Sziasztok! Ha valakit érdekelne van E514-es eladó kombájnom 4.2-es gabona asztallal+szállító kocsi kukorica átszerelő készlet és egy 4 soros fka kukorica asztal csak egyben eladó.
Válasz #5058. hozzászólásra
Debrecenben biztos van,csak lehet húzós! Szokott hirdetni,Tóth József Szank?ott is lehet van valamilyen!Gépet is hirdetett nem rég.Én tavaly vettem tőle kocsit,asztallal együtt adta.A kocsi kellett,az asztalt szét szedtem,alkatrésznek!
Koszonom,h segitettel csak egy a problemam,h romaniabol vagyok es a kuki adaptert paparol vasaroltam:( ra kell kerdezzek nem-e kuldene el azt a kereket postan es hanem kicsit megszivtam!!mer hanem nemtudom jonan szerezhetnem be!:((
sziasztok tudna valaki segiteni? vasaroltam egy kukorica adaptert 514 re es a derde felhordora a meghajtashoz dupla szijtarcsa van es nekem a kombanytol a lehajtas szimpla szijal van!h lehet ezt osszekombinalni vagy talan nem az eredeti szijtarcsat adtak az adapter ferdejevel?????????????
Bizony van, és igen jó állapotú. Újonnan lett véve a tizenketteshez valamikor a kilencvenes évek közepén-végén. Szerintem nincs benne ezer hektár. Végig tető alatt volt tárolva. Ha adsz email címet, küldök képet.
Egyetlen szépséghibája, hogy a bal oldali burkolat meg lett nyomva.
Válasz #5015. hozzászólásra
Ne is próbálkozz használttal.Sokat úgy sem bír ki!Gumit csak újat vegyél,vagy komplett 16 os kereket.Az jobban bírja ezt a súlyt!Ha megnézel egy eredeti gumit,arra 36q terhelhetőség van írva!A gép meg 90q plusz a tartály!
13910 hozzászólás
Válasz #5061. hozzászólásra
Szia .
Ár,szín, hol?
Hali valakinek nincs e eladó menetelő variátor szíjtárcsája jó és ócón.... meghajtó kellene
Sziasztok! Ha valakit érdekelne van E514-es eladó kombájnom 4.2-es gabona asztallal+szállító kocsi kukorica átszerelő készlet és egy 4 soros fka kukorica asztal csak egyben eladó.
Válasz #5058. hozzászólásra
Debrecenben biztos van,csak lehet húzós! Szokott hirdetni,Tóth József Szank?ott is lehet van valamilyen!Gépet is hirdetett nem rég.Én tavaly vettem tőle kocsit,asztallal együtt adta.A kocsi kellett,az asztalt szét szedtem,alkatrésznek!
Válasz #5056. hozzászólásra
Reméljük össze jön! jó ejt!
Válasz #5055. hozzászólásra
Hirdetik meg csak az ország túlsó végen van!
Sajnos hozzam tényleg minden nagyon messze van és 514 és nincs is a környéken hogy tanácsokat kérjek ezert fordultam a fórumhoz.
Válasz #5054. hozzászólásra

Kombájn bontó esetleg?Debrecen!Orosháza!
Válasz #5054. hozzászólásra
Már nem látom azt amire gondoltam!Egy zöldet hirdettek,kocsi nélkül!
Válasz #5052. hozzászólásra
Ha jó az áru akkor tényleg nem gondolkodok sokat!
Válasz #5050. hozzászólásra

Amúgy koszi a válaszokat sokat segítettel
Válasz #5051. hozzászólásra
A határnál laksz,vagy nem?
Válasz #5050. hozzászólásra
Hogy hogy minden elég messze van? Ezt mire érted?
Válasz #5049. hozzászólásra
Hát, hozzád minden elég messze van!De a távolság nem lehet akadály,főleg ha jó az áru!!!
Válasz #5048. hozzászólásra
Mar néztem a hirdetéseket is!!!!!!! De túl messze van hozzam azért érdeklődök itt is!!!!!!
Válasz #5047. hozzászólásra
Hirdetik!!!!!!!!!Nézz már be oda is!!!!!!
Ha tud valaki eladó,jó állapotú 514 gabona vágó asztalt kérem írjon!
Válasz #5045. hozzászólásra
Koszonom,h segitettel csak egy a problemam,h romaniabol vagyok es a kuki adaptert paparol vasaroltam:( ra kell kerdezzek nem-e kuldene el azt a kereket postan es hanem kicsit megszivtam!!mer hanem nemtudom jonan szerezhetnem be!:((
Válasz #5044. hozzászólásra

Igen,a kombájnra is!A gabona asztalt25-ös szíj hajtja,a kukit meg 32,ha egyes a szíj!!!Azt kukira leszokták cserélni,hivatalosan!
Válasz #5042. hozzászólásra
De nekem megvan a szijtarcsa csak az dupla es ami a kombanyon van az szimpla szijal jon le!!a kombanyrais mas szijtarcsa kellene??
Válasz #5039. hozzászólásra
Azért beszelhetsz vele hogy biztosan nem adja el mert ha nem akkor nézek más után.
Válasz #5041. hozzászólásra
Persze!Kérd el hozzá a meghajtó tárcsát is!
sziasztok tudna valaki segiteni?
vasaroltam egy kukorica adaptert 514 re es a derde felhordora a meghajtashoz dupla szijtarcsa van es nekem a kombanytol a lehajtas szimpla szijal van!h lehet ezt osszekombinalni vagy talan nem az eredeti szijtarcsat adtak az adapter ferdejevel?????????????
Válasz #5037. hozzászólásra
Ha kicsit is rákeresel,találsz!Pl Alkupiac,10000Ft!!!
Válasz #5038. hozzászólásra

Na ez új információ volt számomra is
Válasz #5035. hozzászólásra
Koszi. Beszeltem is Elemér úrral de azt mondta csak kombájnnal együtt adja!
Válasz #5028. hozzászólásra
Csak egy stabil adagoló kéne.
Válasz #5025. hozzászólásra
Van egy ilyen motorom egyben vihetö...
Válasz #5034. hozzászólásra
Elküldtem
Válasz #5033. hozzászólásra
Küldhetsz egy pár képet és egy telefonszámot is címem: szilagyi.lajos85@yahoo.com
Válasz #5031. hozzászólásra

Gabonaasztalról van szó. Úgyhogy megnyugodhatsz.
Válasz #5030. hozzászólásra
514 nek
Válasz #5024. hozzászólásra
olvastam de jo lettvolna ha hamarabb szolsz mer mar egyet vasaroltam es htulzuzost:( te mennyibe vesztegettedvoln az elolzuzost? :D
Válasz #5029. hozzászólásra
Ja, 514-nek vagy 524-nek az asztala mielőtt félreértés esne.
Válasz #5026. hozzászólásra
Bizony van, és igen jó állapotú. Újonnan lett véve a tizenketteshez valamikor a kilencvenes évek közepén-végén. Szerintem nincs benne ezer hektár. Végig tető alatt volt tárolva. Ha adsz email címet, küldök képet.
Egyetlen szépséghibája, hogy a bal oldali burkolat meg lett nyomva.
Neked most naftapumpa kell 4 hengeres ifa motorra?
Abból nem sok minden maradna.
Válasz #5024. hozzászólásra
Ha találnák valami jót akkor igen.Van neked?
Sziasztok!
Keresnék ifa-hoz kombájn/stabil motor adagolót.
Tgk. adagolót nem hiszem, hogy érdemes lenne átalakítani.
Válasz #5010. hozzászólásra
Még mindig keresel asztalt?
Írtam privátot, de nem hiszem, hogy olvastad
Válasz #5022. hozzászólásra
A nívó pálcán pont nincs jelzés az egyiknél.
Akkor 17 liter lesz. Ott bejelölni és utánatölteni ha kell.
Válasz #5021. hozzászólásra
Addig öntsd amíg el nem éri,a felső nívót!17liter!
Sziasztok!
E514-be hány liter motorolaj kell? Mennyi a max. szint?
Válasz #5010. hozzászólásra
Akkor már itt is van előtted a megoldás!
Válasz #5015. hozzászólásra
Ne is próbálkozz használttal.Sokat úgy sem bír ki!Gumit csak újat vegyél,vagy komplett 16 os kereket.Az jobban bírja ezt a súlyt!Ha megnézel egy eredeti gumit,arra 36q terhelhetőség van írva!A gép meg 90q plusz a tartály!
Válasz #5016. hozzászólásra
Vagy Zákányszék!!! Ott biztos van!Hirdetik!!!!!!!!!!!
Válasz #5016. hozzászólásra
Ha jól tudom,Istikém hirdet egyet!Soltvadkerten.
tudnatok segiteni hol talalok egy elol zuzos oros adaptert E514 re?
Szeretném lecserélni az 514-es kombájnunk két nagykeréken lévő gumit,hol vehetnék rá jó állapotban lévő használtat?
Válasz #5013. hozzászólásra
70000Ft+ a stadion belépő.
A keskeny kettővel kevesebb.