Üdv!
Egytengelyes asztal szállító kocsimnak kerékagyában szétestek a kúpgörgős csapágyak. Esetleg valakinek lenne robbantott ábrája? Mérekre lenne szükségem. Köszönöm!
Válasz R Sándor #12601. hozzászólására4-sorost rendeltek,már kész, csak biztos ami biztos alapon érdeklődöm nehogy gyors legyen az áttétel amellyel össze van rakva.A Kőrös-Welt Kft. tud forintos árat mondani rá, rendelés csak következő szezonra lehetséges.
Leegyszerűsítve,NAS adapterban hány fogú a meghajtó lánckerék amely E514-eshez való?13-14-15?
Új adaptereket gyártunk, csak most először E514-re.Többnyire nagyobbakat szoktunk újabb kombájnokra.
Válasz R Sándor #12586. hozzászólásáraSzia!512 esünk van 514 es cséplőszíjhajtásra alakitva csak az érdekelt volna van e külömbség áteresztő képességben pl vagy valami nagyobb e a 514 esen pl a magfelhordók vagy rázóasztal ilyenekre gondoltam
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata szójabetakarítással? Gabona vagy kukoricakosár (én utóbbira tippelnék), illetve lyukrosta kukoricával megegyező méretű? Észrevételek, esetleg javaslatok a beállítással (bár ez gondolom kitapasztalandó). Valaki azt mondta 514-gyel meg se próbáljam, de szerintem mennie kell neki. Köszönettel venném előre is! Mindenkinek jó munkát addig is!
Válasz gabika82 #12584. hozzászólásáramagtartaly terfogat- uritő csiga nyitasa a 14 és hidraulikus - cséplő hajtás a 12 - és lapos szijjas ez a leg nagyobb hátránya!!- szerintem ha sikerül venned egy12- est ékszíj hajtású cséplő hajtással akkor az kezdő kombajnnak tökéletes .Meg annyi hogy a gabona asztal meghajtasa is más .
Válasz medikus #12578. hozzászólásáraTiszakécske környékén láttam rozst állva , olyan két hete,megálltam , 2-3 szem volt a kalászban.Kászálódtam be a kocsiba,elmegy mellettem egy Simson - os kolléga és nevetve kiabálja -A szalmájáért termesztjük!!! -.
Üdv mindenkinek
Utóverő szíj tárcsa Szabolcs megyében nincs e valakinek véletlen eladó?
A belső kellene, amiben a menesztő csap perselyek vannak.
Köszönöm
13910 hozzászólás
Válasz medikus #12609. hozzászólásáraKirály vagy! Köszönöm!!
Válasz mazsi97 #12608. hozzászólására32208 és 32210!
Üdv!
Egytengelyes asztal szállító kocsimnak kerékagyában szétestek a kúpgörgős csapágyak. Esetleg valakinek lenne robbantott ábrája? Mérekre lenne szükségem. Köszönöm!
Válasz medikus #12606. hozzászólásáraAkkor marad ez a verzio , nincs kukoricasom , meglatjuk meddig birja
Válasz lorant90 #12605. hozzászólásáraMűködhet,csak lehet szét veri!
Udv , valaki hasznalja kukorica arataskor a 12 es lemez kosartoldatot ? Mukodhet ??
Válasz Botos Masine #12603. hozzászólásáraOk köszönöm a választ . Ez többet ér mint a konbájn amin lesz
Válasz R Sándor #12601. hozzászólására4-sorost rendeltek,már kész, csak biztos ami biztos alapon érdeklődöm nehogy gyors legyen az áttétel amellyel össze van rakva.A Kőrös-Welt Kft. tud forintos árat mondani rá, rendelés csak következő szezonra lehetséges.
Válasz Botos Masine #12600. hozzászólásáraHa publikus esetleg az ára is érdekelne.
Válasz Botos Masine #12600. hozzászólásáraHa meg szabad kérdezni hány sorost kért a vevő??
Leegyszerűsítve,NAS adapterban hány fogú a meghajtó lánckerék amely E514-eshez való?13-14-15?
Új adaptereket gyártunk, csak most először E514-re.Többnyire nagyobbakat szoktunk újabb kombájnokra.
Válasz medikus #12592. hozzászólásáraFerde kell neki szerintem, ahhoz tudja állítani az asztal fordulatát.
Válasz R Sándor #12597. hozzászólásáraÁrul!
Válasz medikus #12596. hozzászólásáraSzerintem ez egy nas . Lehet azt újítja fel
Válasz R Sándor #12595. hozzászólásáraAdaptert árul!
Válasz medikus #12594. hozzászólásáraAz 514- est kérdezi annak van ekszijtarcsaja, a 16 - ost csak példának hozza.
Válasz R Sándor #12593. hozzászólásáraNincs neki!!!!!!!!!!
Válasz Botos Masine #12591. hozzászólásáraÁr ékszíj tárcsa átmérőbőll ki tudod számolni
Válasz Botos Masine #12591. hozzászólásáraVágóasztal,vagy ferdefelhordó! Nem mindegy!
Üdv mindenkinek!
E514-es mekkora fordulattal hajtja a vágoasztalt?
Csak E516-ról találtam adatot ami 520 ford./perc
Megegyezik-e vagy más?
Válasz erhard141414 #12587. hozzászólásáraMiért ne lehetne!Szerintem a bokorbab beállítással mehet!
Válasz gabika82 #12588. hozzászólásáraIgaz As 14 esben már van széles megfelhordos de a rázó asztal meg szerintem a rostak megegyeznek
Válasz R Sándor #12586. hozzászólásáraSzia!512 esünk van 514 es cséplőszíjhajtásra alakitva csak az érdekelt volna van e külömbség áteresztő képességben pl vagy valami nagyobb e a 514 esen pl a magfelhordók vagy rázóasztal ilyenekre gondoltam
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata szójabetakarítással? Gabona vagy kukoricakosár (én utóbbira tippelnék), illetve lyukrosta kukoricával megegyező méretű? Észrevételek, esetleg javaslatok a beállítással (bár ez gondolom kitapasztalandó). Valaki azt mondta 514-gyel meg se próbáljam,
de szerintem mennie kell neki. Köszönettel venném előre is!
Mindenkinek jó munkát addig is! 
Válasz gabika82 #12584. hozzászólásáramagtartaly terfogat- uritő csiga nyitasa a 14 és hidraulikus - cséplő hajtás a 12 - és lapos szijjas ez a leg nagyobb hátránya!!- szerintem ha sikerül venned egy12- est ékszíj hajtású cséplő hajtással akkor az kezdő kombajnnak tökéletes .Meg annyi hogy a gabona asztal meghajtasa is más .
Válasz gabika82 #12584. hozzászólásáraSok mindenben!Már ránézésre is!
Sziasztok! Az 512 hez késpes miben különbözik a 514 es?
Válasz sanyi1965 #12582. hozzászólásáraAhogy mondta!Már birka sincs,ami megenné! Vagy anyadisznó!
Válasz medikus #12578. hozzászólásáraTiszakécske környékén láttam rozst állva , olyan két hete,megálltam , 2-3 szem volt a kalászban.Kászálódtam be a kocsiba,elmegy mellettem egy Simson - os kolléga és nevetve kiabálja -A szalmájáért termesztjük!!! -.
Válasz medikus #12578. hozzászólásáraEzen a földön nem él meg a búza!Vakoló homok!Építkezésre hordjuk!

Válasz medikus #12578. hozzászólásáraAz szép
Válasz medikus #12578. hozzászólásáraFelétek felvásárolnak rozst is?
Mifelénk nincsen rozs iránt érdeklődés, ezért inkább búza van nagy többségben.
Jó kis homoki rozs!
Mikor a vége még kint van a vágóasztalból,de már a lánc húzza befelé!

Válasz medikus #12576. hozzászólására
Válasz ...:::Pisti:::... #12575. hozzászólásáraMiért kell?
Válasz medikus #12574. hozzászólásáraAz jó mert már eljöttem érte.
Köszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #12573. hozzászólásáraIgen.
Válasz medikus #12570. hozzászólásáraMegegyezik az 512-514?
Válasz sicko #12566. hozzászólásáraKérnék szépen egy kontaktot a cdszilvia@gmail.com-ra. Köszönöm
Itt azagroinformon?
Mert nem találtam
Köszönöm
Ebesen van legközelebb eddig
Reggel kapok róla képet
Válasz ...:::Pisti:::... #12569. hozzászólásáraHevesben hirdettek!
Üdv mindenkinek
Utóverő szíj tárcsa Szabolcs megyében nincs e valakinek véletlen eladó?
A belső kellene, amiben a menesztő csap perselyek vannak.
Köszönöm
Válasz medikus #12567. hozzászólásáraMa az utolsó nekifutás,nyitok rajta,ha nemjo akkor majd jövőre!addig is köszi!
Válasz Buvargabi #12563. hozzászólásáraAzért hordja vissza,mert zárt a rosta,vagy a magrosta be van rakódva!Áll benne a léhás mag!
Nagyszekeres
Válasz sicko #12557. hozzászólásáraÜdv, engem érdekelne a szivattyú, merre lenne helyileg?
Válasz medikus #12562. hozzászólására10mm ert már nyitva,de így meg kezdi behordani a koszt.
Válasz Buvargabi #12560. hozzászólásáraNyisd ki a felső rostát!
Válasz medikus #12556. hozzászólásáraJa,még darálok.