Sziasztok! Pici segitseget szeretnek kerni.
Nemreg orokoltem 5Ha szantofoldet es szeretnem megigenyelni ra az allami tamogatast, de nekem nincs
csak kulfoldi bankszamlam, mivel kulfoldon elek. Sehol nem talalok olyan jogszabalyt ami egyertelmuen kimondja hogy csak magyar szamlaval lehet igenyelni.
Van errol valakinek infoja? Elore is kosz a segitseget. (bocs hogy ekezetek nelkul irok)
Emberek, az MVH-nál nincs aki alá írja hogy utalják a SAPS második részét...... Biztos infó. Nem lesz itt zsé, csak február közepétől.... . Bárcsak ne lenne igazam...
Azér' arról küldhettek volna egy villanylevelet (az semmibe nem kerül), hogy már megint ellenőrizzem/jóváhagyjam az évek óta változatlan adataimat
Ha most kíváncsiságból be nem lépek az ügyfélkapuba, ki se derül…
A 170000 emberből 100000-en fogják megkapni februárban valamikor.
A maradék 70000 majd tavasszal. Valamikor, sokára. Nem egy, nem kettő, nem tizenöt, 70000.
A számokból annyi látszik, hogy inkább a kisebbek kapnak először. Tehát aki kicsi, és rendben van a kérelme, annak lehet úgy 70% esélye, hogy pénzt kap. Valamikor februárban.
Eddig minden évben legkésőbb februárban kifizették azokat, akiknek rendben volt a kérelme. A joguk megvan hozzá, ezt senki nem vitatja. Most nem fogják, a következtetést mindenki vonja le magának.
Az MVH január 30-án megkezdi a területalapú támogatások végkifizetését
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) január 30-án elindítja a 2014-es területalapú támogatás (SAPS) második részletének utalását. Ennek során az elkövetkező hetekben több mint 100 ezer mezőgazdasági termelő jut mintegy 60 milliárd forinthoz. A további jogosult kérelmezőknek, a fennmaradó támogatási összegeket folyamatosan, legkésőbb június 30-ig utalja át az MVH.
A második ütemben a hektáronként járó nagyságrendileg 35 ezer forint, az éves SAPS támogatás 50%-át jelenti.
A teljes 2014-es kérelmezési évre több mint 170 ezer ügyfélnek hektáronként 70 ezer forintot meghaladó összeg fizethető,ki területalapú támogatásra az összesen 341 milliárd forintos keretből. Ebből a tavaly október közepén indult első ütemben mintegy 161 milliárd forintot juttatott az MVH a gazdáknak. Az előleg biztosításával a termelőknek kevesebb hitelt kellett felvenniük, ami jelentősen segítette az őszi mezőgazdasági munkák elvégzését.
Az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott egységes területalapú támogatás fajlagos hektáronkénti összege az elmúlt hét évben a duplájára nőtt.
Igen,pontosan.Emlékszem,hiszen én írtam,de te összemostad a 120-150E ft-os fizetéssel,meg hogy hogy örülnek neki.
Tehát ha minden dolog a helyére kerül,nem fikáztam le talán senkit...
És igen,távol a családtól meg kell gondolni,mennyi is az annyi.
Páromnak jóváhagyottra változott és összeg is van rá Nekem jóváhagyott de az összeg még nem jelent meg. És ma kezdik utalni 30-án azt írják az újságok.
Ismét tévedés.
Az államkincstár nincsen benne a GIRO2 rendszerben.
Rá nem érvényes a 4 órás átutalás.
Amit az államkincstár indít el, az csak a következő banki munkanap reggelén érkezik meg az ügyfelek számlájára.
Válasz #9672. hozzászólásraNa, mustár,neked is, okulásképpen:a lóvét magyarállam papa kiutalja nekem,fődalapú stb.,majd lehívja a zúnijós keretből a következő naptári negyedév elején,tehát ha 1 napra is,de meghitelezi.Ha Feb.01.-én kapom meg az AKG,Földalapú,Állatjóléti seggélyemet,állam bá csak bolondok napja után kapja + BRUXELLEStől.
Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerre kiutalni mindenkinek a támogatást?
Ja bocs elfelejtettem a fiatalgazdáknak is kell lóvét előteremteni valahonnan.
Köszi az infót.....így már világos elkerülte a figyelmem.....de nem értem mértnem lehet legalább hetekkel előtte leszíroni h mikor kezdik a második részletet....
Válasz #9678. hozzászólásra
Igen,még 180 milliárdot kellene utalni és ebből holnap meg a következő hetekben 60 lesz kiutalva a többi pedig junius 30-ig
Kedden és csütörtökön utal az mvh....szóval abból holnap pénz van. Ha jól olvasom akkor sokan nem kapnak mivel 170 milliárd a fele és ebből csak 60 lesz kiutalva....
A fidesznyikek ellopják a pénzünket ,...mint a parlagfűirtásra összedobott 1 milliárdot!
Szegények,..kell nekik a luxusvillák,de hol van ilyenkor az agrárkamara,..minek fizetem őket?
Ja,..hogy azok is fideszesek,..értem.
34962 hozzászólás
Válasz #9719. hozzászólásra
Milyen anyaggal lövöd magadat ?
Sziasztok! Pici segitseget szeretnek kerni.
Nemreg orokoltem 5Ha szantofoldet es szeretnem megigenyelni ra az allami tamogatast, de nekem nincs
csak kulfoldi bankszamlam, mivel kulfoldon elek. Sehol nem talalok olyan jogszabalyt ami egyertelmuen kimondja hogy csak magyar szamlaval lehet igenyelni.
Van errol valakinek infoja? Elore is kosz a segitseget. (bocs hogy ekezetek nelkul irok)
Ma délelőtt megérkezett többeknek, köztük nekem is a Saps 2.-ik része. Juhé
Válasz #9717. hozzászólásra
Akkor szakadt volna ki a kezem,..tőből !Ez egy saját zsebre dolgozó ócska,..hazug népség.
Válasz #9707. hozzászólásra

Nem mondod komolyan, hogy Te már szavaztál "rájuk"?
Emberek, az MVH-nál nincs aki alá írja hogy utalják a SAPS második részét......
Biztos infó. Nem lesz itt zsé, csak február közepétől....
. Bárcsak ne lenne igazam... 

Válasz #9713. hozzászólásraNem semmi vagy,csípős mustár...
Azér' arról küldhettek volna egy villanylevelet (az semmibe nem kerül), hogy már megint ellenőrizzem/jóváhagyjam az évek óta változatlan adataimat
Ha most kíváncsiságból be nem lépek az ügyfélkapuba, ki se derül…
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-01-31 14:39:30
Most mit paráztok ezen annyira
, legalább míg nincs a pénz a számlátokon, nem tudjátok elkölteni
Azok kedvéért, akiknek nem megy az olvasás.
A 170000 emberből 100000-en fogják megkapni februárban valamikor.
A maradék 70000 majd tavasszal. Valamikor, sokára. Nem egy, nem kettő, nem tizenöt, 70000.
A számokból annyi látszik, hogy inkább a kisebbek kapnak először. Tehát aki kicsi, és rendben van a kérelme, annak lehet úgy 70% esélye, hogy pénzt kap. Valamikor februárban.
Eddig minden évben legkésőbb februárban kifizették azokat, akiknek rendben volt a kérelme. A joguk megvan hozzá, ezt senki nem vitatja. Most nem fogják, a következtetést mindenki vonja le magának.
Válasz #9708. hozzászólásra
Úgy látom neked nehéz értelmezni az írásom ! Nem gond,..nem változtat a véleményemen.
Mennyi Idióta irkál ebbe a topikba!!!!!!
Akire vonatkozik az sztem tudja.
Válasz #9707. hozzászólásra:
Egy sort nem tudsz visszaolvasni ? :D :D
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-01-31 14:40:17
Az MVH január 30-án megkezdi a területalapú támogatások végkifizetését
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) január 30-án elindítja a 2014-es területalapú támogatás (SAPS) második részletének utalását. Ennek során az elkövetkező hetekben több mint 100 ezer mezőgazdasági termelő jut mintegy 60 milliárd forinthoz. A további jogosult kérelmezőknek, a fennmaradó támogatási összegeket folyamatosan, legkésőbb június 30-ig utalja át az MVH.
A második ütemben a hektáronként járó nagyságrendileg 35 ezer forint, az éves SAPS támogatás 50%-át jelenti.
A teljes 2014-es kérelmezési évre több mint 170 ezer ügyfélnek hektáronként 70 ezer forintot meghaladó összeg fizethető,ki területalapú támogatásra az összesen 341 milliárd forintos keretből. Ebből a tavaly október közepén indult első ütemben mintegy 161 milliárd forintot juttatott az MVH a gazdáknak. Az előleg biztosításával a termelőknek kevesebb hitelt kellett felvenniük, ami jelentősen segítette az őszi mezőgazdasági munkák elvégzését.
Az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott egységes területalapú támogatás fajlagos hektáronkénti összege az elmúlt hét évben a duplájára nőtt.
Nekem összeg van de nem jóváhagyott de a dátum változott. 01.23. ez akkor mit jent?
Válasz #9702. hozzászólásra
Igen,pontosan.Emlékszem,hiszen én írtam,de te összemostad a 120-150E ft-os fizetéssel,meg hogy hogy örülnek neki.
Tehát ha minden dolog a helyére kerül,nem fikáztam le talán senkit...
És igen,távol a családtól meg kell gondolni,mennyi is az annyi.
Páromnak jóváhagyottra változott és összeg is van rá Nekem jóváhagyott de az összeg még nem jelent meg. És ma kezdik utalni 30-án azt írják az újságok.
Válasz #9671. hozzászólásra

Azt írtad "900 ft órabérért nem leszel távolt a családodtól" ! Akkor mi van ki beszél mellé?????
Tegnap nálaim is áltozott jováhagyottra, utalványozott öszeg is van. Pénz még nincs.
Válasz #9699. hozzászólásra

Az okosabbra hallgatni kell !
Válasz #9698. hozzászólásra:
Ismét tévedés.
Az államkincstár nincsen benne a GIRO2 rendszerben.
Rá nem érvényes a 4 órás átutalás.
Amit az államkincstár indít el, az csak a következő banki munkanap reggelén érkezik meg az ügyfelek számlájára.
Válasz #9685. hozzászólásra

.
Józsikám, akinek pénteken utalnak,..annak aznap csipog a telója, ez az átutalás lényege.
Utána már bármikor levehet róla a kártyájával
Válasz #9695. hozzászólásraNasszerű
Válasz #9693. hozzászólásra
0.0000000000000000000000000000000000000001% minimum....ennyibe biztos lehetsz....
Válasz #9692. hozzászólásra
Na húzz a p....,ja Gábor vagyok én is
Válasz #9693. hozzászólásra

50%
Mennyi a valószinűsége annak hogy a kifizetés holnap megtörténik?
Válasz #9672. hozzászólásraNa, mustár,neked is, okulásképpen:a lóvét magyarállam papa kiutalja nekem,fődalapú stb.,majd lehívja a zúnijós keretből a következő naptári negyedév elején,tehát ha 1 napra is,de meghitelezi.Ha Feb.01.-én kapom meg az AKG,Földalapú,Állatjóléti seggélyemet,állam bá csak bolondok napja után kapja + BRUXELLEStől.
Válasz #9690. hozzászólásra

Mvh....
Válasz #9689. hozzászólásra
Értem...nos akkor honnan szedted?hogy kedd csüt...
Válasz #9684. hozzászólásra ez nem vicc....

Válasz #9686. hozzászólásra
Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerre kiutalni mindenkinek a támogatást?
Ja bocs elfelejtettem a fiatalgazdáknak is kell lóvét előteremteni valahonnan.
Válasz #9685. hozzászólásra
Tudok olyanról h hétfőn csippant a teló....az mvh üzivel....
Válasz #9684. hozzászólásra erre még válasz várok.....
Köszi az infót.....így már világos elkerülte a figyelmem.....de nem értem mértnem lehet legalább hetekkel előtte leszíroni h mikor kezdik a második részletet....
Válasz #9684. hozzászólásra
Lehet,hogy eddig ez volt a gyakorlat,de most pénteken fogják megnyomni a gombot és hétfőn fognak érkezni a pénzek a szerencsésebbekhez
Mi az hogy kedden és csütörtökön utal az mvh....??????ez vicc
Válasz #9681. hozzászólásra
Felmész az MVH honlapjára és ott le van írva minden
Válasz #9681. hozzászólásra
http://mvh.gov.hu
Válasz #9679. hozzászólásra

Te honnat szeded hogy csak 60 milliárdot?!??!
Szerintem meg tök hülyeségeket írtak ki,vagy rosszul tudok számolni.
Igen,még 180 milliárdot kellene utalni és ebből holnap meg a következő hetekben 60 lesz kiutalva a többi pedig junius 30-ig
Kedden és csütörtökön utal az mvh....szóval abból holnap pénz van. Ha jól olvasom akkor sokan nem kapnak mivel 170 milliárd a fele és ebből csak 60 lesz kiutalva....
Válasz #9676. hozzászólásra
Akkor te más honlapot néztél.
Válasz #9674. hozzászólásra
Keveri a méhész támogatással
Ennyit kellett volna nekik mondani 2 héttel ezelőtt.
most van fent az mvh n hogy 30 án kezdik a végkifizetéseket akkor még ma nem kaphatot semmilyen bank földalapu pénzt
Válasz #9667. hozzászólásra
Akkor már valaki jelezte volna.Szerintem kamu.
A fidesznyikek ellopják a pénzünket ,...mint a parlagfűirtásra összedobott 1 milliárdot!
Szegények,..kell nekik a luxusvillák,de hol van ilyenkor az agrárkamara,..minek fizetem őket?
Ja,..hogy azok is fideszesek,..értem.