Válasz Szabi. #5564. hozzászólásáraNem tudok segíteni, ez nem nálam van. Egy ismerős telephelye, ő vette le a grubbert a teherautóról. Nekem nincs akkora rakodóm.
Válasz envagyok2 #5553. hozzászólásáraAmit Szabi beírt, lehúztam hol van az erődítmény maradványa, és utánna írtám Báránynak, hogy elmentem a földje mellett, mikor felismertem azt az utat amin Keszthelyről kimentem, és foltattam az utat a Balaton déli partja mentén.
Van ott több kép is.
A turkálósdit nem tudom melyikre gondoltad. Meglehet öregszem
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraLaci, nem értetted a poént, írd már be a gugliba amit Szabi írt, kattintás a "képek" fülre, és ott a turkálni való, hahahhahaha
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraÉn sem foglalkozom vele, de amúgy megvannak a "saját", jól megszokott kincskeresőim, akik rendszeresen ott sétálgatnak. Kárt nem csinálnak, ha gödröt ásnak, visszatemetik, a vetésre meg már nem mennek rá.
És volt is már, hogy nekem is jól jött ez a "szimbiózis": az egyik traktorról egyszer elveszett egy nagy acélfedél, ami a biztositékdobozt védi. Elég drága lett volna pótolni, (és még drágább, ha a gumi találja meg) de szerencsére ezek akadtak rá, és még el is hozták házhoz.
Válasz envagyok2 #5534. hozzászólásáraEngemet nem érdekelnek a régészeti leletek.
Meg tudok élni becsületesen a saját munkámból, az ilyen turkálósdira tényleg nincsen szükségem.
Mellékesen még a 90-es évek végén épitészetben is munkálkodtam. Lévai várban az egyik épület felujítása volt a kezem alatt. Ástunk is a várudvarban, majd a falak mögött is a parkban. Sohase érdekelt az, ami a földből előkerült. Szóltam a múzeum alakalmazotjainak, ez vagy az van ott, ahol ásunk, kijöttek megnézni, ha olyan valami volt aznapra esetleg feltartottak.
7444 hozzászólás
Válasz Diesel Tibor #5592. hozzászólásáraHuuu baszki Tiborom szerintem bármelyik szőke olcsóbb mint ez!!
Válasz *** HM *** #5591. hozzászólásáraAz uralkodójának "villantott" ez "világos mint a Nap"- neem!??
Válasz *** HM *** #5579. hozzászólására

Válasz Pilátus" #5547. hozzászólásáraBaszki az univerzum ura grubberozik ott?

A Nap a villogója....
Válasz Diesel Tibor #5588. hozzászólásáraNa egy "gép sem bírja ki" ezt "ami itt van"!!
Válasz *** HM *** #5586. hozzászólásáraCsúszik-mászik!

Mint a Claasz a Kret előtt...
Behalt a gépem most olvasok visszafelé.
Válasz *** HM *** #5586. hozzászólásáraÁttértünk a vérnyomásra?

Válasz Pilátus" #5584. hozzászólásáraBlodi bigtitti asszonypajtással fölkúszik ez 220ra éjjel.... Persze csak ha rákúszik....
Válasz Bárány #5583. hozzászólásáraÁa én ikább maradok a "váltva forgatásnál"!
Válasz Bárány #5578. hozzászólásáraMármint a "Bárányunk" most "110kilónál tart" vagy lesz ez még több is!?
Válasz *** HM *** #5581. hozzászólásáraAz, az! És volt jobbos meg balos beforgatás is.
Válasz *** HM *** #5579. hozzászólásáraHa másodpercre pontosan egyszerre érkezik több komment, akor megkergül a rendszer.
A napokban volt már ilyen.
Válasz Bárány #5578. hozzászólásáraSzőke nagymellűt ráültetted a hegyire?
Válasz Diesel Tibor #5574. hozzászólásáraXXL kell neked "mindenből"!?
Válasz Diesel Tibor #5574. hozzászólásáraHogy lett bobo a barany?

Akkorát nem mer a török gyártanyi mert lekonyul ha lenyitod
Válasz *** HM *** #5575. hozzászólására110-nél még tart.
Válasz Bobo77 #5572. hozzászólásáraAkkor" írd is körül" neki!
Válasz Diesel Tibor #5571. hozzászólására1. Tolmet Kret (ez van a papíron)

2. Tolmet Delta (a gyártó honlapján meg így hívják ezt a kivitelt)
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraImádkozz hogy a rugó ne 100kgnál nyisson
Válasz Bobo77 #5572. hozzászólásáraEz se rossz
,,van ebből kétszer ekkora??
Válasz Diesel Tibor #5571. hozzászólásáraSzőke nagymellű
Válasz Szabi. #5565. hozzászólásáraA pénz beszél a Bárány-(ok) hallgatnak
Válasz Bárány #5569. hozzászólásáraÍrjál már egy típust had keressek rá.
Válasz *** HM *** #5568. hozzászólásáraKramer volt. Csak hogy kötekedjek.
Válasz Pilátus" #5566. hozzászólásáraKicsit féltem tőle, de nagyon simán viszi. Jó kis orrnehéz vasdarab ez a Claas.
Válasz Szabi. #5564. hozzászólásáraArrol nem tud jcb vette le ott
Válasz Szabi. #5564. hozzászólásáraNem tudok segíteni, ez nem nálam van. Egy ismerős telephelye, ő vette le a grubbert a teherautóról. Nekem nincs akkora rakodóm.
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraHa-ha-ha ez hanyat vágja ezt a traktort azért nem merted ráakasztani!?

Remélem jó nagy darab vagy és "egyensúlyozod" a fülkében!
Válasz Bobo77 #5563. hozzászólásáraPénz nem hazudik !
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraHű de zsír az a tároló !!!!
Arról is mesélj !!!
Mekkora, mennyi volt , mikor, papírok, miből készült, stb.
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraEz gyors volt!
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraGratulálok, remélem jó valasztás volt. Képeket kérünk a munkájáról. /"Ez itt a reklám helye"
/
Éééés megjött!
)

(Tudom, tudom, koszos a traktor...
https://www.agroinform.hu/geppiac/heva-triple-tiller-300-traild/h_1654208?ref=321548ed
He-va triple tiller géppel nincs valakinek esetleg tapasztalata?
Válasz Bobo77 #5555. hozzászólásáraLaci jót nézett, mert felvidéki létére ő tudja, hogy a településneveket nagybetűvel írjuk!

Válasz Nyomasek Bobo #5544. hozzászólásáraja neeem.....akkor te se nézted meg a gogléba,amit Szabi.beírt.i,mint ingyenebéd-vagy l mint lovaskocsi......
Válasz Sk Laci #5554. hozzászólásáraAkkor az nem a Bárány földje volt....
Válasz envagyok2 #5553. hozzászólásáraAmit Szabi beírt, lehúztam hol van az erődítmény maradványa, és utánna írtám Báránynak, hogy elmentem a földje mellett, mikor felismertem azt az utat amin Keszthelyről kimentem, és foltattam az utat a Balaton déli partja mentén.

Van ott több kép is.
A turkálósdit nem tudom melyikre gondoltad. Meglehet öregszem
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraLaci, nem értetted a poént, írd már be a gugliba amit Szabi írt, kattintás a "képek" fülre, és ott a turkálni való, hahahhahaha
Válasz Pilátus" #5547. hozzászólásárakret vagy delta?
Válasz Pilátus" #5547. hozzászólásáraKéső, már aludtam.
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraÉn sem foglalkozom vele, de amúgy megvannak a "saját", jól megszokott kincskeresőim, akik rendszeresen ott sétálgatnak. Kárt nem csinálnak, ha gödröt ásnak, visszatemetik, a vetésre meg már nem mennek rá.
: az egyik traktorról egyszer elveszett egy nagy acélfedél, ami a biztositékdobozt védi. Elég drága lett volna pótolni, (és még drágább, ha a gumi találja meg
) de szerencsére ezek akadtak rá, és még el is hozták házhoz.
És volt is már, hogy nekem is jól jött ez a "szimbiózis"
Válasz envagyok2 #5534. hozzászólásáraEngemet nem érdekelnek a régészeti leletek.
Meg tudok élni becsületesen a saját munkámból, az ilyen turkálósdira tényleg nincsen szükségem.
Mellékesen még a 90-es évek végén épitészetben is munkálkodtam. Lévai várban az egyik épület felujítása volt a kezem alatt. Ástunk is a várudvarban, majd a falak mögött is a parkban. Sohase érdekelt az, ami a földből előkerült. Szóltam a múzeum alakalmazotjainak, ez vagy az van ott, ahol ásunk, kijöttek megnézni, ha olyan valami volt aznapra esetleg feltartottak.
Válasz Pilátus" #5547. hozzászólására Ez most mi ez?
A "befútó" közelebbről csakhogy jobban aludjál!

Ilyen munka közben:
Ezt a minőséget tudja:
Válasz Bárány #5528. hozzászólásáraRESPEKT!????