Szerintem ez nem nagyon fog menni, illetve csak erős szelektálódás után.
1 dolog hogy itt van mindannyiunknak közös témája, azért még sok egyén egymástól külön társaságú, ha érted mire gondolok.
No igen,nyomatéknövelő a hivatalos neve.Szántásnál próbáltam,de örültem,hogy ki tudtam jönni a barázdából.Ep=elektro pneumatikus.Arra gondoltam,hogy egy IFA-difizár szelepet rakok be helyette.
Mi az az EP???
Én csak a pedál alatti szeleppel szívtam, mert 1x beragadt és nem engedett fel a kuplung.
Legjobb ha nem használod a nyomatéknövelőt, abból nem lehet baj
Volna egy kérdés az EP-szelepes felezőről.Kétszer jártam úgy,hogy bekapcsolás után nem tudtam kivenni sebességből.Le kellett állítani és áramtalanítani,csak úgy tudtam kivenni.
Igen, koszi, de ha lenne meg egy keped a taso ulesrol es hattamlarol, megkoszonnem, az nincs az enyuemben es megneznem, hogy hogyan tudnam megcsinalni. Elore is koszi!
én megmondom őszintén nekem akármit csinálok vele mindíg letesz mindent sőt azért is kérdezném mert valamiért folyamatosan engedi le a munkaeszközt nem túl gyorsan de egyfolytában enged hacsak nem emelem fel teljesen és a bal oldali karral nem rögzítem
Hát nekem olyat csinál h vagy folyamatosan felfelé emel vagy felemelem megtartja és 1 kis idő múlva elejti a felemelt dolgot. Hogy melyik álásba azt nem tudom mert el van törve a kis pecse amibe az útja lenne neki
Válasz #1328. hozzászólásra
Két csavarható van.Az egyik ahogy már írva volt nyomáshatároló a másik ami három állású az un. útszelep.Ezzel lehet kiválasztani,hogy mit vezérelsz a karokkal.
olyat szeretnék még kérdezni h van az a csavarós állító a hidraulika vezértömbön és hát annak pontosan mi lenne a szerepe? mert néztem már német oldalakat de ez a net nemtudja rendesen lefordítani Van egy semleges, egy alsó, meg egy felső állása
4222 hozzászólás
Sziasztok ezt sasoljátok:
http://www.traktorpool.co.hu/details/traktorok/Fortschritt-ZT-323A/953334
Válasz #1361. hozzászólásra

csak ritkán használd mert ilyenkor a nyomcsapágy folyanatosan ki van nyomva
Válasz #1370. hozzászólásra

Akkor nem tévedtem
Válasz #1354. hozzászólásra
1-es jetta
Válasz #1353. hozzászólásra
próbáld meg natibalit itt a fórumon ő vette meg
sajna nincs és már nem is tudok csinálni róla,
Válasz #1367. hozzászólásra
Mire akarod használni,mikorra kell,rendszám?Nekem van egy,de még nem fejeztem be a szántást.Ha érdekel fojtatjuk.
nem tud v.ki egy 323 as traktort az állapot mindegy olyan 700000-ig
Válasz #1365. hozzászólásra
Szerintem ez nem nagyon fog menni, illetve csak erős szelektálódás után.
1 dolog hogy itt van mindannyiunknak közös témája, azért még sok egyén egymástól külön társaságú, ha érted mire gondolok.
Válasz #1364. hozzászólásra

Ne baxd má !
Válasz #1363. hozzászólásra

Nem az én világom
Válasz #1362. hozzászólásra

Jössz talira ??????
Válasz #1361. hozzászólásra
Jó 5let, utána nem lesz gondod vele.
csak majd azzal kell kuplungolj is a tlt-hez.
Válasz #1360. hozzászólásra
No igen,nyomatéknövelő a hivatalos neve.Szántásnál próbáltam,de örültem,hogy ki tudtam jönni a barázdából.Ep=elektro pneumatikus.Arra gondoltam,hogy egy IFA-difizár szelepet rakok be helyette.
Válasz #1359. hozzászólásra

Mi az az EP???
Én csak a pedál alatti szeleppel szívtam, mert 1x beragadt és nem engedett fel a kuplung.
Legjobb ha nem használod a nyomatéknövelőt, abból nem lehet baj
Volna egy kérdés az EP-szelepes felezőről.Kétszer jártam úgy,hogy bekapcsolás után nem tudtam kivenni sebességből.Le kellett állítani és áramtalanítani,csak úgy tudtam kivenni.
Válasz #1357. hozzászólásra

, szabad a gazda....

tobbre nem jottem ra, mondjuk eleg gyenge minosegu a kap
Válasz #1356. hozzászólásra
Wartburgé jó rá 1:1.
Válasz #1355. hozzászólásra
Be kell gyüjtenem valamilyen utánpótlást mert vedlik az én kormányom.
Válasz #1354. hozzászólásra
Sztem 1es golf.
Válasz #1352. hozzászólásra
Szia! Ez milyen kormánykerék?
Válasz #1350. hozzászólásra
Igen, koszi, de ha lenne meg egy keped a taso ulesrol es hattamlarol, megkoszonnem, az nincs az enyuemben es megneznem, hogy hogyan tudnam megcsinalni. Elore is koszi!
Válasz #1351. hozzászólásra
mert az elektromosban nem bíztam
Válasz #1350. hozzászólásra
Miért van 2 hőfokmérő benne?
Válasz #1337. hozzászólásra

ez jó lessz?
Válasz #1347. hozzászólásra
Lehet még a munkahenger is.
Válasz #1347. hozzászólásra
Nem tudom, még előtte vagyok a hidraulika javításnak.
Valaki írt valami szelepről, de aztán nem folytatta :(
Válasz #1346. hozzászólásra
És szerinted a vezértömb hazudik? Vagy hát mondjuk más nem is nagyon játszhat ilyenben hibás szerepet
Válasz #1344. hozzászólásra
Az már nem beállítási gond lesz, az enyém is csinálja újabban :((((
Válasz #1342. hozzászólásra
Igen.
Válasz #1343. hozzászólásra
én megmondom őszintén nekem akármit csinálok vele mindíg letesz mindent sőt azért is kérdezném mert valamiért folyamatosan engedi le a munkaeszközt nem túl gyorsan de egyfolytában enged hacsak nem emelem fel teljesen és a bal oldali karral nem rögzítem
Válasz #1342. hozzászólásra
Az a helyzetszabályzó.Ha nem teszed alapra nem tudod leengedni az eszközt.
Válasz #1341. hozzászólásra
de most nem értem miért jó az ha magától emel??? Az lenne a antislip ??
Válasz #1335. hozzászólásra
Jobb hátsó kart told hátra ha emel magától!
Válasz #1335. hozzászólásra
Az enyém jelenleg középállásban van,így tudom használni az úszót,helyzetszab.,hátsó kivezetések.
Válasz #1338. hozzászólásra

Válasz #1337. hozzászólásra

ja olyat nem tudok
Válasz #1336. hozzászólásra
a 323-as muszerfal, kezeloservek, ....
Válasz #1330. hozzászólásra
Miről szeretnél pontosan képet?
Válasz #1332. hozzászólásra
Hát nekem olyat csinál h vagy folyamatosan felfelé emel vagy felemelem megtartja és 1 kis idő múlva elejti a felemelt dolgot. Hogy melyik álásba azt nem tudom mert el van törve a kis pecse amibe az útja lenne neki
Válasz #1333. hozzászólásra

Napelem a tetejen?
Válasz #1331. hozzászólásra

Alakul
Két csavarható van.Az egyik ahogy már írva volt nyomáshatároló a másik ami három állású az un. útszelep.Ezzel lehet kiválasztani,hogy mit vezérelsz a karokkal.
Válasz #1329. hozzászólásra
Levego szuro?
Nem tudnatok feltenni, ha van valakinek fulke belsejerol kep? Koszi elore is!

Az nyomáshatároló, de ha engem kérdezel akkor az dísznek van
Válasz #1327. hozzászólásra
Van egy semleges, egy alsó, meg egy felső állása
olyat szeretnék még kérdezni h van az a csavarós állító a hidraulika vezértömbön és hát annak pontosan mi lenne a szerepe? mert néztem már német oldalakat de ez a net nemtudja rendesen lefordítani
Válasz #1326. hozzászólásra

Keréksújt nem használok nincs rá szükségem mert jobb ha 1 kicsit slippel decemberben is kettétörtem a ruszki ekének a vonótengelyét
Válasz #1325. hozzászólásra

Köszi!
Akkor keréksúlyt nem is használsz? M.mint szimpla keréknél.
Ez még pont el fér a mot.háztető alatt, de hidd el ez a legkisebb probléma.
Válasz #1322. hozzászólásra
Ja és kösz a turbósítás képet, olyanod nincs amin rajta van h oldottad meg a motorháztetőt mert gondolom azon is alakítani kellett
Válasz #1322. hozzászólásra