Válasz #1058. hozzászólásra Az árat te mondtad, nem én és nem is alkudoztam, + küldtem neked 1 vevőt. Az nem az én dolgom hogy te mennyiért vetted az "eredetit".
Én azt afénymásolt szart amit én is így vettem kérlek 28000ft-ért+ vettem a cd 4000+postaköltség.bocs hogy odattam ennyiért.6000+posta ebből vond le 4200ft patron.Jó sokat kerestem rajtad,azóta mercit hajtok..
Válasz #1052. hozzászólásra
A mellete lévő az a kormányhidraulika szűrője de az is mosható. Viszont a hidraulika tartály levegőző szűrője az papírszűrő, és az nem mosható hanem cserés! Azt hiszem az elán- nál van még uj gyári.
A weimar hidraulika szűrővel egyforma.Amíg van eredetid addig mosni kell és nagyon vigyázni rá,mert csak utángyártott sz..t lehet méregdrágán kapni.Mosás előtt a két végét bedugni! (a szutyok ne menjen bele)
Tiszteletem minden ZT tulajdonosnak! Nekem is van egy ilyen gépem (323-as). Valaki tudja-e, hogy a hidraulika tartályban levő szűrőt és a mellette levőt hol lehet beszerezni vagy mivel helyettesíthető? Amióta nálam van még nem volt cserélve.
Rburból a főfékmunkahenger az szinte ugyan az, és a traktor hátulsó munkahengerei az egyezik a benzines robur elsőjével.
A robur f.fékmunkahenger karmantyúi megegyezik a kuplung összes karmantyújával.
Köszönöm az ímélt meg a segítséget!
Az első féket lelégtelenítettem, az már fog.
De a hátsó fék le van vakolva, azt addig nem csinálom
amíg ki nem szántok.
A váltóhoz még nem nyúltam, csak ha a munkák készen lesznek.
Melyik tipusú robur fékalkatrészei jók a traktorhoz
A jobb oldali vátókat ha kiveszed a golyos részében van 1 stift ki kell húzni fogóval az egyik vége hengeres a másik kocka a kocka része el van kopva ha reszelsz bele 1 másikat amelyik kocka része /nagyobb/ illeszkedik a házba amelyikben van a golyó akkor nem fog lógni, csavarodni a váltókar váltáskor. Lehet igy bonyorult de ha kiveszed akkor meglátod mit dumálok
Ebbe a traktorba az a jó hogy felújítható sok kopó alkatrész kókány felújítással. Gondolok itt a felfúrás-visszaperselyezés,vagy a felhegesztés-leesztergálás, és jelen esetbe a barátomnak a felhegesztés-leköszörülés jött be. Nem volt több problémája a sebesség bennmaradással.
Igen, de nekem volt vele gondom. Lehet hogy pontatlan méret volt, vagy kopott a munkahenger.
Gyorsba tekertem alá szikszalagot, aztán most úgy van már 2 éve
VAN EGY PÁR LEVEGÖZTETÖ CSAVAR ELDUGOTT HELYEN A LEG ELDUGOTTABB A KORMÁNYFÉK/FÉLFÉK /KAPCSOLÓ KAR TETELYE 1 DB EHEZ LE KELL VENNI A TAKARO LEMEZT. A PÓTKOCSI FÉKEZŐSZELEP 2 DB A TÖBBIT MEGTALÁLOD EZEKET KI NE HAGYD
VAN EGY PÁR LEVEGÖZTETÖ CSAVAR ELDUGOTT HELYEN A LEG ELDUGOTTABB A KORMÁNYFÉK/FÉLFÉK /KAPCSOLÓ KAR TETELYE 1 DB EHEZ LE KELL VENNI A TAKARO LEMEZT. A PÓTKOCSI FÉKEZŐSZELEP 2 DB A TÖBBIT MEGTALÁLOD EZEKET KI NE HAGYD
Ha jol emlékszem az email cimre :petsudo@citromail.hu ide ird meg mire lenne szükséged én kaptam 1 db fánymásolt gépkönyvet /az elég szar szerintem/ meg 1 cd-t /az már jobb /6000 ft + posta A fékről annyit hogy a főfékhengerrel kezd és ha az jó akkod az első féket már nem sok idö és pénz megcsinálni 1 fékmunkahenger kb 5000ft mert azok tutI be vannak rohadva a betéteket meg csak fel kell csiszolni. A válto kulissza meg valószinü el van kopva melyik szarakodik a terep országuti, vagy az 1234 ?
Az elérhetőség érdekel!
Ja és még a váltó kapcsolórudazatával van valami,
mert amikor összeakad, le kell venni a váltó fedelét,
és csavarhúzóval ki kell venni sebességből.
Üdvözlök minden fórumozót!
Tóh József vagyok. most regisztráltam.
Nekem is van egy ZT 323-asom. elég sok baja van.
Tudtok hozzá gépkönyvet,és alkatrész katalógust.
Nagyon megköszönném!
4222 hozzászólás
Válasz #1071. hozzászólásra
beszélsz össze-vissza:
"Ne hülyéskedj már.Bele se lehet rakni. Lötyög benne"
Válasz #1066. hozzászólásra
Arról beszélek, hogy szerintem nem szorul benne, hanem simán belemegy!
Válasz #1069. hozzászólásra

ok na....
Válasz #1068. hozzászólásra

Miért nem ingyen???
Válasz #1067. hozzászólásra

Nem tudsz valahol egy 323-ast eladot 500-600 ezer forintert?
Válasz #1065. hozzászólásra
Ha jó akkor, max ennyit, de ezzel meg van jól fizetve.
Válasz #1064. hozzászólásra
Nem, nem próbáltam csináltam.
Te miről beszélsz???????
Ez er annyit?
Válasz #1062. hozzászólásra
Szorul???Próbáltad?Szerintem valamit nagyon benéztél.
http://agroinform.com/aprohirdetes/FORTHSHITT-323-AS-homlokrakodoval-MTZ-82-es-csere-erdekel/20100102-209963/
Ehhez mit szoltok??
Válasz #1061. hozzászólásra
Inkább szorul, mint lötyög.
Válasz #1056. hozzászólásra
Ne hülyéskedj már.Bele se lehet rakni. Lötyög benne. Egy import román oltcit szűrő a jó!
Válasz #1059. hozzászólásra
Boldog új évet.
Az eredeti amit vettem egy fénymásolt fekete-fehér.
Válasz #1058. hozzászólásra Az árat te mondtad, nem én és nem is alkudoztam, + küldtem neked 1 vevőt. Az nem az én dolgom hogy te mennyiért vetted az "eredetit".
Válasz #1027. hozzászólásra

Én azt afénymásolt szart amit én is így vettem kérlek 28000ft-ért+ vettem a cd 4000+postaköltség.bocs hogy odattam ennyiért.6000+posta ebből vond le 4200ft patron.Jó sokat kerestem rajtad,azóta mercit hajtok..
Köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsokat!
Válasz #1055. hozzászólásra
Annak a házát meghosszabbítottam, és raktam bele kisposzki levegőszűrőt, de lehet, hogy ilyen "kerti gép alkatrészboltban" lehet kapni olyan szűrőt!
A mellete lévő az a kormányhidraulika szűrője de az is mosható. Viszont a hidraulika tartály levegőző szűrője az papírszűrő, és az nem mosható hanem cserés! Azt hiszem az elán- nál van még uj gyári.
A weimar hidraulika szűrővel egyforma.Amíg van eredetid addig mosni kell és nagyon vigyázni rá,mert csak utángyártott sz..t lehet méregdrágán kapni.Mosás előtt a két végét bedugni! (a szutyok ne menjen bele)
Nem is kell cserélni, azok moshatók.
Tiszteletem minden ZT tulajdonosnak! Nekem is van egy ilyen gépem (323-as). Valaki tudja-e, hogy a hidraulika tartályban levő szűrőt és a mellette levőt hol lehet beszerezni vagy mivel helyettesíthető? Amióta nálam van még nem volt cserélve.
Válasz #1048. hozzászólásra
Rburból a főfékmunkahenger az szinte ugyan az, és a traktor hátulsó munkahengerei az egyezik a benzines robur elsőjével.
A robur f.fékmunkahenger karmantyúi megegyezik a kuplung összes karmantyújával.
Válasz #1049. hozzászólásra
Kit érdekel a híd?????!
Válasz #1036. hozzászólásra

de attol még egyforma volt a diesel és a benzines elsőhíd is he-he
Köszönöm az ímélt meg a segítséget!
Az első féket lelégtelenítettem, az már fog.
De a hátsó fék le van vakolva, azt addig nem csinálom
amíg ki nem szántok.
A váltóhoz még nem nyúltam, csak ha a munkák készen lesznek.
Melyik tipusú robur fékalkatrészei jók a traktorhoz
Válasz #1045. hozzászólásra
Sikerült már ártani valamit a váltónak vagy a féknek?
lapozz vissza leirtam : /ost technik.com /-ot megtalálod de a rajzon sokkal bonyoroltabb mint a valóságban
Nem tudna valaki küldeni erről a kapcsolószerkezetről
egy robbantott ábrát?
tothjozsef65@freemail.hu
Előre is köszönöm!
A jobb oldali vátókat ha kiveszed a golyos részében van 1 stift ki kell húzni fogóval az egyik vége hengeres a másik kocka a kocka része el van kopva ha reszelsz bele 1 másikat amelyik kocka része /nagyobb/ illeszkedik a házba amelyikben van a golyó akkor nem fog lógni, csavarodni a váltókar váltáskor. Lehet igy bonyorult de ha kiveszed akkor meglátod mit dumálok
Válasz #1042. hozzászólásra
Ebbe a traktorba az a jó hogy felújítható sok kopó alkatrész kókány felújítással. Gondolok itt a felfúrás-visszaperselyezés,vagy a felhegesztés-leesztergálás, és jelen esetbe a barátomnak a felhegesztés-leköszörülés jött be. Nem volt több problémája a sebesség bennmaradással.
A sebességváltó kapcsolómehanizmusát hogyan kell felújítani?
A fülkét is alá kell bakkolni..
Válasz #1039. hozzászólásra
Az egész lehajtást le kell szedni
A hátsó fék javításakor mit kell lebontani, és hogyan?
Válasz #1037. hozzászólásra

Igen, de nekem volt vele gondom. Lehet hogy pontatlan méret volt, vagy kopott a munkahenger.
Gyorsba tekertem alá szikszalagot, aztán most úgy van már 2 éve
A kuplung munkahengerbe is kompatibilis a robur fékmunkahenger karmantyúja.
Válasz #1035. hozzászólásra

kár hogy a legtöbb első hídban ne is volt áttétel
Válasz #1034. hozzászólásra
egyforma hidak voltak a dieselben és a benzinesben,csak áttétel külömbségek voltak
Válasz #1033. hozzászólásra
Mikor mikor bevittem mintának a boltba, azt mondták, hogy ez benzinesé.
Persze lehet hogy tévedtek...
Válasz #1032. hozzászólásra
Nálunk a cégnél anno csak dizel robcsi volt és arról maradt meg és került haza "véletlen" . Ebből adódóan írtam a dizelt.
Válasz #1029. hozzászólásra
benzinesé
Válasz #1025. hozzászólásra
Szép a gép! A hátsó fékmunkahengerek elég nehezen hozzáférhető helyen vannak. És azok a diesel Roburé!
A váltó rudazata felújítható, ha meg van kopva.
Válasz #1027. hozzászólásra
Köszi a címet, meg a jótanácsot.
A váltónál a terep 2/3-nál csinálja.
Ha jol emlékszem az email cimre :petsudo@citromail.hu ide ird meg mire lenne szükséged én kaptam 1 db fánymásolt gépkönyvet /az elég szar szerintem/ meg 1 cd-t /az már jobb /6000 ft + posta A fékről annyit hogy a főfékhengerrel kezd és ha az jó akkod az első féket már nem sok idö és pénz megcsinálni 1 fékmunkahenger kb 5000ft mert azok tutI be vannak rohadva a betéteket meg csak fel kell csiszolni. A válto kulissza meg valószinü el van kopva melyik szarakodik a terep országuti, vagy az 1234 ?
Válasz #1025. hozzászólásra
Az elérhetőség érdekel!
Ja és még a váltó kapcsolórudazatával van valami,
mert amikor összeakad, le kell venni a váltó fedelét,
és csavarhúzóval ki kell venni sebességből.
Válasz #1024. hozzászólásra
fék nincs egyáltalán rajta,meg elektromos bajai vannak
Ird már le légyszi mi baja volt eddig. Én már vettem gépkönyvet meg cd-n alkatrész katalógust, ha érdekel leirom az elérhetőséget
Üdvözlök minden fórumozót!
Tóh József vagyok. most regisztráltam.
Nekem is van egy ZT 323-asom. elég sok baja van.
Tudtok hozzá gépkönyvet,és alkatrész katalógust.
Nagyon megköszönném!