Fórum
- Köles új
- Milyen silózót vegyek? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Direktvetés, no-till. új
- Kukorica várhatóan........! új
- Reform semo vetőgépek új
- Vizet a tájba új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
Cikkajánló
Hirdetés

Mezőgazdasági túlélőstratégiák – a magyar gazdáknak cselekedniük kell
Technológiai és stratégiai válaszok kellenek a változó éghajlatra, ami teljesen...
2358 hozzászólás
Válasz #6. hozzászólásra
az apróhirdetésekben van egy blackbull 1.4 1,550 millióért plusz áfa újonnan
és megnéztem a honlapját amit én láttam az blackbull 1.2 az még egyszerűbb tehát csak nem 3millió esetleg a legnagyobb és a legujabb esetleg
Válasz #6. hozzászólásra

akkor lehet amit láttam is koppintás volt bár láttam rajta az összes eredeti matricát meg táblákat de lehetséges 650 ér felszerelték neki beüzemelték joystickal együtt és azt mondta minden tipusra gyártanak ennyit tudok
Válasz #4. hozzászólásra

mikor volt 15 éve?
2009-ben újat 3milla+ÁFA alatt nem találtam.
Lajosmizsén van egy lakatos aki készít KHR másolatokat ill ritkábban lehet nála venni teljesen felújított KHR-eket.
2009-ben csinálta 500-ért de ebben benne volt a beüzemelés is.
Ez a homlokrakodó téma engem is érdekelne, ha valakinek van tippje, hol, kinél lehet jó minőségben akár utángyártatni is kérem, hogy ossza meg velünk..
Válasz #1. hozzászólásra
én trackliftet láttam meg blackbullt nekem a blackbull jött be a legjobban nagyon masszív és amikor én kérdeztem ez volt 3 éve akkor 650 ért vette meg joystickal beszerelve kanállal és joystick nélkül volt 450 de ez már biztos nem ennyi de akkor nagyon tecett
Válasz #1. hozzászólásra
ha homlokrakodó akkor quicke.. nekünk ez vállt be.
Egyúttal a másik kérdés: ikerkerekes, homlokrakodós, kevés üzemórás 820-as mtz-ért szerintetek mit lehet kérni?
Véleményeket szeretnék kérni homlokrakodókról.
Amik érdekelnek:
Trac-Lift, Metal Fach, Blackbull, esetleg Kaposgép. Árak, mennyire strapabírók, stb.
Köszi előre is