Ma éjszaka az ország északi felén közepesen felhős, délen inkább derült lesz az ég. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél több helyen is élénk marad. Hajnalra általában 3 és 8 fok közé csökken a hőmérséklet, de a szélcsendesebb, derült, hidegre érzékeny helyeken -1, +2 fok is lehet.

időjárás

Napközben sok lesz a napsütés, majd estétől előfordulhat eső, zápor – fotó: István Erik

Szerdán eleinte kevés lesz a felhő, sok napsütés valószínű, majd délután kezdetben csak északon, estétől délen is megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és estétől északnyugat felől egyre több helyen alakul ki eső, záporeső. A déli, délnyugati szél megélénkül, többfelé megerősödik, majd este a Kisalföldön északnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul, de a hidegre érzékeny, szélvédett, derült helyeken -1, +2 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű, délen lesz a melegebb.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója a Kaposflex Kft., támogatója az ICL Specialty Fertilizers.