Válasz #56. hozzászólásra
Az attól függ,mennyivel akarjátok húzni a vetőgépet.8-9-el a 6920 is húzza.De annak olyan 180 ló kell,a szomszédban akkora röncsivel húzták a 9 méterest,vitte 11-el.
igen az új alk. esetén már nagyon sok cég beszerzi!
viszont én a használtra értem!!a 4650 pedig sokszorosan több van mint MB és igy is a bontósoknál koncentrálódik zömmel !tehát nem hiszem hogy Mb sok lenne bontva
Persze...!! Eböl a szempontbol a JD a megfelelö!! Önmagában a kite is elátja az alkatrészt!!De mostmár a kicsik is helyet követelnek maguknak a piacon!!
Ezt lajos joban tudná!! ö ismeri a 740 a-t!! Szerintem oda azért több ló erö kelene!!! én már látam munka közben.. azt mondta a gépész hogy a 6920 nem volt elé megfelelö!!Szoval..
Egyáltalán mekorára gondolsz?? Mert a MB öl van kisebb is.. csak a kérdés az hogy tudsz e rá vigyázni mert a nagyoknak is van gyenge pontja hát akor a kisebeknek..
Ha még az idén akor huzz bele keményen..!! Végülis látam már véderst.rapidal dolgozni.. kombin t ni meg föleg szálitani is kiválóan!! De azt tudnod kell hogy ezel elöfordulhat az is ha leroban akor hetekig áll amire meglesz az alkatrész és a jol képzett szerelö hozzá!! Tehát ez nem egy JD amihez utánad vágják a cucot mostmár egyre több hejen is.. és a hozáértö szakikbol is van böven!!
Én is gondolkodtam sokáig mire lehigatam!! Amint már irtam a MB az sok gép közé való ahol lehet válogatni neki a munkát és az eszközöket!! De ahol csak önmaga van az már nehezebb!! Én is beszéltem sok tulajal akik sokáig használták de fájó szivel de továbadták!!
Igazad van!! A Mb trak és a jd 4650 nem hasonlitható ösze.. Amire te használod ara a JD a kiváló!! A Mb az egy cégnél láthat el kisebb nagyob munkálatokat ami neki megfelelö és amivel kimélni tudják!!
Válasz #27. hozzászólásra
Ez nem ojan biztos!!Mert maszek uton hoztak be németböl!! De srácok már irtam- hogy ez már nem MB hanem anak az ujraélesztet modernizált változata dobstadt néven!!!Ugyhogy ha valaki keresi külföldi oldalakon igy kerese!! De azt is érdemes tudni hogy ebe az ujabb gépbe a régi alkatrészek nem csereszabatosak.. hisz másik a motor meg a váltó és a hidak is talán a dizájn a régi!!Még a szine sem!!És mindezekhez képest B drága..
nem tagadom komoly gépek !!!mi is bele voltunk zugva mikor a vásárlás elött voltunk és persze az itthoni volt TSz merci is full állapotu volt de én most is aszt mondom nem bántuk meg hogy a JD választottuk!!
175 hozzászólás
Válasz #72. hozzászólásra

A pontossággal nincs baj,a sebesség növekedésével szélesednek a sorok.Én 12 körül szoktam húzni.
Válasz #72. hozzászólásra

Szerintem is ojan 10-13 körül lehet a mentsebesége!De ez talajfügö is lehet!! Meg oda azért már ló is kell becsületel!!
Válasz #71. hozzászólásra
Ok!
Válasz #70. hozzászólásra

minél gyorsabban.
Mekkora sebességnél vet még pontosan?
Válasz #70. hozzászólásra

Lajos küldtem mailt!!
Az attól függ,mennyivel akarjátok húzni a vetőgépet.8-9-el a 6920 is húzza.De annak olyan 180 ló kell,a szomszédban akkora röncsivel húzták a 9 méterest,vitte 11-el.
Válasz #67. hozzászólásra

az MB nem
Válasz #66. hozzászólásra
Olyanról én, asszem Kisúj-on.
Válasz #65. hozzászólásra

csak a 7ezres a permetező előtt fog hülyén mutatni.
Válasz #62. hozzászólásra

Én meg ojanrol hogy 8210 esel!! na és akor mi van joban halad!! Akár 100 ha is akár- ha van terület meg gépi kiszolgálás!!
Válasz #64. hozzászólásra

értelek
Válasz #61. hozzászólásra

még nemtom. max 7810. De ez a legmax.
Válasz #60. hozzászólásra

Szerintem is!!De van ojan is!!
Én még olyanról is tudok h 6620vagy6630assal húzzák. De a rosszra kell felkészülni, novemberben a 7ezres sem ficánkolt a Rapid előtt.
Válasz #60. hozzászólásra

ird ki nyugodtan milyen 7000-es pontosan
akkor 7XX0-et kell néznem, ami RT-s, és kompresszoros, rendszámos.
Válasz #57. hozzászólásra
4755
meg kombájn cucok
970
2056-2264

1 mü !!!ez nem is lehett kérdés szerintem se
Válasz #54. hozzászólásra
és csak 4630 és 50-es alkatrészek vannak?
Válasz #51. hozzászólásra
És ami a lényeg!!Ha a 6920 nem volt megfelelö a jd 9m 740a elött akor a mb sem az!! Ez tuti!!
Válasz #53. hozzászólásra
hát hogyne !!
Válasz #52. hozzászólásra

ha már nagyon muszály
Válasz #50. hozzászólásra
sokan kínálnak még jd alkatrészeket?
Válasz #51. hozzászólásra
jártok Püspökladányba alkatrészért?
Válasz #50. hozzászólásra
igen az új alk. esetén már nagyon sok cég beszerzi!
viszont én a használtra értem!!a 4650 pedig sokszorosan több van mint MB és igy is a bontósoknál koncentrálódik zömmel !tehát nem hiszem hogy Mb sok lenne bontva
Válasz #49. hozzászólásra

Persze...!! Eböl a szempontbol a JD a megfelelö!! Önmagában a kite is elátja az alkatrészt!!De mostmár a kicsik is helyet követelnek maguknak a piacon!!
Válasz #48. hozzászólásra

ha van bontva
Válasz #46. hozzászólásra

Szerintem a régi MB azt még bontásbol is vagy ketöböl egyett de ez az ujabb dobstadt az már rávárósabb!!
Válasz #43. hozzászólásra

Ezt lajos joban tudná!! ö ismeri a 740 a-t!! Szerintem oda azért több ló erö kelene!!! én már látam munka közben.. azt mondta a gépész hogy a 6920 nem volt elé megfelelö!!Szoval..
Válasz #41. hozzászólásra
ha akadozik az alkatrészellátás, akkor hátrébb ugrott néhány hellyel a listán.
Válasz #42. hozzászólásra

Eröl beszéltem közepesen nehéz de univerzális munkákra na és persze a szálitásra!!!
Válasz #43. hozzászólásra

jd elé jd kell
Válasz #37. hozzászólásra
Ami már elviszi a 9m-es 740a-t.
Válasz #33. hozzászólásra
ami itt volt a TCS-ben az tavaszi munkák/simitózás vetés/nyáron nagykocka bálázó/velger/ összel pedig a cukorrépa szedésben dolgozott többségében!!
Válasz #36. hozzászólásra

Hát ha egy ijen nagyjavitás után csipnél ki egyet!! Régen ithol is igy javitotak!!De manapság..

profik. De azért rakhattak volna rá új gumikat is.

fasza kis vidi
Ha beillesztem a vidit miért a szöveg közepébe b...sza bele???

Válasz #35. hozzászólásra

Egyáltalán mekorára gondolsz?? Mert a MB öl van kisebb is.. csak a kérdés az hogy tudsz e rá vigyázni mert a nagyoknak is van gyenge pontja hát akor a kisebeknek..
Egy kicshttp://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=1930#anchorit belülröl.
Válasz #34. hozzászólásra
Elsősorban jd-ket nézek, 6800-7810 is. De kéne kicsi is.......
gondolatban már 2010ben vagyok.
Válasz #32. hozzászólásra

Ha még az idén akor huzz bele keményen..!! Végülis látam már véderst.rapidal dolgozni.. kombin t ni meg föleg szálitani is kiválóan!! De azt tudnod kell hogy ezel elöfordulhat az is ha leroban akor hetekig áll amire meglesz az alkatrész és a jol képzett szerelö hozzá!! Tehát ez nem egy JD amihez utánad vágják a cucot mostmár egyre több hejen is.. és a hozáértö szakikbol is van böven!!
Válasz #31. hozzászólásra
Én is gondolkodtam sokáig mire lehigatam!! Amint már irtam a MB az sok gép közé való ahol lehet válogatni neki a munkát és az eszközöket!! De ahol csak önmaga van az már nehezebb!! Én is beszéltem sok tulajal akik sokáig használták de fájó szivel de továbadták!!
Válasz #30. hozzászólásra
én szállításra, permetezésre, simítós hengerezésre, vetésre keresek egy hasonló pacis trakit..........majd........remélem még idén.
Válasz #26. hozzászólásra
nálam jó nagy forral indul a jd, de azért az mb megmozgatja a fantáziám.
Válasz #26. hozzászólásra

Igazad van!! A Mb trak és a jd 4650 nem hasonlitható ösze.. Amire te használod ara a JD a kiváló!! A Mb az egy cégnél láthat el kisebb nagyob munkálatokat ami neki megfelelö és amivel kimélni tudják!!

na jó ez már nem TSZ gép !ennek már más a fekvése!!
Ez nem ojan biztos!!Mert maszek uton hoztak be németböl!! De srácok már irtam- hogy ez már nem MB hanem anak az ujraélesztet modernizált változata dobstadt néven!!!Ugyhogy ha valaki keresi külföldi oldalakon igy kerese!! De azt is érdemes tudni hogy ebe az ujabb gépbe a régi alkatrészek nem csereszabatosak.. hisz másik a motor meg a váltó és a hidak is talán a dizájn a régi!!Még a szine sem!!És mindezekhez képest B drága..
ez lehet a legfiatalabb darab MO-n?
http://www.agrobekes.hu/hasznaltgepek/page184/page184.html
Válasz #25. hozzászólásra
nem tagadom komoly gépek !!!mi is bele voltunk zugva mikor a vásárlás elött voltunk és persze az itthoni volt TSz merci is full állapotu volt de én most is aszt mondom nem bántuk meg hogy a JD választottuk!!