Fórum
John deere 6020-as és 30-as széria
Létrehozta: pali ares 07 , 2008-06-12 17:28:44
Kedvencekhez
Segítség
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Digitális precizitás: hogyan működik egy 11 000 hektáros okosgazdaság? + VIDEÓ
A modern mezőgazdaság jövője már itt van – egy 11 000 hektáros hazai gazdaság...
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
89 hozzászólás
Válasz #37. hozzászólásra
A két gépre amivel dolgoztok .
Válasz #36. hozzászólásra
Ja és van egy JD 2056-unk 97 ből
Válasz #36. hozzászólásra
Melyik részére értetted, hogy optimális?
Válasz #35. hozzászólásra
Das ist optimal ! : )
Válasz #34. hozzászólásra
Hát sajna nem én dolgozom velük személyesen csak néhanapján. A cégünk valtra területi képviselő és emellett krumplival is foglalkozunk. Van egy A 85-ünk és egy T 190-esünk. Előbbi 2005-ös utóbbi 2007-es meg egy rakás UTB-nk.
Válasz #33. hozzászólásra
Szabi !
Te Valtrával dolgozol ? Melyikkel is ? : ) ...és mióta és milyen ?
Válasz #30. hozzászólásra
50% alapesetben az önrész de mi hegyvidéken vagyunk ezért csak 40 és ha 40-évnél fiatalabb a gazda akkor még 5 % tehát 35 % az önrész.
Az a szégyen, hogy Bulgáriában pl. 60%-os támogatással lehet gépet venni.
Válasz #24. hozzászólásra
... a Magnum 280 is jól húzza .
Válasz #29. hozzászólásra
nem 35 hanem 50% ha jól tudom de javits ki ha rosszul tudom
Válasz #27. hozzászólásra
Mi is szemeztünk egy 8210-essel de 12500 üzemóra volt benne és 10 millára sikerólt kialkudni. Otthagytam a francba ennyit nem adok egy ilyen gépért. Most romániában (a mi védékünkün) 35 %-os önrésszel lehet pályázni és vettünk ujakat. egy ilyen öreg gépnél már jön a gumicsere, motorjavitás(JD-nél nem olcsó), egyéb gondok. Ha nem lessz pályázati rendszer akkor más lessz de most nekem nem érné meg.
Válasz #23. hozzászólásra
Mi a kormánytól vettük a JD-nket. Na nem Fletóéktól hanem a KITE-s Kormánytól. Akkor még ott dolgozott és nagyon rendes volt.
Válasz #26. hozzászólásra
akkor az egy idős az enyémmel ü.ó. mennyi van benne ? Én 7300-al vettem most van benne 7950
Válasz #25. hozzászólásra
8210
Válasz #24. hozzászólásra
gondolom a tied 20-as vagy 30-as végződésü
Válasz #23. hozzászólásra
Nekem is van egy jd 8000-res ezek a legjobb szántó traktorok!!!
Válasz #21. hozzászólásra
igen de csak visszavették a Kitéhez a többi Ce..xos-t meg nem. Vettem egy 8110-t amit ő szervizelt és akkor találkoztam vele de megigérte hogy ha bármilyen gond van a géppel jön ez egy éve volt azóta 3x kértem telefonos segitséget de még nem volt semmi gond a géppel
mi 7 éve vettünk kités jd,de többet soha, tőlük unkorrektebb céget nem nagyon tudok. Hozzááláásban és árban is rosszak. A mostani gépet agro produkt+handel kft,győr-től rendeltük..
Válasz #20. hozzászólásra
Nekem is ő a szerelöm de egy kicsit kibaszot magával mikor kiléptek egy páran a kitétöl !!! Mit javitót nálad???
Válasz #19. hozzászólásra
Bihar csak nem Hajdu a határ másik oldalán
Válasz #18. hozzászólásra
Szrtintem meg az orszg leggjobja!!!!! Mere laksz ???
Válasz #16. hozzászólásra
H.B. megyében a B..ai Jani a legjobb J.D. szerelő
Én már 7 éve a nagy " Autóbirodalomnak " dolgozom ! Nem probléma ha alkudni kell .... : )
A KITE alkatrészellátása tényleg kifogástalan, főleg Nádudvaron, de én a KITE szerviztől nem vagyok elájulva finoman szolva.
Persze szerelője válogatja.
Pár éve kivált egy csapat tőlük és velük is lehet szerződni.
A gép árából keményen alkudni kell!
Válasz #12. hozzászólásra
Igen Jani x, ezek k.rva jó traktorok de ezeket is csak ember terverzte és építette.. És nem mindegy hogy menyit költesz ha neadjisten valami besz.rna!
Géza én nekem nagyon tetszik a jd,de nem akarjuk a claasot lecserélni jd-re.Majd az mtz lesz lecserélve jd-re
Az mtz megvan szervízes nélkül is! :)))
Ja, de jók ezek a traktorok, hogy nem lehet meglenni szervizes nélkül!
Igaz.
Válasz #9. hozzászólásra
igazad van.
én is elöbb szervizest kerestem és utána traktort
Én a kitét választottam öt éve mert nem volt más! De biztos hogy mégegyszer nem teszem! Inkább a bócsaiak! Attól még veheted atz alkatrészt a kitétől de már azt is forgalmaz más is! Egyszerűen csak jóban kell lenni a kités szervizessel és olcsón megold mindent swarcba!
én is inkább a kitét választanám !
Válasz #6. hozzászólásra
+ a váltó ami ugyan az mint a fergi-é.
Válasz #4. hozzászólásra
mert rájött a Pali, hogy a Claas-ba csak a motor ér valamit, ami JD
Válasz #3. hozzászólásra
Én nagyban csinálom és nem gondolom ,hogy egy fuharozó cég optimális idöben tudja a szervizt és az alkatrészt biztositani gépeim számára merthát a szezonba az állásidöt nem lehet megfizetni !!!!!!!!!!!!! És az ujj gép árábol 2-3 misi ezt nem pótolja.
Válasz #3. hozzászólásra
Szerintem a bócsai céget nem ismerik anyira mint a kitét.Pali miért ép John Deeret?
Na és miért
Válasz #1. hozzászólásra
Nálam is voltak de mégis a kitétöl vetem!!!!
Melyik a jobb a bocsai jd-k sokkal olcsóbbak igaz mint a kitések