Válasz medikus #1772. hozzászólásáraHat nem eppen,arrol van szo,hogy volt nalam a fulke vegett ,latta,megbeszeltunk mindent,arat ojat kapott,hogy ha roszvasba leadna akkor se vesztene csak par eurot,ha erdekelne akkor felhivna,hisz tudja a szamom is,de kb mar beszeltunk azota 2x azon is,most mar tudod legalabb,amugy kb 1 eve arulom az alkatreszeket ,szerintem akkor megis csak nem siettetem!
Válasz dr.T #1771. hozzászólásáraÚgy látom kombájn fülkevételről van szó,képekkel alátámasztva!!!!De!! Mivel hogy itt árulod(siettetve a vételt)nem az aktuális oldalon,így akár rá,és le is beszélhetném a venni szándékozót!Vagy aki szintén fülkét kínál neki az is tévúton van velem együtt?Vagy mégis csak tudom miről van szóóóóó.
Válasz lovasnorbi #1763. hozzászólásáraHat akkor miert keresgelsz ha mar lattad? Szerintem mar beszeltunk az arrol is,de nemertem ha nem komoly a szandekod akkor miert keresgellsz?
Válasz lovasnorbi #1734. hozzászólásáraMI??????????????
miért lenne nehéz? mint a buzát olyan csak könnyebbek a szemek.
mindig az adott helyzettől függ a beállitás
Válasz Hogel #1712. hozzászólásáraNekem is ez volt a probléma, sehogy nem tudtam kivenni sebességből, néha olyan érzésem volt mintha már letörne a léptetővilla. A bordás tengely amin csúszkálnak a fogaskerekek meg van kopva és válla van, én 1mm-es koronggal szépen egybecsiszoltam azóta elmúlt ez a gond, szóval ott is tuti az lesz, ahol terhelve van a fogaskerék sebességben rendesen fészket csinált magának, oda beül és csak akkor jön ki ha kicsit visszább vagy előrébb tudsz gurulni, rohadtul idegesítő tud lenni, főleg asztal felrakáskor amikor nem tudsz hátra menni, csak előre.
4927 hozzászólás
Válasz dr.T #1777. hozzászólásáraelöször is hol lehet megtalálni a gépet/az alkatrészeket? írtam privátot, te is írj privátot nem akarok

Válasz Myrrdin #1776. hozzászólásáraAkkor ird ide mert en nem kaptam semmit,mi erdekelne mert mar nemsok minden maradt belole.
Válasz dr.T #1775. hozzászólásáranem hiszem el
alkatrésszel kapcsolatban amit itt hírdetsz
. engem is érdekelne pár dolog 

Válasz Myrrdin #1774. hozzászólásáraHat nekem nemjott semmi! Mivel kapcsolatban?
Válasz dr.T #1759. hozzászólásáraírtam privátban

Válasz medikus #1772. hozzászólásáraHat nem eppen,arrol van szo,hogy volt nalam a fulke vegett ,latta,megbeszeltunk mindent,arat ojat kapott,hogy ha roszvasba leadna akkor se vesztene csak par eurot,ha erdekelne akkor felhivna,hisz tudja a szamom is,de kb mar beszeltunk azota 2x azon is,most mar tudod legalabb,amugy kb 1 eve arulom az alkatreszeket ,szerintem akkor megis csak nem siettetem!
Válasz dr.T #1771. hozzászólásáraÚgy látom kombájn fülkevételről van szó,képekkel alátámasztva!!!!De!! Mivel hogy itt árulod(siettetve a vételt)nem az aktuális oldalon,így akár rá,és le is beszélhetném a venni szándékozót!Vagy aki szintén fülkét kínál neki az is tévúton van velem együtt?Vagy mégis csak tudom miről van szóóóóó.
Válasz medikus #1770. hozzászólásáraHa nemtudod mirol van szo minek szolsz bele!
Válasz dr.T #1768. hozzászólásáraHát van!Erőszak nélkül is lehet eladni!Főleg ha jó a portéka!
Válasz rsándor #1767. hozzászólásáraBocsi nekem az egy picit messze van . ( győr-moson-sopron )
Válasz medikus #1766. hozzászólásáraHat hallod e neked aztan mindenhez van mit fuznod!
Válasz lovasnorbi #1758. hozzászólására Nekem is van /Szabolcs megye északi része/tavaly még ment a gép kukiban, ha nem vagy túl messze tuti megegyezünk.
Válasz dr.T #1764. hozzászólásáraArra még nem gondoltál hogy esetleg sokallja az árat? Holt szezon van,hova siessen?
Válasz lovasnorbi #1763. hozzászólásáraNa mivan?!
Válasz lovasnorbi #1763. hozzászólásáraHat akkor miert keresgelsz ha mar lattad? Szerintem mar beszeltunk az arrol is,de nemertem ha nem komoly a szandekod akkor miert keresgellsz?
Válasz dr.T #1762. hozzászólásáraÉn már láttam ez a fülkét . ( én vittem el a vonófejet ) Egyébként mennyiért adnád ?
Válasz lovasnorbi #1760. hozzászólásáraTudok,mindjart keresek fotot, slovakia komaromi resz,nincs messze toled ha gyor moson megyei vagy.
Válasz dr.T #1759. hozzászólásáraTudnál képet küldeni ? Helyileg hol található ?
Válasz lovasnorbi #1758. hozzászólásáraHat nekem volna.
sziasztok !
Azt szeretném kérdezni , hogy nincs-e véletlenül valakinek egy 512-es fülkéje eladó ?
Válasz rsándor #1756. hozzászólásáraKöszi de nekem az egy picit messze van ( győr-moson-sopron megye )
Válasz lovasnorbi #1753. hozzászólására Nekem van komplett kerék nem új de használható.Szabolcs Szatmár Bereg megye.
Válasz lovasnorbi #1753. hozzászólásáraHa rám hallgatsz,veszel újat!
Válasz lovasnorbi #1753. hozzászólásáraHirdetnek 1000000-ót!!!
Sziasztok !
Nincsen véletlenül valakinek eladó 18.4-30 -as gumija ?
sziasztok lenne olyan aki télkörül lecserélné szeretett 512-es gépezetét? mert engem érdekelne:D
Válasz dr.T #1750. hozzászólásáraIgen sajnos. az nagyon tetszik pedig.
Válasz Misi 512 #1749. hozzászólásáraNekem kocsim van de talann mar emlitetted,hogy messze vagy!
Sziasztok. Valakinek van e E-518-a, s 4,2 asztalszállító kocsija?
Válasz medikus #1747. hozzászólásáraKöszi :)
Válasz Zetor6340 #1746. hozzászólásáraSemennyire!Nem belevaló!
Hali! 516-os kukorica kosarát mennyire kell átalakítanom, hogy beletudjam tenni a 512-es be???
Válasz horesz01 #1744. hozzászólásáraKöszönöm!

Válasz csöpi #1742. hozzászólásárateljesen jók hozzá! Nekünk is 14 es tárcsák vannak fent a 12 esen!
Válasz csöpi #1742. hozzászólásáraSzokták hirdetni.Orosháza pl!
Sziasztok! Kérdezném 512es lapos szítárcsái helyett 514es ékszijtárcsái átalakítás nélkül jók e éshol lehet beszerezni egy garnitúrát?
Válasz lovasnorbi #1738. hozzászólásáraBócsa!
Válasz rsándor #1739. hozzászólására
Válasz lovasnorbi #1738. hozzászólására Szerintem csináld magad módon a legegyszerűbb és a legolcsóbb.
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék , hogy nem tudjátok-e , hol lehet kapni az ürítőcsiga végére ponyvát (csúszdát ) ?
Válasz lovasnorbi #1734. hozzászólásáraNem beállítani nehéz, hanem aratni.
Vagyis nem nehéz, csak nem szabad szaladni, mert jönnek a mackók
Válasz lovasnorbi #1734. hozzászólásáraMessze van még,addig elfelejted!
Válasz lovasnorbi #1734. hozzászólásáraMI??????????????
miért lenne nehéz? mint a buzát olyan csak könnyebbek a szemek.
mindig az adott helyzettől függ a beállitás
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni , hogy tritikálé aratásnál mit milyen állásba állítotok ?
( ha jól tudom elég nehéz tisztán aratni)
Válasz polonkaibence94 #1710. hozzászólásáralehet hüvely is mondjuk mert attól függ hol repedt el,nem biztos hogy az olajnál.
Válasz Hogel #1731. hozzászólásáraA váltót nem kell szétszedni,csak ha a difit akarod belőle kivenni.A tengelyek kijönnek belőle oldalt.
Válasz Kovács István_54957 #1730. hozzászólásáraÉs befért a kis szerelő deknin a flex, vagy szét kellett hozzá bontani a váltót?
Válasz Hogel #1712. hozzászólásáraNekem is ez volt a probléma, sehogy nem tudtam kivenni sebességből, néha olyan érzésem volt mintha már letörne a léptetővilla. A bordás tengely amin csúszkálnak a fogaskerekek meg van kopva és válla van, én 1mm-es koronggal szépen egybecsiszoltam azóta elmúlt ez a gond, szóval ott is tuti az lesz, ahol terhelve van a fogaskerék sebességben rendesen fészket csinált magának, oda beül és csak akkor jön ki ha kicsit visszább vagy előrébb tudsz gurulni, rohadtul idegesítő tud lenni, főleg asztal felrakáskor amikor nem tudsz hátra menni, csak előre.
Válasz medikus #1728. hozzászólásáranem érted

olvass vissza 1717hsz.
nem neked írtam de te egy választ adtál
. mindegy majd ír mire jutott