Gázolaj árak 554 Ft Benzin árak 576 Ft EUR 368.73 Ft USD 344.71 Ft CHF 378.79 Ft GBP 428.63 Ft

Fórum

Becenév: korzo
Csatlakozott: 2008-12-28 20:41:27
Utolsó belépés: 2023-03-24 09:37:45
Fórum hozzászólás: 2507

Fórumhozzászólásai

Én besétálnék valamelyik közepes lánchoz (pl. HABI) amelyik nincs a közeledben, hogy szeretnél nyitni egy franchise* üzletet, és nem lennének-é partnerek ebben.
_________________________
*: Ők adják a tudást, az arculatot, meg jó esetben a készletet, míg te - alvállalkozóként -, a helyet és a munkádat (pl. mint a McDonald's, meg a benzinkutak nagy része). Így megoszlik a kockázat, nem kell bevezetni/megismertetni a boltot, és kitanulhatod a szakmát. Ők meg örülnek ha kapnak egy olyan embert aki lelkes és ért a géphez, azaz tud válaszolni a kérdésekre.

Előzmény: krisz19 #3051 hozzászólásaEzt megpróbálom, köszi!
(pedig eddig faszántosan működött)

Előzmény: mgte #3049 hozzászólásaPersze. De nem ott van a baj, hanem az ANYK-ban. Valószínűleg (fájlszerkezeti) jogosultsági gond lesz, és ott is az Apple oldalon, tehát az OSX nem engedi meg az ANYK-nak, hogy külső alkalmazást indítson. Azért gondolom ezt, mert ha menüsorban a kulcsra kattintok, akkor se történik semmi, vagy ha Súgóban (vagy bárhol az ANYK-n belül) egy külső linkre kattintok, akkor se. A Javából nem tudok webböngészőt indítani még úgy se, ha az ANYK beállításokban megadom neki a Safarit vagy a Firefoxot böngészőnek.

Előzmény: Bárány #547 hozzászólásaÉn is szeretlek smile laugh

Előzmény: mgte #3043 hozzászólásaMa jött ki új ANYK amit fel is tettem, de semmi változás... smile hammer

Ilyenek ezek. Jönnek, mennek, néha benyögnek valamit, hogy aztán megint eltűnhessenek, fájó űrt hagyva maguk után. smile lolsmile lol

Előzmény: Bárány #3041 hozzászólásaAzért ne hozz zavarba smile blush Mostanában legfeljebb gyereknevelésben és Land Rover szerelésben tudnék talán értelmeseket mondani smile laugh

Előzmény: mgte #3036 hozzászólásaIgen (3.12-es), januárban újra kellett telepítenem, mert nem kezelte az új nyomtatványokat, hiába frissítgettem.

Előzmény: Bárány #3038 hozzászólásaMár kezdtél fellélegezni, mi? smile laugh

T. Hölgyek(?) / Urak!
Szív még valaki rajtam kívűl az ANYK-val Apple laptopon?
Odáig minden szép és jó, hogy megjelöltem elektronikus beküldésre, majd küldéskor még be tudom írni a felhasználót és a jelszót, de ezután semmi. Gyanús, hogy a rendszer nem hagyja az ANYK-nak, hogy elindítsa a böngészőt, mert pl. a Súgó külső hivatkozásait se nyitja meg.
Találkozott valaki ilyennel? A hibajelentést beküldtem, de még csak nem is reagáltak rá... :-(
_____________________________
Ps1.: Amióta csak lehet online intézni a dolgokat kizárólag Mac-et használok (közel 20 éve, a KSH-nál is én voltam a kisérleti nyúl a fejlesztéskor) és az elmúlt 5-6 évben ebből már nem volt semmilyen fennforgás. De most tanácstalan vagyok.

Ps2.: És persze üdv az őslakóknak, ha van még itt olyan, aki emlékszik rám (c:

Moderálási elveink miatt törölve: 2015-06-03 13:38:49

Előzmény: #4587 hozzászólásaA Multipla már korábban megvolt, az a Saxo-ból lett (a zasszonyé)

A Disco lett a Previából (meg az XM-ből, meg a Multistrada-ból, meg a LandCruiser-ből, bár e két utóbbit még el kell adni :-)

Képbeszúrásnál nem lehet álló képet betenni? Legalábbis nekem beforgatta fekvőbe.

Előzmény: #10411 hozzászólásaEgy gréderrel végig kell menni az ÚTON, oszt' kész. Egy szót nem szólhat érte.
(én most a "dülőút" túloldalára tettem betontuskókat, mert hát ott van a földem széle, a szép szó meg nem használt)

Előzmény: #1496 hozzászólásaspritmonitor

Érdekesség: egy hete megjött a határozat, de pénz még sehol smile confused

Előzmény: #1474 hozzászólásaAnnyit tennék még hozzá, hogy ha a futó össztömege nem haladja meg a 750 kg-ot, akkor a szerelvény lehet több, mint 3,5t

Pl: nekem a D3-as 3230kg lehet, és ezzel simán húzhatsz egy 750kg-ost B-vel, hiába közel 4t a szerelvény

Én most 11-es járok a 2,7-es automata Disco3-al, bár döglött benne a termosztát. Meg 2670 kg smile w00t

Előzmény: #2108 hozzászólásaÉn Discovery3-al voltam smile whistling

Azér' arról küldhettek volna egy villanylevelet (az semmibe nem kerül), hogy már megint ellenőrizzem/jóváhagyjam az évek óta változatlan adataimat smile hammer
Ha most kíváncsiságból be nem lépek az ügyfélkapuba, ki se derül…

Előzmény: #1969 hozzászólásaNebasz'?! 8kor viszem a gyereket az oviba, oszt' csak azután tudok indulni, tehát 11 körül érek oda. Szerinted holnap is sokan lesznek?

Előzmény: #4581 hozzászólásaItthon egy ilyesmi kocsi olyan 4,7-5millió között lenne fogható (HSE felszereltség) - pl. vetőmagkereskedő fórumtársunk is 4,9-ért hirdeti a sajátját.
Ez 3,8m vétel, +500ezer egyéb költségbe van eddig. Még erre rájön egy 200-300ezres nagyszervíz (mert jó dolog a bizalom, de még jobb ha megcsinálod magad :-) de ezt jó eséllyel egy itthoninál is eljátszanám.

Előzmény: #4576 hozzászólásaOlcsóbb is, meg talán megbízhatóbb a futás, mint itthon (a hollandoknál nem lehet vele csalni, évenként van műszaki, és publikus az óraállás, és keményen büntetik is).
Meg különben is, időm van, nyelvet beszélek, elméletileg az autókhoz is értek, és a WizzAir egy tízesért elvitt Debrecenből Eindhovenbe :-)
Húgomék ott laknak a holland határ mellett, így kijöttek értem a reptérre, másnap meg lenyúltam a sógorjelölt autóját (úgyis dolgozik), oszt' gyá' (éljen az 50 centes LPG ;). Megnéztem az előre kiválasztott 6-ból 3-at (a többit eladták pár nap alatt), meg még egy aznap felkerültet, oszt' a végén maradt ez.
Beleszerettem a színébe és a belébe… (használtautó vásárlás első szabálya, nem a színe alapján választunk :-) … metálbordó bézs bőrrel, ez a gyengém.
Valószínűleg azért nem vitték el előlem, mert a tulaj annyi fáradtságot se vett, hogy rendesen le/kitakarítsa, meg mondjuk retkes/harcos is a bele egy kicsit, mivel négy gyerek nyúzta, de mivel nálam is három fog benne bulizni, ez nem zavar annyira. A gyerkőcök meg örülnek, ha találnak benne itt-ott egy-egy elrejtett holland kekszet :-D
Viszont gyári fény körben (megmértem) és rendesen karban van tartva. Sajnos az aljával majd foglalkozni kell, mert láthatóan bele akar bújni a rák, de közel sem vészes a dolog (és mind ilyen volt amit láttam, sőt volt pár sokkal rosszabb is). Ez csak azért érdekes, mert a LandCruiser is gyári fényezésű, de egy szem rozsda sincs rajta sehol… De hát a szerelem vakká/nemtörődömmé tesz (c:

Előzmény: #4569 hozzászólásaEgyelőre .... :-D

Aztán meg majd meglátjuk. Horror sztorikat minden típusról lehet hallani, igazából ahogy olvasgattam egyik se jobb mint a másik*. Ebből is láttam kint 350ezer fölötti futásút teljesen vállalható állapotban.
______________________
*pl.: GL - elektromos nyűgök, széteső belső; Cruiser - lyukadó dugattyúk, ilyesmik.

Moderátor által módosítva: 2015-06-03 13:40:54

Előzmény: #4562 hozzászólásaEnnek megfelelően ELADÓ a LandCruiser-em. Jövő héten teszek fel képeket, de addig még tisztába kell tennem (c:

Előzmény: #4556 hozzászólásaEzt már kérdezte más is, de nem. Most hoztam magamnak hollandiából (azóta már van rajta magyar rendszám is :-)

Elvetettem a kockát smile smile
Land Rover Discovery 3 TDV6

Előzmény: #4536 hozzászólásaA havi 23 hogy jött ki?
Évi 43 lesz az (+43 a futó), vagy havi 10, vagy 10/megye.

http://www.nemzetiutdij.hu/Dijfizetes/Dijtablazat-2015/

Előzmény: #4534 hozzászólásaPontosan! És nem csak a kisteherautók, hanem a 8-9 személyes személyautók is!
Kb. egy hete be is küldtem Bencének, hogy tegye ke rövidhírnek, - mert sokunkat érinti és elég sok a bünti, ha valaki megszokásból vásárol -, de (még) nem tette ki.

Előzmény: #14250 hozzászólásaÉn is egy elsőgazdás, jól felszerelt 20-ast vennék, ha aktuális lenne.

Előzmény: #14248 hozzászólásaM - Standard/SE
R - Premium
MC/RC rövid tengelytáv (a régi 4-hengeresé)

Előzmény: #20 hozzászólásaSemmi különös, csak aljas a terület, amit tudtam is, csak nem számoltam vele, hogy ennyi csapadék lesz a nyáron. Így hamarabb beborult, minthogy csövet hozott volna. Tőlem kb 2km-re volt egy másik tábla, az 6t fölött adott.

Előzmény: #3988 hozzászólásaApropó: volt ilyesmi kezdeményezés, lesz belőle valami?

(egy jó nagy adag JD-t már én is bedobtam a közösbe, de még lenne egyéb cucc is, csak azokat sokkal melósabb rendbe tenni :-)

Hozzá akartam szólni válasszal a Popcorn-oshoz, de ezt kaptam cserébe:

Ez azt jelenti, hogy nem lehet szimpla aposztrófot használni? (shift-1)

Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_1) AppleWebKit/600.1.25 (KHTML, like Gecko) Version/8.0 Safari/600.1.25

Előzmény: #13 hozzászólása4t/ha (de a terület harmada-negyede feküdt cső nélkül, víznyomást kapott :-(
Most nem sokkal került többe, mint a takarmány, de normális évben öntözni kell!

Előzmény: #4528 hozzászólásaKöszi! Elég elvetemült épületek, mintha UFOk lennének smile smile

Előzmény: #4525 hozzászólásaKolléga! Újvárosból Debrecen felé a Keleti-híd után jobbra mi az a kerek épületegyüttes?

Előzmény: #4504 hozzászólásaAmúgy meg inkább egy ilyen :-D

Előzmény: #4504 hozzászólásafotosopp
akkor már inkább egy LM001

Előzmény: #5134 hozzászólásaÉn is ezt mondom (pedig új vagyok még a szakmában), hogy 40-45 Ft-os kuki, meg 45-50(+extra) Ft-os búza jó lenne mindenkinek.

Előzmény: #5125 hozzászólásaPl. ott is, ahol "kovacs22" kolléga keresgéli, de legfőképp az állami teher elosztásában és a piac kiszámíthatatlanságában (ide értve a törvényi körülményeket is).

Előzmény: #5113 hozzászólásaKevés? Nyugat-Európában az átlagos birtokméret 50 ha alatt van (kivéve UK), oszt' mégis milyen szépen elvannak belőle. Máshol van itt a bajság...

Előzmény: #4479 hozzászólásaA "fényes terepjáró" nem egy oximoron? smile lol

Előzmény: #8885 hozzászólásaItt se. Remélem, hogy legalább kapunk, nem úgy mint tavaly...

Előzmény: #13942 hozzászólásaA legnagyobb úgyis hülyeség. És nem azért, mert csak AP van hozzá, hanem mert úgyse tudod megfelelően lesúlyozni. Vontatásban pont ugyanannyit ér, mint egy 280 lovas...
Aki 350 LE fölött akar húzni, az vegyen törzscsuklóst.

Előzmény: #13931 hozzászólásaAz amerikai traktorokba a JD gyártja a fokozatmentest, az európaikba meg a ZF.
(legalábbis régen így volt :-)

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Európában most először mutatta be a KITE a John Deere See & Spray okospermetezőt
Sajtóközlemény
Európában most először mutatta be a KITE a John Deere See & Spray okospermetezőt
Kiderült, miként lehet többet kihozni a növényekből okosmegoldások segítségével.
Együtt segíti az AVHGA és az MBH Bank a magyar élelmiszer-gazdaság hatékony finanszírozását
Sajtóközlemény
Skót felföldi bika eladó
Skót felföldi bika eladó

300.000 Ft

CLAAS CORTO 270 N,  4 DOBOS FÜGGESZTETT KASZA,  FŰKASZA
CLAAS CORTO 270 N, 4 DOBOS FÜGGESZTETT...

1.350.000 Ft

MTZ 892.2 2015.10.hó
MTZ 892.2 2015.10.hó

7.600.000 Ft

Eladó Fendt 718
Eladó Fendt 718

47.000.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]