Én tegnap vágattam egy 3ha-s darabot a homok földön.Jól adta 58q-ás átlag lett,a vize 11-es volt.A minőség gyenge,a fajsúly jó,azt még nem mondták hogy mennyi az ár,de minden évben odaadom és úgy fizetnek mint a többiek.
Helló mindenki. Ma arattuk le az árpánk egy részét. Egész jó lett, jobb mint vártuk valahol 70q/ha is lett. egy részét még most is vágják de remélem az is ilyen jó lesz.
Válasz #268. hozzászólásra
Egy két foltban volt de kimondottan jól bírta . Pedig még most is volt benne olyan rész ahol1 méteres volt a szalmája .
Elfelejtettem oda írni hogy leberetváltam a területeket mert összeszedem a szalmát . Néhol még 10 centit se éri el a tarló magassága .
Ma végeztem a saját árpánkkal , holnap befejezem a bérmunkát és leállok .
70 mázsás lett a 2 Ha-s árpám abból vittem be vetőmagnak . A többi 55-60 között van még pontosan nem számoltam ki .KB.: 13-14 littyót kortyolt be a 14-es de volt olyan rész ahol 1-ben teljesen visszavariálva mentem és alig győzte zabálni vagy 2 hektáron keresztül .
tegnap vágtunk 4,5 ha-t, csak kostolónak, a legmesszebb és a legszarabb földön 40q/ha, a jobb területeken hatalmas termésre vannak kilátások
ma nem tudtunk vágni, mert éjszaka esett, nem sok, csak annyi, hogy nem tudtunk vágni és egész nap nem esett, pedig nagyon esőre ált
a hétvégén megindulunk és levágunk mindent
Válasz #251. hozzászólásra
Itt is vett fendtet egy faszi 2 éve. Azt hitte hogy majd rekordokat fog vele vágni. Elment csehbe aratni aztán szart vágott le vele. Tavaly becserélte Lexionra.
8331 hozzászólás
Válasz #291. hozzászólásra
Én tegnap vágattam egy 3ha-s darabot a homok földön.Jól adta 58q-ás átlag lett,a vize 11-es volt.A minőség gyenge,a fajsúly jó,azt még nem mondták hogy mennyi az ár,de minden évben odaadom és úgy fizetnek mint a többiek.
Válasz #291. hozzászólásra
itt már aratják,én holnap kezdem.Ár malmi4000ft/mázsa,euró 3600 ,takarmány 3500+kompenzáció.
Ki aratja már a búzát??????????????????????? milyen termések vannak milyen minőséggel ....árak????????????????
Én holnap tavaszi árpát vágok, a buza meg ne elég száraz még.
Helló mindenki. Ma arattuk le az árpánk egy részét. Egész jó lett, jobb mint vártuk valahol 70q/ha is lett. egy részét még most is vágják de remélem az is ilyen jó lesz.
Válasz #287. hozzászólásra
nálunk még puhák a szemek,a sarjú kalászt meg se néztem
Válasz #285. hozzászólásra
Miért lenne korai ha megérett ,mi is vágtunk volna már buzát ,csak hétfőtöl fogadjék mert még van aki árpát vág,
Válasz #285. hozzászólásra
hát korai
Válasz #283. hozzászólásra
korai lesz az még
Válasz #283. hozzászólásra
Én holnap vágok 1 forgót, mert a tulajnak már csak kukoricája van a disznóknak.
Válasz #282. hozzászólásra
majd a jövö héten kezdjük
Vágja már valaki a búzát?
Válasz #280. hozzászólásra
Nálunk sokan a napellenzőre csiptetik.Nem szól senki csak meg legyen.
Látta, nem szólt érte. Máshol nincs hely normálisan
Válasz #278. hozzászólásra
volt már, csak újkorában és még nem volt rajta rendszám
Válasz #276. hozzászólásra
Voltál már vele műszaki vizsgán?
Válasz #276. hozzászólásra
hello
és a rendőr mit szól hozzá?
Helló!
Géza nekem tapadókorongokkal van feltéve a szélvédő belsejére.
ma nincs aratós idő ...
Válasz #272. hozzászólásra
Vagy nemszed semmit vagy a földet túrja .
Válasz #270. hozzászólásra
Annak aztán biztos nem követi a talajt! A 16-osé az követi amennyire követi.
Válasz #271. hozzászólásra
Akkor az nem valami jó dőlt anyagban. Ugye?
Válasz #270. hozzászólásra
Fix a 12-es és a 14-es is . A 16-osnak talajkövetős a ferdéje
Válasz #269. hozzászólásra
Az 512-esnek minden irányba tudja követni a talajt az asztalja? Vagy fix?
Válasz #268. hozzászólásra
Egy két foltban volt de kimondottan jól bírta . Pedig még most is volt benne olyan rész ahol1 méteres volt a szalmája .
Elfelejtettem oda írni hogy leberetváltam a területeket mert összeszedem a szalmát . Néhol még 10 centit se éri el a tarló magassága .
Válasz #267. hozzászólásra
Nem volt ledőlve?
Ma végeztem a saját árpánkkal , holnap befejezem a bérmunkát és leállok .
70 mázsás lett a 2 Ha-s árpám abból vittem be vetőmagnak . A többi 55-60 között van még pontosan nem számoltam ki .KB.: 13-14 littyót kortyolt be a 14-es de volt olyan rész ahol 1-ben teljesen visszavariálva mentem és alig győzte zabálni vagy 2 hektáron keresztül .
Válasz #265. hozzászólásra
Régebb rajtuk volt fent a fülke tetején de most már nincs helyette egy nagyon hasznos valtra felirat diszeleg.
Válasz #264. hozzászólásra
A mi Valtráinkon gyárilag fenn volt rendszámtarto
Válasz #262. hozzászólásra
A valtrákra is lehet rendelni rendszámtartót jobb oldalra a kipufogó elé.
Válasz #262. hozzászólásra
az bizony
Válasz #261. hozzászólásra
Elég szomorú hogy a gyártó nem gondolt az első rendszámra
Válasz #260. hozzászólásra
nekem sajna nem fér oda, mert 8 szemű a trakim
Válasz #259. hozzászólásra
hello Géza nézd az első rendszámom
Válasz #258. hozzászólásra
hello Pite!
neked van első rendszám felrakva?
Helló. Nekem is Laverdám van, és nem kéne helyette más. Ez a harmadik szezonja. Az összkerék ami hiányzik.
Válasz #256. hozzászólásra
kinek, mi a jóidő
én nem bánnák a kukinak éjszaka csendesen 30 mm esőt, nekem most az lenne a jóidő
reméljük , hogy jó idő lesz ....
Válasz #254. hozzászólásra
tegnap vágtunk 4,5 ha-t, csak kostolónak, a legmesszebb és a legszarabb földön 40q/ha, a jobb területeken hatalmas termésre vannak kilátások
ma nem tudtunk vágni, mert éjszaka esett, nem sok, csak annyi, hogy nem tudtunk vágni és egész nap nem esett, pedig nagyon esőre ált
a hétvégén megindulunk és levágunk mindent
Géza,le van aratva?
Nem is olyan rosszak a laverdák. Nálunk nagyon jól mennek. A zöld szin szerintem annyit nem ront rajta.
Itt is vett fendtet egy faszi 2 éve. Azt hitte hogy majd rekordokat fog vele vágni. Elment csehbe aratni aztán szart vágott le vele. Tavaly becserélte Lexionra.
Nálunk is elkezdték forgalmazni a Fendt kombájnokat(Valkon) kiváncsi vagyok hányan dölnek be
Válasz #249. hozzászólásra
Na jó éjt neked is! Énis megyek mert háború lesz ha nem....! :)
Válasz #247. hozzászólásra
Szerencséd!! Na én is húzok mert már suhog a sodrófa! Jóéjt mkinek!
Na még egy utolsó kötekedés :)))
Válasz #245. hozzászólásra
Ez jobban tetszik? :)
Válasz #245. hozzászólásra
Most ilyen kötekedős kedvemben vagyok! Mindjárt megyek mert holnap szolgálat! :)
Válasz #244. hozzászólásra
Mosmá sok van a rovásodon ma waze! .-)) Na húzzá má aludni!! Me mingyá szólok asszonyodnak hogy verjen már vesén a sodrófával!!! .-))
Én is csináltam egyet! :)