Hirdetés
- Kukorica terményárak új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Napraforgó vetőmag új
- Szója termesztése új
- Ágaprító, ágdaráló készítés új
- Napraforgó ára új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Hirdetés
Breaking News! KWS OLTENIO a főpálya győztese!
Második éve bizonyítja egyedülálló termesztési értékeit.
Támogatott tartalom
1960 hozzászólás
Válasz #657. hozzászólásra
egy csókát kérdeztem 200ra mondta az olyan 160-170 kilóst.
sok sikert kívántam neki
ma nagy üszőt 300kg ig vittek el tőlem most és még az se számított nekik hogy lejárt az egy éve 2 napja!!! nagy bikát is kérdezték mellette mennyiért adom mondtam még ne madom ősszel biztos megint beindul remélem...
Válasz #655. hozzászólásra
Szia!
Ha most a törökökre gondolsz, akkor tényleg igaz, hogy csak a 3q alatti bikákat, üszőket hajlandók elvinni....azt nem tudom, h miért?!Biztosan vmi korlátozás van!
Ha itthonra akarsz eladni, akkor el lehet, mi tegnap adtunk le néhány fekete bikát, 5-6q-ak voltak, és 420+Áfa/kg áron vitték őket. Ez még aránylag jó ár, de ez egyre csak csökken...
Válasz #656. hozzászólásra
Szia! Mennyiért mentek a választási magyartarka bikák? Köszi.
Válasz #655. hozzászólásra
tegnap Kőrösön is panaszkodtak hogy áll a piac.
mondjuk ez nem akadályozta meg az embereket hogy 90-100ért szétkapkodják a szopós bikákat
Sziasztok, Jó reggelt! A mai nap nagy kérdése: Miért nem viszik a nagysúlyú fekete bikát? Meg a vöröset sem? Érdekelne,hogy ez csak helyi jelenség vagy máshol is van ilyen gond.Aktuális árak is érdekelnének.Köszi!
11 malacom van eladó, húsjellegűek, legalább 10000Ft-ot kérek értük.
Sziasztok!
SOS segítségeteket kérném szükségem lenne bármilyen fajta nőstény ivarú kecskére 21-én keddre 27darabra. Nem súlyra hanem darabra fizetnének helyszínen kp. mérettől függően 7000-9000/db között!!!! Tavaszi nőstény gida is jó lenne, de idősebb anya is érdekel. Fajta és méret nem számít csak az hogy egészséges legyen!!!! Részletekért hívjatok!!! Később lehet kell több is!!!!
06 20 265 2874 minden nap 8-18 óráig Hívható!!!!
Köszi Mindenkinek!!!
Válasz #650. hozzászólásra
Most vittek tőlem választási bikát,üszőt vegyesen.Igaz nem tolongtak érte de elmegy 120-130 körül.Gondolom most kivár mindenki,vagy mozdul az ár valamerre ,esetleg erősödik a Lej?
Válasz #650. hozzászólásra
szia
azt nem kérdeztem
Válasz #648. hozzászólásra
Szia Zsolt.
ugyan mit kértek a választásiakért? Köszi.
Válasz #646. hozzászólásra
Durva!!!!Mi lesz itt????
Válasz #647. hozzászólásra
inkább a nagyobbakat vitték
Válasz #646. hozzászólásra
és kelt is el borju vagy csak árulták???
Válasz #644. hozzászólásra
Szia
voltam őrült árak 80-ért szopós üszők 100-120 bikáért
áá kész voltam.
Légyszi irjatok valami felvásárlo telszámot nagysujú bikára.
Válasz #642. hozzászólásra
Szia Zsolti!
Na igen... és ilyenkor mi a teendő???
Voltál szombaton Kőrösön?
Keresek vevöt 550kg fekete bikára segitséget kérnék.
köszönöm
Válasz #641. hozzászólásra
na igen
most jön az hogy a nagy bika ára megy lefelé míg a napost kitartják mert keresleti piac van.
Válasz #639. hozzászólásra
Helló! Múlt héten szállítottam 360-530 kg,belföldre,br.430Ft/kg árért.Most meg nem találok utánpótlást magamnak.Kicsit sokallom a kéthetes hf bikáért a 800+ áfa árat.
Válasz #639. hozzászólásra
szombaton vittek a szomszédból nagy feketét 420ft//kg de megy lejjebb talán ilyesmit rebesgetnek
sziasztok.Érdeklődni szeretnék fekete bika árkról.Nagysúly érdekelne.
Szia nekem van.Hívj fel:06704294728
Sziasztok! Ha valakit érdekel 8db kb 40kg.os süldőmet eladnám. Ha egybe elviszi valaki 15000Ft/db áron vihető. Szerintem elég nyomott ár, de eladni akarom, nem árulgatni. Cserélhető is borjúra,csikóra,takarmányra, stb.
malacot vennék zalában 10000ér.tud valaki?ugy 10db-ot
Válasz #634. hozzászólásra
Hali! Múlt évben szinte mindet ők vitték el. Idén egyszer sem jöttek. pedig szinte mindig én hirdettem a legolcsóbban a többi között.
Válasz #633. hozzászólásra
Szeva Szekka!
Felétek nem járnak a rom..ok?
Azok még most is 320-330 ft-ot adogatnak
Igaz , h elég ritkán visznek most már innen is hízókat,kb. havi 1 alkalom és az is csak 1/2 furgon.
Ugyanis ott is lassan vége a disznótoros szezonnak!
Válasz #630. hozzászólásra
Hali! Nekem van hízom 100és 120 kg között kb 10db 290é vihető. (Itt csongrád megyébe nem nagyon mennek 300 felett és a takarmányom se lesz elég venni meg nem fogok)
Tetovált Magyar Óriásnyulak eladók
3 hónaposak nőstények és bakok!
Szülők a helyszínen megtekinthetők!
ÉRD: jangyikferenc@citromail.hu
0620/2798499 13 órától!
www.magyaroriasnyul.ewk.hu
Válasz #630. hozzászólásra
Bemész nagyüzembe és lehet hogy még 270-ért oda adják csak vidd, majd 2 hónapig eteted közönséges házi darával és kimegy belőle a nagyüzemi "íz"
Válasz #625. hozzászólásra
Ja meg ha tudsz 30000ért 110Kg-os hizót akkor szivesen vennék azt is mert itt felénk 350 alatt nem nagyon beszélnek az ugy meg egyből 40000Ft körül van!!!
Ez nem az üzletre ment!!!
Válasz #622. hozzászólásra
Köszi az infót!
Mi is vettünk Kőrösön két választási malacot 11500 Ft/db. Szépek, esznek is rendesen.
Voltak bikák is a vásárban, vagy csak mi érkeztünk későn, mert mire odaértünk már csak üszők voltak...meg egy tehén, 280000Ft-ért...
Tényleg nagy üzlet - csak nem a tartóknak.
Sajna-de lesz ez még sokkal jobb is!
Válasz #623. hozzászólásra
Az 1-2 hetes hf bikat 31000huf-ert vettem...
30kg 15.000.-, a hízó meg 30.000.-(cca.110kg)...........nagy üzlet volt !!!!!
it a választásiakat 9500ra mondták a 30kg körülieket 12-15
Jászapátin is most volt a vásár. vettünk egy pár süldőt olyan 30kg körülieket 15000Ft-ért. De 10000 alatt nem mondogatta nagyon senki még a választási se!!
Borjú maximum 6db volt a vásárba 1hetes Hf bikát 55000-re mondták többre rá se kérdeztem
Válasz #621. hozzászólásra
körös minden hónap utsó vasárnapja kivéve március ill dec mert akkor az első
Lajosmizse minden hónap első vasárnapja
Válasz #620. hozzászólásra
Gondolhatták volna, h ez így nem lesz jó! Ha már beindul a szezon, akkor már nem így lesz, ugye?
Válasz #619. hozzászólásra
meg halason is.
Én is voltam Kőrösön, hááááát, kicsit csalódtam, nagyon kevesen voltak. Mizsén is most volt?
Válasz #617. hozzászólásra
Olyan kicsi volt.Itt is (Szarvas) most volt , de sajna nem tudtam elmenni!Azért kíváncsi lettem vna az aktuális árakra!
voltam már párszor vásárban Kőrösön de ilyen kicsiben még sosem.
Válasz #615. hozzászólásra
Mivan ,tán képen nyomtak,és lett 1 keresztapád !!
Sziasztok!
Vki esetleg nem tudja , h a gyomai vásárba ? árak voltak.
Malac , süldő ill. bocó árakra lennék elsősorban kiváncsi!
www.magyaroriasnyul.ewk.hu
Válasz #609. hozzászólásra
Köszi a választ. Első olvasatra nem is olyan rossz a 75-80 ezer, mert hát a beszerzési ár is fele a magyartarkáénak. Kedden hoztam egy ilyen bocót, kb tiz napos, s most még a csodájára jár a család, finoman szólva is kirí a barnafehérek közül. Amúgy csontozatilag, izmoltságilag nem rosszabb egy jó közepes magyartarkánál, étvágya jó, már a szójás darát is ízlelgeti, nemtom , majd meglátjuk mi lesz vele, legrosszabb esetben megesszük mi.
Válasz #611. hozzászólásra
Tudom.Elég sok emberét elvitték.Egy párnak meg letartották , maradt és kiment a korból,vagy nem lett meg a vérvizsgálat eredménye stb... Ezekközé tartoztam én is.De többen is szedték itt.
Válasz #610. hozzászólásra
ott mezőtúron gyüjtötte egy csávó őket vitte lajosmizsére kamionba 650ft ért kiloját, tőle vettük a bociakt mi is de ezek limuzinok