Válasz medikus #6349. hozzászólásáratudod a Debreceni bontó egy kicsit drága illetve ha valakitől veszed az annak is jó mert elkopik az árúja és nekem is mert sok érdekes és hasznos dolgot lehet látni és hallani de köszönöm a segítséget
Válasz medikus #6344. hozzászólásáraNem is napraforgónál van jelentősége, hanem 40 fokban 40-50 mázsás gabonában. Nekem egy 60 literes tartállyal volt megoldva ,90 fok felé nem ment a víz még akkor se ha szecskázó ment egész nap.
Válasz Zolii18 #6336. hozzászólásáraVan egy másik relé,a vezeték terve szerint R5 jelzéssel.Az működteti ezt a relét,arról kap áramot,de csak akkor,ha működik a motor,vagyis van töltés!Álló motornál nem kap jelet,olyankor nem is villognak a lámpák!Az R5 relére van kötve a kézifék kapcsolója.Ha eredeti,akkor egy kerek,alumínium házas relé,közvetlen ez mellett.Az általad mutatott relé 49 es kivezetése megy azR5 relé,30/51 lábára.Ha nem akarod hogy villogjon,vagy kattogjon,ezt kösd ki.
Válasz Zolii18 #6334. hozzászólásáraEz NEM a feszültség szabályzó!!!!Ez a kézifék behúzva,impulzus adója!!!A műszerfalon fent a 4 piros lámpát működteti.(szaggatva villog)
Válasz Zolii18 #6331. hozzászólásáraAz 514 ben belül nem volt fesszabályzó szerintem!Milyen számozott kivezetések vannak rajta?B,DF,61,MP,D-! Ezeknek kell a szabályzó fémház tetején lenni!Ha ott van szabályzó,nem a generátor végén.A generátoron hány vezeték van?
Válasz medikus #6330. hozzászólásáraBiztos a fesszabályzó mert hozzá érek és érzem is hogy kattog , meg a hang is onnan jön ott van a biztosítékok alatt.
Válasz Zolii18 #6320. hozzászólásáraA légszűrő eltömődés adója,a szívó csőben van,közel az izzító,szelephez.A vezetékei is abban a kábelkötegben vannak,egy barna,és egy kék vezeték.A barna mindenhol test!!Az adó oldalára kell kötni.A kézifék bonyolultabb!!!!A négy piros lámpa a műszerfalon,behúzott kéziféknél,csak járó motornál üzemel.A műszerfalban van az impulzus adója.Ha van vezetékterved,akkor az R 5 relét keresd!Ha eredeti,akkor egy kerek alu dobozos relé! 85 lábán van a generátortól ami jön,vékony vezeték,a töltés jelző is egyben. 86 lábára megy a kapcsoló vezetéke.30/51ről megy az impulzus adó 49a kivezetésre egy vezeték.87 lábon áram van.Talán így betudod azonosítani!
Üdv mindenkinek , segítséget szeretnék kérni, hogy a légszűrő eltömődésének a visszajelző lámpáját hogyan kell be kötni , és a kéziféknek is mert az előző gazdája nem nagyon foglalkozott vele. Segítségeket előre is köszönöm!
Válasz vasvarikriszta #6315. hozzászólásáraKedves Kriszta
Minden felhasználónkat arra kérünk fogadja el, hogy a Agroinform.com fórumán - más fórum oldalaktól eltérő módon - a magyar nyelvünkkel szembeni tisztelet jegyében magyarul, helyes mondatokkal és az interneten terjedő "MSN és facebook szleng" nélkül kommunikálunk.
13910 hozzászólás
Válasz vasvarikriszta #6362. hozzászólásáraIgen itt!Van vagy 10 oldal,ott találsz hirdetésben ládákat,és bontott gépet is!
Válasz medikus #6358. hozzászólásáraitt az agroinform oldalon ?mert azok a kombájnbontó
hirdetései ahogy én láttam.
Válasz dr.T #6360. hozzászólásárapersze hogy ott de ha termék és az ár megfelelő akkor érdemes elmenni érte
Válasz vasvarikriszta #6359. hozzászólásáraEloszor inkabb azt irom meg hogy helyileg hol vagyok Komarom.te meg gondolom az orszag masik felen?
Válasz dr.T #6356. hozzászólásáraegy képet tudnál rakni róla , az ár is érdekelne illetve helyileg hol vagy
Válasz vasvarikriszta #6357. hozzászólásáraSzerintem a betakarítógép alkatrészek között megtalálod.Már 2 szer láttam hirdetésüket.
Válasz medikus #6353. hozzászólásáraakkor bocsánat a kijelentésért és érdeklődnék ki árul Debrecenbe ilyet ha megírnád az elérhetőséget köszönöm
Válasz vasvarikriszta #6348. hozzászólásáraAz nekem meg megvan.
Válasz lycandog75 #6350. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/MagyarMezogeparchivum/photos_stream

Nem tudom van e Facebook-od, nagyon sok érdekes dolgot találsz ezen az oldalon, többek között az 514-es gépkönyvét is az albumok között.
Válasz dr.T #6352. hozzászólásáraRázóasztal.
Válasz vasvarikriszta #6351. hozzászólásáraNem a bontóra gondoltam!!!!!!!!!
Válasz vasvarikriszta #6351. hozzászólásáraMikell neked,a bordas mag szallito?
Válasz medikus #6349. hozzászólásáratudod a Debreceni bontó egy kicsit drága illetve ha valakitől veszed az annak is jó mert elkopik az árúja és nekem is mert sok érdekes és hasznos dolgot lehet látni és hallani de köszönöm a segítséget
Kedves kombájnosok!
Elküldené valaki az 514-es gépkönyvét e-mailben?
Címem: lycandog75@gmail.com
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Válasz vasvarikriszta #6348. hozzászólásáraHirdetik mindkettőt Debrecenben,házhoz is viszik!
szalmarázó láda és magrázó asztal érdekelne ha van valakinek eladó
Válasz dr.T #6345. hozzászólására+ hűtő a gép bal oldalán az akku szekrény fölött.
Válasz medikus #6344. hozzászólásáraNem is napraforgónál van jelentősége, hanem 40 fokban 40-50 mázsás gabonában. Nekem egy 60 literes tartállyal volt megoldva ,90 fok felé nem ment a víz még akkor se ha szecskázó ment egész nap.
Válasz medikus #6344. hozzászólásáraNemtudom megnezni a videot,mirol is van szo?
Válasz Gyurkesz1 #6343. hozzászólásáraSemmire!
Válasz medikus #6342. hozzászólásáraÉrdekes, ilyet meg nem láttam...de mire jo az??
Válasz Gyurkesz1 #6341. hozzászólásáraEnnél a terhelésnél kell ám az!
https://youtu.be/HZ4yMyp79aA jól látom hogy az ott egy hűtő a gép oldalán??
Válasz Zolii18 #6339. hozzászólására

Válasz medikus #6337. hozzászólásáraKöszönöm hogy segítettél!
Válasz medikus #6337. hozzászólásáraInkább akkor megcsinálom rendesen és akkor csak nem fog kattogni egyfolytában hanem csak akkor mikor annak kell.
Válasz Zolii18 #6336. hozzászólásáraVan egy másik relé,a vezeték terve szerint R5 jelzéssel.Az működteti ezt a relét,arról kap áramot,de csak akkor,ha működik a motor,vagyis van töltés!Álló motornál nem kap jelet,olyankor nem is villognak a lámpák!Az R5 relére van kötve a kézifék kapcsolója.Ha eredeti,akkor egy kerek,alumínium házas relé,közvetlen ez mellett.Az általad mutatott relé 49 es kivezetése megy azR5 relé,30/51 lábára.Ha nem akarod hogy villogjon,vagy kattogjon,ezt kösd ki.
Válasz medikus #6335. hozzászólásáraÉrtem , lehetséges hogy azért kattog mert a kézifék érzékelője nincsen rajta?
Válasz Zolii18 #6334. hozzászólásáraEz NEM a feszültség szabályzó!!!!Ez a kézifék behúzva,impulzus adója!!!A műszerfalon fent a 4 piros lámpát működteti.(szaggatva villog)
Válasz medikus #6333. hozzászólásáraén erről a feszültségszabályozóról beszélek.
Válasz Zolii18 #6331. hozzászólásáraAz 514 ben belül nem volt fesszabályzó szerintem!Milyen számozott kivezetések vannak rajta?B,DF,61,MP,D-! Ezeknek kell a szabályzó fémház tetején lenni!Ha ott van szabályzó,nem a generátor végén.A generátoron hány vezeték van?
Válasz medikus #6330. hozzászólásáraVagy lehetséges hogy cserés?
Válasz medikus #6330. hozzászólásáraBiztos a fesszabályzó mert hozzá érek és érzem is hogy kattog , meg a hang is onnan jön ott van a biztosítékok alatt.
Válasz Zolii18 #6329. hozzászólásáraA tiéd még külső szabályzós? Biztos a fesszabályzó?Ha az,akkor mérni kell!!!
Üdv mindenkinek! Valaki nem tudja meg mondani hogy a fülkében a feszültségszabályzó miért kattog(pattog)? A segítségeket előre is köszönöm!
Válasz Berente Antal #6327. hozzászólásáraKöszönöm a tippeket, lehetséges hogy az lesz hogy ha az elektrotechnikus szomszédom nem tudja meg csinálni.
Válasz Zolii18 #6309. hozzászólásáraLegolcsóbb talán a kerékpár km óra...
Válasz Szlobi #6322. hozzászólására2kérdésem van mennyi az ára,és hogy a tengely ugyanolyan méretű mint az 514-é
Válasz Zolii18 #6314. hozzászólásáraCsólyospálos. Néhány napja még meg volt. Azt hiszem a jófogáson hirdette.
Válasz medikus #6321. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget. Így márt menni fog.
Válasz Szlobi #6322. hozzászólásáraEz a villatengely 516-os,oda nem jó,csak max a
Válasz vasvarikriszta #6315. hozzászólásáraA képeken látható kaszahajtás eladó...

Válasz Zolii18 #6320. hozzászólásáraA légszűrő eltömődés adója,a szívó csőben van,közel az izzító,szelephez.A vezetékei is abban a kábelkötegben vannak,egy barna,és egy kék vezeték.A barna mindenhol test!!Az adó oldalára kell kötni.A kézifék bonyolultabb!!!!A négy piros lámpa a műszerfalon,behúzott kéziféknél,csak járó motornál üzemel.A műszerfalban van az impulzus adója.Ha van vezetékterved,akkor az R 5 relét keresd!Ha eredeti,akkor egy kerek alu dobozos relé! 85 lábán van a generátortól ami jön,vékony vezeték,a töltés jelző is egyben. 86 lábára megy a kapcsoló vezetéke.30/51ről megy az impulzus adó 49a kivezetésre egy vezeték.87 lábon áram van.Talán így betudod azonosítani!
Üdv mindenkinek , segítséget szeretnék kérni, hogy a légszűrő eltömődésének a visszajelző lámpáját hogyan kell be kötni , és a kéziféknek is mert az előző gazdája nem nagyon foglalkozott vele. Segítségeket előre is köszönöm!
Újat kapsz boltban,használt meg a bontóban!Olyan régen keresed,nem találtál még?!

Válasz Pintér Zoltán #6316. hozzászólásáraMost mi ebben olyan gáz?
Válasz vasvarikriszta #6315. hozzászólásáraKedves Kriszta
Minden felhasználónkat arra kérünk fogadja el, hogy a Agroinform.com fórumán - más fórum oldalaktól eltérő módon - a magyar nyelvünkkel szembeni tisztelet jegyében magyarul, helyes mondatokkal és az interneten terjedő "MSN és facebook szleng" nélkül kommunikálunk.
üdv mindenkinek vágóasztal oldalán lévő kaszameghajtás érdekelne,ha csak darabjai vannak meg az is érdekelne
Válasz Berente Antal #6310. hozzászólásáraNem tudsz még valahol eladó szecskázót?