Szerda

A délkeleti, keleti országrészben általában erősen felhős, borult lesz az ég, az északi országrészben viszont csökken a felhőzet és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Elsősorban a Salgótarján-Szeged vonal szélesebb sávjában, valamint a nyugati határszélen délutántól záporok, jégdara záporok kialakulhatnak, egy-egy helyen az ég is megdörrenhet. A hegyekben hózápor is lehet. A szél élénk, néhol erős lesz.

A maximum-hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Csütörtök

Gomolyfelhős-napos idő várható. Szórványosan valószínű zápor, zivatar, illetve a keleti tájakon eleinte tartós eső is lehet. A szél sokfelé erős, néhol viharos lesz.

A minimum-hőmérséklet általában 2 és 7 fok között várható, de a szélcsendes helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.


Péntek

Gomolyfelhős-napos idő várható, de helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Sokfelé megélénkül a szél.

A minimum-hőmérséklet többnyire 0 és +6 fok között várható, de a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken gyenge fagy is lehet. A maximum-hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Bagosi Sándor