Most néztem meg a búzácskát. 31-es sikér, 12-es fehérje, 14-es nedvesség. Ráadásul kinéz vagy 65-70q/ha-nak. Kiváncsi leszek, hogy mit akarnak az elején adni érte...
Akkor felvan szentelve a gép! Én a gép orrát törtem össze 2éve, nem jól volt kiszámolva a billentőmunkahenger és elbambultam és magamra húztam a villát! Én kiklapáltam meg kigitteltem a mocitetőt!
múlt héten szombaton néztem Hajdúba árúltak 2 db pótot fel is hívtam az egyikért kértek 1,3-at, a másikért 1,4-et, százat engedett volna, de fuvarral meg átírással lett volna 1.4-be
az olcsóbbik csak sima 20-as gumikkal volt
vasárnap mentem volna nézni, de addigra eladták mindkettöt
Ezt a zöldet kérdeztük, mert fotón jól nézet ki! Hirdeti vagy 2hónapja! Amúgy a haver vett egyet 850-ért fekete rendszámosat jó állapotban Szolnok környékéről! Átvizsgáztatta piros rendszámra. Amúgy a 4féket kellet átvizsgálni meg lekellet festeni ez összesen került 200-ba! 1050-ből kihozta a pótot úgy hogy mással csináltatta!
2-es lemez, a két középső 3-as zártszelvény
középen feül lánc, alatta középen oldható drótkötél
1.4-be megalkudtunk, szállítással és névre vizsgáztatva
én nem adok, oda semmit 40000 alatt
mondta a tápos, hogy nagyon el vagyok szálva, mert tud 29000-ért is, mondtam is neki, akkor mi a fasznak jött hozzám. Ő 68-ért adja kilóját!!
Ma voltak nálunk olaszok, 147 eurot ígérnek az árpáért, búzára még nem mondanak árat. HA odafent tovább játszanak az euroval., akkor iszonyatmód kicsesznek velünk.
3 hét mulva lessz csak búza most ennyit tudott mondani hogy szerinte e körül lessz,kénytelen lépni,mert ha jobb árat kapunk érte kint,már viszem is a svábokhoz,arrol nem is beszélve hogy közelebb van és jobbak az utak
aki benne van az AGRÁRKÖRNYEZETGAZDÁLKOSÁI programokban azoknak kötelező vezetni a gazdálkodási naplót és minden évben egy másolatát elküldeni a megadott helyre
aki nincs benne annak táblatörzskönyvet kell vezetni
Válasz #173. hozzászólásra
a tavalyiban van trágyakijuttatási oldal, ott megvan, hogy melyik parcellára mit szórtál
és van egy külön összesítő, amin megvan, hogy melyik blokk milyen HRSZ-ből áll
12855 hozzászólás
Most néztem meg a búzácskát. 31-es sikér, 12-es fehérje, 14-es nedvesség. Ráadásul kinéz vagy 65-70q/ha-nak. Kiváncsi leszek, hogy mit akarnak az elején adni érte...
Válasz #203. hozzászólásra
hát emberek vagyunk és ide vezet, ha fáradtak vagyunk, figyelmetlenek és kapkodunk
Válasz #201. hozzászólásra
Akkor felvan szentelve a gép! Én a gép orrát törtem össze 2éve, nem jól volt kiszámolva a billentőmunkahenger és elbambultam és magamra húztam a villát! Én kiklapáltam meg kigitteltem a mocitetőt!
Válasz #200. hozzászólásra
A haverén 22,5-es kamion gumi van! Ugyanolyan magasító van rajta mint a tieden! De még csinál rá egy +50cm-eset zártszelvényből és dróthálóból!
Válasz #199. hozzászólásra
igen
Válasz #198. hozzászólásra
múlt héten szombaton néztem Hajdúba árúltak 2 db pótot fel is hívtam az egyikért kértek 1,3-at, a másikért 1,4-et, százat engedett volna, de fuvarral meg átírással lett volna 1.4-be
az olcsóbbik csak sima 20-as gumikkal volt
vasárnap mentem volna nézni, de addigra eladták mindkettöt
Válasz #197. hozzászólásra
A fergin?
Válasz #196. hozzászólásra
Ezt a zöldet kérdeztük, mert fotón jól nézet ki! Hirdeti vagy 2hónapja! Amúgy a haver vett egyet 850-ért fekete rendszámosat jó állapotban Szolnok környékéről! Átvizsgáztatta piros rendszámra. Amúgy a 4féket kellet átvizsgálni meg lekellet festeni ez összesen került 200-ba! 1050-ből kihozta a pótot úgy hogy mással csináltatta!
Válasz #194. hozzászólásra
amit lealkudtam, most este el is basztam
felszereltem a targoncatornyot a trakira és nyitva volt a hátsóablak
hétfőn reggel cserélik
Válasz #195. hozzászólásra
Izsáknak írta, de mellette van Orgoványban
lehet, hogy más pót volt, mert mostanában több volt neki
Válasz #193. hozzászólásra
A haverom is felhívta ezt a srácot vagy 3hete akkor 1250-et mondot Névreirva vizsgáztatva! Nem Izsákon van ez a pót? Mert ismerős nekem!
Válasz #193. hozzászólásra
ugy jó
Válasz #192. hozzászólásra
2-es lemez, a két középső 3-as zártszelvény
középen feül lánc, alatta középen oldható drótkötél
1.4-be megalkudtunk, szállítással és névre vizsgáztatva
Válasz #191. hozzászólásra
Hello géza ,mi van pót ügyben?
Válasz #190. hozzászólásra
cseréljünk árpára
a tavalyi kukiért adok idei árpát
Válasz #188. hozzászólásra
Nekem is maradt kb. 10to kukoricám küldjél rá vevőt!
Válasz #187. hozzászólásra
én nem adok, oda semmit 40000 alatt
mondta a tápos, hogy nagyon el vagyok szálva, mert tud 29000-ért is, mondtam is neki, akkor mi a fasznak jött hozzám. Ő 68-ért adja kilóját!!
Válasz #187. hozzászólásra
Én most adtam el a maradék kukoricát 5500-ér,de 6000-ér is elment volna.
Aki már adott le buzát vagy valami más terményt mit fizetnek érte.
Ma voltak nálunk olaszok, 147 eurot ígérnek az árpáért, búzára még nem mondanak árat. HA odafent tovább játszanak az euroval., akkor iszonyatmód kicsesznek velünk.
Az osztrák felvásárlónál többet ér egy kézfogás mint a 20oldalas szerződés nekem eddig ez a tapasztalatom.
még nem néztem körül mert még nálunk haragos zöldek abúzák ,de majd ha tudok valamit megírom
Válasz #181. hozzászólásra
Kint mennyit mondanak? nálunk a hétvégére kész a buza
Válasz #180. hozzászólásra
akinek szerződése van,vagy régi partner,annak ezt igérte
3 hét mulva lessz csak búza most ennyit tudott mondani hogy szerinte e körül lessz,kénytelen lépni,mert ha jobb árat kapunk érte kint,már viszem is a svábokhoz,arrol nem is beszélve hogy közelebb van és jobbak az utak
Válasz #179. hozzászólásra
És le is irja szerződésbe?
mosonmagyaróvár körmyéke
Válasz #177. hozzászólásra
Hol van ez Robi?????
ma beszéltem a kereskedővel,azt mondta,hogy aminőségtöl függően 40-45000-et ad tonnánként
Válasz #175. hozzászólásra
aki benne van az AGRÁRKÖRNYEZETGAZDÁLKOSÁI programokban azoknak kötelező vezetni a gazdálkodási naplót és minden évben egy másolatát elküldeni a megadott helyre
aki nincs benne annak táblatörzskönyvet kell vezetni
Válasz #174. hozzászólásra
Tényleg nálatok van hivatalos gazdanapló?
Válasz #173. hozzászólásra
a tavalyiban van trágyakijuttatási oldal, ott megvan, hogy melyik parcellára mit szórtál
és van egy külön összesítő, amin megvan, hogy melyik blokk milyen HRSZ-ből áll
Válasz #172. hozzászólásra
van valami formanyomtatvány a gazd naplóra?
Válasz #171. hozzászólásra
nálunk is mindenkit, de ezt csak a tavalyi évre kell, nem vészes, mivel csak ki kell másolnom a gazd naplóból
tavaly februárban küldték ezt
Válasz #170. hozzászólásra
ráadásul megtalált a talajvédelem is,hogy nyilatkozzak melyik területre mennyi nitrogént szórtam
Válasz #169. hozzászólásra
ja, majd decemberben két ünnep között:)))))))))
Válasz #168. hozzászólásra
azt is meg kéne már csinálni..
Válasz #167. hozzászólásra
nézd meg a gazdálkodási naplóban! :))))))
Válasz #166. hozzászólásra
50ha búzám van,kapásból nem tudom milyen fajta (az irodámban fel van írva,de az kint van a trakiban)
Válasz #165. hozzászólásra
csak búzád van és ez mekkora területről?
milyen fajtákat vetettél?
Válasz #164. hozzászólásra
300t körül lesz búzám
Válasz #163. hozzászólásra
mennyi gabonád van?
Válasz #162. hozzászólásra
betárolom,legalábbis ez a terv
Válasz #161. hozzászólásra
és a terménnyel mit csinálsz?
Válasz #160. hozzászólásra
most nincs kombájnom,bérbe arattatok
Válasz #159. hozzászólásra