Az jó..Hecci volt olyan kedves és megmérte nekem a kés felső részét és 133centimétert mért..Énis úgy számoltam hogy az ide jó..Főleg a sárgakrumplinál mert az aztán tud nőni oldalra...
A láncosnál a biztonsági kapcsolót kell rendbe tartani és jól beállitani ugyanis nálam már előfordult hogy a egy dió nagycságu kő beszorult a lánc és a fogaskerék közé.
Mi a késeket elvittük kovács mesterhez aki beletoldott egy-egy ARO féderlapot.
Van itt SKandináviában 1 lengyel fószer, aki ezeket a gépeket javitja ill alkatrészeket árul, Ő a felujitott gépeket 1750-2000 juró körül vesztegeti 1 éves-szezonos garanciával,mi Tőle vettük 6-7 éve, most mondta a gép, hogy mosmánelég
6 kemény évet húzott le, cca 120 heki benne van, megevett 2 komplett szalagot, mittoménmennyi görgőt meg lánckereket, de szerencsére olcsó az alkatrész rá
Szerva, na végre itt vok. A lengyel ásó , dettó mint a Ly agrié, sajna nem eladó, ugyanis amig távol voltam a CSAPAT besz..atta, meghajtótengelytürés, ma szétszedtük, megrendelve az alkatrész-cca500 juró- aztán meg megjavitjuk, és marad rezervának
No ezen a homokon biztos jól dolgozik..Nekem elég kötött a talajom..Újkrumplit nem nagyon cseszi össze???Vásárlás előtt vagyok..Ezért érdeklődöm..Egy szalag hány hektárt bír ki???Te már cseréltél szalagot???
Szia lyagri!!!Te dolgoztám már ilyen kétsoros lengyel gépel vagy hasonlóval???A sima rázósra gondolok..Mondjál már valamit róla..Kemény hantos földben is jól dolgozik???Nem szokott ilyen probléma lenni hogy nem megy bele a földbe???
9498 hozzászólás
Válasz #3396. hozzászólásra
Az jó..Hecci volt olyan kedves és megmérte nekem a kés felső részét és 133centimétert mért..Énis úgy számoltam hogy az ide jó..Főleg a sárgakrumplinál mert az aztán tud nőni oldalra...
Válasz #3394. hozzászólásra
A láncosnál a biztonsági kapcsolót kell rendbe tartani és jól beállitani ugyanis nálam már előfordult hogy a egy dió nagycságu kő beszorult a lánc és a fogaskerék közé.
Mi a késeket elvittük kovács mesterhez aki beletoldott egy-egy ARO féderlapot.
Válasz #3395. hozzászólásra
Akkor marad a szalagok melletti lemezen a festék..Ha az nincs túlságosan kopva akkor valószínű nem sokat ment..Vagy mit nézzek??
Válasz #3394. hozzászólásra

az pont passzol Nálad, mert mi a 75 centis sortávra kicsit kitágitottuk
Válasz #3391. hozzászólásra

A kés az az örök túlélő, ki kell hegeszteni újkorába és túléli a gazdáját is
Válasz #3392. hozzászólásra
Nálad is bevált???Akkor eddig mindenki dícséri..Na az nem rossz..Nálam 66centis a sortáv..remélem ez nem lesz gond..
Válasz #3392. hozzászólásra
Bírja az csak csumára be ragad, jártam már én is úgy hogy vissza kellet tenni a guminélkülit!
Válasz #3389. hozzászólásra
Szevasz Jancsika!
Nekünk is van ilyen gép. A láncosak nagyonjók de vannak a gumi szallagosak azok a nedves földbenn nem birják.
Válasz #3390. hozzászólásra
Miről tudom megálapítani hány heki van benne???Kést már cseréltél???
Válasz #3387. hozzászólásra

Van itt SKandináviában 1 lengyel fószer, aki ezeket a gépeket javitja ill alkatrészeket árul, Ő a felujitott gépeket 1750-2000 juró körül vesztegeti 1 éves-szezonos garanciával,mi Tőle vettük 6-7 éve, most mondta a gép, hogy mosmánelég
Válasz #3386. hozzászólásra

Köszi az infókat..
Válasz #3382. hozzászólásra
Most rendeltem 2 tengelyt, az összes görgőt,lánckereket, spanolót stb, szóval minden aktiv alkatrészt, + 4 új csapágyházat, csapágyakat, ez 497 juró
Válasz #3383. hozzászólásra
Értem..rendben..van itt magyarországon egy állítólag 15hekis,aminek az irányára 400ezer forint..Érdemes vele foglalkozni??Szerintem 350ért megkapnám.
Válasz #3382. hozzászólásra
580-600 juró a klasszikus vaspálcás, a gumis kb + 200 juró
felár
Válasz #3379. hozzászólásra

Az túlvan a 100-on
Válasz #3380. hozzászólásra
Majd pénteken!
Válasz #3381. hozzászólásra

hát én 1000 juró körül gondoltam, de miután ráköltünk további 500 at, meg a munka, azt már nem merem rákérni, ezért inkább passz a dolog
Válasz #3376. hozzászólásra
Mennyi egy komplett szalag?Első+hátsó
Válasz #3376. hozzászólásra
És megkérdezhetem mennyi lett volna az ára???Csak hogy tudjak viszonyítani..
Válasz #3375. hozzászólásra
Vízparton vazze..
Válasz #3378. hozzászólásra
Na abba mennyi a heki???
Válasz #3377. hozzászólásra

Pihentetem
Válasz #3374. hozzászólásra

Azt használod, vagy ..........múzeumi darab?
Válasz #3372. hozzászólásra

6 kemény évet húzott le, cca 120 heki benne van, megevett 2 komplett szalagot, mittoménmennyi görgőt meg lánckereket, de szerencsére olcsó az alkatrész rá
Válasz #3368. hozzászólásra
Hol-e?
Válasz #3371. hozzászólásra

Szoktál te tévedni
Válasz #3370. hozzászólásra

Matematikailag
Válasz #3369. hozzászólásra
Na még jó hogy nem nálam adta meg magát..És mennyi heki után csinált ilyet a nyavalyás??
Válasz #3367. hozzászólásra
Szevasz, Neked van pirosfehér-prostejovi ásód is, vagy tévedek???
Válasz #3367. hozzászólásra
Amit nézegetek állítólag 15hektáros..Hmm.Akkor még egy pár évig elmegy nálam..Ez olyan mintha az egysorosban lenne 30heki..
Válasz #3365. hozzászólásra

Szerva, na végre itt vok. A lengyel ásó , dettó mint a Ly agrié, sajna nem eladó, ugyanis amig távol voltam a CSAPAT besz..atta, meghajtótengelytürés, ma szétszedtük, megrendelve az alkatrész-cca500 juró- aztán meg megjavitjuk, és marad rezervának
Válasz #3366. hozzászólásra
Akkor az előny...Nem kell pucolni..Te itt???Nem máshól kéne lenned???

A szalag eredeti kb.20-25 ha után van a gép és még nincs elkopva.A koraihoz nem a legkiméletesebb, de melyik az
Biztos le szedi az újburgi héjját én is azért vettem gumírozott láncot az egysorosra!
Válasz #3364. hozzászólásra
No ezen a homokon biztos jól dolgozik..Nekem elég kötött a talajom..Újkrumplit nem nagyon cseszi össze???Vásárlás előtt vagyok..Ezért érdeklődöm..Egy szalag hány hektárt bír ki???Te már cseréltél szalagot???
Válasz #3363. hozzászólásra

Válasz #3362. hozzászólásra
Most is megvan a lengyel gépem és itt ott be is vetjük. Átlag körülmények közt gond nélkül üzemel.Azt gondolom hogy megéri az árát.
Szia lyagri!!!Te dolgoztám már ilyen kétsoros lengyel gépel vagy hasonlóval???A sima rázósra gondolok..Mondjál már valamit róla..Kemény hantos földben is jól dolgozik???Nem szokott ilyen probléma lenni hogy nem megy bele a földbe???
Válasz #3360. hozzászólásra
Hát de má itt vagy..Én meg most jöttem csak..Ígért nekem képeket mára..
Válasz #3359. hozzászólásra

Mittomén?
Mitgondósz egésznap itt ülök?
Biztos titokba sasol....
Válasz #3358. hozzászólásra
Cső Hecci!Adorex nem volt még???
Válasz #3330. hozzászólásra
Milyen áron tudod eladni?
Válasz #3356. hozzászólásra
igen vágom..megnéztem még egyszer a vidit és sokkal nem hosszabb mint a vlagyi..
Válasz #3351. hozzászólásra
450 mondom
Válasz #3353. hozzászólásra
Lehet én is megcsináltatom az enyém..
Válasz #3349. hozzászólásra
nemtalálom
http://www.youtube.com/watch?v=tSOD_pFj7rM
Válasz #3350. hozzászólásra
Ilyen függesztett nincs, ez méretben pont jó volna nem is nagy és nem is kicsi!
Csak hát arany áron akarják adni!
Válasz #3347. hozzászólásra
Na most ne komolytalankodj..Tényleg mennyi???Bammeg nyergesse menjek???
Válasz #3345. hozzászólásra
A te közeledben sincs semmi???Gödölön én targitornyot vettem..