Fórum
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Diesel motorok új
- Búza és árpa vetőmagok a gyakorlatban új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- CLAAS kombájncsalád új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Hirdetés

Nem kell, hogy a szerencsén múljon a repcetermés: mutatjuk, mire figyelj!
Talaj- és növényvizsgálatok szerepe a repce sikeres termesztéséhez.
946 hozzászólás
Itt a vége.
Kettévágva a belsejét kell megnézni.
Válasz #543. hozzászólásra
van ....de má nem nála hanem pesten vlm fiat al asszonyná hehehehehehe
Válasz #542. hozzászólásra

DE FAGYOS BUKÉJA AZ MÁR VAN???
-A -20 ban nekem is tota látfagyott üveggolyová alAKULT, DE KIENGEDETT UGY HOGY 5 Q-KÉNT VITTEM BE ÉS KIOLVADT NEM ROHADT MEG PEDIG TÉNYLEG SZARRÁ VOLT FAGYVA...
Válasz #540. hozzászólásra

Veted má a káposzteszt?
Válasz #539. hozzászólásra

Akkor lehet esély, ha a torzsa átfagy, akkor nincs
Válasz #538. hozzászólásra
Nem fagyott át szerencsére csak a külső levelekből.Olyan 1cm, azt meg úgy is le kell pucolni.
Válasz #537. hozzászólásra

Nem reménykednék a kiolvadásban
Válasz #534. hozzászólásra
Enyém,jól megfagyott,hiába takargattam.(ilyen mínuszoknál mondjuk mindegy mivel takartam volna be)
Szerencsére nem fagyott át teljesen.Majd kienged.
Kérdésedre válaszolva: 25-30 Ft-ért.
Be van dugulva minden.
Másfelé milyen állapotok,árak vannak?
Azért látnotok kellett volna amint az ősszel(november végén a hirtelen jött minusz 8 fokok után)na meg a brutális mértékü tripsz miatt is,amint egy lágy 700Q-t,mintegy 1.5 -2 óra alatt y késessel szépen legyalultunk...
na de sanyee,az a 30 kg káposzta csak 3 jóképü RZ Zuleima ...
Válasz #533. hozzászólásra
Ti mennyiért adnátok.
Előre mondom, hogy nekünk is van!
Van képoszta még böven ha kell. Helybeszállitással kellene a hely. De lehet k......m az udvarra inkább
Moderálta: Adorex (20695) 2012-01-19 22:43:49
Van képoszta még böven ha kell. Helybeszállitással kellene a hely. De lehet k......m az udvarra inkább
Moderálta: Adorex (20695) 2012-01-19 22:33:52
Válasz #530. hozzászólásra
ugyértem nagyon rossz és aki azüzemanyag áraval eztcsinálta aba belenyomnám a 30 kg káposztát
Válasz #529. hozzászólásra

Na ezzel kib.szottul vigasztalódhatnak a gazdák!
Válasz #528. hozzászólásra
hat ezaz az arány
Fejes
30 kiló káposztáért 1 liter gázolaj, na ez a baj!
Válasz #526. hozzászólásra
Ma hivott aki vásárolna káposztát kamion tételben, hivd fel hirdeti itt magát, keresek cimszó alat.
Válasz #525. hozzászólásra
Agressor káposzta elado 2-4kg os fejek..
Az idén hét féle káposztát termeltem,midegyiknek van-volt valami baja/fuzárium,xhantomonas,tripszérzékenység/passz,hogy milyet termelj,ja és egy tuti új fajta nekem kirepedt.
Válasz #523. hozzászólásra

a román szerecsen szerencséjére persze hehehe
mert Te szeretné pont olyan lenni TUDOOOOOOOOOM
Válasz #522. hozzászólásra

Kár, kogy nem tettem fel 1 százast arra, hogy azonnal ráharapsz, ha online vagy-ha nem
Ápoljuk a barátságunk..................ami alighanem soha nem is vót...........és nincs kizárva ,hogy soha nem is lesz.Szerintem más a vérmérsékletünk...........most mondjam ,hogy szerencsére???
Válasz #521. hozzászólásra

mivel tartozol ennek a gyámoltalan jónásnak h. még mindig foglalkozol vele meg ennyi energiát pazarolsz rá????????????????????????
Válasz #520. hozzászólásra

Mindenki másra esküszik. Pl nálunk területenként tarol a Bejo vagy a Royal Sluis, de van aki a Daenfeldtre esküszik,de aki a Clause fajtáit termeli, valahol annak is igaza van
Válasz #511. hozzászólásra
koszonom a semmitmondast,nem vagy te rokon azzal a beteg heccel????/en azt hiszem kulturaltan kerdeztem,nem ertem mi ez a cinizmus reszedrol............megkernelek legkozelebb ha nincs normalis etkezlabb otleted inkabb hanyagoljal.
Válasz #513. hozzászólásra
Szerintem reállis árat kaptál érte, sajnos ilyenek a piaci árak. Nekünk is szerződésünk van de szerződés allatti árrélt szállitunk be egy üzletláncnak és még a pénzre is várni kell. Betárolni nem érdemes vagyis szerintem ha viszik akkor adni kell mert rengeteg káposzta van betárolva.
Válasz #517. hozzászólásra
Most kb 10-14 nap, ha kezeled sokáig több mint fél évig.
Válasz #516. hozzászólásra
Nem, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő még beérik és mennyi idő még eláll.
Válasz #514. hozzászólásra
Savanyitani akarsz?
Válasz #513. hozzászólásra
Hali Szegeden ugyanaz a hejzet siralmas.
Valaki tudja, hogy bevágás után mikorra szerelik ki a savanyú káposztát, mire beérik? Illetve, ha be is ért a káposzta még meddig tartható a kádban megbontás nélkül (meddig áll el) ?
Sziasztok.Én Győr megyében december közepén 25ft-ért adtam el az 1-3 kg-os káposztát.Igaz nem sokat,mert ez a savanyítós fajta aprója volt.A nagy fejek zömét betároltam,mert alig tudtam eladni belőle (az idén más is így járt felénk,illetve azt hiszem mindenhol). Ebből kötöttek le 33ft-ért,de itt se nagy mennyiséget.Máshol milyenek a piaci árak?Tudtok valamit?Felénk egy biztos,hogy semmi se biztos.
Válasz #509. hozzászólásra
Savanyitás 10-e után indul.
Válasz #510. hozzászólásra

Akkor bróbálj más cégtől, széles a lehetőségeid tárháza
jo fajta karfiol es kaposzta fajtakat mondjatok,na meg brokolit mert a tavaj a szkatas broki bebacot:(e.ore is koszonom segitsegeteket:")
Aktuális savanyítani való káposzta felvásárlási árat nem tudtok?
Válasz #507. hozzászólásra
Én már árultam káposztát Nagybányán is.
Válasz #505. hozzászólásra
igen,en nagyvaradi vagyok
Válasz #505. hozzászólásra
igen,en nagyvaradi vagyok
Válasz #504. hozzászólásra
Erdélyi vagy?
Válasz #503. hozzászólásra
gyere nagyvaradra itt 80 bani azaz 50ft
2-3 kilós átlagsúlyú Agressor és Adaptor káposztákat mennyiért vehetik? Ma lett volna 18 forintos ajánlatom.
Válasz #501. hozzászólásra
majd holnap
ide senkise valaszol??:)
Válasz #498. hozzászólásra
koszi garfield en ismerlek meg a regi idokbol nagy kaposztas vagy,koszi a fotot,veled is szivesen beszelgetnek kaposzta es karfiol fajtakrol:)
Válasz #498. hozzászólásra
Így bizony.
feladtam.
na