Válasz #1403. hozzászólásra
Szia Szabi!
Nem is kell vinni oda semmit,legfeljebb a saját páleszunkból kóstólót (max 1l/fö)egyébként a szállás az normális áron van gondolom ebben másnap van egy reggeli is! Kérdezz rá ,hogy úgy van-e.Az lenne a legegyszerűbb,hogy az ala-cart kinálatból mindenki válasszon ezeket a költségeket ráirják a szobára,és utánna mindenki elszámolhat a végén.(másnap -józanodva!!)Eltudnám képzelni,hogy délben találkoznánk Akasztón ,ebéd utánna :duma.pia---stb,Este,vacsora,másnap reggeli,és utánna viszlát!
Szerintem külön kéne választani egy ilyen családi dolgot.
Ez szerintem aminek indult volna, ez olyan együnk, igyunk,megdumáljuk, jól berúgunk alapon, szerintem családdal nem kivitelezhető.
Sándor, tudnék nívós ötletekkel elő állni én is, de azt figyelembe kell venni, hogy olyanok is jönnének akiknek a mash-expo napi költsége gondok okozott, így nem mentek.
Szelid Gyöngy kihúzva. Valóban ott a radiátor, de tízen éve nem volt beindítva.
Most lőttem ki egy másik szelidi helyet.
Itt helyben Kalocsán lenne 1 "gödör" nevezetességű pince helység, de itt csak falak vannak, tehát a szállás össze vissza lenne a városban.
A helyi hotel-t meg bezárták, csőd.
Így van Bencze, Pest megye talált. De én ajánlom a Lajosmizsei Gerébit ahol az AXIÁL úgy sem csinál semmit az idén megint, közel az autópálya tud mindenki gyorsan egyszerűen odaérni!!! Ja és én elakarom vinni a családot is, gyerekestől asszonyostól!!!!! Valamikor tavasszal kellene a bulit szerveszni egy hétvégén!!!!
Hasonló a véleményem.
Holnap lesz ár is....remélem !!!
Csak kérdés a téli dolog ott, lehet nincs benne fűtés, mert itt a nyári szezonra összpontosítanak.
Válasz #1389. hozzászólásra
A szelidi-nél nem találtam árat.Vagy csak én vok bénnnnnna?
Egyébként nekem az a szimpi.
Nem puccos hely,magunkfajta emberkéknek pont jó.Ahogy néztem itt könnyebben lehetne zártkörű,mert a halászcsárda nagy,ott könnyen kinéznek bennünket a többi vendégek.
Válasz #1371. hozzászólásra
Jó ötlet,köszönjük a felajánlást!!
A nyár sajnos szerintem macerás,mert mindíg van valakinek valamilyen szezon.A kis "lyukasórákat" meg általában a családi nyaralás tesz ki.Legalábbis nekem.
Ne menjen el a kedved!Én is hasonló vagyok,mint a Pici.Inkább olvasom és csak akkor írok,ha értelmesnek találom a mondanivalómat.Hasonló összegre tippeltem,mint az előbb Lala.Viszont nagyon örülnék,ha megismerném a nálam hozzáértőbb és okosabb kollégákat.
Válasz #1327. hozzászólásra
Pici! Volt olyan aki épp akkor regisztrált, sose láttam még, nem is fórumozott még sose - még is megkínáltam egy unicummal:D
1963 hozzászólás
Válasz #1411. hozzászólásra

Válasz #1406. hozzászólásra
Nem tűnik rossznak .
Válasz #1402. hozzászólásra

Szerintem is magányosan kéne menni,mert attól félek ,hogy rendes ivászat után összekevernénk az asszonyokat!Húúúú bammmeeeeg lenne gond!
Válasz #1405. hozzászólásra

Ezek a csajok elférnének közöttünk,Akasztón,vagy Sarudon !
Válasz #1403. hozzászólásra

Szia Szabi!
Nem is kell vinni oda semmit,legfeljebb a saját páleszunkból kóstólót (max 1l/fö)egyébként a szállás az normális áron van gondolom ebben másnap van egy reggeli is! Kérdezz rá ,hogy úgy van-e.Az lenne a legegyszerűbb,hogy az ala-cart kinálatból mindenki válasszon ezeket a költségeket ráirják a szobára,és utánna mindenki elszámolhat a végén.(másnap -józanodva!!)Eltudnám képzelni,hogy délben találkoznánk Akasztón ,ebéd utánna :duma.pia---stb,Este,vacsora,másnap reggeli,és utánna viszlát!
Hali ,nekem minden jó csak febr13 nem
Válasz #1406. hozzászólásra
nekmmmm tetszkkkk!!!!!!
Találtam egy ilyen szállást:
Turistaszálló, Sarud
Csajok itt egy közös kép.igaz kicsit elmosódott:)
Válasz #1402. hozzászólásra

Akasztó: Szálláshely max 27 fő
11.210.-/ szoba ez 2 fő, a + ágy a szobába 5.605.-/ágy.
Szabad napok:
február 13, 20, 27.
Egyenlőre nem mentek bele abba, hogy mi vigyük a java hozzávalókat, de ezzel én tisztában voltam eddig is
Válasz #1399. hozzászólásra
Szerintem külön kéne választani egy ilyen családi dolgot.
Ez szerintem aminek indult volna, ez olyan együnk, igyunk,megdumáljuk, jól berúgunk alapon, szerintem családdal nem kivitelezhető.
Válasz #1397. hozzászólásra
Sándor, tudnék nívós ötletekkel elő állni én is, de azt figyelembe kell venni, hogy olyanok is jönnének akiknek a mash-expo napi költsége gondok okozott, így nem mentek.
Válasz #1394. hozzászólásra
Szelid Gyöngy kihúzva. Valóban ott a radiátor, de tízen éve nem volt beindítva.
Most lőttem ki egy másik szelidi helyet.
Itt helyben Kalocsán lenne 1 "gödör" nevezetességű pince helység, de itt csak falak vannak, tehát a szállás össze vissza lenne a városban.
A helyi hotel-t meg bezárták, csőd.
Új ötlet, megbeszéljük. Este jobban tudok fórumozni, pontosítsuk akkor. Kiváncsi vagyk többiek véleményére is.
Agroinform családinap és Fórum találkozó is lehet a címe az eseménynek:)

Én is hétvégére szavazok
Válasz #1378. hozzászólásra

Így van Bencze, Pest megye talált. De én ajánlom a Lajosmizsei Gerébit ahol az AXIÁL úgy sem csinál semmit az idén megint, közel az autópálya tud mindenki gyorsan egyszerűen odaérni!!! Ja és én elakarom vinni a családot is, gyerekestől asszonyostól!!!!! Valamikor tavasszal kellene a bulit szerveszni egy hétvégén!!!!
Válasz #1382. hozzászólásra
ok! Ez nekem is jobb!
Válasz #1394. hozzászólásra

Jancsika lő... GÓL!
Válasz #1391. hozzászólásra

ott a radiátor........
Válasz #1392. hozzászólásra
Jó éjt Szabi.
Jóicakát !!!!
Válasz #1390. hozzászólásra
Hasonló a véleményem.
Holnap lesz ár is....remélem !!!
Csak kérdés a téli dolog ott, lehet nincs benne fűtés, mert itt a nyári szezonra összpontosítanak.
Válasz #1389. hozzászólásra

A szelidi-nél nem találtam árat.Vagy csak én vok bénnnnnna?
Egyébként nekem az a szimpi.
Nem puccos hely,magunkfajta emberkéknek pont jó.Ahogy néztem itt könnyebben lehetne zártkörű,mert a halászcsárda nagy,ott könnyen kinéznek bennünket a többi vendégek.
Eddigi lehetőségek :
TISZASZŐLŐS
AKASZTÓ
SZELIDI-TÓ
Válasz #1383. hozzászólásra
Ez így igaz!!!
Válasz #1386. hozzászólásra

A xentségit !!!!!
Reggel még mást jósoltak......
Válasz #1385. hozzászólásra
akkor nézd meg a köpönyeget
Válasz #1384. hozzászólásra
2 hétigezt az időt jósolják, utánna még 1 hét legalább, hogy szórni lehessen. Így látom.
Válasz #1383. hozzászólásra

most megy itt a szervezkedés, de hirtelen elöjön a jóidő, már mindenki rakja a szórót a gépre
Válasz #1380. hozzászólásra
Szerintem max 1 hónapon belűl, mert a sok beszélgetések miatt beleunnánk ha addig elhúzódna.
Szerintem meg március közepéig le kéne tudni,ha azt akarjuk,hogy minnél többen legyünk!
A kocsma topicban is ez megy.

Május közepe előtt lenne a legjobb. Mit szóltok az időzítéshez?
Válasz #1378. hozzászólásra
engem nem kell, köszi. Szeretek saját kocsival menni, meg olyankor már lent éneklek és becézgetem a növényeket, uh valszeg onnan mennék.
Mgportal-t, Cimbi téged is tudlak vinni. Úgy emléxem Józan S. is Pest megyei. Már csak egy hely van az autóban:D
Válasz #1376. hozzászólásra

én bárkit bárhonnan...............csak lenne már jogsim.
Biztos van olyan hely arra, ahol előszezonban pár ezer ft / főért van szállás. Nekem egy sátor is megteszi. Lehet szövetkezni ki kit hoz el autóval.
Válasz #1372. hozzászólásra

Igen, a nyár necces, mert olyankor kevesen lennénk.
ha a Tisza-tónál lesz, akkor meghívok mindenkit egy órányi wakeboardozásra Abádszalókon, persze csak aki akar!
Válasz #1372. hozzászólásra

Nekem a nyár már előre meg van tervezve.
Jó ötlet,köszönjük a felajánlást!!
A nyár sajnos szerintem macerás,mert mindíg van valakinek valamilyen szezon.A kis "lyukasórákat" meg általában a családi nyaralás tesz ki.Legalábbis nekem.
Agroinform Fórumos találkozó:
Helyet álljuk hozzá. Kaját közös főzéssel oldjuk meg bográcsban. Pálinkát, bort ki-ki a nagyapjától szerezze be:D
Elsőre a Tisza-tó jutott eszembe - nyáron, egy hétvégére.
Válasz #1365. hozzászólásra
Ne menjen el a kedved!Én is hasonló vagyok,mint a Pici.Inkább olvasom és csak akkor írok,ha értelmesnek találom a mondanivalómat.Hasonló összegre tippeltem,mint az előbb Lala.Viszont nagyon örülnék,ha megismerném a nálam hozzáértőbb és okosabb kollégákat.
Válasz #1368. hozzászólásra

Válasz #1327. hozzászólásra
Pici! Volt olyan aki épp akkor regisztrált, sose láttam még, nem is fórumozott még sose - még is megkínáltam egy unicummal:D
Válasz #1366. hozzászólásra
Megkaptam......
Válasz #1365. hozzászólásra
Elhiszem! Én csak arra a kérdésre válaszoltam,hogy mennyit szánnék rá! Ment egy mél!
Válasz #1362. hozzászólásra
Nem szeretném ha annyiba kerülne, de lehet álomországban élek.......
Válasz #1345. hozzászólásra

Mi kaptunk,és azonnal kitettem! Hogy el ne hagyjam.