A Videókon a lely tényleg jól dólgozik, csak az a kérdés, hogy tényleg jók-e, nem nagyon látni olyat errefele. A Régi welgerek meg szerintem nem egy tökéletes technika.
Üdv Körbálázosok. Valaki Krone kr 160 ast vmi igen jo állapotut nem tud valaki?? Esetleg ki mit ajánl Class variant 180, rollant 66, krone 10 16 vagy krone kr 160 ??? Mtz 82esek és Landini ami körözne.. Válaszokat tapasztalatokat véleményeket köszönöm elörr is.
melyik lánckerék kell? amugy hülyeség hogy mintát kell küldeni mert tegnap voltam én a lánckerekekért, és cikkszám alapján legyártják meg ott van nekik raktáron több darab , sőtt tegnaptol fogva nyujtott foggal is legyártják tehát lézerrel vágják ki nem pedig fogazo szerszámmal csinálják ami nagyon könnyen átugrik nekem ingyen kicserélték mert az uj lánckeréken átugrott a lánc teljesen megfeszitve is 100 báron most remélem 140-150 bar sem lesz gond
szóval meg mondod hány fogas lánckerék kell és ők kb küldik is egyből ...... nekem van hozzá rajzom is cikkszámokkal
Még régebben beszültük, hogy a Viconon cseréltél te lánckerekeket. Namost nekem sem húzzák már sokáig ami rajta vannak, és csináltatnom kéne újakat, hogy ha netán cserélni kell, akkor legyen hozzá alkatrész. Beszéltem a Szentesi emberkével, de el kéne vinnem neki mintának az eredetit, amit nem nagyon tudok kivenni a használatból. Szerinted hol és hogyan tudom beszerezni ezt a kereket?
Válasz #2767. hozzászólásra
csáTIBIKE!én holnap kezdem vágni az 1.kaszállást má kezd vénülni.nem várhatok.szerintem ez az év nem a minőségi szálastakarmány előállításról fog szólni...
1000db-on túl vagyok eddig egálban vannak.Jó tulajdonság a meghalninál ,nagyon pipecűl rakja rá a hálót a bálára.Rossz tulajdonság már van olaj szivárgásom egy szelepen és nincs levédve a háló az esőtől így nekem kell letakarni minden munka végeztével.pl:ma hajnalban is.
csak ujat tudsz beszerválni és csak a forgalmazotol, vagy bontottrol ami gondolom nem sok van föleg hogy ilyen márkáju gép se sok van ..... sok sikert ....erre aza megoldás hogy hálokötözéses bálázot kell venni alapbol
#1. hozzászólás, JUSZUF küldte be 2013-05-29 13:47:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt Fórumozok!
Szeretnék segítséget kérni az ügyben,hogy hogyan kel a háló kötés elindítását kezdeményezni kézi-nem autom.-vezérléssel a John D-550-es bálázónál
Köszi:Juszuf
Dehogy nem ,,még ma is volt egy pár szem ,úgy csipegetem óvatosan mert itt bizony lenyomtam 130heki lucit,és még fele renden van ,,de holnap felkapom a maradékot.
Tegnap kipróbáltam én is a gépet csináltam 2db bálát Életem első körbálája kicsit kevés a zsineg rajta de majd a többi jobb lesz remélem de legalább működik a masina
tavaly már csak azzal kötöttem tökéletesen megy nem szakitja el sehol sem és sokkal több bálára elég ..... a 600 ason is van csomo néha van amikor átmegy rajta van mikor elszakad de ez megesik
mennyiért csináltok egy 120 as bálát ?
7991 hozzászólás
Válasz #2793. hozzászólásra
A Videókon a lely tényleg jól dólgozik, csak az a kérdés, hogy tényleg jók-e, nem nagyon látni olyat errefele. A Régi welgerek meg szerintem nem egy tökéletes technika.
Válasz #2792. hozzászólásra
deutz meg a vikon ugyan az csak az egyiket pirosra a másikat halvány zöldre meszelték.
Ebből a 3-ból talán a welger,,,
Válasz #2790. hozzászólásra

2,5 millért már bálázot is vehetsz nem hogy még krone kr160 at
olcsobbért is van fent rotoros szeletelős vicon, welger, deutz is
Válasz #2790. hozzászólásra

Mennyi föld van, mien takarmányt bálázna többségben...
Esetleg vario pack ? De az már nagy ugrás árban... Ami 2,5millioig belefér valaki tipp ?
Üdv Körbálázosok. Valaki Krone kr 160 ast vmi igen jo állapotut nem tud valaki?? Esetleg ki mit ajánl Class variant 180, rollant 66, krone 10 16 vagy krone kr 160 ??? Mtz 82esek és Landini ami körözne.. Válaszokat tapasztalatokat véleményeket köszönöm elörr is.
Válasz #2787. hozzászólásra

Az jó! Holnap 00:00-kor ott vagyok érte
Válasz #2784. hozzászólásra

Hajdú-Bihar
Válasz #2777. hozzászólásra
megáll a bála ,és nem tudod ráhajtatni a kötözőanyagot,éki kell engedned kötés nélkül
Válasz #2783. hozzászólásra
Miért, te honnan írsz?
Válasz #2782. hozzászólásra

azért mertem egy napot írni.
Azért megnéztem előbb ,hogy honnan írsz,,,
Válasz #2781. hozzászólásra

A nap elé tegyél még két betűt, és megegyeztünk
Válasz #2771. hozzászólásra
viszont kölcsön tudom adni egy napra.
Ajándékról szó sem lehet ,,
Válasz #2770. hozzászólásra

De legalább mennyiség lesz.
Válasz #2769. hozzászólásra

Vizes lesz,,,,,,, és háló indításkor esetleg megcsúszik a gumi hengeren.
Válasz #2768. hozzászólásra

Kössz
Válasz #2772. hozzászólásra
, sőtt tegnaptol fogva nyujtott foggal is legyártják tehát lézerrel vágják ki nem pedig fogazo szerszámmal csinálják ami nagyon könnyen átugrik nekem ingyen kicserélték mert az uj lánckeréken átugrott a lánc teljesen megfeszitve is 100 báron most remélem 140-150 bar sem lesz gond 
melyik lánckerék kell? amugy hülyeség hogy mintát kell küldeni mert tegnap voltam én a lánckerekekért, és cikkszám alapján legyártják meg ott van nekik raktáron több darab
szóval meg mondod hány fogas lánckerék kell és ők kb küldik is egyből ...... nekem van hozzá rajzom is cikkszámokkal
Sziasztok!A New Holland 5980-ról van valakinek tapsztalata?Köszönöm!
Válasz #2773. hozzászólásra
Egyszerű gép, nem túl sok a hibalehetőség, de ami nagy hátránya, hogy könnyen megcsúszkál benne az anyag.
Válasz #2761. hozzászólásra
Még régebben beszültük, hogy a Viconon cseréltél te lánckerekeket. Namost nekem sem húzzák már sokáig ami rajta vannak, és csináltatnom kéne újakat, hogy ha netán cserélni kell, akkor legyen hozzá alkatrész. Beszéltem a Szentesi emberkével, de el kéne vinnem neki mintának az eredetit, amit nem nagyon tudok kivenni a használatból. Szerinted hol és hogyan tudom beszerezni ezt a kereket?
Válasz #2754. hozzászólásra

Ha már úgy sem használod a Krónét, nem akarod egészen véletlenül nekem ajándékozni csak a nemesi származásodból kifolyólag?

csáTIBIKE!én holnap kezdem vágni az 1.kaszállást má kezd vénülni.nem várhatok.szerintem ez az év nem a minőségi szálastakarmány előállításról fog szólni...
Mi baja lesz a hálónak a víztől?
Kedves Tibor ,sok szerencsét a bálázóhoz és jó egészséget a munkához.
Válasz #2766. hozzászólásra
pl:ma hajnalban is.
1000db-on túl vagyok eddig egálban vannak.Jó tulajdonság a meghalninál ,nagyon pipecűl rakja rá a hálót a bálára.Rossz tulajdonság már van olaj szivárgásom egy szelepen és nincs levédve a háló az esőtől így nekem kell letakarni minden munka végeztével.
Válasz #2765. hozzászólásra
Tapasztalatok? Krone vs. mchalok?
Válasz #2763. hozzászólásra
csak még magamnak sem mertem bevallani,,
,EDDIG
Mindig is éreztem a nemesi származásomat,,
Sziasztok!
Juta 600 bálazsineg akciós, nettó 3.000.- áron kapható, nagyobb mennyiség megrendelése esetén további kedvezményt is tudok adni!!!
Részletekért érdeklődjetek privátban!:)
Köszönöm!!!
Válasz #2762. hozzászólásra

Tibor! A munka nemesít.
Most jöttem haza ,,,rekordot döntöttem ,egyhuzamban 501db bálát szedtem 150-es méretben .

Megyek fürödni és aludni.

Amúgy nincs fenn senki.
Válasz #2760. hozzászólásra

csak ujat tudsz beszerválni és csak a forgalmazotol, vagy bontottrol ami gondolom nem sok van föleg hogy ilyen márkáju gép se sok van ..... sok sikert ....erre aza megoldás hogy hálokötözéses bálázot kell venni alapbol
Tudna nekem segíteni valaki hálós kötöző szerkezet beszerzésében?/ halkan jegyezném meg skarabeushoz kellene/
Válasz #2758. hozzászólásra
attól nagyon távol vagyok mostani ésszel nem is kéne akkora állatlétszám
Válasz #2756. hozzászólásra

Azért egyest tegyél eléjük, mindkettőnek, de az még nem lenne elég.
#1. hozzászólás, JUSZUF küldte be 2013-05-29 13:47:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tisztelt Fórumozok!
Szeretnék segítséget kérni az ügyben,hogy hogyan kel a háló kötés elindítását kezdeményezni kézi-nem autom.-vezérléssel a John D-550-es bálázónál
Köszi:Juszuf
micsoda bála azt a qrva!
300 ilyen szalma meg 200 takarmány vegyesen és nekivághatok a télnek

Válasz #2753. hozzászólásra
Egész jó.
De ma csinálok szebbet 
Válasz #2748. hozzászólásra

báláról kérjük a képet meg a véleményt
Válasz #2751. hozzászólásra
fel van készítve a melóra ,,,de most tartalék lett .Ideiglenesen nyugdíjba vonult.
Meg vaaaan ,
Hol a krone hhö?
Válasz #2749. hozzászólásra
még ma is volt egy pár szem ,úgy csipegetem óvatosan mert itt bizony lenyomtam 130heki lucit,és még fele renden van ,,de holnap felkapom a maradékot.
Dehogy nem ,,
Tibor nálatok nem esett négy napig?
Tegnap kipróbáltam én is a gépet
csináltam 2db bálát
Életem első körbálája
kicsit kevés a zsineg rajta de majd a többi jobb lesz remélem
de legalább működik a masina

Válasz #2743. hozzászólásra
Akkor én is megpróbálom. Bérbe egy bálát 900-950-ért csináltam tavaly, idén még nem tudom.
Válasz #2744. hozzászólásra
köszi, már megoldottuk, használt gép, és jól üzemel :)
Válasz #2742. hozzászólásra
Új, vagy használt? Nem voltak beüzemelni?
Amúgy, míg be nem kapcsolja a kompjútert, addig nem lehet leengedni...
Válasz #2741. hozzászólásra

tavaly már csak azzal kötöttem tökéletesen megy nem szakitja el sehol sem és sokkal több bálára elég ..... a 600 ason is van csomo néha van amikor átmegy rajta van mikor elszakad de ez megesik
mennyiért csináltok egy 120 as bálát ?
A krone round pack 1250 bállázón a renfelszedőt hogy lehet leengedni?
az egyik gazda bajban van, tavaj vette...