mi vettünk egy fóliát, azaz elkezdtük a pénz költését.

Előzmény: bbam #3250 hozzászólásaegész pontosan milyen igazolást kaptál, hogy befogadták? ügyfélkapura ment? én semmit nem kaptam róla, csak onnan gondolom, hogy befogadták, h változott a státusz beküldés után 2 héttel.

Előzmény: evi721224 #3249 hozzászólásanem:( biztos megsértődtek, hogy reklamáltam:)

Előzmény: evi721224 #3245 hozzászólásaNekem még mindig "feldolgozás alatt", státuszváltás 02. 27. (és az a
hiánypótlás beérkézésenk dátuma lehet).

Előzmény: ivcsi0810 #3225 hozzászólásaNekem még mindig feb. 27-ei státuszváltás.

Én még megfelelésit sem kaptam:(

Előzmény: tamas.aszodi81 #3185 hozzászólásaNa akkor te már jó úton jársz!:) Én még csak feldolgozás alatt vagyok.

Előzmény: tuto1 #3177 hozzászólásaGratula!

Előzmény: nferry #3176 hozzászólása


Azt,hogy megfeleltél és tovább küldték, milyen formában kaptad? Milyen megfogalmazással? Egy levél az ügyfélkapun vagy az mvh felületen volt valahol a státusz körül?

Előzmény: nferry #3172 hozzászólása


Ha hiánypótlás, akkor - sajnos - még hó végén sem. Az én p. íróm is azt mondja, még mindig a hiánypótlásokat küldözgetik vissza.
Én 1 hónapja beküldtem, 27-én elkezdték feldolgozni, azóta semmi infó. Ezt is csak a státusztváltás jelezte.

Előzmény: nferry #3160 hozzászólásaNálam egy formai hiba volt, olyan, ami miatt hiánypótlást/tisztázót kellett volna küldeni, nem elutasítani.

Előzmény: szöcske76 #3158 hozzászólásaHú, hát nem kapkodják el, ha még csak most fogadták be:) De bánom is én, csak legyen pozitív bírálat.

Előzmény: szöcske76 #3154 hozzászólásaSzia! Nekem feb. elején jött egy elutasitó, amire benyújtottuk 18 nappal ezelőtt a kifogást. Ma azt írta a státusz, 27-ei dátummal: feldolgozás alatt. Akkor ezt azt jelenti, hogy megy tovább az elbírálásom, elfogadták a kifogást? Amúgy Sz-Sz-B Megye.

Előzmény: ZsocaJD #3151 hozzászólásaKöszönöm, megvan:) Tegnap nem jelentkezett be az ügyfélkapuval, azért nem voltam jó helyen. Az én mg. kisüzemem még feldolgozás alatt.

Előzmény: ZsocaJD #3149 hozzászólásaKöszönöm Zsoca, valószínűleg nem megfelelő oldalon vagyok, mert nem találom azt, amit írsz. Pedig már változtattam anno folyószámla számot is, de - szerintem - nem itt, ahol most vagyok.
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/

Sziasztok!

Valaki segítene, hogy a pályázat feldolgozottsági státuszát hol tudom nézni? Az MVH felületére be vagyok lépve, de nem találom sehol.

Előzmény: Csyzy #18418 hozzászólásaBocsánat, de milyen pályázatról van szó?

Sziasztok!

Pár évig szabadföldi , síkfóliás szamócám volt, idén - március közepén - ráhúztunk egy fóliát (leginkább azért, hogy ne legyen kitéve az esőnek a gyümölcs, mint előtte oly sokszor).
Az idei új telepítést máshogy szeretném: mindenkitől azt hallom, bakhátra ültet fóliában is. Miért és mennyivel jobb az, mint síkba, agroszövetre? A fóliát mindenképp le kell engednem és majd tavasszal ráhúznom, hogy a friss töveknek is meglegyen a hibernálás?

Sziasztok!
Némely palántám széthajlik. Előbb vízhiányra gondoltam (kapott egy nagy adag vizet), aztán valami földlakóra (kiszedtem párat, nincs pajor, van gyökér), úgyhogy ezek alapján már csak arra tudok gondolni, hogy palántadőlés/gombás betegség. Néhány tőről van szó....jelenleg. Az a kérdésem, hogy permetezzem-e le, de akkor napokig nem lehet szedni, vagy engedjem el a dolgot, mert ez az ültetvény úgysem megy át jövőre? Vagy annak van értelme, hogy ne az egészet permetezzem, csak azt a területet? Köszönöm.

Előzmény: L. M. #18227 hozzászólásaKöszönöm! Mikor leírtam, hogy hálózatiról locsolom, be is ugrott, hogy lehet, az is baj:(

Előzmény: Bagyó77 #18224 hozzászólásaKöszönöm! Az eredményekben addig jutottam, hogy homokos-agyagos talaj, megfelelő kálium szinttel. A mész viszont 0, nem tudom, azt mennyire kell(ene) pótolni a szamócának.

Előzmény: Bagyó77 #18221 hozzászólásaHálózatiról locsolom. Érdemes azt is bevizsgáltatnom? Köszönöm.

Sziasztok!
Évek óta gyenge a termésem, ezért idén bevizsgáltattam a talajt. Viszont nem találom az ideális értékeket (csak a ph-ról olvastam, h 5,5-7 között legyen. Nekem 6.95). Mivel kapta, kapja a tápanyagokat, mégsem az igazi, ezért gondoltuk, hogy valami más lehet a gond.
Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol megtalálom a szükséges értékeket (ph. só, mész, humusz, kálkum, magnézium.stb.)?

Sziasztok!

Ősszel telepített, agroszövetes palántáim némelyik levele úgy megindult az ég felé, mintha futóbab lenne. Nem minden tövön, de hatalmasak. Tápanyagot csak 2 napja kaptak, szóval - az itt olvasottak alapján - arra gondolok, hogy ezekhez a tövekhez több juthatott az őszi (ültetés előtti) szerves trágyából...Van valami teendő ezekkel a levelekkel vagy nem baj, hogy árnyékolják a töveket?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Ezekről az élelmiszerekről nyugodtan mondjuk le. Már nem sokáig kaphatóak.
Ezekről az élelmiszerekről nyugodtan mondjuk le. Már nem sokáig kaphatóak.
Itt az ideje berendezkedni a kávé, a bor, valamint a banán nélküli életre.
Vészesen terjed az új kávéőrület: itt a
Szalma eladó Sarkadon
Szalma eladó Sarkadon

5.000 Ft

Lucerna széna eladó
Lucerna széna eladó

12.000 Ft

HV 6011
HV 6011

450.000 Ft

2 darab 8 hónapos,  75 kg - os Ile de France kos eladó
2 darab 8 hónapos, 75 kg - os Ile de...

75.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]